توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 40 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
اینترانت واكسترانت
اینترانت واكسترانت
دو نمونه از مهمترین گستره های اینترنت، ” اینترانت ها و اكسترانت ها ” هستند كه شاید كمتر به آنها توجه شده است. گاهی وجود “اینترانت ” و ” اكسترانت ” در مشاغل كوچك در راستای اجرای برنامه های مربوط به این گونه كسب و كارها تعجب آور است.
البته شاید بتوان گفت بهره گیری از این خدمات، صرفا برای كسب و كارهای محدود امكان پذیر است و ناگفته پیداست كه كار با این شبكه ها در شركت های بزرگ عملا ممكن نیست. به هر حال، هنگام استفاده از چنین شبكه هایی باید به برخی نكات توجه داشت:
اسلاید 2 :
1- یكی از مزایای شبكه اینترانت، افزایش تشریك مساعی كارمندان از یك سو و تقسیم اطلاعات میان آنها از سوی دیگر است. به طور خلاصه، یك شبكه اینترانت، یك شبكه خصوصی است و صرفا در اختیار پرسنل و كارمندان قرار می گیرد.
در این شبكه نیز می توان از فرآیندهای امنیتی مانند دیواره آتش برای جلوگیری از سرقت اطلاعات استفاده كرد. یكی دیگر از مزایای شبكه های اینترانت این است كه كارمندان صرف نظر از محلی كه حضور دارند، می توانند به اطلاعات مورد نظر خود دست یابند.
اسلاید 3 :
تاكنون تحقیقات فراوانی در این زمینه انجام شده در یكی از آنها، تعداد شركت هایی كه در سال 2002 از شبكه اینترانت استفاده می كردند بیش از 700هزار شركت بود. این تحقیق خاطر نشان می كند كه در حدود 150 هزار شركت نیز در حال برنامه ریزی برای استفاده از این شبكه در سال 2003 بوده اند.
با اتصال كامپیوتر ها به یكدیگر، علاوه بر بهبود روش های تصمیم گیری و به كارگیری اطلاعات، می توان روش های نوین را جایگزین روش های سنتی و متداول كرد.
علاوه بر كاهش فوق العاده هزینه ها و مشخص شدن وظایف روزمره كاركنان؛ تولید، دسترسی و توزیع اطلاعات بسیار سریعتر انجام می شود.
اسلاید 4 :
مدیران و كارمندان به خارج شدن از اتاق كار نیاز كمتری خواهند داشت. بدون فوت وقت و كمترین زمان ممكن، می توان اطلاعات مورد نظر را به همه اشخاص یا شخص خاصی در شركت منتقل كرد.
بهبود و ارتقای سطح همكاری كارمندان و تلاش در جهت ایجاد نوعی حس جمع گرایی.
2- یك شبكه اكسترانت باعث تبادل اطلاعات میان مشتریان می شود. شبكه اكسترانت تا حد بسیار زیادی شبیه اینترانت است؛ با این تفاوت كه اكسترانت به منظور دسترسی به تعدادی از شركای تجاری، مشتریان خاص و مواردی كه به عنوان جزئیات اصلی یك شركت تلقی می شوند، گسترش می یابد.
اسلاید 5 :
اكسترانت ها برای دسترسی نیازمند یك نام كاربری و یك كلمه عبور بوده و از طرفی، هویت كاربر، قسمت هایی از اكسترانت را كه می تواند مرور كنند، تعیین می كند.
اكسترانت ها این امكان را برای شركت ها ایجاد می كنند كه اطلاعات منتخب را در دسترس كاركنان كلیدی و اصلی خود قرار دهند.
كسب و كارهای معمولی و شركت های كوچك اصولا 3 یا 4 بار در هر ماه با حدود 35 تا 45 فروشنده سر و كار دارند. اكسترانت هزینه ها را كاهش داده و فرآینده های تجاری و كاری را بهبود می بخشد. از دیگر مزایای بسیار مهم این شبكه، بهبود و گسترش موقعیت رقابتی شركت است.
اسلاید 6 :
3- انعطاف پذیری اینترانت و اكسترانت. استفاده از ” اینترانت ” و ” اكسترانت ” می تواند مزایا و فواید زیادی برای شركت های كوچك داشته باشد كه در ادامه، به صورت خلاصه به برخی از این مزایا اشاره می كنیم:
همكاری: از طریق شبكه های اینترانت و اكسترانت، شركت می توانند اطلاعات ضروری خود را به شكل های مختلف مانند پست الكترونیكی، جلسات بحث و تبادل نظر و دوره های آموزشی به افراد مورد نظر انتقال دهند.
بسیاری از شركت ها از فن آوری یاد شده در راستای ایجاد زمینه مناسب برای دسترسی به انتشارات، شامل كاتالوگ، خبرنامه، فهرست های قیمت، تولید بولتن و غیره بهره می گیرند.
اسلاید 7 :
برهم كنش: برنامه های پایگاه داده، گزارش ها، فرم های كارمندان، سفارش ها، فهرست موجودی و سایر موارد از طریق اینترانت و اكسترانت به راحتی در دسترس است.
محتوای مربوط به فرآیند: اینترانت و اكسترانت ابزارهای كاملی برای رسیدن به برخی روش ها جهت روان بودن سیستم كاری مدیریت پروژه، زمان بندی و سایر موارد محسوب می شود.
برنامه های مفید: توسعه شبكه، مدیریت، پایگاه دانش پشتیبانی فنی و غیره، می تواند در سایه استفاده اینترانت و اكسترانت محقق شود
اسلاید 8 :
تاریخچه اینترنت در ایرن
سال 1371: تعداد کمی از دانشگاههای ایران، از جمله دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه گیلان، توسط مرکز تحقیقات فیزیک نظری و از طریق پروتکل UUCP به اینترنت وصل میشوند تا با دنیای خارج ایمیل رد و بدل کنند.
سال 1372 :در سال 1372 هجری شمسی ایران نیز به شبکه اینترنت پیوست. نخستین رایانه ای که در ایران به اینترنت متصل شد مرکز تحقیقات فیزیک نظری در ایران بود. در حال حاضر نیز این مرکز یکی از مرکزهای خدمات اینترنت در ایران است .مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات، بعنوان تنها نهاد ثبت اسامی قلمرو [IR.] در ایران به رسمیت شناخته میشود. این قلمرو مشخّصه تعیین شده برای هویّت ایران در فضای اینترنت است
اسلاید 9 :
سال 1373 : مؤسسه ندا رایانه تأسیس میشود. پس از راهاندازی اوّلین بولتن بورد (BBS)، در عرض یک سال نیز اوّلین وب سایت ایرانی داخل ایران را راهاندازی میکند. همچنین، این مؤسسه روزنامه «همشهری» را به زبان فارسی در اینترنت منتشر میکند، که این اوّلین روزنامه رسمی ایرانی در وب محسوب میشود. در همین سال بدنبال اتصال به اینترنت از طریق ماهواره کانادایی «کد ویژن» (CADVISION)، مؤسسه ندا رایانه فعالیت بازرگانی خود را بعنوان اوّلین شرکت خدمات سرویس اینترنتی (ISP) آغاز میکند.
سال 1374 :مجلس ایران تأسیس شرکت «امور ارتباطات دیتا» تحت نظر شرکت مخابرات ایران را تصویب میکند و مسؤلیت توسعه خدمات دیتا در سطح کشور را بطور انحصاری در اختیار آن شرکت قرار میدهد.
اسلاید 10 :
سال 1377 :پروژه یونیکد در ایران با قرارداد شورای عالی انفورماتیک و همکاری بنیاد دانش و هنر واقع در انگلستان و با نظارت و مدیریت فنّی دانشگاه صنعتی شریف تحت عنوان «فارسی وب» آغاز میشود. هدف پروژه اینست که با گنجاندن کامل و جامع الفبای فارسی در استاندارد یونیکد، نشر فارسی در کامپیوتر، مخصوصاً اینترنت و وب، استاندارد شود و اصولاً مشکل قلم (فونت) های غیر استاندارد موجود در نرم افزارهای ایرانی حل شود.
ادامه خواندن پاورپوينت ابزارهاي راه اندازي اينترنت ،اينترانت،اكسترانت
نوشته پاورپوينت ابزارهاي راه اندازي اينترنت ،اينترانت،اكسترانت اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.