nx دارای 86 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
قوانین حیات در دنیای امروزی
چكیده مقاله :در هر دوره ای از زندگی بشر ، از مجموع عملكرد مدیریتی ، اقتصادی ، تكنولوژیكی و فكری ( عملكرد تولیدی) قوانینی زاده می شوند كه به همراه رفتارها و نیازهای ذاتی بشر ، رفتارهایی از پیشینه تاریخی یك كشور در حیات امروزی آن و ارزش های اجتماعی مجموعه قوانینی را تشكیل می دهند كه می توان آنها را قوانین حیات نامید .
لازمه زندگی شرافتمندانه ، مؤثر و رضامند شناخت این قوانین است ، هر كس ، هر جامعه ، هر سازمان ، هر شركت ، هر دولت و هر ملتی این قوانین را شناخت و ساختارها و قوانین مختلف اقتصادی ، فرهنگی ، دفاعی ، آموزشی ، سیاسی ، پژوهشی ، مطالعاتی و غیره … خود را بر اساس آنها طراحی نمود و به آنها عمل كرد ، می تواند در صحنه های مختلف داخلی و بین المللی نقشی داشته باشند . در غیر اینصورت ، به وسیله همان قوانین حیات نابود خواهد شد .اگر یك كشور را جزئی از جهان بدانیم . باید بپذیریم رفتارهایی خاصی كه درهر دوره از زمان بر جهان حاكمند، خواه ناخواه بر رفتارهای مردم هر كشور تأثیر می گذارند .امروز ، جهان با رشد و توسعه همه جانبه خود چنان باعث ارتباطات مختلف بین كشورها شده كه دیگر مرزهای زمینی مفهوم خود را از دست داده اند . هر فردی در هر نقطه ای از دنیا كه باشد ، یك شهروند جهانی محسوب می شود و تشكیل جامعه جهانی واقعیتی انكارناپذیر است و هیچ دولتی با تمام توانمندیهایش ، نمی تواند خواسته های خود را بر جامعه جهانی تحمیل نماید .
كشور ما نیز جزئی از این جهان بوده و هست . این كشور در كشاكش دوران ، زخم های كشنده ای خورده و شاید امروز هزاران مشكل و بیماری داشته باشد و این ما هستیم كه باید آنها را درمان كنیم تا زندگی زیبا ، لذتبخش ، رضامندی برای فرزندان آن بوجود آید .
از طرف دیگر بررسی ساختار و رفتار اقتصادی جامعه ما ، این حقیقت را آشكار می سازد كه كشور ما از روی تصادف در مسیر تحولات اقتصادی ، فرهنگی و شرایط جهان مدرن قرار گرفت ،زیرا كه این تحولات و شرایط جدید حاصل تلاش و عملكرد مردم ما نبود . بهر حال این مردم با تحولات جدید درگیر شده و هم اكنون فرد و جامعه ایرانی با سه مشكل عمده روبرو می باشد . یكی فشار های ناشی از سنت و ساختارهای مدیریتی ، اقتصادی و فرهنگی برخاسته از آن و دیگر
مدرنیزم و رفتارهای مربوط . سومین چالش ، همان موضوع جهانی شدن و مسائل مربوط به آن می باشد . در این مقاله تلاش می گردد كه با توجه به شیوه های تولید و رفتار اقتصادی مردم ایران كه كرج هم جزئی از آن می باشد و مطالب پیش گفته ، به قوانین عمده حیات در دنیای امروزی به طور مختصر اشاره هایی شود تا با شناخت این قوانین بتوان در نظام تصمیم گیری كلان و خرد كشور آنها را مد نظر قرار داد .
بسمه تعالیقوانین عمده ی حیات در جهان امروزیمحقق و نویسنده : حبیب الله احمدی كارشناس ارشد دانشگاه تربیت حصارك كرجبررسی تاریخ زندگی بشر از آغاز تا كنون ، این واقعیت را اثبات می نماید كه منشأ همه تحولات زندگی او ، نتیجه كار وتلاش خود بشر می باشد . هر جایی این تلاش با آگاهی و خردگرایی بود بشر توانست از تفكر و عملكرد خود دست آورد مفید و بیشتری نصیب خود بنماید .در تمام طول زندگی بشر به جزء در دوران اولیه زندگی كه می توانست نیازهای خود را بطور فردی برطرف نماید ، در تعبیری طول حیات خود تاكنون ، آنچه بشر بدست آورده و آنچه برایش رضامندی و مطلوبیت را فراهم نموده ، نتیجه تلاش جمعی بشر بوده است .
در جهان امروزی ، زندگی فردی مفهوم خود را ازدست داده و حتی انسان در تنهایی مطلق هم ، با عقل جمعی و تفكر آموخته از جمع ( فرهنگ) نصمیم می گیرد و رفتار می نماید . از طرف دیگر ، چنانچه این عملكرد فكری و جسمی بشر دارای سامان و نظم مشخص و هدفمند نباشد عملكرد او به منظور پاسخ دهی به نیازهایش دچار اخلال و هرج و مرج می شود و در اینجاست كه ایجاد سازمان های اجتماعی ضرورت پیدا می كنند و برای رفع نیازهای انسان بوجود می آیند
. زندگی امروز بشر ، طوری شده كه حتی قبل از تولد تا پس از مرگ شكل دهی افكار و رفتار و پاسخ دهی به نیازهایش را ، نظام های اجتماعی به عهده دارند . خود بشر هم ، چه بصورت كل جسمش و چه بصورت كوچكترین واحد تشكیل دهنده جسم او ، یك سازمان پویا محسوب می گردد كه دارای نوآوری و آفرینش فكری است .
از طرف دیگر خود بشر فرزند نظام بزرگتری به نام منظومه شمسی است و انرژی مورد نیاز زیست خود را به صورت مستقیم و غیر مستقیم از آن می گیرد .بهرحال تامین و ارضای نیازهای گوناگون بشر را سازمانهای اجتماعی به عهده دارند . هر جا هم نظام اجتماعی وجود داشته باشد در آنجا تصمیم گیری وجود دارد . هر جا هم تصمیم گیری وجود دارد باید تصمیم گیری بر مبنای قوانین معینی باشد . بخشی از ایم قوانین در هر دوره ای از حیات بشری از مجموع عملكرد مدیریتی ، اقتصادی ، فكری ، تكنولوژیكی و غیره ( عملكرد تولیدی و مناسبات مربوط به آن ) او زاده می شوند و با توجه به مفهومجهان در هر دوره از حیات بشر ، جهانشمول بوده و می باشند .
این قوانین را می توان رفتارهای حاكم بر جهان نامید .جهان بشر زمانی در محدوده یك ده ، زمانی در محدوده یك دهستان ، زمانی در محدوده یك شهرستان ، زمانی در محدوده یك استان ، زمانی در محدوده یك كشور ، زمانی در محدوده یك منطقه و امروز به كل جهان اطلاق می شود و جهانی شدن نامیده شد.بنابراین انسان امروزی برای حفظ و ادامه حیات خود با سه نوع سازمان سروكار دارد ، یكی خود انسان به عنوان یك سازمان پویا كه دارای آفرینش و نوآوری ( نوآفرینی فرهنگی ) است .
دوم : سازمانهای اجتماعی در داخل كشور متبوع خود سوم : سازمانهای بین المللی كه مستقیم یا غیر مستقیم به خود انسان به عنوان یك سازمان پویا و بر سازمانهای درون كشوری تاثیرگذار می باشند .با چنین تصویری از زندگی بشر امروز هر فرد و كشوری برای اینكه بتواند زندگی رضامند و مطلوبی داشته باشد باید خود را با واقعیت های امروز جهان تطبیق دهد و نظام تصمیم گیری خود را با رفتارهای حاكم بر جهان هماهنگ نماید . در مورد كشور خودمان به قول معروف: جهانی فكر كنیم و ایرانی عمل نماییم .
اما متإسفانه در طی تاریخ گذشته و حال ، كشور ما دچار فقدان امنیت بوده و نتوانست زیر ساخت های لازم را برای یك زندگی مناسب امروزی ، بسازد . در دهه های اخیر هم كشور ما ، هم از روی اتفاق در مسیر تحولات فرهنگی و شرایط جهان نوین افتاد . حال كه درگیر این تحولات شده از یك سو با گذشته خود و نظام سیاسی مبتنی بر گذشته و سنت خود درگیر است و علاوه بر این دو ، هم اكنون مردم كشور ما با چالش سومی كه همان جهانی شدن است نیز گرفتار می باشند .
از اینرو تأثیر گذشته بر حال ، كم آگاهی به نیازهای بشری ، عدم شناخت عقلایی وضعیت موجود كشور ، فقدان كم آگاهی در خصوص رفتارهای حاكم بر جهان امروزی ، ملت مارا سردر گم كرده و نتوانست در طی این 23 سال كه می شد كشور ویرانی را آباد كرد ، از فرصت ها و توانایی هایش استفاده كند و سهم شایسته خود را درتمدن كنونی جهان به عنوان یك ملت انجام دهد.
با در نظر گرفتن مطالب پیش گفته و توجه به نظام سیاسی فعلی برخاسته از گذشته و سنت در كشور ما ، به این نتیجه می رسیم كه آنچه مانع شده و می شود كم اگاهی و یا عدم پذیرش قوانین حیات در جهان امروز توسط مردم كشور ما و نظام سیاسی حاكم بر آن است . شایان ذكر است هر نوع آگاهی را كه ضرری به انسان وارد ننماید می توان جزء قوانین حیات دانست ، اما در هر دوره ای از حیات بشری قوانینی بر زندگی او حاكم است كه می توان آنرا قوانین عمده حیات نامید .
در گذشته هم دانشمندان و اندیشمندان علوم اجتماعی متوجه چنین مسائلی شدند و آن را در مفهومی به نام جبر اجتماعی بیان داشتند .نگارنده اعتقاد دارد این قوانین را باید شناخت و به طور حتم در نظام تصمیم گیری فردی ، اجتماعی و دولتی مورد استفاده قرار داد ، درغیر اینصورت عدم توجه به آنها ، نابودی را به دنبال خواهد داشت . در پی تلاش می شود به تعدادی از مهمترین قوانین حیات در جهان امروزی ، به طور مختصر اشاره ای شود :
1ـ وجود رفتارهایی از پیشینه تاریخی هر كشور در حیات امروزی آن ( در اینجا كشور خودمان را می توان در نظر گرفت ) باید توجه داشت كه همیشه رفتارهایی از پیشینه تاریخی یك كشور در حیات امروزی آن وجود دارد كه اعمال افراد آن كشور را مشروط و قابل پذیرش می سازد و در واقع آنها را شكل می دهد .
اگر چه این رفتارها در طی زمان و یا در پی تغییر تولید و تكنولوژی مربوط و یا ورود تولیدات مادی و معنوی از خارج به داخل كشور ، كمی دگرگون می شوند ولی به دلایل تاریخی عمده رفتارهای فعلی مردم كشور ، ریشه در تاریخ گذشته دارند و قبیله ای است . البته جامعه امروز ایران كه از روی اتفاق در مسیر تحولات نوین جهانی قرار گرفت و اقتصاد مصرفی برآن حكمفرما شد ، وضعیت و بافت قبیله ای خود را از دست داده است . ولی چون این تغییرات ناشی از عملكرد اقتصادی خود جامعه ایران نیست ، هنوز بخش قابل توجهی از رفتارهای قبیله ای جزء ساختارهای زندگی ، به خصوص ساختارهای مدیریتی مردم ایران می باشد .
2ـ نیازهای بشرینیازهای بشری كه عموماً بیشترین اهمیت را دارند در پنج طبقه شناسایی شده و شامل نیازهای زیستی ، ایمنی ، احترام ، اجتماعی و خودیابی ( آفرینش فكر نو وتلاش برای عملی كردن آن ) می باشند .
این نیازها جهانشمول بوده و برای تمام انسانها از هر نژاد و عقیده ای یكسان هستند . به علت اینكه انسان نیازهای خود را از طریق عملكرد اجتماعی و نظامهای اجتماعی برآورده می نماید پنج طبقه سلسله نیازهای مذكور جزء ذات هر انسان می باشند و تقدم ظهور آنها با توجه به وضعیت بیولوژیكی بشر و شرایط محیط اجتماعی ، پشت سرهم می باشند .
3ـ برابر شدن توان فردی با توان جمعی حتی برابر توان نظامی ارتشی مثل ارتش آمریكادر جهان امروزی به علت بالا رفتن توان علمی و تخصصی افراد بشر و جهانی شدن علم و اطلاعات و تكنولوژی ، هر فردی در طول حیات خود ، این امكان برایش فراهم شده كه بتواند با جمع آوری اطلاعات در هر زمینه ای در یك یا چند كامپیوتر و پردازش صحیح و بهینه آنها هر قدرتی را حتی به اندازه قدرت نظامی آمریكا در هم بریزد . به دو نمونه آن در همین دوران اخیر به طور مختصر اشاره می شود :
1ـ در جنگ بالكان یك فرمانده روسی با پردازش صحیح اطلاعات و گرفتن فرودگاه كریشتینا با دویست سرباز با ابزار محدود و معمولی ، به راحتی توانست صحنه جنگ بالكان را به نفع روسیه تغییر دهد و نقش روسیه را به عامل درجه یك در جنگ بالكان برساند و آمریكا و متحدانش را مات و مبهوت نماید . 2ـ در حمله به برجهای تجارت جهانی ، اگر چه روش جنایتكارانه ای بود ولی به هر حال این عمل توسط چند نفر به رهبری یك نفر در قلب قدرتمند ترین ارتش جهان انجام شد .
در واقع جهان امروز ، به علت همین توانمندیها از لحاظ مفهوم قدرت هزاران قطبی شده است . نگارنده تعجب می كند چرا شرایطی دركشور ما وجود دارد كه آمریكا را از لحاظ قدرت نظامی این همه بزرگ می كنند . درحالیكه با تدبیر اندیشی صحیح در داخل و خارج كشور با استفاده درست ازتوانمندیها و فرصت ها به راحتی می توانیم آمریكا را در چنگال خود بگیریم و بدون ترس با او ارتباط برقرار نماییم .4ـ شهروند جهانی شدن وجهانی شدن حقوق بشر
امروز به علت جهانی شدن اقنصاد ، اطلاعات ، علم ، دفاع ، ارتباطات فرهنگ و غیره…. هر فردی علاوه بر اینكه شهروند كشور خود می باشد ، یك شهروند جهانی نیز هست و از هر آنچه در جهان وجود دارد و یا اتفاق می افتد مستقیم یا غیر مستقیم سود یا زیان می برد . با یك نگاه منصفانه با وضعیت فعلی زندگی روزمره كشور خودمان ، به راحتی در می یابیم كه شاید بیش از 90% وسایل وامكاناتی كه نیازهای مختلف فردی و اجتماعی ما را تامین و رفع می نمایند ، حاصل عملكرد اقتصادی و فكری مردم سایر ملل می باشد و ما فقط گردآورنده هستیم .
همچنین حقوق و آزادیهای فردی و اجتماعی دیگر مفهوم جهانی دارند . حتی مسائلی مانند ازدواج و تشكیل خانواده جهانی شدند . ازدواج های انترنتی مؤید این ادعا می باشد .
ادامه خواندن مقاله قوانين حيات در دنياي امروزي
نوشته مقاله قوانين حيات در دنياي امروزي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.