nx دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
تاثیر تواناسازی كاركنان بر امنیت شغلی
چكیده:در دنیای امروز امنیت شغلی بدین معنا كاربرد دارد كه به جای وابستگی افراد به سازمان بایستی سازمانها به افراد وابسته باشند و این گرو آن است كه سازمانها بستر لازم را فراهم كنند تا كاركنان از ابعاد مختلف توانمند گردند.
در سازمانهای عصر حاضر دیگر رسمی شدن و استخدام ثابت تضمین كننده امنیت شغلی نیست ، بلكه كارآیی ، تخصصی ، بالندگی و نوآوری و مولفههایی از این قبیل هستند كه امنیت شغلی كاركنان را تامین می كنند. در این تحقیق به دنبال پاسخ دادن به این سوالات هستیم كه تاثیر توانا سازی مهارتی كاركنان بر بعد ذهنی امنیت شغلی چگونه است و اولویت مهارتهای ذكر شده از نظر میزان تاثیر بر بعد ذهنی امنیت شغلی كدام است؟ در این تحقیق سازمان اقتصادی كوثر به عنوان جامعه آماری در نظر گرفته شد و تجزیه و تحلیل دادهها و اطلاعات در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی صورت گرفت و بر اساس نتایج فرضیات فرعی پیشنهاداتی ارائه گردید.
واژگان كلیدی: تواناسازی ، مهارت شناختی ، امنیت شغلی
مقدمهدر مفهوم امنیت شغلی موضوعاتی چون تغییرات شغلی از دست دادن شغل عدم دستیابی به شغل مناسب گنجانده شده است.. وقتی بحث امنیت شغلی پیش میاید در ذهن اكثر افراد این امر تداعی میشود كه بایستی افراد در سازمان از وضعیت استخدامی رسمی برخوردار باشند تا امنیت شغلی آنها تضمین شود.
یا به عبارت دیگر افراد به صورت عمری به استخدام ثابت سازمانها درایند. استخدام ثابت و رسمی گرچه به ظاهر امنیت شغلی را تضمین میكند ولی این نارسایی را به دنبال دارد كه كم كم افراد سازمان از فكر ترقی و توسعه و بالندگی دور میشوند و این امر وضعیت شغلی آنها را به خطر میاندازد.
در دنیای امروز امنیت شغلی بدین معنا كاربرد دارد كه به جای وابستگی افراد به سازمان بایستی سازمانها وابسته به افراد باشند و این در گرو آن است كه سازمانها بستر لازم را فراهم كنند تا كاركنان در ابعاد مختلف توانمند گردند. در واقع توانمندسازی كاركنان در قالب ارتقای قابلیت ها توسعه مهارتها بهبود عملكرد ارتقای سطح آگاهیهای اجتماعی و بهبود مهارت حل مسئله امنیت شغلی آنها را تامین میكند.
هدف از انتخاب موضوع اهداف مورد نظر از انتخاب موضوع عبارتنداز:1- بررسی تاثیر تواناسازی مهارتی كاركنان در بعد ذهنی امنیت شغلی 2- اولویت بندی مهارتهای ذكر شده در پایان نامه از لحاظ میزان تاثیر بر بعد ذهنی امنیت شغلی
اهمیت موضوع نظامهای نوین مدیریت تاكید فراوانی بر منابع انسانی دارند و آن را مهترین دارایی سازمان به شمار می آورند لذا برای مقوله امنیت شغلی اهمیت و اعتبار زیادی قائل هستند. امروزه در بسیاری از شركتهای پیشرو و موفق رابطه بلندمدت بین كاركنان و سازمان یكی از اركان موفقیت تلقی میشود.
چرا كه چنین رابطه ای از یك سو سازمان را مطمئن میسازد كه در صورت سرمایه گذاری آموزشی و ارتقای دانش و مهارت افراد میتواند از بازده این سرمایه گذاری در سالهای آتی بهره مند شود واز سوی دیگر به كاركنان در مورد امنیت شغلی و تامین نیازهای خود و خانوادهشان در سالهای آتی اطمینان میبخشد.
لذا سازمانها در تلاشند امنیت شغلی كاركنان را از طریق تواناسازی آنها در ابعاد مختلف تامین میكنند. و به دنبال آن زمینههای بروز خلاقیت و نوآوری و استفاده از امكانات برای رسیدن به حداكثر بازده را فراهم سازند.
فرضیات تحقیق فرضیه اصلی : تواناسازی كاركنان در مهارتهای بینشی (شناختی) باعث امنیت شغلی كاركنان میشود. فرضیات فرعی: 1- تواناسازی كاركنان در مهارتهای رفتاری باعث امنیت شغلی میشود. 2- تواناسازی كاركنان در مهارتهای ارتباطی باعث امنیت شغلی میشود. 3- تواناسازی كاركنان در مسئله یابی باعث امنیت شغلی میشود. 4- تواناسازی كاركنان در تجربه آموزی باعث امنیت شغلی میشود.
قلمرو تحقیق قلمرو مكانی این تحقیق ستاد مركزی سازمان اقتصادی كوثر میباشد. قلمرو زمانی این تحقیق دوره زمانی شش ماهه از تیرماه 84 تا آذر 84 را دربر میگیرد. قلمرو موضوعی این تحقیق تاثیر تواناسازی كاركنان بر امنیت شغلی میباشد.
روش تحقیق روش تحقیق نظری – كاربردی میباشد كه در بخش نظری از روش كتابخانه ای مبتنی بر برسی كتب مقالات و پایان نامه ها در بخش كاربردی هم از مصاحبه و توزیع پرسشنامه استفاده شده و با استفاده از نرم افزار spss شاخصهای مركزی از قبیل میانگین، میانه و نما محاسبه شده و برای تعمیم نتایج از آزمون آماری فریدمن استفاده و اقدام به رد یا تایید فرضیات شده است.
تعریف واژه ها و اصطلاحات 1- توانمندسازی از توانمندسازی تعاریف و كاربردهای متعددی ارائه شده است. اما این واژه معانی متفاوتی به شرح ذیل را تداعی میكند: • اعطای اختیارات بیشتر به كاركنان و مدیران برای تصمیم گیری • سهیم كردن افراد در تعیین سرنوشت حرفه ای خود • فرایند تسهیم قدرت با اعضای گروه
• بهبود و به كارگیری مهارتها • غنیتر شدن پتانسیل منابع انسانی درجهت خیر و صلاح خود سازمان (یزدان پناه، 1384،ص137)در این پایان نامه تواناسازی را به معنای بهبود و به كارگیری مهارتها در نظر گرفتهایم.
2- امنیت شغلی عبارت است از احساس داشتن یک شغل مناسب و اطمینان از تداوم آن در آینده و فقدان عوامل تهدید کننده شرایط مناسب کاری در آن . اگر فرد الف احساس کند که دارای شغل مناسبی است و اطمینان داشته باشد که تا پایان دوران خدمت در آن شغل به کار ادامه خواهد داد و از طرف شخص یا عامل ب جهت ایفای مناسب نقشها و وظایف شغلی خود مورد تهدید واقع نمی شود داای امنیت شغلی است . امنیت شغلی دارای دو بعد عینی و ذهنی است.
بعد عینی به عدم وجود عوامل تهدید كننده در سازمان و بعد ذهنی به احساس و ادراك از نبودن موانعی در جهت اشتغال در حال و آینده اشاره میكند(اعرابی ،1380، ص8-7). منظور از امنیت شغلی در این تحقیق بعد ذهنی امنیت شغلی یعنی احساس و ادراك فرد از نبودن موانعی در جهت اشتغال وی در حال و آینده است. به عبارت بهتر احساس امنیت شغلی مدنظر ماست.
3- مهارت : به اعمال (ذهنی یا فیزیکی) و در واقع “عکس العمل هایی” (در قبال نظریات افراد یا اشیاء) اطلاق می شود که فرد بصورت ماهرانه برای دستیابی به یک هدف انجام می دهد هر عمل ماهرانه ممکن است از چهار فعالیت تشکیل شده باشد ادراک ، برنامه ریزی ، یادآوری دانش پیش نیاز و اجرای عمل . (رمی زفسکی، 1379، ص368)
شرح طبقات اصلی مهارت شناختی 1- دانش: دانش به صورت به یاد آوردن آنچه قبلا آموخته شده تعریف میشود ممكن است یادآوری انواع مطلب ازحقایق خاص تا نظریههای كامل را دربر گیرد. اما تنها كار خواسته شده به یاد آوردن اطلاعات مربوط است. دانش پایین ترین سطح نتایج یادگیری از مهارت شناختی است.
2- درك مطلب: درك مطلب عبارت است از توانایی دریافت معنای مطالب درك مطلب را میتوان با برگرداندن مطلب از یك شكل به شكل دیگر (كلمات به اعداد) با تفسیر مطالب (توضیح دادن یا خلاصه كردن) و با پیش بینی روندهای آینده (پیش بینی پیامدها یا آثار) نشان داد. این نتایج یادگیری یك قدم فراتر از یادآوری ساده مطالب است و پایین ترین سطح درك را نشان میدهد.
3- كاربرد: كاربرد عبارت است از توانایی استفاده از مطالب آموخته شده در شرایط جدید و عینی این توانایی شامل كاربرد قوانین، روشها، مفاهیم اصول و نظریه هاست نتایج یادگیری در این زمینه به سطح بالاتری از درك نیاز دارد تا نتایج یادگیری در مرحله درك مطلب.
4- تجزیه تحلیل: تجزیه و تحلیل عبارت است از توانایی تجزیه مطالب به اجزاء تشكیل دهنده آن به طوریكه ساختار سازمانی آن قابل فهم شود. این توانایی شامل شناسایی اجزا، تجزیه و تحلیل روابط میان آنها و بازشناسی اصول سازمانی مورد نظر است. نتایج یادگیری در اینجا سطح بالاتری از خرد را نشان میدهد تا نتایج یادگیری مراحل درك مطلب و كاربرد زیرا لازمه آن هم درك محتوا و هم درك شكل ساختاری مطالب است.
5- تركیب: تركیب عبارت است از توانایی كنار هم گذاشتن اجزا برای تشكیل كلی جدید. این توانایی شامل تولید پیامی بی نظیر (نطق یا سخنرانی) نقشه عملیات (پیشنهاد و تحقیق) یا مجموعه ای از روابط ذهنی (طرحوارههایی برای طبقه بندی اطلاعات) است. نتایج یادگیری در این زمینه بر رفتارهای مبتكرانه با تاكید بر تدوین طرحها و ساختارهای جدید استوار است.
6- ارزشیابی: ارزشیابی عبارت است از توانایی قضاوت درباره ارزش مطالب (بیانیه، داستان، شعر، گزارش تحقیقات) برای منظوری خاص. این قضاوتها باید مبتنی بر معیارهای مقتضی باشد. معیارها ممكن است درونی (سازمانی) یا بیرونی (ارتباط با هدف) باشد. نتایج یادگیری در این زمینه مستلزم سطح شناختی بالاتری است. زیرا عناصری از تمام سطوح دیگر بعلاوه قضاوتهای آگاهانه ارزشی مبتنی بر معیارهای تعریف شده را دربر میگیرد. (رمی زفسكی ،1379، ص123-122)
در فرضیات این تحقیق تجربه آموزی با طبقه دانش، مسئله یابی با طبقه تجزیه و تحلیل و مهارتهای رفتاری و ارتباطی با طبقه تركیب مرتبط هستند.
ادامه خواندن مقاله تاثير تواناسازي كاركنان بر امنيت شغلي
نوشته مقاله تاثير تواناسازي كاركنان بر امنيت شغلي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.