nx دارای 32 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
ورزش از دیدگاه اسلام
1- تندرستی و نیرو و آسوده خاطری و جوانی و نشاط را فراموش مكن و با استفاده از این نعمت بزرگ آخرت را بطلب.(حضرت علی (ع))2- گذشت و بخشش، زكات قدرت است.(حضرت علی (ع))3- اگر مردم در خوراكشان میانهروی میكردند، بدنهایشان مقاوم و معتدل میشد.
(حضرت رضا (ع))4- همانطور كه مردان در مسابقات ورزش شركت میكنند، زنان نیز باید شركت كنند.(افلاطون)5- ورزش باعث رفع كسالت و سرعت انتقال فهم و نشاط روحی میشود.(خواجه نصیر طوسی)
6- ورزش حركتی است تابع اراده هر كس بتواند با اسلوب صحیح و متناسب با اعتدال مزاجش و در وقت مناسب ورزش كند و از پیشگیری و مداوای بیماریهای مزاجی بینیاز میگردد.(ابن سینا)7- خود را به ورزش عادت دهید كه باعث شادابی شما میگردد.
(پیامبر اكرم (ص))8- ورزش كردن قبل از غذا مكروه است.(پیامبر اكرم (ص))9- یكی از بهترین سرگرمی ها برای مردم با ایمان شنا است.(پیامبر اكرم (ص))
10- سلامت، نیرومندی، فراغت جوانی، نشاط و بینیازی خود را فراموش نكن و از این سرمایه های عظیم در جهت آخرت بهره برداری كن.(امام صادق (ع))11- نیرومندی به كسی گرفتن نیست، بلكه نیرومند كسی است كه هنگام خشم بر نفس خود غالب شود و غضبش را فرو نشاند.(پیامبر اكرم (ص))
اثرات ورزش بر اندامهای بدنامروزه عواملی را كه سبب سكته قلبی میشوند، میشناسیم. پروفسور توماس استیمو متخصص بیماریهای قلبی این عوامل را به شرح زیر میشمارد: فشار خون، افزایش كلسترول خون، اعتیاد به دخانیات، بیماری قند، چاقی و عدم تحرك جسم، خوشبختانه ورزش میتواند در پیش گیری از آثار این عوامل نقش مؤثری داشته باشد. فعالیت ورزشی سبب تحرك و انبساط عضلات قلب میشود و حتی بعد از یك سكته قلبی میتواند در بازگشت قلب به كار عادی خویش سهم داشته باشد، البته در این مورد به خصوص ورزش باید حتماً تحت نظارت
دقیق پزشك انجام گیرد ورزش علاوه بر تأثیر بر روی شبكه پیوندی عضلات میتواند در سخت شدن رگ ها و یا از بین رفتن فعالیت و خاصیت انعطاف نیز جلوگیری كند كه این ویژگی بیشتر در اشخاص مسن بروز میكند، آمار نشان میدهد كه مرگ و میر ناشی از كلیه، قلب، در نزد ورزشكاران خیلی كمتر از كسانی است كه ورزش نمیكنند و تحرك جسمانی ندارند بنابراین با ورزش كردن خطر تا نصف كاهش مییابد و ورزش هم چنین از میزان افزایش كلسترول خون جلوگیری میكند و انسان ورزشكار در تمام سختیهای زندگی همواره استوار و پایدار است.
تاریخ انجام اولین مسابقات شناانگلیسیها در اوائل قرن چهاردهم اولین مسابقات شنا را به صورت خیلی ابتدائی در لندن برگزار نمودند، اولین مسابقات بینالمللی تنها در یك رشته «100» یارد در سال 1858 در استرالیا انجام گردید، شنای پهلو با پای قیچی چندین سال متوالی بهترین سبك شناخته میشد كه امروزه بیشتر مورد استفاده نجات غریقان برای حمل غریق میباشد.از اواخر قرن نوزدهم این رشته در مسابقات بینالمللی جنبه رسمی پیدا كرده و مسابقات در كشورهای نامبرده زیر به صورت قهرمانی انجام گردید.
اولین مسابقات قهرمانی انگلستان در سال 1869اولین مسابقات قهرمانی آمریكا در سال 1877اولین مسابقات قهرمانی فرانسه در سال 1899اولین مسابقات شنا در المپیك دوران جدید در سال 1896 در آتن برگزار شد.
تاریخچه شناورزش شنا همیشه و همه جا در زندگی روزمره انسان و تندرستی و صحت مزاج نقش مهمی را ایفا كرده است. شاید هر ورزش برای خود تاریخچه و اصل و نسبی از زمان معینی داشته باشد اما برای شنا از روز اول تاریخچه و سوابقی موجود بوده است زیرا از هنگامی كه انسان خود را شناخت آب و سبزه و كوه و جنگل را به چشم دیده است. در نتیجه زندگی خود را با آن اًخت نمود.
دست و پا زدن در آب كم كم شكلی به خود گرفت و چنین شد كه اكنون انسانها چون قایق های موتوری طول و عرض استخرها را طی میكنند. میتوان چنین اندیشید كه نیازمندی مبرم انسان اولیه در جهت تسلط بر دشواری ها بوده است كه حس كنجكاوی او را بر آن داشت تا بعضی موانع زندگی را تا حد امكان پشت سر بگذارد و به پیش رود، به طور مثال هنگام عبور از رودخانه چون هیچ گونه وسیلهای نداشت و خطری او را تهدید میكرد و میخواست جان سالم به در ببرد به ناچار خود را به آب میزد و با امواج آب هم آغوش میشد.مسئلهای كه این جا پیش میآید این است كه انسان اولیه این بیپروایی ها را از كجا و از چه موجودی آموخته است وقتی انسان اولیه مشاهده میكرد كه انسان دیگری در آب تقلا میكند و نزدیكان خود را به یاری میطلبد و آنها به خاطر عدم آشنایی با فن شنا یا وسیلهای برای نجات نداشتهاند به نتیجه نمیرسیدند. چنین تصویر میشود كه انسان اولیه شنا را از حیوانات آموخته است و برای زیستن آن را گسترش دادهاند.
مقدمهبنا به دلایل زیر، هر كسی باید شنا كردن را به خوبی بداند:1- برای حفظ جان در مواقع خطر: سالانه بیش از 7000 نفر در ایالات متحده غرق میشوند كه با كمی صرف وقت در آموزش شنا، میتوان از بسیاری از این مرگ و میرها جلوگیری نمود.2- برای حفظ اندام و سلامتی: متخصصین معتقدند كه شنا كردن یكی از بهترین ورزشها برای حفظ سلامتی است.3- برای تفریح.4- برای شركت در مسابقات ورزشی.
شنای كرال سینهشنای كرال سینه، سریعترین و مؤثرترین نوع شنا در رقابتهای شنا میباشد. در مسابقات استیل آزاد كه شناگر میتواند هر نوع روشی را انتخاب نماید. تقریباً در تمام موارد، شناگران از این روش استفاده میكنند. در مسافتهای طولانی هم از شنای كرال سینه استفاده میشود زیرا خستگی كمتری ایجاد میشود. بنابراین شما نمیتوانید خود را یك شناگر بدانید مگر اینكه این نوع شنا را یاد بگیرید.
وضعیت قرارگیری بدن در كرال سینهبدن باید در یك وضعیت صاف قرار گیرد. اگر سرتان را خیلی بالا نگهدارید یا اینكه نحوه پا زدنتان مؤثر نباشد قادر نخواهید بود كه در یك خط مستقیم و به صورت مستقیم شنا كنید. باسن شما باید به قدری بالا قرار گرفته باشد كه درست از سطح آب كمی پائینتر بماند.
وضعیت خوب بدنبدن كشیده و افقی قرار گرفته است. با چرخاندن سر به یك طرف، تنفس انجام میشود. با استفاده از بالا نگهداشت باسن، پا زدن به طور مؤثر انجام میشود و هیچ گاه نباید عمل تنفس را با بالا آوردن سر انجام داد زیرا این كار باعث میشود كه باسن به سمت پایین بیاید.اگر شما هم با چنین موردی روبرو هستید، كنترل كنید كه پایتان را چگونه قرار دادهاید. با استفاده از یك تمرین كه باعث كشیده شدن مچ پا میشود افزایش قابلیت ارتجاع مفصل مچ پایتان شوید.
خم شدن زانودومین اشتباهی كه ممكن است در هنگام پا زدن لرزشی انجام دهید خم كردن زیاد زانوها است. زانوها باید فقط كمی خم شوند و تا آنجاییكه میتوانید باید در تمریناتتان عادت كنید كه زانوهایتان خم نشوند و راست بمانند.وضعیت خوب پاها: در حالیكه انگشتان كشیده و مستقیم قرار گرفتهاند.
مراحل پا زدن لرزشی1- پای چپ به پایین ترین قسمت و پای راست به بالاترین قسمت رسیده است.2- در حالیكه زانو صاف نگهداشته شده، پای چپ شروع به بالا رفتن میكند. پای راست در حالیكه زانو كمی خمیده است به سمت پایین حركت میكند.3- پای چپ در حالیكه زانوی آن صاف است به بالا میرود.
پا زدن لرزشی (Flutter kick)مؤثرترین روش پا زدن، روش لرزشی میباشد. در این روش زانو تقریباً راست بوده و در حالیكه انگشتان پا مستقیم و كشیده قرار گرفتهاند. پاها به بالا و پائین آورده میشوند. فاصله پاها از یكدیگر باید حدود سی سانتیمتر باشد. وظیفه اصلی پاها، قرار دادن بدن در یك وضعیت مستقیم است.بهترین روش برای تمرین پا زدن، استفاده از تخته شنا (kick board) میباشد. این تخته ها كه از پلاستیك فوم ساخته شدهاند، وسیله خوبی برای شناگران مبتدی و همینطور برای شناگران پیشرفته و حتی قهرمانی میباشد. شناگران حرفهای معمولاً روزی 20 دقیقه از تخته شنا استفاده میكنند یعنی به وسیله آن حدود یك كیلومتر در روز شنا میكنند. این نوع تمرین برای تقویت ماهیچه های پاها و نیز درست قرارگیری آنها بسیار سودمند و مفید است.
وقتی تخته شنا را در جلوی خود میگیرید، هیچگاه آنرا به پایین فشار ندهید بلكه آنرا به جلو هل دهید. بدنتان را افقی نگهداشته و شانههایتان را در زیر سطح آب قرار دهید. در هنگام پا زدن، هیچگاه پاهایتان را از آب بیرون نیاورید بلكه اجازه دهید كه پاشنه و كف پایتان تا سطح آب بیایند. نه تنها افراد مبتدی بلكه بعضی از شناگران ماهر نیز پاهایشان از آب بالا میآید كه این عمل باعث عدم كارایی صحیح پا زدن آنها میشود.
وضعیت پاهاوقتی كه از پا زدن لرزشی استفاده میكنید، انگشتان پایتان باید كشیده و راست باشد. اگر در هنگام پا زدن با استفاده از تخته شنا به خوبی به جلو نمیروید، احتمالاً یا به علت عدم كشیده و راست بودن پاها و انگشتان است یا به علت خم كردن زیاد زانوها من شناگرانی را دیده ام كه با وجود پا زدن فراوان، در یكجا ماندهاند و به جلو نرفتهاند.– پای راست در حالیكه كمی زانو خمیده شده به پایین میرود.
5- كف پای چپ به سمت بالا رفته و زانوی راست به سمت پایین میرود این عمل با خم شدن زانوی چپ و راست شدن زانوی راست تكمیل میگردد.6- پای چپ به بالاترین قسمت حركت آمده و زانوی آن كمی خم شده است. پای راست در پایینترین قسمت حركت قرار گرفته و زانوی آن صاف شده است.
حركت دستها:حركت دستها را در شنای كرال سینه میتوان به حركت پدال دوچرخه تشبیه كرد یعنی همانند دوچرخه وقتی یك پدال به پایین میآید پدال دیگر به بالا میرود. در كرال سینه هم وقتی یك دست به زیر بدن و داخل آب میرود دست دیگر بر روی آب قرار گرفته و آماده پایین رفتن است.
نحوه ورود دست به داخل آباگر دست به صورت افقی و با كف دست به داخل آب وارد شود، حبابهای هوایی ایجاد خواهد كرد كه این حبابها باعث كاهش تأثیر حركت دست میشود. دست باید به صورت زاویه 45 درجه در حالیكه ابتدا انگشت شست وارد آب میشود قرار گیرد. در اینصورت هیچگونه حباب هوایی ساخته نمیشود.بعد از اینكه دست داخل آب شد، با چرخش آرنج، كف دست باید به سمت پایین قرار گیرد. حركت دست در تمام شناگران ماهر از یك الگوی زیگزاك پیروی میكند. وقتی دست به داخل آب میرود، بازو باید تقریباً به صورت مستقیم در بالای شانه قرار بگیرد. هنگامیكه بازو به داخل آب میرود، آرنج بیشتر خمیده شده و در نیمه راه حركت باید زاویه 90 درجه بسازد.
نحوه صحیح ورود دست به داخل آبدست با زاویه 45 درجه در حالیكه ابتدا انگشت شست قرار دارد، وارد آب میشود. با این كار حباب هوا در زیر كف دست ساخته نمیشود.
حركت دست1- در حالیكه آرنج تقریباً مستقیم قرار گرفته دست در بالا قرار میگیرد.2- با پایین آمدن دست، آرنج شروع به خم شدن میكند.3- وقتی دست به نیمه راه حركت خود رسید زاویه آرنج باید حدود 90 درجه باشد.4- در بقیه حركت، آرنج دوباره شروع به راست شدن میكند.
حركت دست بر روی آب1- آرنج در حالیكه دست از آب بیرون میآید كمی خمیده است.2- با بالا آمدن بیشتر دست، خمیدگی آرنج بیشتر میشود.3- آرنج به بالاترین حد خود رسیده است.4- وقتی دست به جلو كشیده میشود، آرنج شروع به صاف شدن میكند.5- در هنگام ورود مجدد دست به داخل آب آرنج تقریباً به طور كامل صاف شده است.
وضعیت قرارگیری سرسر شما باید طوری قرار گیرد كه نیمی از آن در خارج آب بماند. شما باید به جلو و به طور مایل با زاویه 45 درجه به پایین نگاه كنید. سرتان را آنقدر بالا نیاورید كه ابروهایتان در خارج از آب قرار گیرد. همچنین سرتان را آنقدر پایین نیاورید كه تمام قسمت سر در زیر آب بماند.
تنفساشتباه است كه فكر كنیم اگر راست دست هستیم باید از سمت راست و اگر چپ دست هستیم باید از سمت چپ تنفس كنیم. انجام عمل تنفس را از هر دو سمت تمرین نمایید و از آن سمتی كه راحتتر هستید تنفس كنید.با چرخاندن سر خود، تنفس را انجام دهید. هنگامیكه دست از آب میخواهد بیرون بیاید، تنفس باید انجام شود. برای خارج كردن هوا از ریه ها، وقتی كه سر در زیر آب قرار گرفته، با یك ریتم ثابت، باید هوا از دهان و بینی خارج شود به خاطر داشته باشید كه عمل دم را فقط از دهان و عمل بازدم را هم از دهان و هم از بینی انجام دهید.
روش صحیح تنفسشروع مسابقه1- وقتی داور فرمان میدهد كه شناگران در جاهای خود قرار گیرند شناگران به جلو آمده و انگشتان پای خود را به لبه سكوی پرش حلقه میزنند. فاصله بین دو پا حدوداً 15 سانتیمتر خواهد بود.2- با فرمان «آماده» شناگران به جلو خم شده و دستهای خود را به سمت جلو و پایین دراز میكنند. زانوها كمی خمیده هستند. وزن بدن به سمت جلو و بر روی انگشتان پاها انداخته میشود.3- با صدای شلیك تیر داور، شناگر وزن خود را به جلو انداخته و پرش آغاز میشود.4- دستها حركت دایرهای خود را ادامه میدهند و بدن به سمت جلو انداخته میشود.5- اكنون بدن آنقدر به جلو آمده كه زانوها شروع به صاف شدن مینمایند.6- سر كمی به سمت بالا میرود و بدن به سمت جلو كشیده میشود.
7- وقتی پاها از سكوی پرش جدا شدند حركت دستها متوقف و به سمت جلو و پایین نشانه میروند.8- در هنگام ورود به آب، ابتدا دستها وارد آب میشوند و سپس به دنبال آن كل بدن با زاویه كمی داخل آب میشود.
برگشت از انتهای استخر در كرال سینه1- همینكه شناگر به دیواره انتهایی استخر رسید خود را آماده برگشت میكند. هیچگاه نباید سرعت خود را كم كنید بلكه با همان سرعت اقدام به برگشت نمایید.2- وقتی فاصله سر با دیواره حدوداً یك متر میشود. شناگر دستهای خود را به پایین برده و پا زدن دلفینی را انجام میدهد.3- در هنگام چرخش، باسن شناگر از آب خارج میشود. كف هر دو دست به سمت پایین قرار میگیرد و شروع به هل دادن آب به سمت پایین میكند.
4- همینكه پاها در خارج آب قرار گرفت بدن به یك سمت میچرخد.5- شناگر پاهایش را به دیواره استخر میگذارد دستهای وی به سمت جلو كشیده میشوند.6- در حالیكه چرخش بدن ادامه دارد با فشار پاها بر روی دیواره استخر، بدن شناگر به جلو پرتاب میشود.
ادامه خواندن مقاله ورزش از ديدگاه اسلام
نوشته مقاله ورزش از ديدگاه اسلام اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.