nx دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
nx
مكان: مشهد ـ شهرك صنعتی حلوا شكری سیمرغ موضوع: كنجاله ـ خط تولید حلوا شكری
كنجالهخط تولید حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر میباشد. كنجد با نام علمی Sesam، اندیكام میباشد . از خانواده پدالیاسه میباشد. كنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی میباشد. كلیات گیاهشناسی به صورت یك و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگهای بیضی شكل متقابل هماند. میوه این گیاه یك كپسول بلند و نوك تیز كه داخل این كپسول پنجاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن یا كنجد زرد یا سیاه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كیلو در هكتار میباشد. زمان برداشت آن اول پاییز میباشد.
مناطق كشت در ایران شامل جیرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان میباشد. ویتامینهای B, D, E, F و لیستین میباشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسیدهای چرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید، اولئیك اسید و چوب اشباع شده مانند اسید بالمتیك و آراشیدیك اسید میباشد. روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در امریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد میباشد.این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلكه آنرا كاهش میدهد. معمولاً دانهها را میشویند تا رنگ روی آن از بین برو
د. سپس دانهها را آسیاب كرده و پوست و آن را كه سبك است، و روی آب میآید، میگیرند. سپس دانهها را خشك كرده و در آب تمیز میكنند. این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. این روغن را از نقاله باقیمانده تحت فشار و گرما روغنی بدست میآید كه به نام روغن گرم است كه البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد. روغن كنجد معجون ناشناخته میباشد كه خوردن یك قاشق غذاخوری كنجد، موجب تامین 14درصد از نیاز كلسیم خانمها شده و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخنهایشان داشته باشند، با مصرف كنجد ناخنهایشان محكمتر شده و ترك و شكنندگی بر روی این عضو كه جزئی از زیبایی انگشتان است، دیده نمیشود.
به علاوه مصرف 2 قاشق غذاخوری آن رساندن 5 میلیگرم روی را به بدن خصوصاً پوست، مو و ناخنها را آسان میكند. شاید بدانید كه كمبود روی چه اثراتی بر زیبایی دارد، آكنه را كمتر میكند و از نازك شدن موها جلوگیر میكند. مانع ریزش موها، خصوصاً در خانمها میشود. در ضمن به دلیل توام شدن این ماده مغذی را ویتامین E، این اثرات صدچندان شده و میتوان از خواص ضدچروك و سفیدكنندگی (ضد لك) این ویتامین استفاده كرد.
حتماً میدانید كه كنجد چربی بسیار دارد، اما این چربی از نوع گیاهی و چندباندی است. این روغن دارای اسیدهای چرب ضروری است كه در ساختمانها پوست به عنوان یك جزء اصلی محسوب میشوند و در صورتی كه كمبودی از این مواد مغذی ایجاد نشود، پوست كاملاً یكنواخت و نرم و لطیف به نظر میرسد. جالب است بدانید كه وجود همین چربیهاست كه اگر با یك منبع پروتئینی دریافت شود (كنجد به همراه چربی پروتئینی قابل توجهی دارد)، به ترمیم موهای آسیب دیده پرداخته و از خشكی بیش از حد این عضو نیز جلوگیری میكند و موجب راحتی افرادی میشود كه سالهاست از خشكی مو رنج برده و همواره از شانه زدن و رنگ كردن موهای خشكشان میهراسند، امروزه از روغن كنجد و خصوصاً كنجد سیاه در تهیه انواع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی خصوصاً محصولاتی كه برای رفع انواع خشكیها تجویر میشوند، استفاده میشود.
معمولاً در تركیب انواع كرمها و ماسكها و شامپوهای ترمیمی از این روغن استفاده شده تا خاصیت درمانی آنها چند برابر شود. در آخر شما را با ماسكی كه با روغن كنجد تهیه میشود، برای تقویت موهای خشك و آسیبپذیر توصیه میشود آشنا میكنیم.
قبل از هرچیز باید بگوییم كه شما میتوانید از این ماسك بسته به موهایتان هفتهای 1 تا 2 بار بعد از شستشوی آنها در حمام استفاده كنید. مواردی كه تهیه این ماسك استفاده میشوند، شامل 2 قاشق غذاخوری روغن كنجد، زرده تخممرغ یك عدد، شیر 2 قاشق مرباخوری، آرد جوانه گندم 2 قاشق غذاخوری.ابتدا مواد را كاملاً مخلوط كرده و بعد از شستشوی موها در حمام این ماسك را بر تمام موها خصوصاً پوست سر قرار داده و كاملاً با دو دست ماساژ دهید. هرقدر ماساژ بیشتر باشد، مواد آسانتر نفوذ میكنند. سپس با گذشت 10 دقیقه آنها را آب ولرم آبكشی مینماییم.یكی از اثرات مفید كنجد به شرح زیر میباشد:
1 به سر بمالید، باعث رشد و سیاهی موی سر میشود؛2 برای كیسه صفرا مفید است؛3 اسهال خونی را برطرف میكند؛4 برای رفع تنگی تنفس و سرفه خشك و زخم ریه مفید است.بهترین كنجد برای حلو، كنجد افغانستان میباشد، زیرا دارای دانههای یك دست و روغن شفافی دارد و همچنین دارای بازدهی بیشتری میباشد.
فرآیند آمادهسازی كنجد در كارخانه جهت تولید حلوا شكریابتدا كنجد را داخل حوضچههایی مخصوص ریخته و آن را به مدت 8-6 ساعت خیسانده تا پوست كنجد كاملاً مرطوب شده و جهت جداسازی پوست از دانه آماده شود.جدا كردن پوست از دانه
مرحله اولكنجد خیسانده شده داخل مخفظههایی كه توسط پرههای فلزی با سرعت بالا میچرخد، میریزند تا كنجد با كوبیده شدن با دیواره محفظه مالش و با یك دیگر پوست آن به راحتی جدا شده و آماده انجام فرآیند بعدی بر روی آن میگردد.مرحله دوم:بنابراین جدا كردن كامل پوست، پوست نرم شده، به علت چسبندگی به دانه جهت جداسازی كامل داخل حوضچههای آب نمك ریخته با توجه به خاصیت جرم حجمی پوست كنجد تهنشین شده دانه كنجد كه سبكتر است، بر روی آب نمك معلق مانده. پس از جمعآوری داخل وانها جهت شستشو ریخته میشود.شستشوی كامل كنجدكنجد جمعآوری شده از داخل حوضچههای آب نمك توسط فشار آب بالا در داخل وانهای مخصوص، به مدت 4 الی 5 بار شسته شده تا كنجد تمیز سفید و یك دست شود.
فرآیند بو دادن دانهدانه كنجد پس از شستشو و آبگیری توسط نتریفوژ داخل آونخای پخت ریخته تا كاملاً خشك شود.سرد كردنكنجد بو داده شده و كاملاً خشك شده پس از تخلیه در مجاورت هوای سرد قرار گرفته تا كاملاً خشك شود.بوجاریكنجد سرد شده توسط دستگاهی كه از چندین لایه توریهای فلزی با مشهای متفاوت عبور كرده تا مواد خارجی كه احیاناً در دانه كنجد وجود داشته، جدا شده و آماده جهت آسیاب شوند.آسیاب و تهیه اردهكنجد بوجاری شده توسط بالابرهای صنعتی كه به طرف آسیابهای مخصوص هدایت و پس از عمل آسیاب كنجد كوبید شده و نرم شده و به صورت مایع درآمده كه آن را ارده یا كرده كنجد مینامند.تولید حلوا شكری توسط ارده (كره كنجد) در مرحله دوم پس از آمادهسازی و تهیه كره كنجد مخلوط با شكر و فرآیندهای آمادهسازی شكر به شرح زیر میباشد:1 شكر را با آب حل كرده و حرارت داده سپس گلوكر را در زمان مناسب شربت اضافه كرده و كاملاً حرارت میدهند تا آب موجود داخل شربت كاملاً بوجاری گردد و آب منتقل میگردد. بعد از نیم ساعت كه داخل میكس، میكسر گردند، شربت آماده شده خارج و با میكسر ارده كه قبلاً آماه شده بود، توسط دستگاه مخلوط حلوا آماده میگردند.سرد كردن و برش نهاییحلوا شكری آماده شده در داخل دستگاههی كه همزمان توسط غلطكهای خاصی حلوا را برش داده و از داخل تونل خنك كننده عبور كرده و در انتها توسط تیغ در وزنهای دلخوه تهیه میگردد.بستهبندی حلوادر انتها توسط دستگاه بستهبندی حلوا در داخل سلوفانهای موردنظر بستهبندی شده در هر كارتن گذاشته و بوسیله دستگاه شیرینگ پك جهت ارسال به بیرون از كارخانه آماده میگردد.
محصولات كارخانهحلوا شكری 500 گرمی:بستهبندی اولیه: ظروف پلیاتیلن؛بستهبندی ثانویه: شیرینگ 18 عددی؛به ابعاد 145×285×104 میلیمتر.
حلوا شكری 100 گرمی:بستهبندی اولیه: ظروف پلیاتیلن؛بستهبندی ثانویه: شیرینگ 12 عددی؛
حلوا شكری 500 گرمی:بستهبندی اولیه: ظروف پروپیلن (سلوفان) متالایز؛بستهبندی ثانویه: كارتن شیرینگ پك 60 عددی؛ابعاد 134×240×340 میلیمتر.
حلوا شكری 7 كیلویی:بستهبندی اولیه: ظروف پلیاتیلن با پوشش شیرینگ پك؛بستهبندی ثانویه: كارتن 2 عددی؛ابعاد: 190×270×390 میلیمتر.حلوا شكری 500 گرمی:بستهبندی اولیه: ظروف پلیاتیلن؛بستهبندی ثانویه: شیرینگ پك 16 عددی؛
حلوا شكری 500 گرمی سوپر لوكس بستهای: بستهبندی اولیه: ظروف پلیاستایرن شفاف با پوشش شیرینگ پك؛بستهبندی ثانویه: كارتن 18 عددی؛به ابعاد: 137×245×510 میلیمتر.
آزمایشگاه حلوا شكریردیف آزمونهای فیزیكی و شیمیایی حلوا شكری آزمونهای میكروبی حلوا شكری1 درصد رطوبت حداكثر 3 كپك در گرم 2102 درصد روغن حداقل 25 مخمر در گرم 2103 درصد پروتئین حداقل 10 اشرشیاكلی در گرم منفی4 درصد قند تام حداكثر 25 2105 اندیس پراكسید روغن استخراجی حداكثر 5 —6 اسیدیته روغن استخراجی حداكثر 1 7 درصد ساپونین حداكثر 1/0 8 درصد خاكستر حداكثر 8/1 9 فیبر خام حداكثر 1/1 10 pH در نتیجه این كارخانه در سال 1366 تاسیس شد. در روز 12 تن حلوا تولید میكند.بزرگترین حلوا شكری دنیامردم تاتارستان همه علاقه عجیب و غریبی به حلوا شكری دارند. این جمهوری كوچك و نسبتاً فقیر شوروی سابق، اینك یك محصول برای صادر كردن دارد و آن حلوا شكری است. مردم تاتارستان این حلوا را نماد ملی خود میدانند و برایشان حكم طلا را دارد. بزرگترین حلوا شكری دنیا را هم همین مردم دارند كه ركوردشان را هم در كتاب ركوردهای جهانی گینس ثبت كردند.در ساخت بزرگترین حلوا شكری جهان، 10 ان آرد، 2 كیلو نمك، 200 كیلو شكر و چند درصد تخممرغ به كار رفت تا این حلوا بین مردم این كشور معلوم نیست چطور توزیع شود. مردم تاتارستان این حلوا را برگرفته از سنتهای قدیمی خود میدانند و برای هر میهمانی آن را درست میكنند. آنها حلوا را پادشاه تمام غذاها میدانند.حساسیت پوسی كنجدنتایج مطالعات جدید محققان نشان میدهد كنجد میتواند باعث روز بیماریها و حساسیتهای پوستی در انسان گردد. محققان در مطالعات اخیر خود دریافتهاند كه حساسیت به كنجد در میان تمامی گروههای سنی بطور قابل توجهی در حال افزایش است و حساسیت به كنجد، سومین نوع حساسیت پس از تخممرغ و شیر گاو در میان كودكان میباشد. از میان مواد خوراكی كه باعث حساسیت میشود، میتوان به شیر، ماهی، تخممرغ، آجیل، گندم، بادام زمینی، سویا، میگو، خرچنگ دریای، صدف و حلزون خوراكی اشاره نمود. بررسیها نشان می دهد كه تماس دائم نانوایان با كنجد، باعث بوجود آمدن تنگی نفس و مشكلات دیگر در آنان شده و در مواردی دیگر همچون كاربرد دارویی و آرایشی باعث حساسیتهای پوستی همچون جوش پوستی در افراد میشود.لازم به یادآوری است كه علائم حساسیت به غذاهای مختلف عبارتند از: استفراغ، حالت تهوع، درد شكم، اسهال، كهیر، جوش پوستی، سردرد، تنگی نفس و علائم تنفسی همچون عطسه، گرفتگی بینی و ریزش آب بینی.
ادامه خواندن گزارش کارآموزي كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري
نوشته گزارش کارآموزي كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.