nx دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
پروژه کارآفرینی تولید ادوات کشاورزی
(به ظرفیت 75 تن در سال )
1- 1 مقدمه : ادوات کشاورزی در کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند. این ادوات پس از ساختن ماشین آلات مورد مصرف در بخش کشاورزی نظیر تراکتور – کمباین – دروگر و ; به عنوان بخش مکمل این ماشین آلات طراحی و ساخته شده و مورد مصرف قرار گرفته اند. با توجه به اینکه بخش عمده ای از فعالیت اشتغال و اقتصاد کشور به بخش کشاورزی اختصاص
دارد، ساخت و توسعه و تولید ادوات کشاورزی می تواند کمک مؤثری به پیشرفت بخش اقتصادی و اشتغالزایی در کشور داشته باشد. مواد اولیه مورد مصرف برای تولید ادوات کشاورزی شامل مواد اولیه نیم ساخته و نیز اجزایی است که به صورت آماده به مصرف و در مرحله مونتاژ و تولید نهایی محصولات مورد مصرف قرار می گیرد.
فرایند تولید :
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید ادوات تولیدی
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید ادوات تولیدی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .
1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 12 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :کشاورزی به تولید مواد غذایی و کالا از راه زراعت و جنگل داری و دامداری است.کشاورزی همان چیزی است که به ظهور تمدن منجر شد. مطالعه کشاورزی به نام علم کشاورزی شناخته می شود.کشاورزی شامل طیف وسیعی از تخصص ها و فنون ، از جمله راه هایی برای گسترش زمین های مناسب برای زراعت گیاه ،حفر کانال ها و فرم های مختلف آبیاری می باشد. در دنیای امروز با نگرانی های موجود و کمبود منابع نیاز است تا کشاورزی را به سوی کشاورزی پایدار (مثلا کشاورزی ارگانیک) یا کشاورزی فشرده (مثلا صنعتی) پیش ببریم تا بتوانیم نیاز ها را در آینده برطرف نماییم.
زراعت مدرن ، اصلاح نباتات ، سموم ،دفع آفات و کود و پیشرفت های تکنولوژیک به شدت باعث افزایش بازده محصول می شوند ولی باید در نظر داشت که این محاسن در کنار عیوبی چون آسیب گسترده زیست محیطی و اثرات منفی سلامت انسان حاصل می شوند. شیوه های مدرن در دامپروی نیز به همین گونه است یعنی با افزایش تولید گوشت ما مشکلاتی چون ستم به حیوانات و طبعات بهداشتی ناشی از آنتی بیوتیک ها ، هورمون رشد ، و سایر مواد شیمیایی که معمولا در تولید گوشت های صنعتی استفاده می شود را داریم. محصولات کشاورزی را می توان به صورت عمده به غذاها ، الیاف ، سوخت ، مواد اولیه ، دارو و زینت آلات تقسیم نمود. غذاهای عبارتند از غلات ، سبزیجات ، میوه ها ، و گوشت. الیاف عبارتند از پنبه ، پشم ، کنف ، ابریشم و کتان. مواد خام مانند چوب. مخدره عبارتند از تنباکو ، الکل ، تریاک ، کوکائین. از دیگر مواد مفید توسط گیاهان ، از رزین می توان نام برد. سوخت های زیستی شامل متان از زیست توده ها ، اتانول و بیودیزل.
در سال 2007 ، حدود یک سوم از کارگران جهان در بخش کشاورزی شاغل بودند. اگرچه در سال 2003 تعداد کمتری در بخش کشاورزی مشغول بودند اما به دلیل آگاهی کشاورزی در سال 2008 این آمار به سرعت افزایش یافته. همچنین در بخش های دیگر کشاورزی مانند اقتصاد کشاورزی هم تعداد قابل ملاحظه ای مشغول به کار اند. با این که بیش از یک سوم جمعیت جهان در این بخش مشغول اند ولی این بخش تنها 5 از سود خالص جهانی را به خود اختصاص داده است.
تاریخچهاز آنجا که قدمت کشاورزی به 10،000 سال پیش باز می گردد دارای کستره وسیعی در سراسر جهان می باشد. روشهای مختلف در کشاورزی از قبیل آبیاری ، تناوب زراعی ، کودها و سموم دفع آفات مدتها پیش توسعه داده شده بود ،اما گام های بزرگ در قرن گذشته برداشته شد.در جوامع اولیه افرادی که تولید کشاورزی آنها بیش از نیاز خانواده شان بود قادر بودند تا افراد دیگر را به طرف خود جذب نمایند. برخی از تاریخ دانان بر این عقیده اند که توصعه کشاورزی باعث به وجود آمدن تمدنها گردید.
اهمیت کشاورزی مکانیزه مكانیزاسیون كشاورزی مجموعه ای از علوم و فنون كاربردی است كه مطالعه، شناخت و به كارگیری انواع مختلف ماشین و ابزار
به عبارت دیگر مكانیزاسیون، استفاده از وسایل و ادوات مكانیكی و به عبارت كلی تر استفاده از تكنولوژی روز در كشاورزی برای افزایش بهره وری با رعایت تمام جوانب می باشد. مكانیزاسیون استفاده از تكنولوژی روز در كشاورزی برای رسیدن به توسعه پایدار است. معنی خاص مكانیزاسیون شامل تكنولوژی ماشینی و مسائل مرتبط با آن در كشاورزی است، در حالی كه معنی عام آن تمام مسائل و تجزیه و تحلیل های كلی مرتبط با كشاورزی و مدیریت آنها را شامل می شود. مقاله حاضر، به بررسی مكانیزاسیون در بخش كشاورزی ایران و تحول و اهمیت آن می پردازد.
تاریخچه مكانیزاسیون در ایران اولین گاوآهن فلزی برگردان دار دامی در زمان ناصرالدین شاه قاجار به ایران وارد شد و در ارومیه مورد استفاده قرار گرفت. اولین نمایشگاه ماشینهای كشاورزی در سال 1300 شمسی در تهران برگزار گردید و نمونه هایی از ماشین های كشاورزی به نمایش گذارده شد. اولین تراكتور نفتی ساده به دستور رضاخان در سال 1308 برای مدرسه فلاحت خریداری گردید تا دانشجویان بتوانند با طرز كار آن آشنا و در مزارع استفاده كنند. با وقوع جنگ جهانی دوم و
مشكلات دادوستد با كشورهای فروشنده و همچنین اثرات این جنگ در امور داخلی كشور، عملاً این طرح متوقف و بهره برداری از آن نیز مسكوت ماند. پس از جنگ، كم كم سرمایه داران و بعضی از شركتها شروع به وارد كردن تراكتور در ایران نمودند.ابتدا روستاییان از پذیرفتن تراكتور و ماشینهای كشاورزی در مزارع خود، خودداری می كردند و اعتقاد داشتند كه بركت كشاورزی در سم گاوها می باشد، ولی به تدریج كه با نتایج كار آنها آشنا شدند تا حدودی ماشینها را پذیرفتند.
در سال 1316 شركت شیار و ماشینهای كشاورزی تشكیل شد. این شركت ماشینهای كشاورزی و تراكتور های كشاورزی را وارد می نمود و با بستن قراردادهایی از طریق پیمانكاری برای صاحبان مزارع كار می كرد. در سال 1325 دولت كمك هایی برای واردكنندگان تراكتور و ماشینهای كشاورزی در نظر گرفت و بانك كشاورزی تعدادی تراكتور چرخ لاستیكی و كمباین وارد نمود و به اقساط كوتاه مدت به مالكین و صاحبان مؤسسات كشاورزی فروخت. آغاز فعالیت بنگاه توسعه ماشینهای كشاورزی از سال 1331 در واقع سرآغاز ماشینی كردن كشاورزی ایران به شمار می رود. این مؤسسه از سال 1331 تا سال 1336 خود رأساً اقدام به وارد كردن تراكتور و ماشینهای كشاورزی می نمود و آنها را به اقساط به فروش می رساند. اما از سال 1336 تا سال 1345 بنگاه مستقیماً اقدام به وارد كردن تراكتور نمی كرد، بلكه اعتبار وامی به اقساط 4 تا 6 ساله به متقاضیان خرید تراكتور می داد تا آنها مطابق سلیقه و امكانات خود اقدام به خرید تراكتور و كمباین و سایر ادوات كشاورزی بنمایند.
این طرز كار سبب شد كه به تدریج ماركهای مختلف تراكتور و كمباین هركدام به تعداد كمی وارد كشور شود و چون برای فروشندگان تأمین لوازم یدكی و تعمیرگاه های لازم مقرون به صرفه نبود، اغلب این وسایل در مدت كوتاهی از كار افتاده و بی استفاده می ماند.در سال 1345 قراردادی با كشور رومانی منعقد شد كه طی آن مقرر گردید تعدادی تراكتور با توان 40 و 65 اسب بخار
یونیورسال و تعداد گاو آهن، دیسك، كودپاش، بذرپاش، دروگر و سایر ادوات خریداری شده از طریق بنگاه توسعه ماشینهای كشاورزی توسط عاملین فروش در اختیار كشاورزان گذارده شود. طبق این قرارداد مقرر شد كه در مراكز عمده فروش، اقدامات لازم برای تأسیس نمایندگی های لوازم یدكی و تعمیرگاه های ثابت و سیار به عمل آید.به موازات این قرارداد از سال 1346 اقدام به ساخت ساختمان كارخانه تراكتور سازی تبریز شد كه از سال 1349 بهره برداری از آن آغاز شد و قطعات
تراكتور از رومانی وارد و در آن كارخانه مونتاژ گردید. این كارخانه از سال 1353 اقدام به وارد كردن تراكتورهای مسی فرگوسن نمود كه در حال حاضر ساخت این تراكتورها در كارخانه تراكتورسازی تبریز انجام می گیرد. در سال 1352 كارخانه جاندیر اراك به مونتاژ تراكتور، كمباین و سایر ادوات كشاورزی جاندیر پرداخت كه این كارخانه نیز هم اكنون به ساخت كمباین وبیلر مشغول می باشد. در سالهای اخیر شاهد رشدی چشمگیر در رابطه با استفاده از تراكتور و ماشینهای كشاورزی در مزارع ایران هستیم و این نوید پیشرفت و ترقی كشاورزی می باشد. البته لازم به ذكر است كه بنگاه توسعه ماشینهای كشاورزی هم اینك منحل شده و مسئولیت این بنگاه به مراكز خدمات حمایتی كشاورزی سپرده شده است.در حال حاضر تولید كنندگان سختكوش ماشین های كشاورزی همراه با واردكنندگان ماشینها و ادوات كشاورزی با نظارت دستگاه های ذیربط و مراكز ارزیابی ماشینهای كشاورزی سعی در تأمین نیازهای مكانیكی مزارع دارند و در این راه قدم های مؤثری را برداشته اند.
آیین نامه ایمنی ماشین ها و ادوات كشاورزیهدفبه منظور تأمین و ارتقاء سطح ایمنی و حفاظت نیروی كار و همچنین صیانت نیروی انسانی و منابع مادی كشور و پیشگیری از حوادث منجر به صدمات جانی و خسارت مالی در فعالیت های مرتبط با ماشین های كشاورزی، مقررات این آیین نامه به استناد ماده 85 قانون كار جمهوری اسلامی ایران تدوین گردیده است.
تعاریفماشین های كشاورزی:به ماشین هایی اطلاق می شود كه دارای موتور بوده و جهت عملیات كشاورزی و برای كارهایی نظیر آماده سازی زمین، كاشت، داشت، برداشت و جابجایی محصول بكارگرفته می شوند.
ادوات كشاورزی:به دستگاه های فاقد موتور اطلاق میشود كه به طرق مختلف (سوار، نیم هسوار و كششی) به ماشین های كشاورزی متصل شده و عملیات مختلف كاشت، داشت، برداشت و جابجایی محصول را انجام می دهند.
ادوات خاك ورزی:دستگاه هایی هستند كه عملیات آماده سازی را قبل از كشت بر روی زمین انجام می دهند مانند گاوآهن، دیسك و هرس.ماشین های كاشت:دستگاه هایی هستند كه عملیات كاشت بذر، نشاء و غیره را انجام می دهند.ادوات داشت:دستگاه هایی هستند كه پس از كاشتن دانه ها و سایر محصولات تا زمان برداشت محصول، عملیات نگهداری، كودپاشی و سمپاشی مزرعه را انجام می دهند مانند ماشین های تنك كن، كودپاش و سم پاش.
ماشین ها و ادوات برداشت:دستگاه هایی هستند كه عملیات برداشت محصول از سطح مزرعه، بسته بندی، خرمنكوبی و یا چند عملیات را با هم انجام می دهند. از قبیل بسته بندها، ساقه كوبها، كمبای نها، علوفه خردكن ثابت.تراكتور و تیلر:ماشین های چندمنظوره ای است كه برای كشیدن ادوات، ماشین های متحرك، بكارانداختن ماشین های ساكن و یا قابل حركت به كمك تسمه و فلكه و محور تواندهی به كار می روند.
(P.T.O) محور تواندهی:محور گردنده مخصوصی است كه نیروی محركه لازم را از موتور تراكتور گرفته و به ماشین ها و یا ادوات كشاورزی منتقل مینماید.
پین برشیقطعه ای است برای نگهداری اتصال خیش به گاوآهن كه در صورت برخورد خیش به مانع، مقاومت خود را از دست داده و بریده شده و مانع از بلندشدن و واژگونی تراكتور می گردد.
(P.T.O) سپر دوار محور اتصالپوششی است كه روی محور انتقال دهنده نیرو قرار می گیرد تا از برخورد انسان با محور جلوگیری نماید.
مقررات عمومیماده 1 كلیه اشخاصی كه از ماشین ها و ادوات كشاورزی استفاده می نمایند باید آموزش و مهارت لازم را دیده باشند.ماده 2 داشتن گواهینامه ویژه از مراجع ذیصلاح برای كار با ماشین های كشاورزی موتوری الزامی است.1388 شماره 18703 /2/ صفحه 16 روزنامه رسمی 30 ماده 3 كلیه قسمتهای ماشین های كشاورزی و ادوات آن باید قبل از هرگونه عملیات كشاورزی مورد بازدید قرارگیرد. ماده 4 كلیه قسمتهای انتقال دهنده نیرو و مواد از قبیل تسمه فلكه، چر خدنده و زنجیر و مارپیچ های انتقال
مواد و امثال آنها و همچنین قسم تهایی از ماشینها كه امكان ایجاد حادثه برای كارگر و افراد داشته باشد باید دارای حفاظ مناسب و موثر باشد. ضمنًا رعایت مفاد 1340 در این زمینه الزامی می باشد. /4/ آیین نامه حفاظت در مقابل وسایل انتقال نیرو مصوب 21ماده 5 قبل از انجام عملیات تعمیر، سرویس، نظافت، تنظیم، اتصال و جداسازی ادوات ماشینهای كشاورزی باید آنها را به طور اطمینان بخشی متوقف و بیحركت نمود. ماده 6 در ماشین ها و ادواتی كه بعد از خاموش كردن ماشین محور چرخنده یا سایر اتصالات مدتی به حركت خود ادامه می دهند باید تا توقف كامل دسترسی به قسمتهای خطرناك آن امكان پذیر نباشد. ماده 7 عملیات بهره برداری، تعمیر، تنظیم و سرویس ماشین های كشاورزی و ادوات آن باید طبق دستورالعمل
شركت سازنده و با رعایت اصول ایمنی و توسط اشخاص ماهر انجام گیرد. ماده 8 سوارشدن افراد بر روی ماشین ها و ادوات كشاورزی، غیر از محلهای مجاز كه توسط شركت سازنده تعبیه شده، ممنوع است. ماده 9 ماشین ها و ادوات كشاورزی را باید مطابق با كاربری و دستورالعملهای شركت سازنده استفاده نمود. ماده 10 راننده ماشین كشاورزی مكلف است قبل از شروع به كار با ماشین، از عدم وجود افراد در داخل مخازن و محفظه ها و محدوده خطر اطمینان حاصل نماید.ماده 11 ماشین های كشاورزی باید به خاموش كننده های دستی مناسب مجهز گردند. ماده 12 راننده ماشین كشاورزی باید پس از اتمام كار نسبت به توقف كامل ماشین اطمینان حاصل نموده و سوییچ آن را بردارد. ماده 13 عملیات كشاورزی در شیب تپه ها و زمین های دارای اختلاف سطح باید با رعایت اصول ایمنی و دستورالعمل شركت سازنده صورت گیرد. ماده 14 عملیات كشاورزی در شب باید با رعایت اصول ایمنی و تامین روشنایی مناسب انجام گردد. ماده 15 هنگام كار با ماشین های كشاورزی و یا حمل ونقل آنها در نزدیكی خطوط انتقال نیروی برق، آب، گاز و نفت باید قوانین و مقررات مربوط به حریم آنها رعایت گردد.
ماده 16 هنگام اتصال، تنظیم و جداسازی ادوات ماشین های كشاورزی كه نیاز به روشن بودن ماشین می باشد، رعایت اصول ایمنی و دستورالعمل های شركت سازنده الزامی است.ماده 17 هنگام تعمیر، تنظیم و سرویس، باید پایداری و ایستایی ادوات و ماشین های كشاورزی با استفاده از تجهیزات ایمن و مناسب تامین گردد. ماده 18 قبل از ترك یا خاموش نمودن ماشین ها و ادوات كشاورزی آزادكردن فشار هیدرولیك كلیه ادوات و متعلقات برای قرارگرفتن در پایین ترین ح
د و نزدیكترین فاصله با سطح زمین الزامی است. ماده 19 به منظور حفظ پایداری ماشین های كشاورزی در حال اتصال ادوات سوارشونده، باید از وزن ههای تعادلی مطابق با دستورالعملهای شركت سازنده استفاده نمود. ماده 20 استفاده از وسایل حفاظت فردی مناسب با نوع كار الزامی است.
مقررات اختصاصیماده 21 استفاده از سپر اصلی و حفاظ مخصوص در بالای محور تواندهی تراكتور الزامیست. ماده 22 هنگام رانندگی تراكتور در جاده ها و معابر مجاز باید پدال های ترمز به یكدیگر قفل شوند. ماده 23 اتصال ادوات كششی به تراكتور صرفًا باید با استفاده از پی نهای برشی استاندارد صورت گیرد. ماده 24 هنگام كارخاك ورزهای دوار از قرارگرفتن در منطقه خطر و پشت آن باید خودداری شود. ماده 25 هنگام عملیات خاك ورزی توسط گاوآهنهای دوطرفه و در زمان تعویض خیشها قرارگرفتن در محدوده چرخش خیش ممنوع است. ماده 26 مادامی كه ماشین كاشت در حال كار است باید دهانه مخزن بسته بوده و بررسی میزان بذر از طریق دریچه های مخصوص انجام گیرد و استفاده از دست برای این كار ممنوع است.ماده 27 تمیزكردن علوفه و ضایعات جمع شده در مقابل شانه برش ماشینهای دروگر شانه ای باید پس از توقف كامل دستگاه و خاموش نمودن آن انجام پذیرد. ماده 28 قرارگرفتن افراد در مقابل شانه برش ماشین دروگر تحت هر شرایطی، ممنوع می باشد. ماده 29 ایستادن و تردد افراد در محدوده حركت و فعالیت ماشین ها و ادوات كشاورزی در هنگام كار، ممنوع است. ماده 30 هنگام تنظیم تیغه های برشی ماشین های خردكن، باید با استفاده از وسیله مناسبی از چرخش
ناخواسته تیغه ها جلوگیری شود. ماده 31 هنگام پربودن مخزن دانه كمباین بایستی با سرعت مطمئن و مطابق با دستورالعمل های شركت سازنده حركت نمود. ماده 32 هنگام برداشت محصول از تپه هایی با شیب تند بایستی از كمباین هایی مجهز به سیستم ترازكننده خودكار استفاده شود. ماده 33 قسمتهایی از ماشین كه در ارتفاع كار می كنند باید به هنگام خاموش نمودن دستگاه به روی زمین قرارگیرد. ماده 34 دهانه های ورودی و خروجی مواد اولیه یا محصول در
ماشین ها و ادوات كشاورزی باید به نحوی باشد كه ورود و درگیری اعضای بدن به محدوده خطر امكان پذیر نباشد. ماده 35 كلیه قسمت هایی از ماشین و یا ادوات آن كه در اثر كاركردن احتمال داغ شدن آنها وجود دارد باید مرتبًا بازدید و سرویس گردد تا از بروز آتش سوزی احتمالی جلوگیری به عمل آید. ماده 36 بازوهای تاشو در ادوات كشاورزی باید به قفل كن مكانیكی تجهیز شوند تا از بازشدن آنها در زمان حمل ونقل جلوگیری نماید.
سایر مقرراتماده 37 حركت، بارگیری و تخلیه تریلر متصل به تراكتور باید مطابق با قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی صورت پذیرد. ماده 38 شیلنگها، لوله ها و اجزای تحت فشار هیدرولیك كه برای اتصال به ادوات كشاورزی به كار می روند باید مرتبًا بازدید و به روش مطمئن و ایمن محافظت گردند. ماده 39 ماشین های كشاورزی باید به بوق هشداردهنده دنده عقب، آینه های بغل، چراغ گردان برای استفاده در شب و سایر تجهیزات هشداردهنده مجهز باشند. ماده 40 دستگاههای شاخه بر موتوری باید دارای یك بند مهار (حمایل) قابل تنظیم برای استفاده كاربر باشد. ماده 41 پین هایی كه برای اتصال ماشین ها و ادوات كشاورزی استفاده می شوند باید مجهز به اشپیل و گیره ایمنی باشند. ماده 42 هرگونه اتصال محور تواندهی باید به سپر دوار محور مجهز باشد. ماده 43 برای كشش ادوات كشاورزی صرفًا استفاده از مالبند تراكتور مجاز است.ماده 44 تریلرهایی كه به عنوان دنباله بند به تراكتور متصل می شوند باید به چراغ ترمز و علائم هشداردهنده مجهز باشند. ماده 45 در صورت عدم وجود كابین ایمن و استاندارد و به منظور حفظ جان راننده تراكتور، باید ماشین به چهارچوب حفاظتی (راپس) مجهز باشد. ماده 46 رعایت وزن، ارتفاع و جوانب مجاز بار در تریلرها الزامی است. ماده 47 میزان بار قابل حمل و همچنین ارتفاع بار مجاز باید روی بدنه تریلر حك گردد. ماده 48 رانندگان ماشین های كشاورزی در هنگام كار باید از انجام امور ذیل:خوردن، آشامیدن، استعمال دخانیات، صحبت با تلفن همراه، استراحت و هرگونه شوخی و اعمال غیرایمن كه باعث عدم تمركز می گردد، خودداری نمایند. ضمنًا قبل از شروع به كار یا در حین كار، استفاده از داروهای خواب آور ممنوع است. ماده 49 تریلرهای مخصوص حمل بار كه با تراكتور كشیده می شوند باید به پایه های نگهدارنده مناسب مجهز باشند. ماده 50 با عنایت به ماده 88 قانون كار جمهوری اسلامی ایران، كلیه دارندگان، تولیدكنندگان، فروشندگان، عرضه كنندگان و بهره برداری كنندگان از ماشی نهای كشاورزی مكلف به رعایت استاندارد تولید و موارد ایمنی و حفاظتی در ماشینهای مربوطه میباشند. ماده 51 به استناد ماده 95 قانون كار جمهوری اسلامی ایران، مسئولیت رعایت مقررات این آیین نامه بر عهده كارفرمای كارگاه بوده و در صورت وقوع هرگونه حادثه به دلیل عدم توجه كارفرما به الزامات قانونی، مكلف است به جبران خسارات وارده می باشد. 1388 صفحه 17 /2/ شماره 18703 روزنامه رسمی 30
این آئین نامه مشتمل بر 4 فصل و 51 ماده تهیه و به استناد مواد 85 و 91 قانون1387/12/ 1387 شورای عالی حفاظت فنی تدوین و در تاریخ 27 /11/ كار در جلسه مورخ 2به تصویب وزیركار و اموراجتماعی رسیده است.
مجوز های قانونی :تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های تولیدی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.
مراحل صدور جواز تاسیس :1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تكمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان . 2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع . 3- تكمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یك ) توسط متقاضی .4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات كارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت . 5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس 1- اشخاص حقیقی – تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران – حداقل سن 18 سال تمام – دارا بودن كارت پایان خدمت یا معافیت دائم
2- اشخاص حقوقی – اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت ) – ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی كشور
مدارك مورد نیاز:
1- ارائه درخواست كتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان. 2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی 4- تصویر مدرك تحصیلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست 5- یك قطعه عكس از هریك از شركاء 6- تكمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تكمیلی 7- پوشه فنردار 8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواستاصلاحیه جواز تاسیس :1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
تعریف: پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.
صدور پروانه بهره برداری :1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
مراحل صدور توسعه طرح :1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.
فصل دوم روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از چند کارخانه تولید کننده ادوات تولیدیبر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید ادوات تولیدی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش زراعت نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :
ادامه خواندن مقاله در مورد پروژه کارآفريني توليد ادوات کشاورزي
نوشته مقاله در مورد پروژه کارآفريني توليد ادوات کشاورزي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.