nx دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
جوشکاری پلاسما
نگاهی به جوشکاریجوشکاری یکی از روشهای تولید می باشد. هدف آن اتصال دایمی مواد مهندسی (فلز، سرامیک، پلیمر، کامپوزیت) به یکدیگر است به گونهای که خواص اتصال برابر خواص ماده پایه باشد.
جوش قوسپیشینهموسیان در 1881 قوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار داد.اسلاویانوف الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاری به کار گرفت.ژول در 1856 به فکر جوشکاری مقاومتی افتادلوشاتلیه در 1895 لوله اکسی استیلن را کشف و معرفی کرد.
الیهوتامسون آمریکائی از جوشکاری مقاومتی در سال 7-1876 استفاده کرد.در جریان جنگهای جهانی اول و دوم جوشکاری پیشرفت زیادی کرد. احتیاجات بشر به اتصالات مدرن – سبک – محکم و مقاوم در سالهای اخیر و مخصوصاً بیست سال اخیر سبب توسعه سریع این فن شده است.فرایندهای جوشکاریفرایندهای جوشکاری با قوس الکتریکیجریان الکتریکی از جاری شدن الکترونها در یک مسیر هادی به وجود میآید. هرگاه در مسیر مذکور یک شکاف هوا(گاز)ایجاد شود جریان الکترونی و در نتیجه جریان الکتریکی قطع خواهد شد. چنانچه شکاف هوا باندازه کافی باریک بوده و اختلاف پتانسیل و شدت جریان بالا، گاز میان شکاف یونیزه شده و قوس الکتریکی برقرار میشود. از قوس الکتریکی به عنوان منبع حرارتی در جوشکاری استفاده میشود.روشهای جوشکاری با قوس الکتریکی عبارتاند از:• جوشکاری با الکترود دستی پوشش دار SMAW
• جوشکاری زیر پودریSAW • جوشکاری با گاز محافظ یا GMAW یا MIG/MAG • جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی یا GTAW یا TIG • جوشکاری پلاسما برای سیم جوشهای گاز(فولاد- مس – آلومینیوم):R (گاز محافظ آرگون با الكترود تنگستن)TIG برای سیم جوشهای:ERبرای سیم لحیم سخت. : Bالكترود های جوشكاری: 1تعریف:الکترود مفتولی است فلزی که دور تا دور آنت با مواد شیمیایی پو شش داده شده است. 2قطر الكترود: عبارت است از قطر مغزی آن. 3جنس روپوش الكترود: معمولا از مقداری آهک- اکسید سدیم –سلولز- روتیل -آسپست – خاک رس و مقداری دیگر از مواد گوناگون تشكیل شده است.تقسیم بندی الكترودها: الكترود معمولا از دو نظر تقسیم بندی می گردند :
1تقسیم بندی الكترودها از نقطه نظر روپوش. 2تقسیم بندی الكترودها از نقطه نظر جنس مغزی.فرایندهای جوشکاری مقاومتیدر جوشکاری مقاومتی برای ایجاد آمیزش از فشار و گرما هردو استفاده میشود.گرما به دلیل مقاومت الکتریکی قطعات کار و تماس آنها در فصل مشترک به وجود میآید. پس از رسیدن قطعه به دمای ذوب و خمیری فشار برای آمیخته دو قطعه بکار میرود.در این روش فلز کاملاً ذوب نمیشود. گرمای لازم از طریق عبور جریان برق از قطعات بدست میآید.روشهای جوشکاری مقاومتی عبارتاند از:• جوش نقطهای
• درز جوشی • جوش تکمهای فرایندهای جوشکاری حالت جامددستهای از فرایندهای جوشکاری هستند که در آنها، عمل جوشکاری بدون ذوب شدن لبهها انجام میشود. در واقع لبهها تحت فشار با حرارت یا بدون حرارت در همدیگر له میشوند. فرایندهای این گروه عبارتاند از:• جوشکاری اصطکاکی در این روش به جای استفاده از انرژی الکتریکی برای تولید گرمای مورد نیاز ذوب فلزان از انرژی مکانیکی استفاده می¬گردد. به این ترتیب که یکی از دو قطعه که با سرعت در حال دوران است به قطعه دوم که ثابت نگه داشته شده تماس داده می¬شود ، در اثر اصطکاک بین دو قطعه و تولید حرارت ، محل تماس دو قطعه ذوب شده و لبهها تحت فشار با حرارت در همدیگر له میشوند.• جوشکاری نفوذی • جوشکاری با امواج مافوق صوت جوش گاز
جوش گاز.گروه فرایندهای جوشکاری است که در آن، اتصال با ذوب شدن توسط یک یا چند شعله گاز، با اعمال فشار یا بدون آن، با کاربرد فلز پر کننده یا بدون آن انجام میشود.فرایند جوشکاری با لیزردر این روش از پرتوی لیزر برای جوشکاری استفاده میشود.در جوشکاری لیزری دانسیته انرژی فراهم شده بسیار بیشتر از جوشکاری با قوس آرگون یا با مشعلهای اکسی اسیتیلن است.از لیزرهای مختلفی میتوان برای جوشکاری استفاده کرد مانند لیزر گاز کربنیکی یا لیزر یاقوت ولی باید دقت کرد که انرژی پرتو آنقدر زیاد نباشد که باعث تبخیر فلز شود.فرایند جوشکاری با اشعه الکترونیکاربرد جریانی از الکترونها است که با ولتاژ زیاد شتاب داده شدهاند و به صورت باریکهای متمرکز به عنوان منبع حرارتی جوشکاری به کار میروند. به دلیل دانسیته بالای انرژی در این پرتو منطقه تفدیده بسیار باریک میباشد و جوشی با کیفیت مناسب به دست میآید. این فرآیند به عنوان اولین فرایند جوشکاری بکار رفته برای ساخت بدنه جنگندهها استفاده شد.
کنترل کیفیت و بازرسیطبق طبقه بندی استانداردهای مدیریت کیفیت (ISO 9000)جوشکاری جز فرایندهای ویژه طبقه بندی شده است. که این نشان دهنده این است که برای کنترل کیفیت و تضمین کیفیت این فرایند ویژه می باید پیش بینی های خاصی انجام داد.جوشکاری پلاسما چیست؟جوشکاری پلاسما یکی از روشهای جوشکاری است که در آن با کاربرد گازهای خنثی درجه حرارت به بالای 20000 هزار درجه سانتیگراد میرسد و و انرژی قوس بسیار متمرکز تر و پایدار تر از روش جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی TIG است.پلاسما به معنی گاز یونیزه شده میباشد. به دلیل اینکه این گاز در این درجه حرارت و حالت از قانون گازها پیروی نمیکند، حالت چهارم وجود ماده به آن گفته میشود (جامد، مایع، گاز، پلاسما) چنانچه هوا یا گاز در قوس الکتریکی شرایط گذار به حالت پلاسما را بیابد قوس مربوط دارای انرژی حرارتی بسیار زیادی خواهد شد.جوشکاری تمام اتوماتیک پلاسما در کشتی سازی هیوندایكشتیسازی هیوندای به عنوان یكی از شركتهای پیشتاز در ساخت عرصه كشتیهای LNG، طی سالهای اخیر، به ارتقای فنآوری طراحی و ساخت حمل كنندههای LNG روی آورده و تنها شركت كشتیسازی كره جنوبی است كه مجوز ساخت كشتیهای نوع Memberanc و مخازن كروی را دریافت نموده است. به گزارش مانا، كشتیسازی هیوندای دارای یك یارد ساخت كشتی های حمل LNG است و باتوجه به حساس بودن جوشكاری در مخازن LNG این شركت سیستم جوشكاری تمام اتوماتیك پلاسما را برای نیل به اهداف خود طراحی كرده است. سیستم مذكور مورد تأیید شركت GTT و مؤسسه ردهبندی وریتاس قرار گرفته است. از جمله مزیتهای این سیستم كنترل قطعات صاف و شیاردار توسط كامپیوتر و حسگرها میباشد. فرآیند جوشكاری پلاسما در مقایسه با روش مرسوم TIG دارای معایب كمتری است. جوشكاری سریعتر از روشهای موسوم و قابلیت جوشكاری در تمام زوایا با تطبیق دادن موقعیت مكانی مشعل پلاسما از دیگر مزایای این سیستم به شمار میآید. لازم به ذكر است در این فرآیند میتوان طول قوس الكتریكی را بهطور اتوماتیك تغییر داد. جوشکاری پلاسما یکی از روشهای جوشکاری است که در آن با کاربرد گازهای خنثی درجه حرارت به بالای هزار درجه سانتیگراد میرسد و و انرژی قوس بسیار متمرکز تر و پایدار تر از روش جوشکاری با گاز محافظ و الکترود تنگستنی TIG است.
پلاسما به معنی گاز یونیزه شده میباشد. به دلیل اینکه این گاز در این درجه حرارت و حالت از قانون گازها پیروی نمیکند، حالت چهارم وجود ماده به آن گفته میشود (جامد، مایع، گاز، پلاسما) چنانچه هوا یا گاز در قوس الکتریکی شرایط گذار به حالت پلاسما را بیابد قوس مربوط دارای انرژی حرارتی بسیار زیادی خواهد شد.
ادامه خواندن مقاله در مورد جوشکاري پلاسما
نوشته مقاله در مورد جوشکاري پلاسما اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.