nx دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
الگوی برنامه ریزی و تدریس در كلاس های پیام نور
گام اول: تهیه شناسنامه درس1- جایگاه رشته در علم: الهیات و معارف اسلامی رشته ایست كه به شناخت علوم اسلامی اعم از فقه، تفسیر، كلام، فلسفه و عرفان پرداخته و با توجه به عنوان كلی الهیات به شناخت سایر ادیان نیز می پردازد.
2- جایگاه درس در رشته: آشنایی دانشجو با معادلهای انگلیسی اصطلاحات و واژگان تخصصی الهیات و نحوه ترجمه جملات متون تخصصی. 3- جایگاه فصل در درس: این منتخب فصل دوم از بخش اول كتاب زبان تخصصی SHIA می باشد با عنوان Division within shiism كه به بررسی فرقه های مختلف شیعه از زیدیه و اسماعیلیه گرفته تا شیعه دوازده امامی می پردازد.
4- مشخصات منبع: چاپ غیر دانشگاهی است. (چاپ انصاریان. قم) چاپ های دیگری نیز دارد.5- بسندگی منبع: كافی است، البته این كتاب راهنمای آموزشی دارد كه جز ترجمه پاراگراف به پاراگراف و واژه نامه مورد اضافه تری ندارد.6- بررسی میزان خودآزموزی كتاب:اهداف یادگیری : الف- شناخت معادلهای حروفی و نمادهای حركتی عربی در انگلیسی، مثل: تشخیص طاء از تاء و تشخیص اُ از او، ب- بكارگیری آموخته های گرامری در بافت واژگان و اصطلاحات تخصصی، ج- مرور تاریخ و اصول اعتقادی فرق شیعه.
فعالیت های درون متنی: تمرین و پرسش ندارد.فعالیت های پژوهشی: چون حجم كتاب زیاد است و موضوعات مطرح شده در این كتاب در دروس مختلف عربی یا فارسی این رشته موجود است در این درس فعالیت پژوهشی ضروری نیست.خلاصه كردن متن: به جهت غیر قابل پیش بینی بودن سؤالات امتحانی و پیوستگی مطالب، خلاصه كردن متن منطقی به نظر نمی رسد.
فعالیت علمی: درخواست تكلیف از دانشجو جهت تمرین برای یادگیری درست ترجمه جملات در پیشرفت دانشجو مؤثر است.
گام دوم: تحلیل محتوا و تهیه طرح درس1- تفكیك پاراگراف ها با عنوان دهی: ص 75 ازچاپ انصاریان.پاراگراف اول: فروع دین عامل انشعاب دین. هر دینی اصولی دارد و فروعی كه این فروع باعث پیدایش انشعاب در دین می شوند.پاراگراف دوم: عدم انشعاب در زمان سه امام نخست.
پاراگراف سوم: عدم انتخاب اكثریت شیعه امامیه از امام هشتم به بعد بواسطه اعتقاد به مهدی موعود، وجود اختلاف در موضوعات حقوقی و كلامی بین امامیه انشعاب محسوب نمی شود. اختلاف در اصول تشیع از انشعابات تشیع نیست. مثل: بابی و بهایی.پاراگراف چهارم: عدم بقای انشعابات شیعی تا زمان حال به جزء فرقه های زیدیه و اسماعیلیه.زیدیه و انشعابات آن پاراگراف اول: پیروی زیدیه از زیدالشهید پسر امام سجاد. طغیان او علیه خلیفه اموی هشام بن عبدالملك.
پاراگراف دوم: تلقی پیروان زید از او به عنوان امام پنجم. تداوم امامت در اخلاف وی. قیام برادر زاده زید، اطروش، در خراسان، دعوت اطروش از مردم غیر مسلمان مازندران به دین اسلام (تشیع زیدی).پاراگراف سوم: اعتقاد زیدیه به هر امام فاطمی نسب به شرط آگاهی از علوم دینی، زهد، شجاعت و كرامت. بدون امام بودن زیدیه از زمان اخلاف اطروش تا 60 سال پیش (احتمالاً تاریخ نگارش كتاب). قیام امام یحیی در یمن در زمانیكه جزو امپراطوری عثمانی بود و تداوم آن توسط اخلاف وی تا زمان حال.
پاراگراف چهارم: اعتقاد به حذف نام دو خلیفه اول و شروع ائمه از علی (ع) توسط اخلاف زید. در اصول اعتقادی راه زیدیه به معتزله شبیه است و در فروع به فقه ابوحنیفه.
اسماعیلیه و انشعابات آنپاراگراف اول: اعتقاد اسماعیلیه به مهدویت اسماعیل فرزند امام جعفر الصادق به عنوان امام هفتم با وجود مرگ وی در زمان حیات پدر. توجیه سه گروه راجع به مرگ اسماعیل. دوام توجیه گروه سوم تا زمان حاضر مبنی بر تداوم امامت در نسل اسماعیل و اخلافش با وجود مرگ وی در زمان حیات پدر.
پاراگراف دوم: تشابه فلسفی اسماعیلیه با صابئین (ستاره پرستان) و عناصری از «معرفت خفی» هندوها. اعتقاد به واقعیت ظاهری و باطنی در آراء و علوم اسلامی. ابتناء وحی یا تنزیل بر تفسیر دورنی یا تأویل.پاراگراف سوم: اعتقاد اسماعیلیه به وجود دو جهت همیشگی ناطق و صامت. پیامبر صامت و امام یا وصی یا ولی ناطق است. تجلی كامل خدا بودن حجت.پاراگراف چهارم: «حجت خدا» حول عدد هفت می چرخد. پیامبر تجلی كامل خداست و قدرت تشرف به ساحت رموز الهی را دارد.
هفت وصی او نیز دارای قدرت اجرای دو ویژگی و صایت و ولایت هستند. هفتمین وصی قدرت نبوت را نیز دارد و سپس سیكل بعدی.پاراگراف پنجم: از آدم (ع) تا اسماعیل سیر نبوت، وصایت و ولایت را مطرح می كند.پاراگراف ششم: بر شماری نام هفت امام تا محمدبن اسماعیل به جز امام حسن (ع). اختفای نام اخلاف محمدبن اسماعیل تا نسل هفتم. پس از آنها شروع حكومت نخستین مجموعه 7 فرمانروای فاطمی در مصر. اعتقاد به 12 نقیب علاوه بر حجت به جز فرقه دروزیه كه 6نقیب را از ائمه و 6 نفر بقیه را از دیگران می دانند.
باطنیان پاراگراف اول: ظهور فردی ناشناس، عامل به نماز و روزه و قانع به دست رنج خود در شهر كوفه و دعوت او به مذهب اسماعیلیه قبل از ظهور عبید الله المهدی در شمال آفریقا. اعزام 12 نقیب به دمشق توسط او. ترك ناگهانی كوفه و عدم اطلاع از وی.پاراگراف دوم: جانشین این مرد فردی به نام احمد مشهور به قرمط مبلغ در عراق. صدور برخی احكام متفاوت در امر نمازهای یومیه و جواز شرب خمر از جانب وی دعوت باطنیان دیگر از مردم به كیش باطنی همزمان با این رویداد.
پارگراف سوم: عدم احترام به جان و مال مردم از طرف باطنیان، كشتار در یمن، بحرین و سوریه و غارت اموال. راهزنی به كاروانهای حج و كشتار و چپاول اموال و آذوقه و مركب های آنها.پاراگراف چهارم: فتح بصره توسط ابوطاهر قرمطی. اعزام سربازان به مكه. كشتار مردم و زائران تازه از راه رسیده. تقسیم پرده كبه بین افراد خود. انتقال حجرالاسود به یمن به مدت 22 سال. تلقی مسلمانان از آنان به عنوان افراد خارج از دین. تنفر حاكم فاطمی- اسماعیلی مصر از قرمطیان.
پاراگراف پنجم: مورخان ویژگی خاص باطنیه را اعتقاد آنها به امور باطنی و رازورانه دین می دانند و ظواهر شریعت را خاص مردم ساده دل و بی بهره از عقلانیت و روحانیت تلقی می كنند، هرچند برخی امامان باطنی به پیروی از برخی قوانین و احكام دینی دستور می دهند.
نزاریه، مستعلیه، دروزیه و مقنعهپاراگراف اول: عدم انشعاب فرقه اسماعیلی و افول سلطنت و امامت آن طی هفت نسل. مرگ مؤیدبن علی و مشاجره خونین فرزندانش نزار و مستعلی و چیرگی مستعلی بر برادرش.پاراگراف دوم: پدید آمدن دو فرقه نزاریه و مستعلیه. نزاریه پیروان حسن صباح كه از مصر اخراج شد. تأسیس حكومت در الموت قزوین توسط حسن صباح و دعوت مردم به آرمان اسماعیلی.
پاراگراف سوم: تداوم راه حسن صباح توسط بزرگ امید رودباری و پسرش كیا محمد و پسر وی حسن علی ذكره السلام در قرن 6 تغییر مسیر راه نزاریه و گرایش چهارمین حاكم اسماعیلی به باطنیه. تداوم سلطنت و حكومت تا حمله هلاكو فاتح مغول. علاقمندی آقاخان محلاتی در ایران به نزاریه در قرن 13 و طغیان او علیه شاه قاجار در كرمان و فرار او به بمبئی. تبلیغ نزاریه باطنیه در آنجا. شهرت نزاریه به آقاخانیه در این دوره.پاراگراف چهارم: مستعلیه پیروان المستعلی. دوام حكومتش در مصر تا قرن 6 تداوم تفكر آنها در هند توسط بهره ها تا امروز.
پاراگراف پنجم: دروزیان و انتساب آنها به كوهی در لبنان و سوریه. پیروان خلفای فاطمی. الحاق آنها به باطنیان بر اثرتبلیغ به باطنیه. اعتقاد آنها به مرگ و اختفای ششمین خلیفه فاطمی و سرانجام ظهور دوباره اش به دنیا.پاراگراف ششم: مقنعه كه پیرو عطاالمروی معروف به المقنع بوده كه خود وی از پیروان ابومسلم خراسانی به شمار می رفته. ادعای المقنع مبنی بر حلول روح ابومسلم و تجسد او در قالب وی. سپس دعوی نبوت و بعد الوهیت. دستگیری در سال 162 در قلعه ای در ماوراءالنهر. خودسوزی با یارانش در آتش. باقی پیروانش به باطنیه و اسماعیلیه پیوستند.
اختلاف بین شیعه دوازده امامی و اسماعیلیه و زیدیهپاراگراف اول: اكثریت شیعیان با وجود تقسیمات درون آن دوازده امامی هستند. نقد و اعتراض شیعیان علیه دو مسئله حكومت اسلامی و حجیت در علوم دینی كه حق ویژه اهل بیت است از نظر شیعه.
پاراگراف دوم: تعلق خلافت به عنوان ولایت باطنی و رهبری روحانی به علی (ع) و فرزندانش. تصریح نام 12 امام از جانب پیامبر. اعتقاد شیعیان به عدم نسخ احكام و قوانین شریعت به عنوان اصول حیات روحانی تا قیامت. لزوم تعلیم این احكام توسط اهل بیت پیامبر. پاراگراف سوم: اختلاف امامیه و زیدیه در باور زیدیه به تعداد بیشتری امام علاوه بر خاندان پیامبر و عدم اعتقاد به محدودیت 12 نفره امامان. عدم پیروی زیدیه از فقه امامیه.
پاراگراف چهارم: اختلاف بین شیعیان دوازده امامی و اسماعیلیه در اعتقاد اسماعیلیان به عدد 7 درمورد امامان و عدم ختم نبوت به پیامبر اكرم. اعتقاد آنها به تغییر و دگرگونی در احكام شریعت و عدم پایبندی به شریعت خصوصاً در میان باطنیه. بر عكس امامیه به ختم نبوت و 12 وصی معتقدند. و به اعتبار جنبه ظاهری شریعت و عدم امكان نسخ آن. تأكید امامیه بر جنبه ظاهری و باطنی قرآن.خلاصه تاریخ تشیع دوازده امامی
پاراگراف اول: تأكید اكثریت شیعه (دوستان و حامیان علی (ع) بعد از فوت پیامبر) بر دفاع از حقانیت اهل بیت در مسئله خلافت و مرجعیت دینی. نقد و اعتراض علیه دیدگاه رایج و جدایی از اكثریت.پاراگراف دوم: تحت فشار بودن شیعیان طی دوره خلفای راشدین و شدت یافتن آن در دوره بنی امیه كه شیعه به هیچ وجه حمایت نمی شد. هر چه شكنجه توسط اكثریت بیشتر اعتقاد اقلیت راسخ تر. بهره مندی از مظلومیت باعث شیوع اعتقادات و باورهای شیعه.
پاراگراف سوم: احراز توانایی شیعه بواسطه ضعف بنی امیه با آغاز حكومت عباسیان در میانه قرن 2 دشوار شدن شرایط تا پایان قرن سوم. قیام مؤثر آل بویه كه شیعه بودند در آغاز قرن 4 و احراز قدرت و توانایی قابل توجه در تخقق فعالیت هایشان. آغاز مباحثات تحقیقی و علمی و تداوم آن تا پایان قرن 5 . آغاز قرن 7 با تهاجم مغول اغتشاشات ناشی از هرج و مرج و جنگ های صلیبی فشار بر شیعه بیشتر شد. مذاكره برخی از حاكمان فارس و مازندران باعث قدرت و گسترش شیعه شد. وجود مغول باعث حضور بیش از پیش انبوه شیعه در فارس و سرزمین های اسلامی دیگر. تداوم وضع تا قرن 9
پاراگراف چهارم: آغاز قرن 10 قیام صفویه و تبدیل تشیع به دین رسمی قلمرو وسیعی از ایران و تداوم آن تا عصر حاضر. وجود دهها میلیون نفر شیعه در سراسر جهان.2- فهرست كلید واژه ها به تفكیك پاراگراف:پاراگراف اول: ص 75 – primary principles- principles of secondary- common basis- revealed religions- judaism- christianity- zoroastrianism.
پاراگراف دوم: martyedom-zaydis- ismils- wqifyah- ksnya- hanafya. پاراگراف سوم: promised mahdi- Btins- Qarmitah. پاراگراف چهارم: branches زیدیه انشعابات آنپاراگراف اول: rebell- umayyad- kfa.
پاراگراف دوم: take place- ranks- arise- pursue- descendent. پاراگراف سوم: defend- religious- ethically pure- courageous- generous- ottomn Empire. پاراگرا چهارم: sunnschool of law- mutazilite- jurisprudence of Ab Hanfah.
اسماعیلیه و انشعابات آنپاراگراف اول: witness- governor- medina- occultation- true imam پاراگراف دوم: sbaean – Hindu- gnosis- decrees- enterior reality- inner aspect- revelation- hermeneutic- esoteric exegesis.
پاراگراف چهارم: number seven- Divine law- perfect manifestation of God- initiating- Divine mysteries. پاراگراف پنجم: dam- noah- brhm- moses- jesus- muhammad ibn smail. پاراگراف ششم: fimd calphate- Egypt- chief- companion- Drze.
باطنیانپاراگراف اول: assemble- Damascus- khzistn- north Africa. پاراگراف دوم: Qaramie- iraq- ablution- drinking of wine. پاراگراف سوم: Bahrain- the yemen- syria- looting- wealth- pilgrimage- pilgrim- mecca- plundering- provision- camel.
پاراگراف چهارم: conqure- Bara- resistance- troops- massacred. پاراگراف پنجم: interpret- simple- minded- intelligence. نزاریه، مستعلیه، دروزیه و مقنعهپاراگراف اول: cairo- capture.
پاراگراف دوم: the fort of Alamt- Qazwin. پاراگراف سوم: shh Qjr- kermn- Bombay- cause- q khnds – پاراگراف چهارم: sect-India.- Bohraپاراگراف پنجم: Drz mountain- missionary activity- ascende- heaven
پاراگراف ششم:incarnate- Transoxiana اختلاف بین شیعه دوازده امامی و اسماعیلیه و زندیهپاراگراف اول: Household of the prophet- criticism- protest-instruction- authovity. پاراگراف دوم: injunction- abrogate- Day of judgment. پاراگراف سوم: jurisprudence.
پاراگراف چهارم: terminate- seal of prophecy. خلاصه تاریخ تشیع دوازده امامیپاراگراف اول:…………..پاراگراف دوم: being oppressed- rightly- guided caliphs. پاراگراف سوم: Abbasd calphs-scholarly- debates- mongol- chaos- crusadas- mzandarn. پاراگراف چهارم:……….
3- فهرست مفاهیم و اصول و حقایق و فرآیندها به تفكیك پاراگراف ها و پیش نیازها.نكته: كلیه پاراگرافها و عناوین به جهت پی گیری یك جریان تاریخی پیش نیاز یكدیگرند یعنی به عنوان مثال ‹‹اسماعیلیه و انشعابات آن›› پیش نیازی است برای ‹‹باطنیه›› و به همین منوال. پاراگراف اول: مفهوم اصل و فرع دین، اصل انشعاب در دین، حقیقت اختلاف اهل مذاهب، فرآیند توصیف مقدماتی و تمرین.
پاراگراف دوم: مفهوم موعود ]مهدی[، امام، اصل پذیرش مشترك سه امام نخست نزد تمام فرق جز اسماعیلیه، حقیقت اختلاف فرق در مسئله مهدی موعود، فرآیند جریان تاریخی شكل گیری اندیشه موعود در 4 فرقه به علاوه شیعه امامیه و تمرین.پاراگراف سوم: مفهوم فرقه ها- اصل تفرق در فروع نه در اصول، اختلاف كلامی و فقهی انشعاب نیست، حقیقت عدم انشعاب امامیه از امام هشتم به بعد، فرآیند توصیف تاریخی و ارائه نمونه- تمرین.
پاراگراف چهارم: مفهوم- ، اصل-، حقیقت انقراض كل فرق شیعه جز اسماعیلیه و زیدیه، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.زیدیه و اتشعابات آنپاراگراف اول: مفهوم-، اصل-، حقیقت قیام زید فرزند امام سجاد علیه هشام و مرگ او توسط خلیفه، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف: دوم مفهوم دعوت زیدی، تشیع زیدی، اصل-، حقیقت مسلمان شدن مردم مازندران توسط زیدیه، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف سوم: مفهوم قیام و خروج امام زیدی، اصل اعتقاد به فاطمی نژاد بودن عالم و شجاع و زاهد و كریم بودن امام، حقیقت قیام امام یحیی در یمن، ظهور اطروش در خراسان و دعوت مردم مازندران به مذهب زیدی توسط او، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف چهارم: مفهوم-، اصل-، حذف نام دو خلیفه اول و شروع فهرست ائمه از علی (ع)، پذیرش فقه ابوحنیفه و كلام معتزلی توسط زیدیه، حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
اسماعیلیه و انشعابات آنپاراگراف اول: مفهوم-، اصل اعتقاد اسماعیلیه به مهدویت اسماعیل فرزند امام صادق (ع)، اصل توجیه امامت اسماعیل با وجود مرگ وی در زمان پدر، حقیقت -، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف دوم: مفهوم تنزیل و تأویل، ظاهر و باطن، اصل واقعیت ظاهری و باطنی علوم اسلامی، تأویل داشتن تنزیل یا وحی، حقیقت تشابه فلسفی تفكر اسماعیلی با تفكر صابئی و عرفان هندی، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
پاراگراف سوم: مفهوم حجت، ناطق و صامت، اصل وجود همیشگی حجت بر روی زمین، تجلی كامل خدا بودن حجت، حقیقت -، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.پاراگراف چهارم: مفهوم وصایت، ولایت و نبوت، اصل محوریت عدد هفت، تشرف به ساحت رموز الهی، هفتمین وصی دارای قدرت وصایت، ولایت و نبوت، ولایت و وصایت داشتن انبیاء، حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
پاراگراف پنجم: مفهوم-، اصل مطرح مردم محمدبن اسماعیل به عنوان هفتمین وصی، حقیقت-، فرآیند سیر تاریخی نبوت و وصایت از آدم (ع) تا محمدبن اسماعیل- تمرین.پاراگراف ششم: مفهوم نقیب، اصل اختفای نام ائمه طی دوره ای، حذف نام امام حسن از فهرست نام ائمه، اعتقاد به 12 نقیب. حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
باطنیهپاراگراف اول: مفهوم-، اصل اعزام نقباء برای دعوت، حقیقت ناشناس ماندن مؤسس اولیه باطنیه، ظهور و ترك ناگهانی وی، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف دوم: مفهوم-، اصل تبلیغ برخی احكام متفاوت در امر نماز یومیه و جواز شرب خمر، حقیقت جانشینی فردی مشهور به قرمط برای باطنیه، دعوت همزمان دیگر باطنیان به كیش باطنی، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف سوم: مفهوم-، اصل عدم احترام به مال مردم از جانب باطنیه، حقیقت كشتار در یمن، بحرین . . . و چپاول آن دیار، فرآیند توصیف تاریخی- تمرین.پاراگراف چهارم: مفهوم قرمطی، اصل تلقی باقی مسلمانان از باطنیه یا قرمطیه به عنوان خارج از دین، حقیقت فتح بصره و مكه، انتقال حجرالاسود به یمن، تنفر حاكم فاطمی ار قرامطه، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف پنجم: مفهوم-، اصل رازورانه بودن و تأكید باطنیه بر عقلانیت و روحانیت بدون توجه به ظواهر، حقیقت پیروی از امور رازورانه به جای پیروی از ظواهر، دستور برخی ائمه باطنی راجع به برخی احكام و قوانین دینی، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.نزاریه، مستعلیه، دروزیه و مقنعهپاراگراف اول: مفهوم-، اصل-، حقیقت دوام سلطنت و امامت اسماعیلی طی 7 نسل، چیرگی مستعلی بر برادرش نزار، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف دوم: مفهوم مستعلیه ونزاریه، اصل-، حقیقت انتقال بخشی از سلطنت اسماعیلی از مصر به ایران، تأسیس حكومت در الموت قزوین توسط حسن صباح، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف سوم: مفهوم آقاخانیه، اصل انحراف از نزاریه به باطنیه، شهرت نزاریه به آقاخانیه، حقیقت تداوم سلطنت و امامت تا حمله مغول، خروج آقاخان محلاتی علیه شاه قاجار و فرار آقاخان به بمبئی، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف چهارم: مفهوم بهره، اصل تداوم تفكر مستعلیان در فرقه بهره، حقیقت تداوم حكومت مستعلیه تا قرن 6 در مصر، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.پاراگراف پنجم: مفهوم دروزیه، اصل الحاق دروزیه به باطنیه، اعتقاد آنها به مرگ و اختفای ششمین خلیفه فاطمی، حقیقت پیروی آنها از خلفای فاطمی و بعد باطنی، انتساب آنها به كوه دروز، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
پاراگراف ششم: مفهوم مقنعه، اصل ادعای المقنع راجع به حلول روح ابومسلم در جسم وی، سپس دعوی نبوت آنگاه الوهیت وی، حقیقت كسانی كه پیرو المقنع بودند و به باطنیه واسماعیلیه پیوستند، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.اختلاف بین بین شیعه دوازده امامی و اسماعیلیه و زیدیهپاراگراف اول: مفهوم شیعه دوازده امامیه، حكومت اسلامی، حجیت در علوم دینی، اصل اعتراض امامیه دو مسئله حكومت اسلامی و حجیت در علوم دینی به عنوان حق ویژه اهل بیت، حقیقت اكثریت شیعه علی رغم انشعابات دوازده امامی اند، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
پاراگراف دوم: مفهوم خلافت اسلامی، ولایت باطنی، رهبری معنوی، اصل تعلق رهبری روحانی و ولایت باطنی به علی (ع) وفرزندانش، عدم نسخ احكام اسلامی تا قیامت، لزوم تعلیم احكام توسط اهل بیت، حقیقت تصریح نام 12 امام از سوی پیامبر (ص)، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.پاراگراف سوم: مفهوم فقه امامیه، اصل عدم باور زیدیه به محدویت 12 امام، عدم پیروی زیدیه از فقه امامیه، حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.
پاراگراف چهارم: مفهوم-، اصل تأكید امامیه بر جنبه ظاهری و باطنی قرآن، حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.خلاصه تاریخ تشیع دوازده امامیپاراگراف اول: مفهوم-، اصل دفاع حامیان علی (ع) بعد از فوت پیامبر (ص) در دفاع از حقانیت علی (ع) در مسئله خلافت و مرجعیت دینی، حقیقت-، فرآیند ساخت گشایی و تمرین.پاراگراف دوم: مفهوم خلفای راشدین، اصل-، حقیقت تحت شكنجه بودن شیعیان در دوره بنی امیه، مظلومیت بیشتر باعث رواج اعتقادات شیعه، فرآیند تاریخی و تمرین.
پاراگراف سوم: مفهوم-، اصل-، حقیقت آل بویه اولین حكومت شیعی، احراز توانایی شیعه در زمان انتقال قدرت از بنی امیه به عباسیان، ابتدای حمله مغول عرصه بر شیعیان تنگ شد، مذاكره برخی حاكمان مغول با حاكمان فارس و مازندران باعث گسترش تشیع شد، فرآیند توصیف تاریخی و تمرین.
ادامه خواندن مقاله الگوي برنامه ريزي و تدريس در كلاس هاي پيام نور
نوشته مقاله الگوي برنامه ريزي و تدريس در كلاس هاي پيام نور اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.