nx دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
فنون درمان حمایتی
صرف نظر از هر رویكرد درمانی، توجه به مكانیزمهای دفاعی بسیار مهم است. اگر چه، پس از تشخیص مكانیزمهای دفاعی، آنچه شما در درمان به كار میبرید از موردی به مورد دیگر متفاوت است؛ اما در صورتی كه افراد دچار اختلالهای جدی در انتزاع، انسجام تلفیق یا اعتماد بنیادی باشند، معمولاً بهتر است از فنون درمان حمایتی استفاده كنید (استورات و لوین، 1967؛ بلك من، 1994). در این فصل به فنون حمایتی مبتنی بر نظریههای تحلیلی و برخی از مكانیزمهای دفاعی مربوط پرداخته میشود.
بازسازی كاركردهای منزمانی كه مشخص شد یك یا تعدادی از كاركردهای من مستقل مختل شده، سعی كنید حداقل برخی از ابعاد آنها را برای فرد فراهم كنید تا بتواند در شخصیت فرد ادغام شود. در ذیل به برخی از قواعد كلی اشاره میشود كه شما میتوانید از آنها در فنون درمانی افرادی كه كاركردهای من مستقل در آنان مختل شده، استفاده كنید.
عملكرد انسجام بخشی (تلفیقی)اختلال این عملكرد به تفكر مماسی، حاشیه پردازی، انسداد، ناتوانی در مفهوم پردازی و سازمان نایافتگیهای دیگری نظیر تكرار مهملات، فقدان تداعیها و پرش افكار منجر میشود.* داروهای ضد پسیكوتیك (ضد جنون) تجویز كنید (در موارد اختلال شخصیت مرزی با دز پایین دارو تجویز كنید).* گفتار سازمان نایافته بیمار را با قطع محبت آنان متوقف كنید.* جلسات را طوری سازماندهی كنید كه بر مشكلات خاص متمركز باشید.
انتزاعاختلال این عملكرد به غیبت گرایی افكار منجر میشود.* در درمان معانی روابط، وقایع و سایر مطالبی كه فرد متوجه آنها نمیشود را توضیح دهید: معانی ضمن مطالب را توضیح دهید. Read between lines* در مورد معنایی كه رفتارهای مردم میتواند داشته باشد و دلایل وضع قوانین، آداب و رسوم صحبت كنید و آنان را متقاعد كنید.
واقعیت آزماییبر اساس شناختی كه از واقعیت رویدادهای مختلف طبق گزارش افراد به دست آوردهاید، به تغییر مجدد واقعیت برای آنان بپردازید.* داروهای ضد پسیكوتیك تجویز كرده و یا برای دارو درمانی ارجاع دهید.* در باره رفتارهای دیگران فرضیات احتمالی را پیشنهاد كنید.* برای راحت تر كردن فهم اتفاقاتی كه در دنیا رخ میدهد، قیاسهایی ارائه كنید.* هر نوع نتیجه گیری نادرست را باطل/خنثی كنید.
گفتار * كاربرد عبارات phrases فرد را تصیح كنید.* به فرد شیوه گفتاری را پیشنهاد كنید كه میتواند در موقعیتهای دشوار و مختلف به كارببرد، از الگوبرداری نیز میتوانید استفاده كنید.
مراقبت نفس preservation * فرد را با تمایلات خود تخریبگریاش رویاروی كنید (برای مثال، توضیح دهید كه بی اشتهایی عصبی، به نوعی از بین تخریب بردن خود است.) (ویلسون ، هاگان و مینتز، 1992).* روشهای مناسبتری را برای حل مسئله توصیه كنید.* از “تفسیرهای” عقلانی برای پویاییها استفاده كنید. * فرد را بستری كنید و / یا داروهای ضد پسیكوتیك تجویز كنید.
سازگاری به خاطر داشته باشید كه سازگاری میتواند خود ناهمخوان * (دستكاری محیط) یا خود همخوان ** (همسازكردن خود با محیط) باشد. * رفتارهای سازگارانهتری را به فرد توصیه كرد و او را به انجام آنها ترغیب كنید. * درمان را با برنامههایی برای فعالیت پیش ببرید. * برای به وجود آوردن شرم در فرد، منطق بیاورید.
پیش بینی (ایجاد انتظار) * درباره موقعیت ها، قضاوت شخصی خود را پیشنهاد كنید. مداخله كنید * ظرفیت فرد را برای مداخلات ارزیابی كنید. * متناسب با ظرفیت واقعیت سنجی فرد راهكارهایی را پیشنهاد كنید و به منظور تغییر “فرامن” از الگوبرداری استفاده كنید (برای مثلا، من ; بیانگر عملی احتمالی در زمان حال)مثال:خانم XK ، 40 ساله و دبیر از آموزش درس زبان لاتین لذت میبرد، اما در زندگی شخصیاش دچار افسردگی است. او تنهاست و هیچ دوستی ندارد و همیشه تنها زندگی میكرده است.اخیراً عاشق یكی از دختران كلاسش شده است، این دختر 15 ساله در یكی از كلاسهای او شركت میكرده كه خانم XK به لحاظ جنسی به وی علاقه مند شده بود و نمیدانست كه آیا از او دعوت كند تا برای صرف شام با هم، بیرون بروند، اما با “دلیل تراشی” كه شاید همان شب دختر قرار دیگری داشته است، خود را مجاب میكرد.
به نظر من، عملكرد واقعیت آزمایی خانم XK و مهار خیالپردازیهای مربوط به تفكر فرایند اولیه در وی مختل شده بود. او نمیتوانست از خیالپردازی به عنوان اقدام آزمایشی trail action برای پیشبینی پیامدهای كارش استفاده كند و توانایی انتزاع او محدود بود. بنابراین پیشنهاد كردم كه مجبور نیست به آنچه تجسم كرده، عمل نماید. (برداشتی كه او واقعیت داشتم و به نظرم مناسبتر از برداشت او بود) برایش توضیح دادم كه، عقیده من این است قرار گذاشتن با دانش آموزان خلاف مقررات مدرسه است، حتی اگر دانشآموز همجنس معلم باشد، علاوه بر این كه در این مورد، دختر زیر سن قانونی نیز میباشد، بنابراین نقشه خانم XK غیر قانونی است.
سپس اضافه كردم، در صورتی كه این دختر، درخواست خانم XK را در خصوص قرار ملاقات خارج از مدرسه گزارش كند، پیشبینی میكنم كه خانم XK حتی شغلش را هم از دست بدهد، در حالی كه او به این شغل نه تنها علاقه داشت كه نیازمند آن هم نیز بود. (قضاوت، پیشبینی و صیانت از نفس). سرانجام او با نظر من وافقت كرد و تصمیم گرفت دیگر به دنبال این دختر نباشد، حتی با وجود اینكه مجذوب او شده بود (عملكرد اجرایی و مهار تكانشوری).
“تقویت ضعف من”محدودیتهای “نیرومندی من” را پیدا كنید (شامل تحمل عاطفی، كنترل تكانشوری و بازداری از تفكر فرایند اولیه- به پیوست 2 مراجعه كنید) و فهم [این محدودیتها را] پیشنهاد، ترغیب، مطرح، الگوسازی یا بیان كنید. به این منظور قواعد تجربی كه میتوان در فنون به كار برد عبارتند از:* ابراز كلامی صادقانه واكنشهای مبتنی بر همدلی.* برای تصریح كردنف چندین شق را پیشنهاد كنید.
* درباره دنیا، كودكان و غیره مطالبی را به فرد بیاموزید.مثالدانشجوی 21 ساله میباره كه به مدت جند هفته لب به مشروب نزده بود، زمان شام، با من در منزلم تماس گرفت، او دچار مشكلات تحصیلی شده بود و از “به خواب رفتن” شكایت داشت، نگران بود مبادا به پارك برود و در آنجا روابط جنسی كنترل نشدهای داشته باشد تا تنش خود را كاهش دهد (خطر ADIS بالا بود).
تحمل عاطفی و كنترل تكانشوری ضعف وی را در نظر بگیرید؛ به او گفتم كه او را درك میكنم و میفهمم كه احساس میكند از پا در آمده است. از من تشكر كرد، و نظرم را پرسید كه آیا میتوانم به او كمك كنم. به او توصیه كردم كه به كتابخانه دانشكده برود و جای آرامی برای درس خواندن پیدا كند، سپس برای استراحت نزد دوستانش برود تا علاوه بر گرفتن حمایت عاطفی از آنان، حواسش را پرت كند. پس از تشكر او همانطور كه به او گفته بودم به كتابخانه رفت و از حضور در پارك امتناع كرد.
در موقعیتهایی كه به نظر میرسد، نیرومندی من یا عملكرد “من” آسیب دیده، از دیگر فنونی كه مستقیماً متضمن عملیات دفاعی است: پیشنهاد كاربرد مكانیزمهای دفاعی جدید میباشد.
توصیه مكانیزمهای جدیدتوصیه كاربرد مكانیزمهای ذیل، به طور خاص پیشنهاد ماست:* سركوبی Suppression * مجزاسازی عاطفه* عقلانی سازی* دلیل تراشی* شوخ طبعی
* ناچیزانگاری (منظور انكار نیست)* همانندسازی با درمانگر* تعمیمدهی* كلامی كردن به منظور دفع حملات فرافكنی* اجتناب* جابهجایی [تعارض] به مسائل اجتماعی یا سیاسیمثالیك پروفسور انگلیسی، 47 ساله كه از اختلال اسكیزوفرنی رنج میبرد، دچار افسردگی شده بود و در معرض خطر خفیف خودكشی بود. او هیچ دوستی نداشت و تمام عمرش را به كار در دانشكدههایی در چندین شهر كوچك، در جنوبیترین بخشهای امریكا گذرانده بود. او فكر میكرد كه مردم آن نواحی “بی فرهنگ و بی نزاكت” هستند، به همین دلیل همیشه افراد لات و بی فرهنگ را تحقیر میكرد Despised rednecks و در مزرعهای در بخش جنوبی زندگی میكرد.در طی یكسال روان درمانی حمایتی كه به صورت یك جلسه در هفته برگزار میشد، استفاده از مكانیزمهای دفاعی دلیلتراشی، عقلانیسازی، ناهمانند سازی با والدین و الگوبرداری از خودم را به علاوه چند مكانیزم دیگر به او توصیه كردم.
در طی درمان به او گفتم كه شاید وقت آن رسیده كه به شهر بزرگتری نقل مكان كند (توصیه). به او گفتم شاید در كنار افراد تحصیلكردهتر و با فرهنگتر زندگی راحتتری داشته باشد (دلیل تراشی و پیوستن به دیگران Joining)، اضافه كردم كه تصور میكنم لازم نیست اینقدر به والدینش علاقه داشته باشد (ترغیب ناهمانندسازی). در ادامه گفتم كه من خودم به شخصه، زندگی در شهرهای بزرگتر را ترجیح میدهم (الگوسازی، برای همانندسازی با من)، چرا كه در شهرهای بزرگ، اپرا، سمفونی و ورزشهای حرفهای بیشتر اجرا میشوند. (توصیه برای والایی گرایی و تغلیط Condescension)
به نظر او نیز این فكر خوبی بود، بنابراین برای انجام كارهای آموزشی در دانشكده كوچكی در شهر بزرگتری درخواست داد، كه با درخواست وی موافقت شد. بعدها برایم نوشت كه تصور میكند “در آنجا فضای بیشتری دارد و مجبور نیست عوامالناس “hoi pollio” را تحمل كند (دلیل تراشی و Condescension).
ادامه خواندن مقاله در مورد فنون درمان حمايتي
نوشته مقاله در مورد فنون درمان حمايتي اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.