توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 98 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
یونجه
یونجه برای درمان کمبود ویتامین A,C,E,K بهکار میرود. بهعنوان مغذی و منبع نمکهای معدنی کلسیم، فسفر و آهن میباشد.
اسلاید 2 :
ریختشناسی گیاه: گیاهی پایا، ایستاده یا خیزان است که گاهی خوابیده با بن محکم و قوی، کم و بیش چوبی شده و طویل که ارتفاع آن به 80-30 سانتیمتر میرسد. ساقه متعدد، ایستاده یا خیزان، گاهی خوابیده بر خاک، سبز علفی، برگپوش است. برگ دارای سه برگچه، برگچهها و از تخممرغی یا پهن دراز، در انتهاء دندانهدار، گل به رنگ بنفش یا آبی، گاهی سفیدرنگ، مجتمع در خوشههای پهن دراز میباشد. میوه نیا، بدون کرک یا پوشیده از کرکهای نرم و کوتاه بر هم خوابیده، فاقد خار است.
اسلاید 3 :
محل رویش : در بلوچستان، ارتفاعات تفتان، دیلمان، ارومیه، مسجد سلیمان، اصفهان، کردستان و بخشهای شمالی کشور پراکندگی دارد.
زمان برداشت: در تابستان جمعآوری میشود.
قسمت مورد استفاده: قسمتهای هوائی گیاه
کاربرد درمانی: برای درمان کمبود ویتامین A,C,E,K بهکار میرود. بهعنوان مغذی و منبع نمکهای معدنی کلسیم، فسفر و آهن میباشد.
اسلاید 4 :
آثار فارماکولوژیک: سطح کلسترول افراد مبتلابه زیادی چربی خون را طبیعی میکند.
احتیاط مصرف: کاناوائین جزء سمی گیاه است.
منع مصرف: دوز بالا با داروهای ضدانعقاد خون و هورمونهای ضد بارداری تداخل دارد. یونجه در بیماران دیابتی روی غلظت خون تأثیر میگذارد. مصرف دانههای آن در شیردهی و بارداری منع شده است.
ترکیبات شیمیائی: ایزوفلاوونوئید، کومارین، آلکالوئید، ویتامین، اسید، آمینواسید، ساپونین، استروئید، کربوهیدرات، پیگمان، موادمعدنی، پروتئین.
اسلاید 5 :
نحوه و میزان مصرف:
1. دمکرده: 10-5 گرم گیاه خشک سه بار در روز میل شود.
2. عصاره مائی: به نسبت 1:1 در الکل 25%، 10-5 میلیلیتر سه بار در روز میل شود.
مصرف غذائی
در مقادیر کم طعمدهنده غذائی است.
اسلاید 6 :
شرایط اقلیمى و خاکى یونجه
یونجه مخصوص مناطق گرم و خشک- آفتابى با آب فروان است. اگر این شرایط فراهم باشد بسیار محصول خوبى مىدهد (مثلاً در خوزستان مىتواند 15 چین بدهد)
در کرج چون هوا سرد و معتدل است تعداد چین کاهش پیدا مىکند و به 5-4 چین مىرسد. در تبریز چون هوا سردتر است تعداد چین 3-2 بار خواهد بود. در مناطق ساحل خزر چون رطوبت زیاد است و خاک مرطوب بوده و تهویه نمىشود بنابراین یونجه بهخوبى رشد نخواهد کرد و خشک مىشود (فقط ممکن است یک چین بدهد). با در نظر گرفتن خوشخوراکى و هزینه کمتر و طول بهرهبرداری، قابل توصیه است که کشت یونجه توسعه یابد.
اسلاید 7 :
انواع یونجه :
یونجه رازکى – یونجه سیاه
نام علمى: Medicago lupulina L
نام انگلیسى: Hopclover, Black medick
اسلاید 8 :
گیاهچه
لپهها در سطح بالائى سبز تیره و در سطح زیرین سبز کمرنگ و به طول 4 تا 9 میلىمتر هستند. اولین برگهاى حقیقى به مقدار کم پوشیده از کرکهاى کوچک، و بهصورت یک برگچهاى است. سایر برگها سه برگچهاى هستند.
اسلاید 9 :
– اندامهاى رویشى :
گیاهى یکساله زمستانه یا دوساله، ایستا یا خوابیده به ارتفاع 10 تا 50 سانتىمتر که توسط بذر تکثیر مىیابد. ساقهها متعدد، باریک، چند ضلعى ضعیف و ترد هستند. برگها سه برگچهاى و برگچهها واژ تخممرغى تا تقریباً لوزى شکل که در قاعده گوهاى هستند و در قسمتهاى انتهائى دندانهدار و داراى نوکى چالدار هستند. طول دمبرگهاى این گیاه یک سانتىمتر و گاهى اوقات دمبرگهاى پائینى تا 7 سانتىمتر هم مىرسند. ساقه و برگهاى این گیاه بدون کرک یا کرکدار و یا داراى غده است.
اسلاید 10 :
– اندامهاى زایشى :
گلآذین بهصورت خوشه و شامل 10 تا 30 گل زرد رنگ است که بهصورت متراکم در کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. طول گلها 5 تا 15 میلىمتر است که بر روى دمگلى باریک و به طول 2 تا 3 سانتىمتر مستقر هستند. در هر گلآذین چندین میوه تشکیل مىشود و میوهها نیام، کلیوى شکل و به طول دو تا سه میلىمتر است. میوه رسیده سیاهرنگ، بدون کرک و یا پوشیده از کرکهاى متراکم یا بهطور پراکنده داراى نقاط سفیدرنگ با کرکهاى ساده و یا شامل غدههاى پراکنده هستند. بذرهاى این گیاه زرد و یا قهوهاى رنگ، دندانهدار، به طول 5/1 تا 2 و قطر 1 تا 5/1 میلىمتر است.
موسم گلدهى آن اردیبهشت تا مردادماه است.
ادامه خواندن پاورپوينت يونجه
نوشته پاورپوينت يونجه اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.