توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 24 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
مقدمه :
برد مادر اصلیترین بخش یک رایانه به شمار میرود و کار آن آن کنترل کردن پردازشگر مرکزی و ارتباط دادن آن با قسمتهای دیگر است. خود پردازشگر با هیج کدام از ابزار آلات بیرونی ارتباط مستقیم ندارد و همان طور که از اسمش پیداست تنها یک پردازندهاست. ارتباط پردازشگر با ابزار خارجی (به جز در موارد معدود) توسط BIOS انجام میگیرد و در حقیقت بین پردازشگر و ورودی/خروجیها همواره یک مدار واسط وجود دارد
اسلاید 2 :
مادر برد همچنین اصلی ترین قسمت هر كامپیوتر میباشد كه تمام قطعات یا بر روی آن نصب و یا به آن متصل می شوند، تكنولوژی ساخت این برد بسیار پیشرفته است. اگر به دقت به آن توجه كنید، خواهید دید كه مدارهای بسیار باریكی (باریكتر از موی سر انسان) ارتباط بین قطعات نصب شده بر روی برد را به عهده دارد. یكی از جالب ترین قسمتهای این برد،چند لایه بودن آن میباشد.در حقیقت چندین لایه مدار بر روی هم پرس شده و وظیفه اتصال قطعات را بر عهده دارند.
اسلاید 3 :
تعریف مادربرد :
برد مادر یا مادر بورد یا برد اصلی (به انگلیسی: Mainboard or Motherboard) تخته مدار الکتریکی است که بخشهای گوناگون رایانه مانند واحد پردازنده مرکزی، حافظه دسترسی اتفاقی(RAM) و; بر روی آن سوار میشوند و بلاکهای بسیار کاربردی و مهم دیجیتالی نظیر بایوس (BIOS) قرار گرفتهاند. در کامپیوترهای اپل آن را برد منطقی مینامند.
مادربردها دارای تنوع بسیار زیادی می باشند بطوریكه شرح مدل و تكنولوژی ساخت آنها در حوصله این بحث نمی گنجد. در این نوشتار سعی داریم شرح كلی در خصوص قطعات نصب شده بر روی مادر برد و نوع كار آنها را ارائه دهیم.
اسلاید 4 :
انواع مادر برد ها از نظر شکل عموما به موارد زیرتقسیم میشوند:
1مادر برد سبک پی سی/ ایکس تی.
2مادر برد “”” ای تی استاندارد.
3مادر برد “”” ای تی کوچک .
4مادر برد “”” باریک.
5مادر برد “”” ای تی ایکس.
6مادر برد “”” ان ال ایکس.
اسلاید 5 :
شركت های سازنده مادربرد :
ایسوس (ASUS)
اماسآی(MSI)
گیگابایت تکنولوژی (Gigabyte)
اینتل (Intel)
سولتک (Soltek)
ایکسافایکس (XFX)
فاکسکان (Foxconn)
ا بیت (Abit)
سویو (SOYO)
اپاکس (Epox)
دی اف آی (DFI)
جت وی (JETWAY)
اسلاید 6 :
اجزا مادربرد :
شمایل مادربرد به این گونهاست که تعدادی خازن و ترانزیستور و مقاومت و دیود و IC و ورودیهایی برای نصب قطعات روی یک فیبر بزرگ از جنس سیلیسیم و درصد کمی از چوب قرار میگیرند. بر روی صفحه مادربرد چندین خط به رنگهای متفاوت دیده میشود که همه قطعات را به هم متصل میسازد و به آنها اصطلاحاًباس میگویند. برای کل کامپیوتر, مادر بورد , زیربنای اطلاعات و قدرت میباشد. شکل و اندازه مادر بورد در طرحهای انالایکس و آ تیایکس میباشد که دومی بیشتر رایجتر است. یکی از تراشههای مادربورد، سوپر آی/اُ میباشد که دیسکهای کمکی، صفحه کلید، ماوس و قسمتهای سریال و چاپگر را کنترل میکند. به تراشه سوپر آی/اُ بعلاوه دو تراشه دیگر به نامهای پل شمالی و پل جنوبی، چیپ ست مادربرد گویند که مبنای بسیار خوبی جهت مقایسه مادربردها میباشد. از چیپ ستهای معروف به کار رفته در مادربردهای امروزی میتوان اینتل ویا و; را نام برد.
اسلاید 7 :
ZIF Socket
اولین قسمت مورد بحث ، محل نصب CPU میباشد. این سوكت معمولاً با رنگ سفید بر روی مادربرد مشخص شده است.
به این سوكت Zero Insertion Force) Zif Socket) نیز میگویند که دارای شمارههای مخصوص مانند Socket 478 ، Socket775 و ; می باشد.
RAM Slot
محل نصب RAM . این اسلات، با دو عدد چفت در كنار خود وظیفه نگهداشتن رم را بر عهده دارد.
امروزه رم ها نیز دارای دو مدل SD و DDR می باشند و مشخصه ظاهری آنها شیاری كه بر روی آن قرار دارد می باشد.اگر بر روی برد رم ، یك شیار وجود داشت رم از نوع DDR است در غیر اینصورت از نوع قدیمی تر ، یعنی SD میباشد.
اسلاید 8 :
Power Connector
قسمت بعدی كانكتور پاور ( منبع تغذیه ) میباشد.همانگونه كه در شكل مشخص است دو عدد كانكتور ولتاژ، از پاور به مادربرد متصل می شود. این دو كانكتور یكی بزرگ و مستطیل شكل و دیگری كوچك و مربع شكل میباشد (کانکتور 12 ولت مادربرد) .وظیفه این دو كانكتور انتقال ولتاژ از پاور به مادربرد است.
IDE این قسمت محل نصب کابل دیتای هارد و CD ROM میباشد. توجه كنید رنگ متفاوت كانكتور نشان دهنده نوع آن میباشد معمولاً IDE1 به رنگ آبی و اكثرا هارد اصلی سیستم را به آن وصل می كنند وIDE2 جهت نصب وسایلی مانند رایتر ، DVD Drive و CD Drive و غیره بكار می رود.
اسلاید 9 :
Floppy محل نصب فلاپی كه بوسیله كابل مخصوص ، اتصال فلاپی داریو و مادربرد را فراهم می كند
مستقیم بر عملکرد فعلی سیستم ، بیانگر انعطاف سیستم در زمان ارتقاء نیز می باشد . قابلیت های فعلی یک کامپیوتر و پتانسیل های ارتقاء آن در آینده ، جملگی به نوع مادربرد انتخابی بستگی خواهد داشت . امروزه بر روی مادربردها ، پورت های پیشرفته ای نظیر( Fireware(IEEE 1394و یا USB 2.0 و حتی کارت های ( تراشه ) صدای شش کاناله و کنترل های RAID وجود داشته که می توان از آنان در زمان ارتقاء سیستم و بدون نیاز به نصب امکانات جانبی دیگر ، استفاده بعمل آورد.
اسلاید 10 :
جایگاه مادربرد
مادربرد ، پردازنده و حافظه سه عنصرحیاتی در کامپیوتر بوده که در زمان انتخاب مادربرد، سرنوشت پردازنده و حافظه نیز بنوعی رقم خواهد خورد.انتخاب مناسب یک مادربرد از جمله تصمیمات مهمی است که دامنه آن گریبانگیر تجهیزات سخت افزاری دیگر نیز خواهد شد. انتخاب یک مادربرد قدیمی و از رده خارج ( ولو اینکه در حال حاضر پاسخگوی نیازها و خواسته ها باشد ) می تواند زمینه بروز مسائل متعددی در ارتباط با ارتقاء و افزایش توان عملیاتی کامپیوتر در آینده را بدنبال داشته باشد . فراموش نکنیم ما کامپیوتر را نه بخاطر خود بلکه بخاطر اجرای برنامه ها ( در حال حاضر و آینده ) تهیه می نمائیم .
ادامه خواندن پاورپوينت مادر بورد
نوشته پاورپوينت مادر بورد اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.