nx دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
« مقدمه »
سلام خدا بر تو ای حسین سالار شهیدان و بر روان فرزند برومند و برادران فداكار و كودك شیرخوارت و درود بی پایان بر ارواح آن پاكانی كه با یك جهان شهامت جان خویش را در كف اخلاص نهاده در ركاب مقدست خود را قربان دین و شریعت نمودند و با دادن سرهای پرشور و هیجان خود از حریم قرآن و عترت دفاع كردند، و با ریختن خون خویش درخت فرخنده اسلام را آبیاری و تربت خجسته كربلا را رنگین ساخته و با صورتی آغشته به خون لبخند زنان پیك مرگ را استقبال نمودند و مزار خود را قبلهگاه ارباب معرفت.
1« شخصیت جهانی حسین (ع) »
شخصیت و عظمت حسین (ع) همه جا را فرا گرفته است، تمام انسانهای بیدار از فداكاری و گذشت و حوانمردی حسین در راه احیاء دین، حق و عدالت و ریشه كن كردن باطل و ظلم و نا امنی سخن میگویند، هر كسی با زبانی از این مرد بزرگ و پیروز در هر عصری به بزرگی یاد میكند. خاطره بسیار جانگداز و بسیار آموزنده عاشورا، بزرگترین فداكاریها را به بشر میآموزد این است كه طرفداران باطل و آنانكه چون زالو به جان اجتماع افتاده و خون مردم بیپناه را می خورند از نام حسین (ع) و غوغای عاشورا حسین (ع) هراسناكند. قیام او منبع الهام بخش، برای به ثمر رساندن حق و عدالت بود، او در شدیدترین مخاطرات تا توان داشت ضد ظلم فریاد زد و انسانها را به این مبارزه پرشور ودامنه دار، علیه ستم و جنایت دعوت نمود. آن چنان همت او بلند بود كه اعلاء كلمه حق و انقراض باطل از همه چیز خود گذشت. او برای نجات جان اسلام از طوفانهای بنی امیه و طرفداران خوش رقص آنان، با این بیان قاطع به جهانیان ثابت كرد كه هرگز زیر بار ذلت و خواری نخواهد رفت.
2
« هدف از قیام حسین (ع) »رسول خدا (ص)فرمود: ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه : حسین چراغ روشنی بخش هدایت و كشتی نجات انسانهاست.این عبادت، در حقیقت روشنگر هدف قیام امام است، نهضت او چون چراغی تابان، راه راست را از راههای باطل روشن ساخت و مردم را از تردیدها و بیراهه رفتنها دور نمود. شاهی كه سفینه النجاتش خوانند مصباح هدای كانیاتش خوانند
آلوده بخاك ماتم او است هنوز آن آب كه چشمه فراتش خواننداو قیام كرد تا انسانها را در میان تلاطم امواج خطرناك گناه، بی عدالتی، ستم و نا امنی و بازیچه قرار دادن دین نجات بخشید و با كشتی آزادی بخش قیام خود بشر را از غرق شدن در لجنزار بدبختی حفظ كرد. قیام مردانه حسین (ع) كه دانشمندان بیگانه را به مدیحه سرایی از حسین (ع) وا داشتند از روی اساس و هدفی بود، هدف او ایجاد حكومت دادگری و ریشه كن شدن ظلم و جور بود. او فریاد می زد: « آری هرگز دست یزید و نماینده سفاك او « ابن زیاد » را برای بیعت به گرمی نمی فشارم و اگر هم كشته شوم هرگز به چنین ذلتی تن در نمی دهم.»
3« چرا حسین (ع) زن و بچه را به كربلا آورده بود »
امام حسین (ع) دید كه نهضتی بدون نتیجه برای جامعه انسانی و ترویج حق فایده ندارد. به این معنی كه اگر امام حسین با 72 تن از یارانش با 12 هزار لشگر یزید بجنگند، آنان را به قتل می رسانند ولی برای اینكه همه مردم به این فاجعه و هدف آن آگاه شوند، مروجینی لازم است، زنها و بچهها واهل بیت بازمانده از حسین ویاران او در حقیقت، مكمل قیام حسین (ع) بودند.
دانشمند اسلامی سید بن طاووس می نویسد: یكی از علل اینكه امام حسین (ع) اهل بیت خود را همراه خویش آورده بود شاید این باشد كه اگر آ“ حضرت آنها را در حجاز جای می گذاشت یزید لشگر میفرستاد و آنان را به اسارت می برد ودر آزار و اذیت آنان میكوشید تا اندازهای كه حسین (ع) از شهادت منصرف شود و با یزید بیعت كند.لدلم یستقم دین محمد (ص) الا تقبلی فیا یسوف خذینی: اگر دین جدم جز با كشتن من استوار نمی شود پس ای شمشیرها مرا قطعه قطعه كنید. {حسین (ع)
4
« وصیت حسین (ع) »
من روی هوی و هوس بیرون نیامدم. من برای فساد نیامدم برای ستمگری و سركشی و طغیان قیام نكردم و قصد فساد انگیزی در زمین را ندارم . من برای اصلاح آمدم. می خواهم امر به معروف و نهی از منكر كرده باشم. می خواهم سیره جدم (ص) و پدرم علی (ع) را دنبال كنم . قصد من از جنگ صلح و اصلاح است و ……
5
« یك در مقابل هزار »كدام پیامبر بوده یا كدام امام بوده كه اصحاب و اهل بیتش در برابر لشگر دشمن یك بر هزار باشد در حالیكه یاران حسین مجموعا“ هفتاد و دو نفر در برابر قومی كه از سی هزار تا یكصد و بیست و دو هزار نفر بلكه تا چهارصد هزار نفر نیز نوشته اند.با آنكه یقین داشتند كه حسین (ع) كشته میشود معالوصف حاضر بودند قبل از حسین (ع) شهید شوند و چند دقیقه دیگر حسین به آنها ملحق گردد جز بروز محبت چه میتواند باشد؟ بعبارت دیگر لازمه محبت فوقالعاده آن است كه حسین (ع) را تنها نگذارند هر چند كه میبیند كه یاری كردنش مانع از كشته شدن حسین (ع) نمیشود.
6« مدرس غیرتمندی و آزادگی »آن كسی كه چراغ هدایت زیبنده نام او و كشتی نجات سزاوار راه اوست. چراغش نورافكن طالبان راه هدایت و راهش هموارترین راه وصال برای محبان است. با برافروختن این چراغ جهانیان را، راهنمایی فرمود كه از ظلم طاغیان بیرون روند و زندگی با ستمگران را هلاكت حقیقی و مرگ را دروازه سعادت جاودانگی معرف فرمود.آن غیرتمندی كه با ندای « اگر دین ندارید آزاده باشید» و فریاد « هیهات منا الذله » درس جوانمردی را در دفاع از حریم و آزادگی آموخت.
7
« سزاوار دل شكستن است»
آری دستگاه حسین (ع) دستگاه دل است و راه او راه دل. همانگونه كه قبرش نیز در دل دوستدارانش هست.« فی قلوب من والاه قبره ». وقتی كه زائر قبرش وارد میشود كه زیر این ضریح و فرش بدنهای قطعه قطعه شده است. استخوانهای خرد شده و تنهای بی سر كه در اینجا دفن شده است. راستی سزاوار دل شكستن است.
8« حسین (ع) از دیدگاه دانشمندان غرب»
دانشمندان و بزرگان علم و ادب در گوشه و كنار جهان حسین (ع) را می ستایند و از حركت و تاكتیك و استراتژی بسیار منطقی و اصولی او سخن گفته و از عدالت خواهی و شــجاعت او به نیكی یاد میكنند. توماس كارلایل مورخ مشهور انگلیسی میگوید: بهترین درسی كه از تراژدی كربلا میگیریم این است كه حسین (ع) و یارانش ایمان استواری به خدا داشتند. آنها با عمل خود روشن كردند كه تفوق عددی در جایی كه حق با باطل رو به رو میشود، مهم نیست. پیروزی حسین (ع) با وجود اقلیتی كه داشت باعث تعجب ماست. پروفسور ادوارد براون دانشمند انگلیسی میگوید: چه قلبی است كه وقتی درباره كربلا سخنی میشنود آغشته با خون و هیجان و درد نگردد؟ حتی غیر مسلمان هم نمیتواند این پاكی را در حسین (ع) ببیند و انكار كند!
9
« سخنانی چند از امام حسین (ع) »من برای دعوت بسوی حق، و مبارزه با ظلم و فساد و احیای سنتهای اسلامی قیام كردم و از همان راهی كه جدم پیامبر و پدرم علی (ع) رفت میروم. من تن به شمشیر میدهم و تسلیم ذلت نمیشوم ! من به استقبال مرگ شرافتمندانه میروم و آنرا بر زندگی با « فرومایگان و ستمكاران» تر جیح میدهم…. نه هرگز در برابر آنها تسلیم نخواهم شد. پروردگارا تو آگاهی ما چشم طمع به خلافت و شام ندوختهایم و پیكاری كه علیه فساد و تبهكاری شروع كردهایم، تنها برای احیاء آئین پاك و اسلام تو بوده است….. « موت فی غز خیر من حیاه فی ذل» مرگ با افتخار بر زندگی ننگین شرافت دارد. {امام حسین (ع)
10« حادثه »حادثهای كه از نو درباره آن به جستجو برخاستهام به تازگی رخ نداده است. همه آشنایان با تاریخ اسلام- مسلمان باشد یا نه- از چگونگی آن آگاهند. بیش از هزار سال است از آن بحث كردهاند. پیرامون آن كتابها نوشته، شعرها سروده، مرثیهها ساخته و مجلسها بر پا داشتند. در طول هزار وسیصد و چند سال میلیونها تن برای زنده نگه داشتن خاطره آن گرد هم آمده اشك ریختهاند، هزارها انسان، در راه پاسداری خاطره آن كشته شده و كشته اند. در طول بیش از سیزده قرن صدها تن، سنی و شیعی و دهها تن مسیحی و پیرو كیشهای دیگر هر یك به نوع آن را تجزیه و تحلیل كردهاند. قهرمان حادثه را مطابق دلخواه و یا دریافت خود بیشتر ستوده و كمتر بر او خرده گرفتهاند. اینان در كار خود آزاده بودند و هستند.
11
« زینب (س) مظهر فداكاری»
زینب به دنیا آمد و در خانوادهای شریف، ایام طفولیت را زیر سرپرستی جد بزرگوار خود میپیماید و از محبت سرشار افراد خانواده خویش برخوردار میباشد. هنگامی كه طفلی شیرین زبان است دروس زندگی را از مادر مهربان خود فرا میگیرد. همین كه دوران شیرخوارگی را پایان میدهد، گروهی از نخبه ترین معملین درس و زندگی را كه جزیره عرب پرورده و به خود دیده است. مانند جد بزرگوار، پدر گرامی، دانشمندان و فقهای دیگر از صحابه پیامبر (ص) را در مقابل خود میبیند. در میان همسالان زینب كسی را نمیبینیم كه محیطی چنین شریفی و مقدسی بخاطر پرورش او آماده شده و به درجه او از مراحل عالی تربیت برخوردار باشد. زینب بانوی ایثار و شجاعت است…. دوران زندگی زینب (س) همه درد و رنج و غصه بود…..
12« پیروزی امام حسین(ع) »
كوته بینان و تهی مغزان، اصولا“ پیروزی را در محور این جهان مادی میبینند یعنی اگر در این عمر كوتاه، كسی ظاهرا“ پیروز شده است غافل از آنكه پیروزی واقعی، منحصر در این چند روزه نیست. باید با كمال صداقت بگویم كه امام حسین (ع) در این جهان هم پیروز گشت. چنانكه امروز همه جا از پیروزی حسین (ع) و آثار درخشان قیام او به چشم میخورد؛ در حالیكه یزید به خاك مذلت افتاده است، این مطلب به قدری واضح است كه نیازی به دلیل و مدرك ندارد.
ادامه خواندن تحقيق در مورد عاشورا به روايت تاريخ
نوشته تحقيق در مورد عاشورا به روايت تاريخ اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.