nx دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
كبوتر (فاخته یا قمری صخره ای)معمولاً به عنوان كبوتر شناخته میشوند. فاخته ها مدتها قبل از طریق اروپا به آمریكای شمالی وارد شدند، این پرندگان صدها سال است كه با انسانها همدم هستند. فاخته صخره ای تصور میشود كه اولین پرنده رام شده بوده كه اگر به قبل برگردیم، از زمان مصریان قدیم برای گوشت شان پرورش می یافتند.
شرح:این پرندگان از نظر رنگ گوناگونند. این مسئله به سبب اصلاح نژاد توسط انسان میباشد. در حدود 13 اینچ طول با یك سر خاكستری تیره، گردن قوس و قزحی با یك پشت خاكستری روشن و دو تا بال تیره.
عادات جفتگیری:این پرندگان تك جنس اند، جفتها اغلب در فصلهای متوالی در تمام مدتی كه هر دو جفت پرنده زنده اند جفتگیری خواهند كرد. اغلب تلاش خواهند كرد چندین جوجه را در هر سال تولید كنند. گاهی چهار یا پنج جوجه در یكسال ایجاد خواهند كرد.عادات آشیان سازی:
عادات آشیان سازی این پرندگان كمی عجیب (منحصر به فرد) است. نر یك محلی را تحت نظر ماده انتخاب می كند، یك شاخه درخت (تكه چوب) را انتخاب میكند و آن را از طریق پشت بدن حمل می كنند و در مقابل جفتشان می گذارند. ماده ای كه در منطقه آشیان سازی می ماند، چوبهایی را كه نر برای او آورده قبول میكند و آن ها را در زیر خودش قرار میدهد.
لانه این پرندگان میتواند بر روی لبه (طاقچه) ساختمان، تیرهای عرضی طاق، تیرهای عمارت و زیرپل ها یا درون انبار غله (طویله) یافت شود. آشیانه از نظر شكل شبیه نعلبكی (بشقاب كوچك) میباشد و از شاخه ها و برگها درست شده. ماده ممكن است كه در آشیانه برای یك روز یا دو روز قبل از گذاشته شدن اولین تخم بنشیند. عموماً 2 تخم سفید گذاشته شده. هر دو جنس نر و
ماده روی تخم می خوابند، هر چند ماده كار خوابیدن روی تخم در شب را انجام میدهد. خوابیدن روی تخم 18 روز طول می كشد و جوجه جوان 25 تا 29 روز بعد از بیرون آمدن از تخم آشیانه را ترك میكند. در ابتدا، جوجه جوان بوسیله شیر كبوتر تغذیه شده (غذای برگردانده شده یا قی شده از چینه دان والدین). در یك دوره زمانی 10 روزه، جوجه جوان بوسیله مقادیر افزوده شده غذای جامد مثل هزارپاها تغذیه میشود.
عادات غذا خوردن:كبوترها از روی زمین تغذیه می كنند و میتوانند بوسیله غذا دهنده های گردشگاهها جذب شوند. خرده نانها، غلات بو داده و دیگر دانه های حبوبات این پرندگان را جذب خواهند كرد.قمری انبار (stock) در این كشور مقیم است كه این امكان وجود دارد كه از دیگر كبوتران جنگلی بوسیله اندازه خیلی كوچكترش و نبود رنگ سفید در گردن و بالهایش تشخیص داده شود. به همان اندازه قمری صخره ای اما بدون سرین (ماهیچه های سرین) كم رنگ و ستونهای بالی توپر می
باشند. پروبال خاكستری كه در بخش زیرین كم رنگ تر شده، این یك سایه قرمز رنگ در بخش سینه ای و درخشش صورتی رنگ در گردنش دارد. دو ستون كوتاه نازك در قاعده بالها وجود دارند كه همچنین دارای یك بال بالایی سیاه مجاور رأس دم میباشد كه آن هم سیاه است. این نوع فاخته در بسیاری از زیستگاهها وجود دارد و تنها در مناطق دور شمالی وجود ندارد. این گونه اغلب نسبت به دیگر انواع كبوترها بزرگتر به نظر می رسد. این گونه ها آنطور كه در مورد یك كبوتر جنگلی گفته میشود آفت نیستند چون اساساً از دانه های علفهای هرز تغذیه می كنند.
زیست شناسی:اندازه: بطور متوسط طول 3 اینچ یا 33 سانتی متر دارند.زیستگاه: اساساً ییلاقات (حومه شهر) و صخره هامنطقه آشیانه سازی: معمولاً یك حفره در یك درخت یا صخره. گاهی در یك خرابه یا گیاه پیچی (نیلوفری) یا آشیانه قدیمی پرنده دیگر.تخم ها: روی دو جفت تخم كه كرم / سفید اند می خوابند بین ماههای مارس و اكتبرغذا: اساساً دانه های علفهای خودرو و شاخه های جوان، همچنین دانه غلات، میوه و بذر، میوه بلوط و حلزون و … زمان پدیدار شدن تخم (مدت خوابیدن روی تخم): حدوداً 17 روز.شكل زیر قمری انبار را در حال پرواز نشان میدهد به حاشیه های سیاهی بال با بخش غیرسفید بالایی و اینكه ستونهای بال ( Bars) خیلی كوچك هستند توجه كنید.
(قمری صخره ای / كبوتر شكاری (وحشی) ) Clumba livia Feral Pigeon Rock Doveقمری صخره ای به عنوان غذا در سنین متوسط نگهداری میشود و در این كشور مقیم میباشد. اما بسیاری از آنها از كبوتر خانه ها فرار می كنند و فرزندان آنها كبوترهای وحشی هستند كه در میدانهای شهر، خیابانها و ایستگاههای قطار دیده میشوند.
ادامه خواندن مقاله كبوتر (فاخته يا قمري صخره اي)
نوشته مقاله كبوتر (فاخته يا قمري صخره اي) اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.