nx دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
طراحی صنعتی
ارتباط چرا ارتباط را یاد میگیریم؟ هر طراح صنعتی جهت خلق مصنوعی كه بتوان آن را توسط صنایع ماشینی تولید نموده و در زمانی استفاده كارآیی لازم را از جهت جسمی و روانی برای استفاده كننده خود داشته باشند ناچار است قبل از خلق هر نوع مصنوعی نحوه ارتباطات بین استفاده كنندگان و مصنوعات مشابه را مطالعه نموده و از طریق این مطالعه معایب و محاسبن و كمبودهای احتمالی در نحوه ارتباط تولید و مصرف كننده را بشناسد زیرا با شناخت این نقایص و كمبودها میتوان ایدههای خلاقانهای برای ایجاد مصنوعی جدید ارائه كرد كه مصنوع جدید این نقایص ارتباطی را نداشته باشد.
به طور مثال برای طراحی یك ترازوی شیرینی فروشی ابتدا شناخت مفاهیم ارتباطی انسان با چنین ترازویی در وضع موجود كاملاً ضروری است. آیا فروشنده در خواندن اعداد مشكلی ندارد (كه این اشكال ارتباطی میتواند كوچكی اعداد، براقی صفحه، تقسیم نكردن فواصل كیلوها و غیره باشد)، آیا خریدار با قیمت و وزنهای مورد درخواستش كاملاً راحت مرتبط میشود؟ یعنی به سادگی آنان را میخواند؟ میبینیم برای طراحی چنین وسیلهای حداقل شناخت این ارتباطات در وهله اوّل قرار میگیرد.
چارلز كولی در كتاب مفهوم به معنای ارتباط در سازمانهای اجتماعی “ارتباط را چنین تعریف كرده است: «ارتباط مكانیزمی است كه روابط انسان بر اساس و به وسیله آن به وجود میآید و تمام مظاهر فكری و وسایل انتقال و حفظ آن در مكان و زمان بر پایه آن توسعه پیدا میكند. ارتباط حالات چهره، رفتارها، حركات، طنین صدا، كلمات، چاپ ، راهآهن ، تلگراف، تلفن، اینترنت و … تماماً وسایلی هستند كه در راه غلبه انسان بر مكان و زمان ساخته شده است.»
یكی از دانشمندان در مورد ارتباط میگوید: «ارتباط عبارت است از انتقال اطلاعات در محدوده سه چیز: انتشار- انتقال- دریافت پیام.» میلر در كتاب … چنین اظهار میدارد : ارتباط هنگامی روی میدهد كه یك منبع پیام علائمی را از طریق كانال به دریافت كنندهای كه مقصد محسوب میشود ارسال كند. بابك احمدی در كتاب “از نشانههای تصویری تا متن”؛ یك پیام دارای عناصر زیر میباشد:
1- عنصر فرستنده پیام 2- گیرنده 3- خود پیام 4- خبری كه از زمینه میدهد 5- در پیكره یك سری بندهایی وجود دارد كه باید آنها را كنار زد و به مقصود نهایی رسید. 6- تماس واكنشی در مقابل پیام نشان دادن حاكی از برقرار شدن تماس است. در مقوله ارتباط بایستی چهار اصل را مد نظر قرار دهیم:
– شدت ارتباط – اهمیت ارتباط – كیفیت ارتباط – محتوای ارتباط شدت ارتباط
شدت ارتباط بر اساس واحد زمان محاسبه شده و مقدار ارتباطی است كه از نظر زمانی هر فرد یا گروه با تولید صنعتی به هنگام استفاده پیدا مینماید. چنانچه در یك ساعت استفاده از وسیلهای مانند كیف در حال حمل كه بیشترین ارتباط به لحاظ زمانی با دستگیره صورت میپذیرد، نتیجه گرفته میشود كه از مجموعه ارتباط با كیف، شدت ارتباط دست با دستگیره بیشتر است. این را بدان لحاظ باید بدانیم كه به هنگام طراحی یك كیف دانشجویی از طریق شدت ارتباطات مقدار تفكر و دقت خود را بر روی تك تك گروههای ساختاری یك مصنوع داشته باشیم تا بدین نسبت تفكرات خود را ارزشیابی نموده و میزان دقت خود را بر روی طراحی پیكره جدید نشان دهیم.
اهمیت ارتباط
بستگی به عملكرد یك نوع مصنوع دارد كه به طور مثال بیشترین ارتباط استفاده گر با یك چاقوی آشپزخانه دسته و عمل كرد تیغه آن بوده كه میبایست كاملاً راحت و درست طراحی شده باشد. در یك آنكوباتور بیشترین توجّه طراح به طراحی المانهایی است كه هشدار دهنده بوده تا از این طریق وضعیت كودك را به پرستاران ابلاغ نماید. كیفیت ارتباط كیفیت ارتباط بدین معناست كه بر ارتباط وضع موجود میتواند درست یا ناقص و یا كاملاً غلط باشد. مثال: ارتباط استفاده گر به هنگام استفاده با یك دستگاه چرخ گوشت خانگی میتواند به دلیل درست بودن مخزن گوشت و همچنین ارتفاع چرخ گوشت و … كاملاً به درستی فكر شده باشد یعنی استفاده گر از هنگام شروع كار دستگاه تا اتمام آن بدون هیچ مشكلی كار خود را انجام دهد. حال اگر همین چرخ گوشت به نحوی باشد كه از طریق كودكان متعلق به خانواده با انداختن وسایلی و یا احتمالاً دست خود در داخل چرخ گوشت و … باعث صدمه زدن به آنان شود، مسلم است طراح فقط مسائل ارتباطی را برای والدین در نظر گرفته و ارتباط كودكان را مد نظر قرار نداده است.
در مورد یك سماور درجه تنظیم وجود داشته باشد ولی اگر این درجه تنظیم هنگام اتومات شدن یا جوش را به درستی نشان ندهد، مسلم است كه ارتباط استفاده كننده با این كلید ناقص خواهد بود. محتوای ارتباط در محتوای ارتباط ما میتوانیم رابطههای فیزیولوژیكی، رابطههای احساسی، استتیك و سمبلیك داشته باشیم كه از نظر شخصیتی طراحی صنعتی برایمان از سایر ارتباطات مهمتر بوده و میبایستی دقت لازم را در تجزیه و تحلیل این نوع ارتبااطت داشته باشیم. تعریف رفتار
رفتار آن چیزی است كه میتوانیم بگوییم یا انجام دهیم. كاركرد (function) : همانطور كه گفتیم ارتباطات انسان با مصنوعات میتواند عامل تعیین كنندهای جهت طراحی طرحهای جدید باشد. برای اینكه این ارتباطات را بهتر درك كنیم از اصطلاحی به نام كاركرد استفاده میكنیم كه عمل اصلی ارتباط انسان با مصنوعات میباشد بنابراین از اصطلاح functionجهت توزیع و تشریح بهتر ارتباط میتوان كمك گرفت. انواع كاركرد (function) :
معمولاً كاركردها دارای یك اسم و یك محتوی میباشند. از انواع اسمی كاركردها میتواند عملكرد تكی، زنجیرهای یا خطی و مركب یا پیچیده نام برد. از نظر محتوایی هر عملكرد تكی میتواند با توجّه به رشته تحصیلی دارای كاركرد فنی، جسمی، استیتیكی، سمبلیك و عملی باشد. باید بدانیم كاركردها بسیار متنوع بوده كه هر حرفه و تخصص بحث جداگانه خود را نسبت به كاركردها از نظر محتوایی دارد. به طور مثال: یك كارگر مونتاژگر در كارخانه بیشترین توجهش به لحاظ ارتباطی، توجّه به كاركردهای راحت و قابل فهم سیستم مونتاژ با حركات ساده میباشد. یك اقتصاددان توجّه بیشترش نسبت به یك تولید مورد استفاده به عملكردهای اقتصادی آن میباشد.
كاركرد تكی- هرگاه بخواهیم از یك سماور برقی استفاده كنیم، مجبوریم به لحاظ ارتباطی هدفی را كه دنبال میكنیم (طبخ چای) و تعدادی فونكسیونهای تكی را انجام دهیم تا به طبخ چای برسیم. دو شاخه را داخل پریز كردن، كلید سماور را در درجه مطلوب قرار دادن، منتظر ایستادن جوش آمدن آب از طریق ارتباطات صوتی، برداشتن قوری، ریختن چای، ریختن آب، در پوش گذاشتن، گذاشتن روی سماور، انتظار جهت آماده شدن چای و … فونكسیونهای تكی میباشند كه در رابطه با هم قرار گرفته و منجر به طبخ چای میگردد. محتوای فونكسیونها
از نظر حرفه ما میتواند روابط جسمی یعنی كلیّه ارتباط فیزیولوژیكی ما انسانها با مصنوع باشد و ارتباطات احساسی كه محتوای عوالم روانی ما را با مصنوع تشكیل میدهد كه اصطلاحاً به آن استیتیك یا علم به محسوس یا دانش دریافتهای حسی میگوییم. هرگاه محتوای فونكسیون تكی یا زنجیرهای ما را به تفكرات سوای آنچه كه دیده میشود وا دارد از یك كاركرد سمبلیك بهرهمند میشود. مانند: پرچم، كه علاوه بر محتوای استیتیكی نشان دهنده تعلق خود به یك كشور یا گروه و … میباشد.
تمرین 1- یك تولید مورد استفاده صنعتی را در فضای زندگی خود انتخاب نموده و معرفی نمایید. سپس در ساعات معینی از استفاده افراط مرتبط با آن را معرفی و ارتباطات آنان را در هنگام استفاده از تولید به كمك فونكسیونهای تكی و زنجیره ای توضیح دهید. نظرات خود را نسبت به محاسن، معایب و كمبود هر ارتباط در صورت وجود نشان دهید. – تذكر: سعی نمایید بیشتر از تصاویر برای ابراز منظور خود استفاده كرده و با عبارات توضیحی كوتاه در صورت نیاز ارتباطات را مشخص كنید. كاركردهای تولیدات صنعتی
همانطور كه قبلاً گفته شد، با استفاده از اصطلاح كاركرد توزیع و تشریح ارتباطات انسان با مصنوعات راحتتر شده و میدانیم این عملكردها به هنگام استفاده توسط استفاده گر تجربه گشته و سبب ارضاء نیازهایش میشود. هر تولیدی دارای كاركردهای متفاوتی میباشد كه این موضوع با مقایسه یك شیء مورد استفاده واضحتر میگردد. غالباً انسانها ارتباط چندانی با صخرههای طبیعی ندارد امّا در جریان درك چنین صخرههای تحت تأثیر عناصر استیتیكی مشهود در صخره قرار گرفته (كاركرد استیتیكی) و میتواند او را به یاد جغد یا عقاب و یا … بیاندازد (كاركرد سمبلیك). از این مثال معلوم میشود كه این صخره دارای كاركرد استاتیكی و كاركرد سمبلیك میباشد. مثال یك تولید صنعتی مورد استفاده:
غالباً استفادهگر با یك تولید صنعتی ارتباط با كاركرد عملی آن میباشد. به طور مثال: یك ماشین ریشتراش برقی دارای كاركردهای عملی زیر است: – به وسیله موتور تیغ آن به حركت در آمده و موهای انسان را میتراشد. – هماهنگ با حركات دست استفادهگر موها تراشیده شده ودر مخزنی انباشته میشود. در كنار این كاركرد عملی ماشین ریشتراش دارای بعدهای استیتیكی مثل: فرم، رنگ، جنس، رویه و … میباشد.
از توضیحات مثالهای فوق میتوان چنین نتیجه گرفت كه اولاً تولیدات صنعتی دارای كاركردهای متفاوت بوده كه درجه اهمیت هر یك از این كاركردها میتواند در تولیدات مختلف متفاوت باشد (تقدم و تأخر داشته باشد) ثانیاً همراه با مهمترین كاركردهای اصلی، كاركردهای دیگر نیز همراه بوده و میتواند برای استفاده گر به صورت ناآگاهانه باقی میماند. وقتی طراحان فنی یك تولید صنعتی را طراحی مینمایند نمیتوانند به صورت آگاهانه یا ناآگاهانه به همراه كاركرد فنی تولید، كاركردهای استیتیكی تولید را نیز مشخص سازند. به هنگام طراحی و ساخت یك چرخ دنده مسأله كاركرد فنی آن در درجه اوّل اهمیت قرار داشته و مسأله كاركرد استیتیكی آن به دلیل آنكه چرخ دنده در حین استفاده در جریان مستقیم استفاده قرار نمیگیرد، به صورت ناآگاهانه باقی مانده و اغلب شكل دهد آنان بدون منظور فوق انجام میپذیرد.
در طراحی یك جاروی برقی خانگی اكثر كاركردهای جسمی و استیتیكی آن نمایان میشود. امروزه به هنگام خرید اتومبیل در كشورهای پیشرفته صنعتی بیشترین توجّه خریداران به كاركردهای استیتیكی و سمبلیك آنان بوده و كاركردهای عملی پس از خرید اتومبیل اتفاق می افتد.
در بیشتر موارد طراح صنعتی مسئول ایجاد كاركردهای استیتیكی و سمبلیك بوده و طراحان فنی فقط جوابگوی كاركردهای فنی وسیله میباشند. طراحی عملكردهای تولیدات صنعتی زمانی میتواند به صورتی موفق در تولید مشهود شود كه تكتك كاركردها بر مبنای نتیجه كلّی تولید هماهنگ و مرتبط باشد كه هماهنگ كننده تمامی فاكتورهای تعیین كننده كاركردهای تولیدات میتواند در دست طراح صنعتی باشد زیرا او یاد گرفته از لحظه شروع تا اتمام پروژه همیشه ارتباط استفاده گر با تولید را مد نظر داشته و پروسه طراحی را بر اساس آن تعیین كنترل و هدایت نماید. چنانچه معلوم شده است ارضاء نیازهای استفاده كنندگان تولیدات صنعتی با استفاده از كاركردهای تولیدات صورت میپذیری. بنابراین وظیفه طراح صنعتی و سایر طراحان به وجود آوردن كاركرد هایی است كه منطبق بر نیازهای استفاده كننده باشد. نتیجتاً میتوان گفت طراحی صنعتی باید شناخت و ارزیابی دقیقی از نیازها و آمال و آرزوهای استفاده كنندگان فردی و گروهی موضوع مورد طرح خود داشته باشد یعنی قبلاً آنان را شناسایی كرده تا قادر به تجهیز طرح تولید صنعتی خود به كاركردهای مناسب باشد. تمرین 2- سه تولید مورد استفاده صنعتی را (شخصی، گروهی) انتخاب نموده به نحوی كه در هر یك از این تولیدات یكی از كاركردهای سه گانه جلوتر از سایر كاركردها باشد. به طور مثال: موضوع انتخابی شما یك قیچی خیاطی است. همان طور كه میدانیم حداقل سه نوع قیچی در زندگی روزمره ما مشاهده میشود. قیچی معمولی خانگی، قیچی كه برای تشریفات و … استفاده میشود، قیچی حرفهای خیاطی. با نگاهی به این سه قیچی دیده میشود كه در قیچی خانگی بیشترین توجّه طراح به كاركرد استیتیكی و سمبلیك بوده
و كاركرد عملی آن بعد از آنها قرار میگیرد. در قیچی دیگر بیشترین توجّه طراح به استثناء بودن و داشتن ایدههای استثناء كه از كلاس ویژهای برخوردار باشد، توجّه نموده است. بنابراین، این قیچی در درجه اوّل دارای كاركرد سمبلیك بوده و سپس كاركردهای استیتیكی و عملی قرار دارد. امّا در قیچی حرفهای طراح صنعتی توجّه كاملی به راحتی استفاده، سرعت عمل و درستی برشها و تیز بودن ویژه آن دارد زیرا شدت ارتباط خیاطی در طول استفاده از چنین وسیلههایی بیشتر رابطهای فیزیولوژیكی است. بنابراین كاركرد عملی در درجه اوّل و كاركرد استیتیكی قیچی كه برای تشریفات و … استفاده میشود، قیچی حرفهای خیاطی. با نگاهی به این سه قیچی دیده میشود كه در قیچی خانگی بیشترین توجّه طراح به كاركرد
استیتیكی و سمبلیك بوده و كاركرد عملی آن بعد از آنها قرار میگیرد. در قیچی دیگر بیشترین توجّه به استثناء بودن و داشتن ایدههای استثناء كه از كلاس ویژهای برخوردار باشد، توجّه نموده است. بنابراین، این قیچی در درجه اوّل دارای كاركرد سمبلیك بوده و سپس كاركردهای استیتیكی و عملی قرار دارد. امّا در قیچی حرفهای طراح صنعتی توجّه كاملی به راحتی استفاده، سرعت عمل و درستی برشها و تیز بودن ویژه آن دارد زیرا شدت ارتباط خیاط در طول استفاده از چنین وسیلههایی بیشتر رابطهای فیزیولوژیكی است. بنابراین كاركرد عملی در درجه اوّل و كاركرد استیتیكی در درجه دوّم و كاركرد سمبلیك در درجه آخر قرار میگیرد.
نظام دایرهای تولید در كشورهای صنعتی پیشرفته دنیا كاركرد عملی : به تمامی ارتباطات و تأثیرات جسمی فیمابین استفاده گر و تولید صنعتی اتلاق میشود (تأثیرات فیزیولوژیكی). بنابراین كاركرد عملی را میتوان به صورت زیر تعریف نمود: كاركرد عملی تولیدات یعنی همه جانبههای فیزیولوژیكی جریان استفاده از تولید.
با استفاده از كاركرد عملی یك صندلی، نیازهای جسمی استفاده گر باید ارضاء گردد. همچنین با توجّه به وضعیتهایی كه برای جسم انسان در حال نشسته حاصل میشود، آن صندلی باید قادر باشد كه از خستگیهای فیزیولوژیكی انسان جلوگیری نماید. در اینجا تعدادی از كاركردهای عملی یك صندلی گفته میشود كه به كمك آنها نیازهای جسمی ارضاء میشود.
سطح نشیمن صندلی وزن استفاده كننده را تحمّل نموده و ناراحتی، خواب رفتگی پا كه در اثر فشار ماهیچههای ران به وجود میآید، با گرد كردن لبه جلوی صندلی جلوگیری میكند. پهنای كافی سطح نشیمن سبب میشود كه جابجایی انسان به هنگام خسته شدن امكان پذیر شده و از این طریق از خستگی جسمی كاسته میشود. پوشش سطح صندلی از الیاف مناسب استفاده شود و به طور كلّی جاهای تكیه داده شده بدن عرق ننموده و از این طریق راحتی نشستن را فراهم میسازد. دستههای صندلی نشستن مناسب را (راست نشستن) امكان پذیر میسازد و …
با توجّه به موارد فوق وظیفه طراح صنعتی در ایجاد كاركردهای عملی صحیح در ابتدا داشتن دانش آنتروپومتری و ارگونومی و فهم فلسفه وجودی یك مصنوع به لحاظهای اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، مذهبی و … بوده و سپس با استفاده از این اطلاعات كه با گروه معین استفاده كننده آن تطبیق دارد، ایجاد ارزشهای جدیدی در جهت سهولت استفاده و راحتی كاربرد وسیله است. به هیچ وجه تحقیقات محدود روابط فیزیولوژیكی و اندازه گیریهای محدود ایستا و پویا نمیتواند جایگزین ابعاد و اندازههایی باشد كه با تحقیقات وسیعو ابزار كار وسیع به دست آمده در كتابهای مربوطه انعكاس پیدا كرده است.
در نتیجه هر نوع ابتكار و نوآوری با توجّه به فهم موارد بالا در حیطه تخصصی طراحی صنعتی میتواند باشد. مثال: در یك یخچال با دستگیره افقی طراح صنعتی با مطالعاتی بر روی گروه معین متوجه میشود كه با عمودی گرفتن این وسیله میتواند نیازهای جسمی افراد كوچك را نیز پاسخ گوید و یا مطالعه بر روی یك دستگیره صندلی اتومبیل كه كارش جابجایی راننده میباشد تا تطبیق آنتروپومتری رانندههای مختلف امكان پذیر گردد مشاهده مینماید كه این دستگیره بسیار كوچك بوده و برای پیدا كردن آن تعداد زیادی از فونكسیونهای تكی، عملی و یا استیتیكی باید انجام شود تا صندلی راننده تطبیق یابد بنابراین طراح صنعتی یا بزرگ كردن دستگیره و یا ایدههای دیگری این عمل را ساده مینماید. استتیك
علم به محسوس یا دانش دریافتهای همه تولیدات مادی محیط زیست ما دارای فرمهای ظاهری میباشند كه با تأثیر گذاشتن بر روی روان انسانها سبب جریان درك خود میشوند (درك كردن یعنی دیدن و آگاه شدن).
بنابراین میبایستی برای حفظ سلامت روانی این مسأله كه فرم ظاهری مصنوعات محیط زیست میبایستی به نحوی باشد كه مناسب شرایط دركی انسان باشد از اهمیت ویژهای برخوردار بوده زیرا در این صورت است كه به عنوان مثال:استفاده گر تولیدات صنعتی با تشخیص محتوای این گونه مصنوعات آن را به اصطلاح از نظر روانی تصاحب مینماید و در نتیجه میتوان گفت استفاده تولیدات صنعتی از طریق احساس (استفاده توسط احساس به ویژه استفاده بصری، لمسی، صوتی) به وسیله كاركرد استیتیكی تولیدات انجام میپذیرد. تعریف كاركرد استیتیكی
به ارتباطات فیمابین یك استفادهگر و یك تولید كه به هنگام درك آن توسط او تجربه میشود،كاركرد استیتیكی میگویند. بنابه توضیح بالا میتوان كاركرد استیتیكی را به شرح زیر تعریف كرد: كاركرد استیتیكی عبارت است از همه جنبههای روانی دركهای احساس انسان به هنگام استفاده از تولید: كریستوفر جونز در كتاب دیزلین متد Desing metod Desinjg نباید فقط با هنر یا علم و ریاضیات اشتباه شود. دیزاین یك فعالیت تركیب است كه جهت توفیق در این حرفه طراح باید به هر دوی اینها متكی باشد و اگر با هر كدام به تنهایی جهت اجرای كارهایی استفاده كند، به طور یقین طرح او ناموفق خواهد بود. طراحان به روی آینده ای ذهنی و تخیلی كار میكنند و باید با روشهای ویژه و مشخص اشیایی را پیشبینی نمایند كه در زمان خود به وجود آید و بتواند ساخته شود. ارزانترین كاركرد استیتیكی “رنگ” است. سمبل: نشانه، علامت
كاركرد سمبلیك: یك شیء دارای كاركرد سمبلیك میباشد كه ذهن انسان را به هنگام درك خود به نحوی تحت تأثیر قرار دهد كه برای او یادآور مجموعه تجربیات گذشته (فرهنگ) و مسائل احساسی در رابطه با آن باشد. بنابر توضیح بالا میتوان كاركرد سمبلیك را چنین تعریف نمود: كاركرد سمبلیك تولیدات با استفاده از مجموعه جنبههای ذهنی، روانی و اجتماعی در تولیدات به وجود میآید. تمرین 3- یك تولید صنعتی را كه به آن علاقه دارید انتخاب كنید و با نشان دادن آن كاركردهای عملی، استیتیكی و سمبولیك را در آن به ترتیب اولویت استدلال نموده و سپس همان تولید را با ایدههایی كه میدهید، عملاً هر یك از كاركردهای سه گانه را در اولویت قرار دهید.
مبنای تشكیل كاركرد سمبلیك تولیدات، كاركرد استیتیكی تولید بوده و این محتوا به وسیله عناصر استیتیكی مانند: فرم، رنگ، رویه و … در تولید به وجود آمده و با چگونگی قرار گیری این عناصر، كاركرد سمبلیك در ذهن انسان بوجود میآید. همانطور كه قبلاً گفته شد، (مبانی 1) هر طراح صنعتی فرستندهی پیامی است برای مخاطبین معین كه این پیام در پروسه طراحی با توجّه به اطلاعات استیتیكی عمومی طراح و تجربیات او در پیكره تولیدات مورد استفاده به وجود میآورد. نتیجتاً هر موضوع همانند كتاب، نشریه، فیلم و غیره بازگو كننده پیامهای نهفته در خود میباشد كه باید توسط گیرندههای پیام درك شود با توجّه به توضیحات فوق چنین بر میآید كه هر طراح صنعتی قبل از طراحی تولید میبایستی با استیتیك عمومی آشنا باشد كه منطبق با نیازها و آمال خریداران آن تولید است.
ادامه خواندن مقاله طراحي صنعتي
نوشته مقاله طراحي صنعتي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.