توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 51 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
چكیده
سیستمهای قدرت بطور پیوسته در معرض اختلالات كوچك یا بزرگ قرار دارند . وقوع اختلال در سیستم قدرت باعث تحریك مودهای سیستم از جمله مودهای الكترو مكانیكی شده و در نتیجه كمیتهای كار سیستم دچار نوسانات گذرا می شوند . این نوسانات ، به نوسانات كم فركانس مشهورند . مستهلك شدن این نوسانات و مستقر شدن سیستم در نقطه كار جدید ، مستلزم وجود میرایی كافی در سیستم قدرت است . عوامل مختلفی بر میرایی نوسانات مود الكترومكانیكی یك سیستم قدرت مؤثر هستند كه یكی از مهمترین آنها پاسخ بارهای سیستم به اختلال است . بكارگیری مدلهای مناسب بار می تواند در مطالعات پایداری تأثیر مهمی داشته باشد . بارهایی كه به اختلال بطور استاتیك پاسخ می دهند ،باید با مدلهای استاتیكی مناسب نمایش داده شود و بارهایی كه در پی وقوع اختلال
اسلاید 2 :
دارای رفتار دینامیكی هستند نیز باید با مدلهای دینامیكی مناسب همراه با پارامترهای صحیح مدل شوند . نشان دادن اهمیت و تأثیر مدل بار و پارامتر های آن روی نتیجه مطالعات پایداری سنكرون اختلال كوچك ، موضوع این پروژه می باشد . به این منظور ، ارتباط متقابل بارو سیستم در پریودهای گذاری ناشی از اختلالهای كوچك مدل می شود. جهت بررسی این ارتباط متقابل به عنوان نمونه دو نوع بار دینامیكی مهم یعنی بار دینامیكی وابسته به ولتاژ و مدل بار موتور القایی معرفی و توابع انتقال این دو نوع بار بدست می آید . همچنین مدل سیستم قدرت تك ماشین به باس بینهایت ارائه و توابع انتقال این سیستم نیز استخراج می گردد . با توجه به اینكه هدف این پروژه بررسی جامع نقش مدل بار و پارامترهای آن است ، نقش پارامتر های دو مدل بار ذكر شده است. استفاده از انواع روشهای تحلیل پاسخ فركانسی، شبیه سازی زمانی و بهره برداری از توانایی های هر كدام جهت تكمیل مطلب هدف پایان نامه و تحلیل فیزیكی حاصل شبیه سازی برای سیستم قدرت تك ماشین به باس بینهایت ، از ویژگیهای خاص این پروژه است.
اسلاید 3 :
فصل اول
مقدمه
نوسانات مود الكترومكانیكی پدیده ای ذاتی در سیستمهای قدرت می باشد كه عواملی همچون شرایط كار ، مشخصه های بار ، امپدانس خطوط ارتباطی ، میزان انتقال توان الكتریكی از خطوط ، خازنهای سری و تنظیم كننده های ولتاژ در كاهش یا افزایش دامنه این نوسانات موثر هستند. هرگاه اختلالی در سیستم قدرت واقع شود ، این نوسانات ، در نتیجه رفتار دینامیكی سیستم در انتقال از نقطه كار قبل از اختلال به نقطه كار ماندگار پس از اختلال ، حاصل می شوند. نوسانات مود الكترومكانیكی ، مربوط به نوسان رتور ماشین های سنكرون سیستم نسبت به هم می باشد. با توجه به اینكه فركانس این نوسانات در دامنه 2-1/0 هرتز است ، به آن نوسانات فركانس پایین گفته می شود. در صورتی كه مودهای
اسلاید 4 :
زاز شبكه كه از هم فاصله دارند نوسان كننند. فركانس این نوع از نوسانات در حدود 1-1/0 هرتز می باشد.
وجود نوسانات دائمی در سیستم قدرت ا دیدگاه تولید كننده و مصرف كننده یك امر نامطلوب است . بنابراین نوسانات ایجاد شده در سیستم باید به سرعت میرا گردد.
تحلیل پایداری سیستمهای قدرت و تعیین میزان میرایی نوسانات و در صورت لزوم بكارگیری كنترل كننده های مناسب جهت افزایش كوپل میرا كننده،مستلزم مدل كردن اجزای سیستم قدرت است . یكی از مهمترین اجزای یك سیستم قدرت ، ژنراتورها هستند. از آنجاییكه در گذشته ، مقوله پایداری فقط در ارتباط با سنكرونیزم ماشین های سنكرون مورد بررسی قرار می گرفت ، لذا بیشترین تأكید روی نمایش دقیق ژنراتورها و كنترل كننده های آنها قرار داشت . اهمیت مسئله پایداری ولتاژ و نقشی را كه دینامیكهای بار در آن ایفا می كنند مدلسازی بارهای سیستم قدرت را بیش از پیش مورد توجه قرار داده است.
1-3- ساختار پایان نامه
پایان نامه حاضر درپنج فصل تدوین شده است . خلاصه ای از مطالب هر فصل به شرح زیر است.
اسلاید 5 :
* فصل اول
در این فصل ضمن معرفی مسئله مورد بررسی ، كارهای انجام شده قبلی و ساختار پایان نامه ارائه می شود.
* فصل دوم
در این فصل انواع پایداری مانند پایداری زاویه ای رتور و پایداری ولتاژ معرفی می شوند. در ادامه این فصل عوامل مؤثر در میرایی نوسانات سیستم قدرت معرفی و در مورد اهمیت و نقش هر یك بحث می گردد.
* فصل سوم
در این فصل نخست ضرورت مدلسازی صحیح بار مورد تأكید قرار می گیرد. سپس انواع مختلف مدلهای استاتیكی بار بطور خلاصه بیان می شوند. در ادامه ، یكی از مدلهای دینامیكی مشهور بار تحت عنوان مدل دینامیكی مرتبه اول وابسته به ولتاژ ارائه و تابع انتقال آن بدست می آید. سپس مدل مهم دیگر یعنی مدل مرتبه سوم موتور القایی ارائه و توابع انتقال مربوط به آن كه در فصلهای بعد مورد استفاده قرار می گیرند ، آورده می شود.
* فصل چهارم
در این فصل ، ابتدا مدل اجزای یك سیستم قدرت از قبیل توربین ، گاورنر سرعت ، ژنراتور سنكرون، سیستم تحریك و تنظیم كننده ولتاژ بطور خلاصه مرور شده واز آنجائیكه سیستم قدرت تك ماشین به باس بینهایت یكی از سیستمهای مورد بررسی این پروژه است لذا مدلسازی آن در ادامه این فصل انجام می شود. در انتهای این فصل
اسلاید 6 :
روندی ارائه خواهد شد كه توسط آن توابع انتقال سیستم قدرت كه خروجیهای اندازه و زاویه ولتاژ در هر نقطه از سیستم را به ورودیهای بارهای حقیقی و راكتیو در هر نقطه از سیستم ربط می دهند، بدست می آیند.
فصل پنجم
در این فصل با استفاده از مدلهای بار و سیستم كه در فصل های سوم و چهارم بدست آمده اند ، تأثیر پارامترهای آنها بر روی میرایی نوسانات الكترومكانیكی یك سیستم قدرت تك ماشین به باس بینهایت مورد بررسی قرار می گیرد. شبیه سازیهای انجام شده در این فصل در دو حوزه فركانس و زمان انجام شده است.
اسلاید 7 :
فصل دوم
عوامل موثر در میرایی نوسانات سیستم های قدرت
در این فصل ابتدا مفهوم پایداری سیستمهای قدرت ارائه خواهد شد. سپس انواع پایداری از قبیل پایداری ولتاژ و پایداری زاویه ای رتور از نقطه نظر اختلال كوچك و بزرگ مورد بررسی قرار می گیرد. در ادامه این فصل به بحث پیرامون انواع مولفه های میرایی در سیستم قدرت پرداخته می شود.
2-2- تعریف پایداری
پایداری سیستم قدرت به خاصیتی از سیستم قدرت گفته می شود كه سیستم را در شرایط عادی در یك نقطه تعادل نگه دارد و در صورتی كه سیستم در معرض یك اختلال قرار گرفت آنرا به یك نقطه تعادل قابل قبول برساند.
در ابتدا مسائل پایداری مربوط به نیروگاه های آبی می شد كه از راه دور و از طریق خطوط انتقال طولانی ، مراكز بار شهری را تغذیه می كردند. این سیستمها نزدیك به
اسلاید 8 :
حدود پایداری حالت ماندگار خود مورد بهره برداری قرار می گرفت . در بعضی حالات ، ناپایداری در حالت بهره برداری ماندگار سیستم واقع می شد ولی اغلب ، این ناپایداری به دنبال خطاهای اتصال كوتاه و سایر اختلالهای سیستم ،اتفاق می افتاد . بتدریج و با رشد سیستم های قدرت و بهم پیوستن سیستمها ، پیچیدگی مسائل پایداری افزایش یافت و مدلسازی اجزای سیستم قدرت بیش از پی مورد توجه قرار گرفت.
در سیستم های قدرت بهم پیوسته ، مهمترین معیار برای عملكرد قابل قبول سیستم این است كه همه ماشینهای سنكرون در سیستم ، با یكدیگر در حالت سنكرون یا هماهنگ باقی بمانند.
در سیستمهای بهم پیوسته ممكن است سیستم بدون آنكه سنكرونیزم از دست برود ، نا پایدار شود. به عنوان مثال ممكن است سیستمی شامل یك ماشین سنكرون كه از طریق یك خط انتقال ، یك موتور القائی را تغذیه می كند در اثر فروپاشی ولتاژ بار ناپایدار گردد. در این حالت ، حفظ عملكرد سنكرون مطرح نیست بلكه مسئله ، پایداری و حفظ ولتاژ است. این نوع ناپایداری می تواند در مورد بارهایی كه در یك محدوده وسیع قرار دارند و از یك سیستم بزرگ تغذیه می شوند نیز اتفاق افتد.
در ارزیابی پایداری ، مسئله مهم رفتار سیستم در زمانی است كه تحت تأثیر یك اختلال گذرا قرار گیرد. اختلال ممكن است كوچك یا بزرگ باشد. اختلالهای كوچك به شكل تغییرات بار ، بطور دائمی اتفاق می افتد و سیستم خود را با وضعیت متغییر موجود ، تنظیم
اسلاید 9 :
می نماید. سیستم باید قادر باشد كه تحت این حالت، عملكرد قابل قبولی داشته باشد و بتواند حداكثر مقدار بار را تأمین نماید همچنین باید بتواند در مقابل اختلال های سخت از قبیل اتصال كوتاه یك خط انتقال، از دست دادن یك ژنراتور با بار بزرگ و یا از دست دادن خط ارتباطی بین دو زیر سیستم ، پایدار باقی بماند.
2-3- انواع پایداری
معمولاً مسائل پایداری بر اساس دو معیار طبیعت فیزیكی ناپایداری و اندازه اختلال موجود طبقه بندی می شوند. با توجه به طبیعت فیزیكی ناپایداری دو نوع پایداری قابل بررسی است : پایداری ولتاژ و پایداری زاویه ای رتور .
پایداری ولتاژ عبارت است از توانایی سیستم قدرت برای حفظ ولتاژ ماندگار قابل قبول در تمام شینهای سیستم در شرایط عادی عملكرد و بعد از اینكه تحت یك اختلال قرار گرفت . زمانی كه حضور اختلال ،افزایش تقاضای بار ، با تغییر در وضعیت سیستم باعث افت فزاینده و غیر قابل كنترل در ولتاژ گردد سیستم وارد حالت ناپایداری ولتاژ می گردد . دلیل اصلی ناپایداری ، عدم توانایی سیستم قدرت در تأمین توان راكتیو مورد تقاضاست. دلیل اصلی این امر معمولاً افت ولتاژیست كه به هنگام عبور توان حقیقی و راكتیو از راكتانسهای خطوط انتقال ایجاد می شود.
یكی از معیارهای پایداری ولتاژ آنست كه در هر وضعیت كاری خاص ، در هر شین سیستم و در زمانی كه توان راكتیو تزریق شده به آن شین افزایش می یابد ، دامنه ولتاژ نیز
اسلاید 10 :
افزایش یابد. سیستم از دید ولتاژ ناپایدار است اگر حداقل برای یك شین سیستم ، افزایش توان راكتیو تزریقی به آن باعث كاهش دامنه ولتاژ آن شود. به عبارت دیگر سیستمی از نظر ولتاژ پایدار است كه حساسیت V-Q در آن برای هر شین مثبت باشد و ناپایدار است اگر این حساسیت حداقل برای یك شین منفی شود.
پایداری زاویه ای رتور ، توانایی ماشین های بهم پیوسته سنكرون یك سیستم قدرت است كه در حالت سنكرون با یكدیگر باقی بمانند.
با توجه به میزان اختلال نیز پایداری به دو دسته پایداری گذرا و پایداری سیگنال كوچك طبقه بندی می شود. پایداری گذرا به قابلیت سیستم در رسیدن به یك نقطه كار ماندگار قابل قبول ، پس از یك اختلال شدید مانند اتصال كوتاه و یا از دست رفتن ژنراتور گفته می شود . تحت این شرایط ، مدل خطی شده سیستم قدرت اعتبار ندارد و لازم است از معادلات غیر خطی در تحلیل پایداری استفاده شود.
پایداری سیگنال كوچك به توانایی سیستم در رسیدن به یك نقطه كار ماندگار ، پس از یك اختلال كوچك گفته می شود . در این نوع پایداری از معادلات خطی شده برای بیان دینامیكهای سیستم قدرت استفاهد می شود.
پایداری ولتاژ سیگنال كوچك مربوط به توانایی سیستم در كنترل ولتاژ به دنبال وقوع اختلالات كوچك مانند تغییرات كوچك در بار سیستم بوده و پایداری ولتاژ گذرا مربوط
ادامه خواندن پاورپوينت بررسي جامع و كامل تا ثير بار در پايداري سيستم هاي قدرت
نوشته پاورپوينت بررسي جامع و كامل تا ثير بار در پايداري سيستم هاي قدرت اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.