nx دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
11 سپتامبر و رویداد های جهانی
قضیه انفجار برجهای دو قلوی امریكا در 20 شهریورماه سال 80،شرایطی را ایجاد كرد كه ما وارد یك صورت بندی جدید جهانی شدیم . اگر زمانی دربارهی جنگ سرد صحبت شود. شما احساس میكنید كه این مسئله در عصر پدران و مادران شما اتفاق افتاده و شما از شكل گرفتن این صورت بندی در عرصه روابط بینالملل اطلاع چندانی ندارید. در زمان انقلاب اسلامی، وقتی گفته میشد انقلاب مشروطیت، خود ما برداشت صحیحی از آن نداشتیم، یعنی چیزی بود كه در زمان ما شكل نگرفته بود. مگر این كه كسی مطالعات تاریخی داشت. كما اینكه شما از انقلاب اسلامی برآورد عمومی دارید، یعنی در متن مسئله نبودهاید .
اگر واقعه 11 سپتامبر و وقایع پس از آن را، از این حیث هوشیارانه بررسی نكنیم به سرنوشت حوادث مذكور گرفتار خواهد شد و از یادها خواهد رفت . بخصوص برای كشورهایی مثل ما كه كشور هدف محسوب میشویم و برای دانشجویان كه طبیعتا در عرصه جنبشهای دانشجویی و اجتماعی، نیروهای پیشتاز محسوب میشوند . این مسئله بسیار مهم است. طبعا صورت بندی 50 سال آینده روابط بین الملل. الان مشخص میشود و ما باید ابعاد و زوایای آن را به خوبی بشناسیم . عموما این صورت بندیها، 50 تا 70 سال طول میكشد و وقتی شكل گرفت، قدرتهای حاكم همین برنامه را ادامه میدهند تا مجددا شرایط تغییر كند .
لذا اگر شما فروپاشی دیوار برلین و به هم ریختن نظام دو قطبی را در جنگ سرد شاهد نبودید، امرز در عنفوان جوانی خود، شاهد صورتبندی جدیدی در منازعات تمدنی هستید كه در واقع، رویكردی است بین دو حوزه تمدن اسلام و غربدر تحقیقی كه در مورد منازعات تمدنی صورت گرفته، به 428 مورد جنگ بین تمدن غرب و سایر تمدنها از ابتدای تاسیس تاكنون برمیخوریم . یعنی تقریبا از 2900 سال پیش به این سو، تمدن غرب، 428 جنگ با بیرون از خود داشته كه قریب 23 این موارد علیه ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام بوده است: و نكته مهمتر این كه در بیش از 80% این جنگها ایران پیروز شده است
ولی امروز فضاسازی روانی در عرصه فرهنگی و رسانهای، عكس این را دیكته می كند . یعنی در موارد اندكی كه تمدن غرب بر ایران پیروز شده، از آن مورد نمادی ساخته و آن را به شكلی عجیب در عرصه رسانهای و فرهنگی جهان تبلیغ نمودهاند . مثلا در تاریخ داریم كه ایرانیها در یكی از جنگها در منطقه یونان، شكست خوردند و یك نفر از یونانیها فاصله 40 كیلومتری را دوید تا خبر پیروزی یونانیان را برساند: این فاصله 40 كیلومتری را ”ماراتون” نامیدند و امروز آن را به یك نماد تبدیل كردهاند تا سابقه این پیروزی ماندگار شود .
امروزه بازیها و ورزشها طوری نامگذاری شده كه به طور كلی رویكرد غربی دارد. حتی كلمه ”المپیك“ رویكرد غربی دارد. برای غربیها خیلی مهم است به دیگران تفهیم كنند كه ما در گذشته تمدن ارشد بودهایم. آن قدر این گزارهها برای غربیها مهم است كه به یكی دو نمونه آن اشاره میكنیم .
جمهوری اسلامی ایران در سال 1373 در ساختار نیروی دریایی، سه ـ چهار كلاس شناور تعریف كرد و عناوین ارزشی نظیر ذوالفقار، ذوالجناح و تندر برای آنها انتخاب نمود. در مقابل شناور كلاس ذوالجناح كه در آیین مذهبی ما اسب مقدسی است، به سرعت و در كمتر از 3 ماه، امریكاییها شناور معادلی ساختند و نام آن را ”پیگاسوس” گذاشتند. پیگاسوس اسب بالداری است كه روی پیشانی خود یك شاخ دارد و برای غربیها مقدس است .
نیروی دریایی امریكا 34 كره ی زمین را ـ كه آب فرا گرفته ـ با 7 ناوگان خود، كاملا تحت تسلط دارد. 14 ناو هواپیمابر دارد و در هر اقیانوسی 2 فروند از این ناوها وجود دارد كه در واقع پایگاههای هوایی متحرك امریكا هستند. آن وقت ما چهار شناور سبك میسازیم آنها تحمل وجود آن را ندارند، و با آن مقابله به مثل میكنند .مورد دیگر كاری بود كه خود ما انجام دادیم. یعنی سال گذشته نمایشگاهی ترتیب دادیم تا اثرات عروسك باربی را در لایههای فرهنگی جامعه بررسی كنیم
با كمتر از یك میلیون تومان، از فروشگاههای تهران، وسایل ”باربی” از آدامس و شكلات، حوله، كاغذ، عروسك و لیوان گرفته تا بقیه چیزها را جمع آوری كردیم .مشاهده نمودیم هیچ چیزی وجود ندارد كه یك دختر بچه بخواهد، مگر آن كه در آن مورد، باربی وجود دارد. از روبالشتی گرفته كه صبح سرش را از روی آن بر میدارد تا سایر موارد و جالب این كه هیچ كدام از اینها ساخت آمریكا نبود.حتی در ستون نیازمندیهای روزنامه همشهری به طور متوسط چیزی حدود 30-20 مورد مراكز بدن سازی با عنوان باربی فقط در تهران وجود داشت .
برای مواجهه با این عروسك طبیعتا لازم بود عروسك ملی ما وارد صحنه شود. بعد از 10 سال تلاش گسترده در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، عروسك دارا و سارا وارد بازار شد . اولین عروسك دارا با ظاهری بسیجی، یعنی چفیه و پیشانی بند ”یا زهرا” ساخته شد كه الان موجود است. دقیقا در زمانی كه تلویزیون به صورت رسمی اعلام كرد كه عروسك دارا و سارا متولد شدند، 5 روز بعد، بی بی سی گزارش داد: اسرائیل اعلام كرده است ما در مقابل عروسك مذهبی دارا و سارا، عروسك ”شی می” را ساختهایم .شاید به نظر شما این مسئله خیلی مهم نباشد، اما تا زمانی كه ما نفهمیدهایم عروسك باربی تربیت دختران ما را به عهده گرفته است، غربیها سكوت میكنند ولی اگر ما موضع گرفتیم، آنها واكنش شدید نشان میدهند. غربیها همه جا میخواهند هیمنه و برتری پوشالی خود را به رخ ما بكشند . ربیها 10 سال پیش در زمان فروپاشی شوری، بحثی به
راه انداختند به نام جابجایی قدرت . گفتند: قدرت نظامی دیگر موضوعیت ندارد و باید به قدرت اقتصادی و فرهنگی چسبید . این قدر این جو بالا گرفت كه حتی بعضی از مسئولین سازمان برنامه و بودجه وقت، معتقد بودند بودجهای كه به نیروهای مسلح داده میشود مثل این است كه كود بخرید و در بیابانهای كویر بریزید . كار غربیها این است كه هر زمانی، بحثی خاص را علم میكنند تا منافع خود را به دست آورند . مثل جامعه مدنی و جهانی شدنی كه به ترتیب در سالهای اخیر بر سر زبانها انداختند . امروز كه بودجه سالانه نیروهای مسلح امریكا 400 میلیارد دلار است نشان میدهد كه آن گونه بحثهای روشنفكری 10 سال پیش، شگردی مزدورانه بوده است تا آمریكاییها به منافع خود برسند .
آرنولد توئین بی” بزرگترین مورخ و تمدن شناس غربیها كه انگیسی الاصل است، قبل از جنگ جهانی دوم، یك تحلیل تمدنی داشت كه بر اساس آن هر گاه تمدنی، رویكرد نظامیگری افراطی داشته باشد و بخواهد با زور شمشیر خودش را حفظ كند؛ اوج زمان انحطاط اوست كه این قاعده دقیقا منطبق با شرایط امروز آمریكا است .
امریكا و مشكلات اساسی ایالات متحده چندین مشكل اساسی دارد كه ما در دو حوزه آنها را بیان میكنیم 1حوزه درون خاك امریكا
2حوزه درون تمدن غرب هر كدام از این دو گزاره، دو لایه را بر میتابد،این چهار دلیل عمده باعث فرافكنی امریكا شده است. .حوزه درون خاك امریكا ) فروپاشی اقتصادی امریكامیدانید كه امریكا یك كشور اقتصاد محور است،و در مقابل، كشور ما فرهنگ محور. یعنی اگر بر اقتصاد ما ضربه سهمگینی هم وارد شود،چون عمدهی منابع تغذیه مردم از طریق كشاوری و نفت و معادن و; است . هیچ اتفاقی نمیافتد اما اگر بر فرهنگ ما خدشه وارد شود همه نگران میشوند .
ادامه خواندن مقاله در مورد 11 سپتامبر و رويداد هاي جهاني
نوشته مقاله در مورد 11 سپتامبر و رويداد هاي جهاني اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.