nx دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
اکس تازی
مقدمه:آنچه كه از جمعبندی تعاریف متعدد كجرفتاری برمیآید این است كه به طوركلی رفتار انحرافی رفتاری است كه به گونه مستقیم یا غیرمستقیم قوانین و هنجارها را نقضكند كه شامل هرنوع قوانین رسمی و نوشته شده و هنجارهای اخلاقی جامعه میشود.
طبق این تعریف مصرف قرصهای اكستاسی را میتوان از انواع رفتارهای انحرافی برشمرد .اكستاسی مخدر جدیدی است كه به دنبال مصرف آن شعور ، آگاهی و روان فرد مختل شده ، آستانه تحریك پذیری روانی او را پائین میآورد و بر قدرت سنجش واقعیت اثرمیگذارد و فرد را مستعد جنون میكند .
ایجاد اعتماد به نفس بالا و شهامت و همچنین رفع ممنوعیتهای اخلاقی در فرد كه از نتایج مصرف این داروهای توهمزا است فرد میتواند منشأ رفتارهای پرخطر و انحرافی بسیارزیادی در مصرف كنندگان آن باشد .برای مثال مصرف این دارو با ایجاد بیپروایی ، رفتارهای جنسی محافظت نشده و مكرر به دنبال خواهد داشت و در نتیجه ارتباط نزدیكی میان مصرف این مواد روانگردان و ابتلا به ایدز و همچنین بیماریهای مقاربتی میتوان یافت .
از طرف دیگر طبق آمار 92درصد مصرف كنندگان اكستاسی بعدها به مواد دیگری مانند ماریجوانا ، آنفتامین ، كوكائین و هروئین روی آوردهاند .گرایش به این ماده مخدر خصوصاً سالهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است كه در صورت ادامه این روند آثار جبران ناپذیری در جامعه باقی خواهد گذاشت به همین دلیل بسیاری از كشورها مبارزه جدی با این ماده خطرناك را آغاز كردهاند .
برای مثال در كشورهای آمریكا و انگلستان مبارزات جدی با این پدیده آغاز شده مشاهده آن مداخلات جدی پلیس و مراجع قانونی را به همراه دارد .به طور كلی در تمام كشورهای عضو سازمان ملل از جمله ایران مصرف مواد روان گردان جرم است و هرچند در قانون مبارزه با مواد مخدر ایران نامی از اكستاسی نیست اما مصرف آن غیرقانونی است و در صورت دستگیری فرد مصرف كننده یا توزیع كننده آنها این فرد به دادگاه انقلاب ارجاع میشود و در این موارد حكم تعزیر صادر میشود .با وجود با توجه به رشد بیرویه این ماده خطرناك در جامعه ما فعالیتهای انجام شده برای مبارزه با آن ناكافی به نظر میرسد به ویژه اینكه به دلیل عدم اطلاع رسانی صحیح در این زمینه عموم جامعه اطلاعات درست و كاملی از این پدیده ندارند . و این عدم آگاهی صحیح مهمترین عواملی است كه باعث میشود تبلیغات كاذب فروشندگان این مواد منجر به گرایش جوانان به آن شود .
در این پژوهش به دلایل زیادی از جمله نبود كتاب و متن معتبر و قابل استناد ، كمبود آگاهی عمومی و اطلاعات خام در این زمینه ، همچنین پنهان بودن این اعتیاد و عدم قابلیت شناسایی معتادین آن و همچنین عدم توانایی و دانش كافی محقق امكان پرداخت علمی به این مسئله وجود نداشت . در این تحقیق تنها از مقالات و اطلاعات مختصر و نه چندان قابل استناد موجود در منابع اینترنتی و همچنین تعداد محدودی پرسشنامه استفاده شده است .با توجه به همه این مسائل د راین تحقیق صرفاً تلاش در جهت جمعآوری اطلاعات زمینه و پایهای بوده است تا شاید بتواند راهگشای تحقیقات وسیعتری در این زمینه باشد.اكستاسی چیست؟
MDMA یا 3 و 4 متیلندیاكسیمتآمفتامین كه به نامهای اكستاسی ، اكستازی ، XTC ، E , X هم معروف است نوعی جدیدی از مواد مخدر است كه به دلیل ایجاد احساس نشاط فراوان امروز در میان محافل جوانان جذابیتی خاص پیدا كرده است این مواد توهمزا كه در اشكال متنوع داروئی عرضه میشود بر مغز اثر گذاشته و تصاویر آن را مخلوط میكند.اكستاسی خالص پودری سفید شامل كریستالهای ریز است . از این پودر بوی كپك به مشام میرسد . در صورت وجود ناخالصی اكستاسی به رنگهای قرمز و قهوهای نیز دیده میشود. این ماده به اشكال قرص خوراكی و جویدنی ، كپسول ، پودر استنشاقی ، برچسبهای پوستی و مواد تدخینی و تزریقی موجود است .
میزان ماده مخدر در هر قرص از 9 تا 117میلیگرم متفاوت است كه این میزان بر سرعت و شدت و همچنین مدت زمان ماندگاری اثر ماده تأثیر میگذارد . ناخالصیهایی كه به قرص افزوده میشود شامل مواد شیمیاییای است كه غالباً خاصیت تحریك كننده و فعالكننده سیستم عصبی را دارند . به علت سهولت ساختاری این مواد به طوریكه امكان تهیه آن در لابراتورهای داخلی نیز وجود دارد خطر وجود مواد اضافی خطرناك و تركیبات كشنده در آن بالاست .
با بلعیدن قرصهای حاوی این مواد اثرات آن پس از 20 تا 90 دقیقه ظاهرشده و 2 تا 3 ساعت اثرات آن در یك حد حفظ شد ه و بعد افت میكند و از 3 تا 24 ساعت اثرات آن باقیست. این قرصها به علت تأثیرات خاصی كه دارند در میان جوانان با نامهای مختلف شناخته میشوند مانند قرصهای شادی یا قرص عشق (LOVE PILL ) ، قرص فراری ، قرص انرژیزا ، دیسكو بیسكویت ، قهوهای بزرگ ، دنیس شیطونه و …
حالت بعد از مصرف این مواد را اصطلاحاً سفر یا trip میگویند كلمه اكستاسی در گذشته برای سرمستی عارفان و خاصه شاعران به كار میرفته است .قرصهای موجود در بازار ایران در قالب طرحها و ماركهای مختلفی عرضه میشوند كه برخی از آنها عبارتند از : دلفین ، لنگر ، صلیب سرخ ، رنو ، سان شاین ، سوپر من ، هوندا ، امگا ، پلیكان ، لاو ، مرسدس ، میتسوبیشی و …
تاریخچه اكس:اكستاسی نخستین بار در سال 1914 توسط شركت داروسازی « مرك » (Merck ) در آلمان ساخته شد و به عنوان داروی ضد اشتها و لاغری به ثبت رسید اما درآن زمان وارد بازار نشد و استفاده از آن تا اواخر دهه 1970 به تعویق افتاد . در این زمان اكستاسی به عنوان درمان اختلالات روانی و عاطفی توسط پزشكان و روانپزشكان معرفی شد و در سال 1980 در دسترس متقاضیان قرارگرفت . به ویژه این دارو جهت استفاده سربازان آلمانی در جنگ جهانی اول به كاررفت كه بعدها با شناخته شدن آثار مخرب و خطرات روحی بسیار زیاد آن از
چرخه مصرف خارجشد . طی این مدت قربانیان و تلفات زیادی برجای گذاشت . در این باره معروف است كه میگویند: « سربازان آلمانی را دوباره قربانی كردند . یك بار وقتی مجبورشان كردند برای فتح دنیا سینههاشان را آماج گلوله كنند و یكبار وقتی برای درمان آسیبهای روانی جنگ ، آنها را به خوردن داروهای توهمزا واداشتند داروهایی كه میتوانست هراس شبهای جنگ و فریادهای همسنگرهای زخمی را از یاد ببرد و در مقابل چنان نشاطی را به بیماران جنگی بدهد كه انگار هرگز گرفتار جنگ و خونریزی نشدهاند .»به هر حال بعد از مشخص شدن آثارسؤ مصرف قرصهای اكستاسی تولید و توزیع و مصرف آنها غیرقانونی اعلام شد. سال 1985 دولت آمریكا مصرف این ماده را ممنوع كرد و در سال 1986 مطالعات انجامشده روی حیوانات آزمایشگاهی آثار مخرب اكستاسی را روی سیستم عصبی نشان داد .
در سالهای اخیر مصرف آن در آمریكا در پارتیهای شبانه مرسوم به ریو افزایش یافته است و در كشور ما نیز در پدیدهای مشابه به نام اكسپارتی مصرف آن دچار افزایش گشته است .
اكس پارتی:در دهه هشتاد میلادی پارتیهای شبانه مرسوم به ریو (Raves ) بحران جدیدی در اروپا و امریكا به وجودآوردند . اكستاسی به طور غیرقابل مهاری در میان جوانان نفوذ كردهبود و روز به روز بر تعداد مصرفكنندگان آن افزوده میشد . كسانی كه به این قبیل مهمانیها میرفتند هماهنگ و عجیب بودند . یكسان لباس میپوشیدند تا خود را به صورت یك گروه درآورند . بزرگترین گروه اكس بازها فرقه لاین پت ( lion path ) بودند . كه گمان میكردند با خوردن قرصهای اكستاسی به روشنایی میرسند . اما اصطلاح اكسپارتی مربوط به مجالسی است كه شركت كنندگان آن ساعات متمادی با موسیقی الكترونیكی و رقصنور به رقصهای تند و طولانی میپردازند. در این میهمانیها قرصهای اكستاسی مصرف میشود . این مجالس را معمولاً در فضاهای باز یا غیرقابل كنترل مانند پاركهای جنگلی و انبارهای متروكه برگزار میكنند ولی گاه در محافل خانگی نیز چنین مجالسی بر پا میشود. هزاران جوان در این میهمانیها كه بیش از دو روز طول میكشد شركت میكنند.
اكستاسی میل به خوردن و خوابیدن را مهار میكند و در نتیجه این افراد میتوانند بدون نیاز به خوردن و خوابیدن در میهمانیهای چند روزه شركت كنند . البته گاه كمآبیهای بسیارشدید و خستگیهای مرگبار شركت كنندگان را از پا درمیآورد . از این قرص با عنوان كوكائین میهمانی ریو نیز نام میبرند . این مجالس مكان مناسبی جهت تبلیغ فروشندگان اكس برای مشتریان جوان خود است و تمامی افراد شركتكننده در آن در معرض خطر استفاده از اكس قراردارند .
مصرف كنندگان اكستاسی تمایل زیادی به استفاده گروهی از آن دارند . به طوركلی تمایل به مصرف گروهی در مورد تمام مواد مخدر وجود دارد . اما در اكستاسی از دلایل مطرح ، نیاز به وجود یك فرد حمایت كننده است . مصرف انفرادی این دارو در تنهایی خطرآفرین است . از سویی دیگر ، احساس سرخوشی دستهجمعی برای هر كدام از مصرفكنندگان حكم تأیید را دارد و فرد متقاعد میشود كه كار درستی انجام میدهد. دلیل دیگر ، نیاز مصرف كنندگان به برقراری ارتباطات صمیمانه اجتماعی است . آنها همدیگر را در آغوش میگیرند و از بودن در كنار هم لذت میبرند.
عوارض و اثراتبه طوركلی انگیزه انسان برای عملی از سه عامل نشأت میگیرد : عشق ،ترس ، گناه . این نوع داروهای روانگردان احساس ترس و گناه را در روان به حداقل میرسانند . در نتیجه اعتماد به نفس فرد افزایش مییابد و تمایل طبیعی او برای برقراری ارتباط صمیمانه نزدیكی و عاطفی زنده میشود هرفرد با رشد مكانیسمهای روانی خود احساس امنیت میكند و با محیط پیرامونش سازگار میشود .
در ابتدای مصرف این مواد آثار و عوارض بسیار جذاب ومهیجی از این قبیل و نشاط و سرخوشی فراوان پس از مصرف آن ( كه تمامی آنها از جانب فروشندگان این مواد نیز تبلیغ میشود ) باعث گرایش افراد به مصرف این داروها میشود اما با این حال اثرات و عوارض منفی بسیارشدید و مخرب این داروها كه تمامی آنها قابل شمارش نیست آنقدر رسیع و خطرناك است • كاهش اشتها• تغییرات بینایی• گشاد شدن مردمكها ( میدریاز ) افراد مصرفكننده در محلهای مصرف مثل پارتیها با وجود كم بودن نور به استفاده از عینكهای آفتابی در شب هستند كه علت آن تحریك پذیری با نور است .
• حركات غیرطبیعی چشم ( نیستاگموس )• توهم بینایی ( هالوسیناسیون )• افزایش ضربان قلب و فشارخون ( تاكیكاردی و هیپرتانسیون)• تغییر در نظم دمای بدن• فك زدنهای طولانی ( افراد مصرف كننده برای جلوگیری از حالت قفلشدن فك مجبور به مصرف آدامس هستند ، تا ساعتها پس از مصرف این حالت فكزدنهای غیرطبیعی موجود است ).
• لرزیدن ، عصبیشدن ، عدم تمایل برای استراحت• تمایل شدید برای مصرف مجدد این ماده پس از افت تأثیر اولیه اثرات منفی شدید :
• اثرات شدید احساسی ، اختلال خواب ، كابوسهای شبانه حملات ناگهانی اضطراب ( Panic Attack ) ، دیوانگی ( Psychosis )• انقباض شدید فك و پارگی زبان در اثر فكزدنهای طولانی (Trisma ) { در صورت بسته بروز این حالت باید از آمپول دیازپام ویا قرصهای خوراكی آن استفاده كرد .• عدم تمركز ، فراموشی ، اختلال در یادگیری ( Confusion)• افزایش دمای بدن و كاهش آب بدن ( در پارتیهایی كه دارو مصرف میشود افراد مجبور به مصرف آب فراوان و مكرر هستند و این مساله خطرات خاص خود را به دنبال دارد).• اختلال در مكانیسم نعوظ و نرسیدن به اوج لذت جنسی (ارگاسم )
• تهوع و استفراغ• كاهش سدیم خون در اثر مصرف زیاد مایعات ( هیپوناترمی )• سردرد و سرگیجه و تشنج• آنمی آپلاستیك ( سركوب شدید و خونسازی مغز استخوان )• افت شدید خلق در روزهای پس از مصرف• خستگی و افسردگی شدید تا یك هفته پس از مصرف
• احتمال اعتیاد جسمی كم است ولی احتمال اعتیاد روانی بسیار زیاد است .• احتمال سمیت كبدی• صدمه به اعصاب مغزی
• بزرگ شدن پستان در آقایان ( ژنیكوماستی )• احتباس ادراری ( Retension )• تخریب عضلات مخطط ( رابدومیولیز ) كه در نتیجه افزایش دمای بدن رخ میدهد و میتواند بعلت رسوب مواد حاصل از این تخریب در كلیه باعث آسیب به این ارگان شود.• میزان بروز مرگ در اثر مصرف اكستاسی 2در 100000 مصرف كننده است .• دختران جوان بعلت اثرات هورمونهای جنسی زنانه ، در صورت مصرف اكستاسی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به افت سدیم خون و بدنبال آن تشنج هستند .( میزان بروز SIADH در ارتباط با استروژن خون افزایش مییابد ).
ادامه خواندن مقاله اکس تازي
نوشته مقاله اکس تازي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.