توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد nx دارای 23 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلودnx توجه فرمایید.
1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه دانلودnx قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده استبخشی از متن nx :
اسلاید 1 :
مقدمه
بیشتر رسوبات سیلیسی آواری در طول خطوط ساحلی دریا در سواحل ، جزایر سدی ، پهنههای جزر و مدی ، خلیجهای دهانهای و حاشیه ساحلی کم عمق دورتر از ساحل رسوب کردهاند. تامین رسوب ، دامنه جزر و مد ، عمل امواج ، شدت طوفان ، تغییرات سطح آب دریا ، نسبت نرخ فرونشینی به تکتونیک و آب و هوا تماما در رسوبگذاری موثرند. بر اساس دامنه جزر و مد ماسه حالت میکروتایدال ، مزوتایدال و ماکروتایدال در خطوط ساحلی تشخیص داده میشود. سواحل و سدها به نحو مطلوبی در نواحی میکروتایدال با عمل امواج قوی تا متوسط گسترش مییابند. پهنههای جزر و مدی و خلیجهای دهانهای همانند رشتههای جزر و مدی در فلات قاره باز به نحو مطلوبی در نواحی ماکروتایدال گسترش مییابند. دو سیستم رسوبگذاری اصلی ماسهها در طول خطوط ساحلی شامل سیستم ساحلی- جزایر سدی و سیستم رشتههای ساحلی – دشت ساحلی میباشد.
اسلاید 2 :
سیستمهای ساحلی- جزایر سدی و دشت ساحلی
این سیستم در نواحی میکروتایدال ، که معمولا دامنه جزر و مدی در آنجا کمتر از سه متر است گسترش دارد. تامین مداوم ماسه و دشتهای ساحلی با شیب کم و پایداری متوسط ، برای تشکیل جزایر سدی لازم است. مرداب در پشت جزیره سدی قرار داشته و از طریق مدخل جزر و مدی با دریای آزاد در ارتباط است. در نواحی میکروتایدال ، مدخل جزر و مدی در طول سد با فواصل زیادی از یکدیگر قرار دارند و لیکن در مناطق مزوتایدال مدخل جزر و مدی مشخص بوده و معمولا دلتاهای جزر و مدی در انتهای این مدخل تشکیل میشوند.
اسلاید 3 :
در مناطقی که مقدار ماسه فراوان بوده و انرژی امواج قوی و دامنه جزر و مد کم باشد یک دشت ساحلی از رشتههای ساحلی تشکیل خواهد شد. رشتهها به توسط فرو رفتگیهایی که ممکن است دریاچهها و یا باتلاقهای باریکی وجود داشته باشد، از یکدیگر جدا شوند. دشتهای ساحلی بیشتر در زمانی که سطح آب دریا ثابت بوده یا اینکه افت کمی داشته باشد، تشکیل میگردد.
رسوبات سیستمهای ساحلی
بطور کلی رسوبات در طول خط ساحلی سیلیسی آواری یک افزایش اندازه ذرات از طرف دریا به طرف ساحل و یک توالی از اشکال لایهای که منعکس کننده تغییر شرایط امواج است را نشان میدهد. در منطقهای از حاشیه ساحلی که امواج برخاسته و شکسته میشود، سدهای ماسهای و فرورفتگی همراه با دونهای زبانهای با جهتی به طرف ساحل و ریپلهای موجی تشکیل میشود.
تغییرات سطح آب دریا ، نرخ فرونشینی و تامین رسوب در تعیین ضخامت و نیز مهاجرت یک کمپلکس جزیره سدی – ساحلی حائز اهمیت است. در زمان ثابت بودن سطح آب دریا یا افت کم آن در صورتی که بطور مداوم ماسه تامین میگردد، در اثر پیشروی سیستم سدی – ساحلی به طرف دریا ، یک توده ماسهای ورقهای و ضخیم میتواند تشکیل شود.
اسلاید 4 :
ویژ گیهای ماسههای خط ساحلی
ماسههای خط ساحلی بطور تیپیک از نوع کوارتز آرنایت هستند. یعنی از نظر ترکیبی سوپر مچورند، و معمولا از نظر بافتی نیز مچورند و گردشدگی و جورشدگی خوبی دارند. کانیهای سنگین ممکن استدر ماسههای ساحلی تمرکز یابند ، برخی از ذخایر مهم رسوبی که ارزش اقتصادی دارند بدین طریق تشکیل میشوند. توالیهای قدیم سدی – ساحلی ، در ترشیاری سواحل خلیج مکزیک ، جایی که سدها بر اثر گسل رشدی روی هم انباشته شده و توالیهای به ضخامت 25 کیلومتر را تشکیل دادهاند، بخوبی شناخته شده است.
این تودههای ماسهای خطوط ساحلی ، که مخازن اصلی نفت با تخلخل 30 درصد را تشکیل دادهاند، در بین سیستمهای دلتایی اصلی که مقادیر زیادی رسوب را به داخل خلیج مکزیک اولیه میریخته است قرار دارند. در جای حاضر برخی از رسوبات دلتای میسیسیپی در اثر حرکت مجدد به سدها در حال پیشروی برده میشود.
اسلاید 5 :
پهنههای جزر و مدی
پهنههای جزر و مدی با چندین کیلومتر عرض ، در اطراف مردابها و در پشت سدها خلیجهای دهانهای و در دلتاهای تحت نفوذ جزر و مد تشکیل میشوند. معمولا اندازه دانههای رسوب در طول پهنه از ماسه در پایین منطقه بین جزر و مدی تا سلیت و رس در بخش بالاتر آن کاهش مییابد. ساختمانهای رسوبی مشخص در بخش میانی و فوقانی پهنه جزر و مد شامل انواع مختلف ریپل میباشد، که معمولا طرحهای تداخلی را نشان میدهند و باعث تشکیل طبقه بندی فلاسر ، موجی و عدسی شکل میشوند. ترکهای حاصل از خشک شدن در منطنقه بالای بین جزر و مدی تا قسمت پایین بالای جزر و مدی تشکیل میشود و بر اساس آب و هوا ، باتلاقها و سبخاها ، ناحیه بالای جزر و مدی را میپوشانند. ماسههای با طبقه بندی مورب به همراه برخی ساختمانهای در هم در بخش پایین پهنه جزر و مد رسوب میکنند. پهنههای جزر و مدی توسط کانالهای جزر و مدی ماندری قطع میشوند و مهاجرت جانبی آنها باعث تشکیل سدهایی از لامینههای گلی و ماسه با زاویه مورب و ساختمانهای کانالی میگردد. پیشروی رسوبات پهنه جزر و مدی بطور تیپیک یک توالی ریز شونده به طرف بالا را تشکیل میدهد که توسط یک لایه خاکی یا تبخیری سبخا پوشیده شده میشود، ضخامت آنها دامنه جزر و مد قدیم را تعیین میکند. تودههای ماسه خلیجی در داخل و یا مجاورت کانال اصلی قرار دارند و از رسوباتی که توسط رودخانه حمل شده و از فلات قاره دریای مجاور تامین شده است، تشکیل شدهاند. پهنههای گلی و باتلاقها نیز در خلیجها یافت میشوند.
اسلاید 6 :
طرح مدیریت خط ساحلی در مطالعات (ICZM ) ایران Fulltext
خلاصه مقاله:
سواحل بدلیل تاثیرپذیری از پدیده های پویای ریخت شناسی و نیز متاثر شدن از فشارهای ناشی از انواع بهره برداری ها، همواره در معرض تخریب قرار دارند. در نتیجه، تهیه و پیاده سازی برنامه های جامع حفاظتی بمنظور ایجاد تعادل در بهره برداری ها، كاهش تخریب منابع و دستیابی به توسعه پایدار همواره مد نظر كارشناسان و مسئولین امر قرار داشته است. در برنامه های مدیریت منابع ساحلی می باید برخی موارد را بعنوان پیش نیاز اولیه در نظر گرفت. به عنوان مثال در گام نخست می باید نسبت به شناخت و تعریف منابع طبیعی و ویژگی های سواحل همچون چشم انداز سواحل در اكوسیستم مناطق ساحلی و ارزیابی بهره برداری بهینه و همچنین نیازهای بهره برداری از منابع در زمان حال و آینده را تعیین نمود.
اسلاید 7 :
بطور كلی طرح ریزی برنامه های توسعه در منطقه ساحلی دارای حالتی ویژه و خاص می باشد چرا كه انواع جذابیتها برای فعالیتهای توسعه منطقه ای همانند گردشگری، صید آبزیان و حمل و نقل (دریایی و زمینی)، ایجاد مراكز صنعتی و گردشگری و ; در مناطق ساحلی دیده می شود. در این بین خط ساحلی (shoreLine) بواسطه اینكه محل تلاقی دو اكوسیستم خشكی و آبی می باشد از اهمیت دو چندان برخوردار است. بگونه ای كه در مطالعات مدیریت یكپارچه مناطق ساحلی ICZM می بایست بیشترین توجه را به طرح مدیریت خط ساحلی (SMP) كه بعنوان اصلی ترین دستاورد مطالعات ICZM مطرح می باشد معطوف داشت. برداشت عمومی از واژه “ساحل” معمولاً در برگیرنده بخشی از منطقه ساحلی است كه در اذهان خواص و متخصصین امر از آن تعبیر به “خط ساحلی” (Shoreline) می شود. “خط ساحلی” در واقع فصل مشترك دریا و خشكی است كه همواره متاثر از كنش و واكنشهای این دو بر همدیگر می باشد. با این وصف می توان اذعان داشت كه محدوده خط ساحلی یك منطقه پویا، ویژه و منحصر بفرد و مشتمل بر منابع طبیعی، موجودات و سازه هایی طبیعی است كه در مجموع نوعی تعادل اكولوژیك را فراهم می آورد كه پایداری این منطقه، تولید مواد غذایی و ایجاد دیگر امكانات بالفعل و بالقوه را در پی دارد.
اسلاید 8 :
لیكن هجوم روز افزون جمعیت بمنظور كسب منافع بیشتر از این منطقه و پتانسیل های آن و نبود برنامه های مدیریتی برای حفاظت از این منطقه، متخصصین و دست اندر كاران امر را با چالشی جدی مواجه نموده است كه نتیجتاً لزوم تهیه و فراهم آوری برنامه های حفاظتی و مدیریت بهره برداری در این منطقه حساس را باعث گردیده است. امروزه در بسیاری از كشورهای ساحلی بحث اعمال مدیریت یكپارچه مناطق ساحلی (ICZM) به دلیل ضرورتهای ملی و بین الملی در دستور كار قرار دارد. آنچه نمی توان انكار كرد، اهمیت و نقش بسزای برنامه “مدیریت خط ساحلی” (Shoreline management plan) در مطالعات ICZM است كه دلایل فوق مبین این ادعاست. به همین خاطر در طرح موضوع ICZM ، مدیریت خط ساحلی بعنوان یكی از دستاوردهای این مطالعات و به عبارت بهتر مهمترین دستاورد آن است كه می بایست مد نظر قرار گیرد تا بدنبال پیاده سازی آن گامی موثر در جهت هماهنگ سازی فعالیتهای توسعه در منطقه ساحلی، برداشته شود و از عدم تاثیر مخرب این فعالیت ها در خط ساحلی، اطمینان حاصل گردد. در واقع مدیریت یكپارچه مناطق ساحلی در شكل ایده ال خود به 3 بخش طرح مدیریت حوزه های آبریز (Catchment management plan)، طرح مدیریت خط ساحلی(Shoreline management plan) و طرح مدیریت دریایی (marine management plan) تقسیم می شود و همانگونه كه فوقاً مطرح گردید به نظر متخصصین امر طرح مدیریت خط ساحلی مهمترین بخش آن می باشد.
اسلاید 9 :
انتقال رسوب و تغییرات خط ساحلی
بررسی تغییرات خط ساحل در محدوده پروژه و بویژه تحت اثر فعالیتهای انسانی انجام شده در این محدوده و اجرای پروژههای متعدد، یكی از مهمترین بخشهای مطالعات مهندسی سواحل بوده و میتواند چكیده بسیاری از مطالعات هیدرودینامك و رسوب انجام شده در محدوده طرح باشد. این اهمیت در كنار پیچیدگیهای حاكم بر روند این تغییرات، استفاده از كلیه اطلاعات موجود شامل عكسهای هوائی و ماهوارهای و اطلاعات هیدروگرافی در كنار شبیه سازی ریاضی را لازم مینماید تا مطالعات، منتهی به نتایج مهندسی مناسب، نزدیك به واقعیت و قابل استفاده گردد.
اسلاید 10 :
محاسبه نرخ انتقال رسوبات موازی ساحل تغییرات خط ساحل، دارای روند پیچیدهای میباشد. عامل اصلی چنین تغییراتی، انتقال رسوب در محدوده خط ساحل است. تفاوت قدرت حمل رسوب از یك نقطه تا نقطهای دیگر سبب ایجاد فرسایش یا تهنشینی رسوبات و در نتیجه باعث جلو و عقب رفتن خط ساحل میگردد. عوامل هیدرودینامیكی مختلفی در این زمینه دخیل میباشند. انتقال رسوب موازی ساحل عمدتاً در منطقه شكست كه نسبتاً كم عمق است صورت گرفته و امواج و جریانات موازی ساحل بیشترین تأثیر را در این زمینه دارند. سایر جریانات از قبیل جریانات ناشی از جزر ومد و باد بدلیل كم عمقی منطقه شكست امواج از تأثیر كمتری برخوردار هستند. بدین ترتیب مدل مورد استفاده جهت شبیه سازی تغییرات خط ساحل در وهله اول باید قادر به محاسبه انتقال رسوب ناشی از اثر امواج بوده و در صورت لزوم قابلیت لحاظ كردن سایر جریانات را نیز داشته باشد. نرخ انتقال رسوب امتداد ساحل معمولاً به صورت حجم رسوب انتقال یافته سالیانه ارائه میشود، اما باید به یاد داشت كه مقدار نرخ در زمان كوتاهتر میتواند بسیار متغیر باشد بطوریكه این مقدار طی یك طوفان، چند برابر مقدار نرخ متوسط سالیانه بوده و در زمانهایی كه ارتفاع امواج برخوردی كوچك است، نزدیك به صفر می شود. تغییرات فصلی (اغلب تابستان در مقابل زمستان) نیز میتواند هم از لحاظ نرخ و هم از لحاظ جهت كاملاً متغیر باشد.
ادامه خواندن پاورپوينت خط ساحلي
نوشته پاورپوينت خط ساحلي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.