توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 199 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
هدف كلی
شناخت اهداف و نقش آن در تعیین محتوا و خطمشیهای اجرایی درس تربیتبدنی در مدارس.
هدفهای رفتاری
مفهوم تربیتبدنی و تعاریف مربوط به آن
اختلاف بین دو واژه«ورزش» و «تربیتبدنی»
اسلاید 2 :
نقش اهداف در برنامهریزی فعالیتهای تربیتبدنی و ورزش مدارس
اهداف عمومی تربیتبدنی در دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان
تعریف واهداف آموزش و پرورش
اهداف كلی و اختصاصی تربیتبدنی و ورزش.
ضرورت تدوین برنامههای تربیتبدنی و ورزش در مدارس
اهداف تربیتبدنی در مدارس را از نظر «كین» و «دكتر تاش»
اسلاید 3 :
مفهوم تربیتبدنی
به منظور تعیین اهداف تربیتبدنی ابتدا لازم است كه مفهوم تربیتبدنی در مدارس به درستی شناخته شود. بسیاری از افراد جامعه و حتی تعدادی از معلمان و مربیان تربیتبدنی دو واژه ورزش و تربیتبدنی را به جای یكدیگر به كار میبرند. این موضوع چنان فراگیر شده است كه در بسیاری از برنامههای آموزشی واژه ورزشی به جای واژه تربیتبدنی به كار برده میشود. اگرچه هر دو بر پایه فعالیتهای جسمانی بنا شده اما تربیتبدنی از نظر ماهیت و اهداف با ورزش تفاوت داشته و این تفاوتها در اجرای برنامهها شكل واقعی و عینی به خود میگیرد. این تفاوتها در تعاریف هر یك از واژههای تربیتبدنی و ورزش به خوبی مشاهده میشود.
اسلاید 4 :
ژرژهپر : «تربیتبدنی علمی است منظم، اصولی، تدریجی و مداوم كه از سن كودكی تا كهولت به منظور تقویت كامل بدن كسب سلامتی و بالابردن قدرت و استقامت دستگاههای مختلف بدن و پرورش استعدادهای افراد برای انجام هر نوع فعالیت میباشد».
دكتر لوبوش : «تربیتبدنی مجموع روشهایی است كه جهت تبدیل بدن به یك وسیله مورد اعتماد و تطابق و همگامی با محیطهای بیولوژیكی و اجتماعی از طریق پرورش عوامل بیولوژیكی (قدرت و استقامت دستگاههای گردش خون و تنفس) و عوامل روانیـ حركتی كه خود باعث به وجود آمدن كنترل و مهارتهای بدنی كه یكی از عوامل مهم رفتار و شخصیت آدمی است میباشد».
با تعاریف فوق میتوان چنین نتیجه گرفت كه ورزش بخشی از تربیتبدنی است كه انجامدادن آن منوط به كسب انواع مهارتهای حركتی و ورزشی است.
اسلاید 5 :
ماهیت تربیتبدنی
محتوا یا كلیه فعالیتهایی كه با نام تربیتبدنی آموزش داده میشود بر پایه فعالیتهای جسمانی استوار بوده و از ورزش جدا نمیباشد و حتی میتوان عنوان نمود كه در بسیاری مواقع از طریق انواع رشتههای ورزشی میتوان به اهداف تربیتبدنی دست یافت اما باید این موضوع مهم را یادآوری نمود كه در شیوههای اجرایی و هدف كار و فعالیت تربیتبدنی و ورزش تفاوت وجود دارد.
تربیتبدنی جزئی لاینفك از برنامههای آموزش و پرورش بوده كه آموزش همگانی برای تمام دانشآموزان مطرح است و در آموزش تربیتبدنی در مدارس صحبت از ورزشكاران نخبه، كار مداوم و خستهكننده برای رسانیدن آنان به درجه قهرمانی در یك رشته ورزشی خاص مطرح نیست.
اسلاید 6 :
اهداف تربیتبدنی
برنامههای تربیتبدنی دارای اهداف مشخص میباشد. معلمان و برنامهریزان تربیتبدنی میبایست با اهداف این درس آشنا بوده و بتوانند آنها را با استناد به دلایل، مدارك و منابع علمی برای دانشآموزان و والدین آنها توجیه كنند. چنانچه اهداف برنامههای تربیتبدنی در هر سطح از تحصیل (ابتدایی، راهنمایی، متوسطه) به طور واضح و روشن بیان گردند، در این صورت همه افرادی كه در تهیه و تدوین و یا اجرای برنامهها، مشاركت میكنند، قادر خواهند بود، پاسخ به این سؤال مهم و اساسی كه «چرا و برای چه منظور فعالیت میكنند» با درك و آگاهی كامل دریافت نمایند.
پاسخ منطقی و فلسفی این «چرایی» در واقع محور و مركزیتی برای جهتدهی و كسب موفقیت در اجرای برنامههای تربیتبدنی در مدارس خواهد بود. در این بخش از كتاب اهداف تربیتبدنی را با در نظرگرفتن ابعاد وجودی انسان و نیازهای واقعی آنان به دو دسته اهداف عمومی و اختصاصی در هر دوره تحصیلی به شرح زیر بیان میگردد.
1. اهداف عمومی تربیتبدنی در دوره ابتدایی
اهداف تربیتبدنی در دوره ابتدایی را میتوان به شرح زیر بیان نمود:
1-1 پرورش قابلیتهای جسمانی با بهكارگیری عضلات مختلف بدن از طریق حركات و فعالیتهای جسمانی متناسب با هر یك از اندامها
1-2 پرورش قوای ذهنی دانشآموزان از طریق بازیهای سازمانیافته
1-3 تقویت روحیه اجتماعی و مسئولیتپذیری از طریق بازیها و حركاتدستهجمعی
1-4 رشد اخلاق و حس به گزینی از طریق مشاركت در بازیهای اجتماعی
1-5 كمك به رشد و جلوه شخصیت كودك با ایجاد تفكر خودكار در او از طریقانواع فعالیتهای جسمانی
اسلاید 7 :
1-6 كمك به دانشآموزان در فراگرفتن مهارتهای صحیح حركتی پایه و بنیادی از قبیلراهرفتن، دویدن، پریدن و;
1-7 ایجاد عادتهای ایمنی و آشنا ساختن آنها با اجرای كارهای مقدماتی در موقعبرخورد با حوادث و مشكلات
1-8 ایجاد عادتهای بهداشتی در دانشآموزان و علاقهمند ساختن آنها به رعایت اموربهداشتی در حفظ سلامتی خود و دیگران
1-9 پرورش و تقویت روحیه نظم و انضباط در كارها
1-10علاقهمند ساختن دانشآموزان به تقویت و سلامتی بدن و داراشدن اعضا واندامهای متناسب
تحقق اهداف فوق از طریق محتوای درسی مناسب در قالب بازیها، حركات موزون، ورزشها، بازیهای محلی و به طور كلی فعالیتهای جسمانی امكانپذیر خواهد بود.
2
اسلاید 8 :
2. اهداف عمومی تربیتبدنی در دورههای راهنمایی و دبیرستان
همه دانشآموزان در دوره راهنمایی و دبیرستان میبایست آمادگی پیدا نمایند تا بتوانند در فعالیتهای سازنده و مطلوب اجتماعی جامعه شركت نمایند. به دنبال هدفهای عمدهای كه برای درس تربیتبدنی در دوره ابتدایی بیان گردید، اهداف كلی برای این درس در دوره راهنمایی و متوسطه میتوان در نظر گرفت. دانشآموزان به منظور رویارویی با شرایط و اوضاع زندگی روزمره و فائقآمدن بر مشكلات روزافزون و پیچیده آن، نیاز به توسعه و تكامل قابلیتها و تواناییهای خود دارند تا قادر باشند سلامتی، تندرستی و نشاط دوره نوجوانی و جوانی خود را حفظ كرده، مسائل و مشكلات را با اندیشه خلاق خود حل كنند، گزینشهای اخلاقی نیكو بنمایند و با ابراز تمایلات خوشایند، نگرشهای منطقی، درك ارزشها و قدرشناسیها، بتوانند عواطف و احساسات خود را به نحو مطلوبی بیان نمایند. دانشآموزان در این دوره از تحصیل از طریق شركت در گروههای اجتماعی روابط رودررو با دیگران و همسالان خود برقرار میسازند.
اسلاید 9 :
سرانجام رشد و بلوغ اجتماعی به وسیله روابط گروهی همانند انجمنهای ورزشی مدرسه، مسابقات مختلف ورزشی و غیره افزایش مییابد. هدفهای عمده تربیتبدنی در این دوره به قرار زیر است:
2-1 توسعه و رشد اندامها و عضلات مختلف بدن و پرورش استعدادهای جسمانی از طریق شركت در فعالیتها و تمرینات ورزشی منظم و مداوم.
2-2 بهبود و توسعه مهارتهای عصبیـ عضلانی و افزایش هماهنگی در انجام حركات و فعالیتهای جسمانی و به ویژه مهارتهای ورزشی از طریق یادگیری مهارتها و فنون رشتههای مختلف ورزشی و حركات بنیادی.
2-3 توسعه و رشد مهارتهای شناختی كه در برگیرنده معلومات، درك و تشخیص ارزشهایی است كه با اجرای فعالیتهای جسمانی همراه است.
2-4 توسعه و رشد اجتماعی دانشآموزان كه به منظور سازگاری دانشآموزان با خود و با دیگران و توسعه معیارهای مطلوب رفتاری است كه از طریق شركت دانشآموزان در فعالیتهای گروهی و بازیهای ورزشی حاصل میشود.
اسلاید 10 :
اهداف اختصاصی تربیتبدنی
اهداف اختصاصی در حقیقت اهداف نزدیك و سهلالوصولی هستند كه در چارچوب اهداف كلی بیان میشوند. اهداف اختصاصی با تجارب و سوابق یادگیری دانشآموزان و میزان تواناییهای جسمانی و استعدادهای حركتی آن مرتبط میباشند.
اهداف اختصاصی تربیتبدنی در دورههای مختلف تحصیلی به شرح زیر بیان میشوند:
3-1 توسعه تواناییها و مهارتهای پایه و بنیادی در دانشآموزان كلاسهای اول تا سوم دبستان.
3-2 توسعه تواناییها و مهارتهای بنیادی پیشرفته و آمادگیهای جسمانی در كلاسهای چهارم و پنجم دبستان.
3-3 توسعه و بهبود مهارتهای ورزشی و آمادگیهای جسمانی در دورههای مختلف تحصیلی راهنمایی و دبیرستان.
ادامه خواندن پاورپوينت تربيت بدني در مدارس
نوشته پاورپوينت تربيت بدني در مدارس اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.