nx دارای 19 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
تاثیر عوامل خانوادگی در بزهكاری نوجوانان
بیان مسئله: غرض از بزهكاری رفتاری نابهنجار و اغلب دارای جنبه ضد اجتماعی است بزهكاری به ارتكائ جرم هایی اطلاق می شود كه كمتر از سن معینی به وقوع پیوسته است. تعیین میزان این سن با قانون است و برحسب جوامع مختلف متفاوت است. خانواده ها اغلب اینگونه مسائل را به گردن تعلیم و تربیت یا جامعه می اندازند. در حالی كه 75% از شخصیت كودك در هنگام ورود به مدرسه شكل گرفته و تاثیر خانوادگی تقریباً 3 باربر تاثیر آموزشگاهی است.
هدف تحقیق:شناخت عواملی است كه در محیط خانواده موجب بزهكاری می شود. شناخت هر یك از این عوامل به خانواده ها كمك می كند كه هر یك در مورد آینده فرزندان خود تصمیم مثبت بگیرند.
ضرورت تحقیق: شناخت عواملی است كه در محیط خانواده موجب بزهكاری می شود. شناخت هر یك از این عوامل به خانواده ها كمك می كند كه هر یك در مورد آینده فرزندان خود تصمیم مثبت بگیرند
ضرورت تحقیق:اگر این تحقیق به نتیجه مطلوبی برسد می توان با ارائه راهكارهای مناسب زمینه بزهكاری را از دوران كودكی در خانواده از بین برد.فرضیه های تحقیق:1- اعتیاد والدین به مواد مخدر با بزهكاری فرزندانشان رابطه دارد.2- بیسوادی والدین با بزهكاری فرزندانشان رابطه دارد.3- جدایی (طلاق) والدین با بزهكاری فرزندانشان رابطه دارد.
جامعه تحقیق:گروهی از نوجوانان بزهكاری در كانون اصلاح و تربیت تهران گروهی از نوجوانان بزهكاری و غیربزهكار در پارك ملت و گروهی از نوجوانان بزهكار و غیر بزهكار واقع در كوه توچال در سال 1387
نمونه تحقیق:تعداد 50 نفر از نوجوانان كه به صورت تصادفی ساده انتخاب شده اند.
ابزار تحقیق:پرسشنامه محقق ساخته است دارای 20 سوال می باشد. تعدادی از سوالات مستقیماً به متغیرهای تحقیق مربوط می شوند. بقیه سوالات برای تحلیل نتایج طرح شده اند ودر واقع مربوط می شوند به هویت شخصی افراد.
روش های آماری:استفاده از آزمون و مجذور كافی برای مقایسه میانگین در گروه مستقی استفاده شده است.
نتایج:كلیه فرضیه ها در این تحقیق مورد تایید قرار نگرفته اند البته با توجه به پرسشنامه ای كه از افراد بزهكار گرفته شده است.
فصل اول: كلیات
1- مقدمه2- بیان مسئل3- اهمیت تحقیق4- هدف تحقیق5- فرضیه های تحقیق6- متغیرها7- تعاریف عملیاتی
مقدمه: بزهكاری كودكان و نوجوانان از جمله موضوعات پیچیده و مشكل و در عین حال جالب در روانشناسی و سایر رشته های مرتبط با آن می باشد. مسئله بررسی علمی بزهكاری سالهاست مورد توجه قرار گرفته ومتخصصان و دانشمندان رشته های مختلف علوم به خصوص روانشناسی، روان پزشكی، جامعه شناسان، حقوق دانان و مربیان هر یك از دریچه ای به بررسی این مسئله همت گمارده اند. امروزه بزهكاری به عنوان مشكل ومسئله اساسی عصر كنونی
درآمده است. به صورتی كه در گزارش های پژوهشگران متعددی مورد تاكید است. از جمله اسپی (1978) طی تحقیقی در آمریكا اعلام كرده نسبت نوجوانانی كه طی سالهای 1957 تا 1975 در دادگاه های مختلف نوجوانان ظاهر شده اند به طرز وحشتناك و ثابتی بالا و به حدود دو برابر رسیده است در ایران مطابق آمارهای موجود در سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی كشور، درصد بزهكاران ارجاع شده به كانون اصلاح و تربیت تهران در سال 1363 نسبت به سال 1365 9/9% افزایش یافته است. بحث در خصوص شناخت و تبیین ابعاد مختلف بزهكاری كودكان و نوجوانان گستره وسیعی از عوامل مختلف زیست شناختی،
جامعه شناختی را شامل می شود و این امر ك خودشناسی از ماهیت چند بعدی انسان است. ضمن تاكید بر تفكیك ناپذیری این ابعاد از یكدیگر نشان می دهد كه برای بزهكاری علت واحدی وجود ندارد و هیچ یك از ابعاد انسانی نمی توان به نتهائی موجود آنداشت یكی از ابعاد ویژگی های بزهكاران توجه به تحول اخلاقی آنان می باشد تا اینكه وضعیت تحول اخلاقی آنان نسبت به غیر بزهكاران مشخص شود و تفاوت های این دو گروه در این زمینه معلوم گردد. لارمن كلبرگ (1958) حدود 30 سال بعد از اینكه پیاژه تحقیقاتش را در مورد رشد تحول اخلاقی منتشر كرد تحقیقات خود را در زمینه تحول اخلاقی طبق سنت پیاژه دنبال كرد و گسترش داد.
بیان مسئله:تحقیقات و پژوهش های علمی جدید پیرامون مسئله بزهكاری ثابت كرده است كه عامل اصلی در ارتكاب بزهكاری جامعه است. یعنی در جامعه افراد را به طرف انحراف و كجروی سوق می دهد. این وظیفه مهم در جامعه است كه امكان اصلاح را برای افراد خاصی فراهم می آورد. برای درمان و پیشگیری پدیده بزهكاری باید درصد شناخت عواملی كه باعث فساد محیط اجتماعی گشته و محیطی مناسب برای پروردن افراد بزهكار فراهم آورده برآمد و با شناخت آن عوامل و پیدا كردن ریشه های آن سعی در خشكاندن آن ریشه ها برآمد. یعنی با توجه به افزایش تعداد و بزهكاران هر روز بر تعداد كانون ها بیفزائیم. بعلاوه به فرض اینكه امكان چنین كاری هم باشد آیا عاقلانه تر نیست كه این هزینه و نیروی انسانی كشور عزیزمان را كه باید صرف درمان بزهكاران شود در اموری مربوط به پیشگیری این امر اختصاص دهیم؟ چه با این كار ما كودكان، نوجوانان و جوانان را از مسیر انحرافی به دور داشته و وار كانال هایی كنیم كه خود عوامل سازنده این برای جامعه خود باشند.
اهمیت و ضرورت تحقیق:در ایران ضرورت انجام تحقیقات و دامنه دار و مفصل در زمینه همكاری از دو منبع عمده تغذیه می شود. از یلاسونیاز به پژوهش و تحقیق در این زمینه بسیار مهم از مسائل روانی- اجتماعی كاملا مشهود است. زیرا بدیهی است كه لازمه برخورد صحیح با هر مسئله ای دارا بودن شناخت كافی و تصویری از آن مسئله است و فراهم نمودن زمینه های چنین شناختی بر عهده پژوهشگران و محققان زمینه های مختلف است. از سوی دیگر بافت اجتماعی كشورما از نظر ترتیب نسبی بسیار جوان است. جمعیت 50 میلیونی كشور 279000000 (یعنی 8/55% كل جمعیت كشور) در سنین 19 سالگی و پایین تر از آن قرار دارند با توجه به این مسائل اهمیت پرداختن به امر بزهكاری كودكان و نوجوانانو لزوم در پیش گرفتن اهمیت پرداختن بهامر بزهكاری كودكان و نوجوانان و لزوم در پیش گرفتن
اقدامات جدی و اصولی در شناخت این عامل و عوامل به منزله در پیش گرفتن اقدامات جدی و اصولی در شناخت این علل و عوامل به منزله اساسی ترین روش مبارزه با بزهكاری كودكان و نوجوانان آشكارا محسوس است. در حوزه مسائل روان شناسی تحولی به ویژه در بعد اخلاقی ریشه و تحول اگر چنان چه مشخص گردد كه بزهكاران نسبت به غیر بزهكاران در سطوح متفاوت تر تحول اخلاقی قرار دارند. از لا به لای این تحقیق میتوان به نقایض تحول اخلاقی بزهكاران پی برد. یعنی ضعف ها و اشكالات استدلال اخلاقی بزهكاران مشخص می وشد و این به نوبه خود در زمینه رهنمودهای تربیتی و آموزش ثمربخش خواهد بود. اگر چنانچه فرضیه های تحقیق حاضر مورد تایید قرار نگیرد بسیاری از مسائل از جمله اینكه ارتباطی بین قضاوت و رفتار اخلاقی بزهكارانه وجود ندارد و مشخص می شود. واین نیز به نوبه خود در زمینه آموزش و اصلاح رفتار بزهكاران بی تاثیر نیست.
هدف تحقیق: نظر به اینكه تحقیقات پیاژه به دنبال آن پروژه گلبرگ دوره ها و مراحل توصل اخلاقی را كه بر پایه تحول شناختی قرار دارن را نشان داده اند و نظر به اینكه بر نظام آموزش و تربیت این یك وظیفه است كه در تحول شناختی و به تبع آن در تحول اخلاقی كودكان و نوجوانان را تشخیص و در مورد رهنمود های آموزش و اخلاق را بر پایه آنها قرار دهند. ما بر آن شدیم كه پژوهش در زمینه تحول اخلاقی در بین نوجوانان بزهكار داشته ما باشیم و ببینیم كه آیا بزهكاران آنگونه كه بعضی از پژوهش های نشان داده اند از لحاظ تحول اخلاقی در سطوح پایین تر و متفاوت تری نسبت به نوجوانان عادی قرار دارند یا خیر.
فرضیه های تحقیق: 1- بین اعتیاد والدین با بزهكاری فرزندانشان رابطه وجود دارد. 2- بیسواری والدین با بزهكارای فرزندانشان رابطه وجود دارد. 3- جدایی والدین با بزهكاری فرزندانشان رابطه وجود دارد.
متغیرها: با این كه معمولا در تحقیقات هم بستگی متغیر وابسته و مستقل معرفی نمی كند اما چون متغیر تاثیرپذیر و مورد نظر ما بزهكاری نوجوان است لذا بزهكاری نوجوانان متغیر وابسته می باشد متغیرهای تعداد فرزندان. تحصیلات، شغل والدین، وضعیت محل سكونت میزان درآمد والدین تعداد خانوار، جدائی والدین، اعتیاد والدین، فساد اجتماعی، آسیب های روانی و بدنی، عوامل اقتصادی، فوت والدین متغیرهای مستقل به حساب می آیند.
تعریف عملیاتی:1- شرایط زیستی: وجود محرومیت ها و عدم استفاده از بعضی تغذیه ها باعث بروز حالات و خلق و خوهایی در افراد می گردد.2-عوامل عاطفی: اصولاً آنهایی كه در كودكی از جهت امنیت، خربانی و عواطف برخوردار شدهاند و نسبت به آنها ارضاء نشده اند ممكن است از ناسازگاری سر درآورند. عواملی مانند حسادت، انتقام، تعصب به عنوان ریشه های انحرافی می باشد.
3-عوامل روانی: احساس گناه زمینه ساز بیقراری در كودك است و او دست به كارهایی می زند تا خود را تبرئه كند. (كینه توزی، عقده و حقارت، ناآگاهی و محرومیت).
4-شرایطی تربیتی: بزهكاری و انحراف به میزان بسیار زیاد ناشی از عدم تربیت صحیح خانواده ها نسبت به فرزندان است. نامناسب بودن محیط خانواده باعث ایجاد بی اعمادی در كودك می گردد. بعضی از عوامل عبارتند از: حمایت های بیش از حد، لوس كردنها، تحسین بیش از حد، كشمكش بین والدین. شرایط اخلاقی خانواده.
5-علل انضباطی: گاهی انحرافات كودكان در مسائل انضباطی بیش از حد بروز می كند كه مهمترین آنها عبارتند از: والدین خشن؟ مربیان سختگیر، عصبانی شدن و كتك زدن كودكان، ضعف و عدم كنترل در محیط خانه.
6-علل اجتماعی: اجتماع و محیطی كه فرد در آن زندگی می كند و با گروهی كه برخورد دارد نقش اساساسی در تربیت ویدارند. بعضی از عوامل اجتماعی موثر در بزهكاری عبارتند از: خانواده های نابسامان، احتیاط و انحراف، جدایی پدر و مادر از یكدیگر زندگی كودك در محیط منحرف، زندگی در محیط پر از جرم و فساد.7-شرایط اقتصادی: در بسیاری از موارد فقرها، تنگدستی ها و محرومیت های اقتصادی سبب می شود كه كودك ناسازگار شود.8-علل فرهنگی: برخی از عوامل فرهنگی در بزهكاری عبارتند از عدم آگاهی از وظایف و مسئولیت ها، برنامه های رادیو و تلویزیون و فیلم و سینما، ضرب المثل ها و آداب و رسوم های غلط.
9-وراثت: بزهكاری و جرم مانند یك ژن و وراثتی نیست كه قابل انتقال و سرایت باشد. انحراف و خلافكاری های وی را دلیل بر ارثی بودن بدانیم كه چون پدر و مادر چنین رفتارها یا كردارهای ناپسند داشته اند یا دارند. بنابراین فرزندان آنها نیز به چنین راهی كشیده می شوند و حالات و رفتار والدین را در خود آشكار می كنند و این حالت به به چنین راهی كشیده می شوند و حالات و رفتار والدین را در خود آشكار می كنند. این حالت به عنوان انتقال و وراثت نیست بلكه جنبه انتقال فرهنگی و اجتماعی دارد. منظور از وراثت این بسیاری از جنبه های اخلاقی و رفتار والدین كه حالت و بی بند و بار است این خصلت به احتمال زیاد در فرزند هم وجود خواهد داشت.
فصل دوم- ادبیاتمطالعه و پیشینه تحقیق1- مقدمه2- بررسی عوامل موثر در تحول اخلاقی نوجوانان3- بررسی عوامل محیط اجتماعی در بزهكاری نوجوانان4- بررسی ویژگی های اقتصادی و اجتماعی- فرهنگی نوجوانان بزهكار در اجتماع.5- تحلیل پیشینه تحقیق
مقدمه:یكی از مسائل پیچیده و ناراحت كننده فعلی كه توجه بسیاری از محققین و جامعه شناسان و جرم شناسان روان شناسان و متخصصین امر را به وجود معطوف داشته موضوع مجرمین كم سن و سال و یا به اصطلاح (اطفال و نوجوانان بزهكار) می باشد. كه روز به روز هم گسترش بیشتری می یابد و مخصوصاص باید افزود كه این تزاید و گسترش قالباً در كشور هایی از جهان به چشم می خورد كه از لحاظ اقتصادی در سطح كاملاً پیشرفته ای قرار دارند. با توجه به وضع موجود
اولین سوالی كه مطرح می شود این است كه آیا اقدامات كشورهای مختلف در زمینه مبارزه با جرائم اطلاف و نوجوانان بزهكار مبتنی بر اصول صحیح و درستی استوار گردیده است یا خیر؟ آمارهای انتشار یا ضرر نشان می دهد كه علی رغم بهبود وضع زندگی و معیشت و علی رغم ازدیاد سریع موسسات و خدمات اجتماعی اكثر كشورهای جهان، جرائم ارتكابی اطفال و نوجوانان با سرعت و آهنگ بیشتری افزایش می یابد.
شاید برخی تعجب نمایند اگر بدانند كه تعداد قتل اطفال و نوجوانان كه در كشورهای پیشرفته جهان به وقوع می پیوند (بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده است.
تحقیق شماره 1عنوان: بررسی تحول اخلاقی نوجوانان در بزهكاری و مقایسه آن با نوجوانان عادی محل تحقیق: مدرسه راهنمایی نبوت در تهران.سال تحقیق: 1387
مسئله تحقیق: محقق در پی این سوال است كه تحول اخلاقی نوجوانان بزهكار و غیر بزهكار چیست.بیان مسئله: هدف از انجام تحقیق برسی: 1- نوجوانان بزهكار نسبت به نوجوانان غیربزهكار از لحاظ رشد و تحول قضاوت اخلاقی در سطوح پایین تر ومتفاوت تری قرار دارند. 2- نوجوانان بزهكار سابقه دار نسبت به نوجوانان بزهكار كه برای اولین بار گرفته شده اند صداقت كمتری در پاسخ دادن به داستان های تحول اخلاقی دارند. 3- بین نمرات تحول اخلاقی 3 گروه از بزهكاران (سرقت، ضرب و جرح و تجاوز به عنف).
فرضیه های تحقیق: خانواده با تحول اخلاقی نوجوانان بزهكار رابطه دارد.جامعه آماری:60 نفر از دانش آموزان پسر در مقطع تحصیلی سوم راهنمایی واقع در مدرسه نبود.نمونه آماری:
آزمون تحلیل واریانس یك متغیری جهت بررسی و مقایسه میانگین سه گروه از نمونه بزهكاران (سرقت، ضرب و جرح و تجازه به عنف)ابزار اندازه گیری:پرسشنامه ای كه محقق ساخته است دارای 60 سوال می باشد روش به كار رفته پژوهش روش بالینی و كلبرگ است.روش های آماری:با استفاده از مدل آماری t استیودنتی.نتایج تحقیق:فرضیه های آقای راهنما مورد تایید واقع شده است.
1- نوجوانان بزهكار نسبت به نوجوانان غیر بزهكار از لحاظ رشد و تحول قضاوت اخلاقی در سطوح پایین تر و متفاوت تری قرار دارند.2- نوجوانان بزهكار سابقه دار نسبت به نوجوانان بزهكاری كه برای اولین بار گرفتار شده اند صداقت كمتری در پاسخ دادن به داستان های تحول اخلاقی دارند.3- بین نمرات تحول اخلاقی سه گروه از بزهكاران (سرقت، ضرب و جرح و تجاوز به عنف)
تحقیق شماره 2عنوان: بررسی عوامل بزهكاری جوانان و نوجوانان مدرسه.محل تحقیق: مدارس راهنمایی قزوینسال تحصیلی: 1387مسئله تحقیق: محقق در پی این سوال كه عوامل بزهكاری نوجوانان و جوانان مدارس در چیست؟بیان مسئله: هدف از انجام این تحقیق شناخت برخی از عوامل كمبود میزان درآمد وغیره در بزهكاران می باشد.فرضیه های تحقیق:
1- بین كمبود درآمد خانواده و بزهكاری رابطه وجود دارد.2- انجام اعمال مذهبی می تواند عامل موثر در پیشگیری بزهكاری باشد.جامعه آماری:تعداد 50 نفر از دانش آموزان مدارس راهمنایی.نمونه آماری:انتخاب نمونه بهع روش تصادفی ساده می باشد.
ابزار اندازه گیری:پرسشنامه ای كه محقق ساخته می باشد و دارای 30 سوال است.
روش های آماری:استفاده از طبقه بندی موضوعات و شمارش فراوانی و امتیاز بندی و به دست آوردن ضریب لازم و درصد گیری فعالیت های آماری.
نتایج تحقیق:تحقیق مورد تایید قرار گرفته است به طوری كه:1) بیشتر بزهكاران دارای تحصیلیات ابتدایی هستند.2) اكثر بزهكاران تحصیلات تا حدود دوره متوسطه دارند (88%)3) به نسبت بالا رفتن تحصیلات از تعداد بزهكاران كاسته شده است.
تحقیق شماره 3عنوان: بررسی و مطالعه برخی از عوامل موثر در بزهكاری و جنایتكاری نوجوانان و جوانان.محل تحقیق: زندان های مركزی شهرستان زنجان.سال تحصیلی : 1383مسئله تحقیق: محقق در پی این سوال است كه برخی از عوامل موثر در بزهكاری و جنایتكاری نوجوانان و جوانان در چیست؟بیان مسئله:هدف از انجام این تحقیق بررسی عواملی است كه در بزهكاری و جنایتكاری نوجوانان و جوانان تاثیر دارد. (از قبیل: خشونت والدین، عوامل اجتماعی- فرهنگی)سوالات تحقیق عبارتند از:1) آیا بزهكاری در فرزندان با از هم گسیختگی خانواده رابطه دارد.2) آیا مهاجرت خانواده در بزهكاری موثر است.فرضیه:1) مهاجرت خانواده ها در بزهكاری موثر است.2) رفتار خشونت آمیز والدین در دوران كودكی سبب بزهكاری فرزندانشان می شود.
جامعه آماری:تعدادی از بزهكاران و جنایتكاران كه در زندان مركزی شهرستان زنجان بودهاند.نمونه آماری:عبارت است از 50 نفر از افراد بزهكاری كه به روش نمونه گیری تصادفی اتخاب شده اند.ابزار اندازه گیری:برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استفاده شده است. پرسشنامه از دو بخش تهیه گردیده كه بخش اول آن شامل سوالات هویتی بود و بخش دوم شامل سوالات اصلی كه ارتباط با فرضیه های تحقیق دارند.روش های آماری:برای بررسی اطلاعات به دست آمده از روش های رسم جداول، میانگین تامین درصد ها و رسم نمودار استفاده گردیده است.نتایج تحقیق:كمبود درآمد خانواده در بزهكاری نوجوانان و جوانان نقش بسیار موثری دارد. بعدهای شخص در مورد درآمد:52% از كل افراد جامعه اظهار كرده اند كه درآمد سرپرستشان كفاف زندگیشان را نمی كرده است.50% یعنی نیمی از نوجوانان و جوانان قبل از ورود به كانون كار می كردند.بنابراین نتیچه گیری می شود كه مهمترین عامل و موثرترین كمبود درآمد افراد بزهكار بوده است.
ادامه خواندن تحقيق در مورد تاثير عوامل خانوادگي در بزهكاري نوجوانان
نوشته تحقيق در مورد تاثير عوامل خانوادگي در بزهكاري نوجوانان اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.