nx دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
تعادل اسید و باز در بدن غذایی كه ما مصرف می كـنیم با اكسیژن تركیب گردیده و انـرژی تـولید میـكند امـا پـس ازسوختن، غذا تبدیل به یك پسـماند اسیدی شده و وارد جریان خون میگردد. این مواد زائد از طریق تعریق و ادرار دفع می گردند اما همیشه بدن قادر نیست تا با این افزایش اسیدیته مقابله كند. این مواد زائد اسیـدی غالبا از اسیـدهـای چـرب، كـلستــرول، اسید اوریـك، سـنگهای كلیه، فسفاتها و سولفاتها تشكیل یافته اند. تجمع این مواد زائد در بافتهای بدن روند پیری را سرعت میبخشند.
علت كلسترول بالا كم تحركی و مصرف نان و پاستای بیش از حد-علت اسید اوریك مصرف گوشت-علت اسید فسفریك مصرف برنج، برخی غلات و نوشابه های گازدارو منشاء اسید سولفوریك مصرف زرده تخم مرغ میباشد. اسید فسفریك و اسید سولفوریك برای بدن سمی میباشند و میبایست توسط مواد معدنی خنثی گردند تا به بدن آسیب نرسانند. كلا بدن برای متعادل نگه داشتن سطح PH خون یا مواد اسیدی را در بافتهای بدن رسوب میدهد كه با تداوم این روند اسیدیته اینگونه بافتها افزایش یافته و نهایتا به مرگ سلولها و سرطانی شدن آنها می انجامد و یا به كمك مواد معدنی و قلیایی ارگانها و استخوانها آنها را خنثی میسازد. كلسیم، منیزیوم، سدیم و پتاسیم از مهمترین مواد معدنی قلیایی میباشند كه بدن برای خنثی كردن مواد اسیدی از آنها استفاده میكند. در واقع با تركیب اسید و باز یك نمك خنثی تشكیل شده و از كلیه ها دفع میگردد. بدن برای خنثی سازی مواد اسیدی از كلسیم استخوانها برداشت میكند كه نهایتا به پوكی استخوان منجر خواهد شد.
درجه PH از 0 تا 14 متغیر میباشد. اعداد بالای 7 قلیایی (باز) و اعداد پایین 7 اسیدی محسوب میگردند.PH 7 نیز خنثی نامیده میشود. خون، لنف و مایع مغزی-نخاعی در بدن به گونه ای طراحی گردیده اند كه در محیطی اندكی قلیایی (بازی) میبایست بسر ببرند. نسبت ایده آل اسید به باز در خون میبایست 20:80 باشد.PH طبیعی خون نیز 74 میباشد. اسیدی شدن PH خون علل گوناگونی دارد:
1- استرس هیجانی. استرس و تنش اسیدیته خون را افزایش میدهد. 2- رژیم غذایی اسیدی كننده خون. 3-تجمع مواد سمی. 4-واكنش سیستم ایمنی بدن.
بدن برای جبران PH اسیدی از املاح معدنی قلیایی استفده میكند. چنانچه رژیم غذایی حاوی مواد معدنی كافی برای جبران نباشد، همانطور كه توضیح داده شد تجمع اسید در سلولهای بدن و یا آزادسازی مواد معدنی استخوانها را در پی خواهد داشت. جالب است بدانید كه PH 6.9 خون میتواند منجر به مرگ انسان گردد. هنگامی كه اسیدیته خون و مایعات بدن از حد معمول افزایش می یابند مشكلات بسیاری را در بلند مدت برای فرد پدید می آورد كه به برخی از آنها اشاره می كنیم: 1- پیری زود رس.
2-آسیب به سیستم قلبی-عروقی-افزایش تصلب شرایین. 3- افزایش وزن، چاقی و دیابت. 4-سنگ كلیه و نارساییهای كلیوی و مثانه ای. 5-كاهش عملكرد سیستم ایمنی بدن.
6-افزایش آسیبهای رادیكالهای آزاد خون. 7-پوكی استخوان. 8- درد مفاصل، آرتروز، درد عضلات و تجمع اسید لاكتیك.
9-خستگی مزمن-سردرد-سر گیجه-ترش كردن(رفلكس معده)-
گاستریت معده-كاهش انرژی. 10-افزایش ترشحات مخاطی. 11-افزایش تنش واسترس-بی خوابی. 12-خشكی پوست ومو-ناخنهای شكننده. 13-افزایش بروز سرطان.
14-كاهش توانایی بدن در جذب مواد معدنی و دیگر مواد مغذی. البته بیش از حد قلیایی شدن خون نیز برای بدن مضر میباشد و باید سعی شود تا تعادل اسید و باز بدن با مصرف رژیم غذایی مطلوب حفظ گردد. از آنجایی كه بدن در محیط اندكی قلیایی تر بهترین كارایی را داراست بنابراین باید بیشتر از غذاهایی كه پس از گوارش یافتن تولید باز میكنند استفاده شود. میزان اسیدی و قلیایی بودن مواد غذایی پس از گوارش آنها تغییر می یابد. مثلا پرتغال كه یك میوه بسیار اسیدی ست پس از متابولیزه شدن ادرار را قلیایی میكند. مواد غذایی كه پس از مصرف بدن را اسیدی میكنند (20 تا 40 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد):
شیرین كننده های مصنوعی-گوشت-نوشابه های گازدار-غلات و حبوبات فاقد سبوس-شكلات-سیگار-قهوه-داروها-ماهی-مربا-ژله ها-پاستا-شیرینی و كیك-نمك-شكر سفید-چای سیاه-سركه سفید-شیر-تخم مرغ-لبنیات (به غیر از ماست)-ذرت-عدس-زیتون-زغال اخته-آلو-بستنی-سوسیس و كالباس-آسپرین-غذاهای سرخ كرده-آجیل-آب میوه های غیر طبیعی (موجود در سوپر ماركتها)-روغنها(بویژه زیتون)-خردل-ترشی ها.
مواد غذایی كه پس از مصرف بدن را قلیایی میكنند (60 تا 80 درصد رژیم غذایی را باید شامل گردد): تمام میوه ها به غیر از آلو-تمام سبزیجات-جوانه ها-ادویه جات-نخود فرنگی-لوبیا-آجیل(بادام)-ماست-سینه مرغ-تخم مرغ پخته-عسل.
*با خیساندن آجیلها (مغزها) درون ظرف آب به مدت چند ساعت میتوانید از خاصیت تولید اسید این مواد غذایی بكاهید. *با طولانی كردن مدت جویدن غلات میتوانید از خاصیت اسید سازی آنها بكاهید. (هر لقمه را 40 بار بجوید).
ادامه خواندن مقاله تعادل اسيد و باز در بدن
نوشته مقاله تعادل اسيد و باز در بدن اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.