nx دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
در تاریخ كشور ما آتش سوزی شهرهای بسیاری را به كام خود كشانده و حتی به ورطه نابودی رسانده است . در این خصوص می توان به شهر سوخته در 67 كیلومتر جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان اشاره كرد . كه در سالهای 2100 تا 3200 سال پیش از میلاد رشد و شكوفائی خاصی داشته و چندین بار طعمه حریق شد ، و دوباره بازسازی شده است
. كاوشهای باستان ناسی نشان می دهد كه شهر سوخته در چهار دوره مشخص دائر بوده است . این شهر در دوره چهارم استقرار در اثر آتش سوزی به كلی ویران شد و از بین رفت . از حریقهای مهم دیگر آتش سوزی شدیدی بود كه در سال 325 هجری قمری و آنجا كه در آن روزگار جزء قلمرو و ایران محسوب می شد در گرفت و طی دو شبانه روز شهر را به كلی به كام خود كشید .
ساری نیز از آتش سوزی خانمانسوز در امان نبوده است . به عنوان مثال در شب سه شنبه دوازدهم ماه شوال 1098 در سرایی آتش افروختند . پس از ساعتی ، دامنه این آتش بالا كرفت و كلی شهر طعمه حریق شد .
همزمان با ایامی كه علل پیشرفته بعد از تحمل بهای سنگنین انهدام شهرها توسط آتش ، اهمیت تأسیس و تكمیل سازمانهای آشت نشانی را به خوبی دریافته و در این مورد به نتایج مهمی دست یافته بودند ، كشور ما تحت سلطه سلاطین قاجار در عصر بی خبری دوران ركود و اخوت خود را طی می كرد . اگر چه در آن دوران سیاه نیز آتش سوزی ، مدام جان و مال مردم نگون بخت را در معرض نابودی قرار می داد ، اما از چاره جویی برای پیشگیری و مقابله باآن خبری نبود .
گاهی اخبار دین آتش سوزیهای شدید به صورت گزارشهای كوتاه به اطلاع شاه یا رجال وقت می رسید ، به عنوان مثال به گزارش دو مورد آتش سوزی در سبزوار و بعد در قوچان توجه كنید :
14 ذیغهده ;.. چند روز قبل سه باب دكان سبزوار آتش گرفت و ضرر فاحش رسانید .
29 محرم ;. دو شب قبل بازار آتش گرفت بیست و چهار دكان سوخت و دوازده هزاز تومان خسارت به اهل رسید و ضمناَ اسباب مردم را اهل شهر بردند .
این گزارشهای بیهوده به كمترین اقدامی جهت تأسیس تشكیلات ویژه ای برای پیشگیری و مقابله با آتش سوزی سوزن منجر نشد در سال 1290 هنگام سفر اول ناصر الدین شاه به فرنگ و اقامت وی در شهر حاجی طرخانی در روسیه تزاری دسته ای از آتش نشانان شهر مانوری را در حضور
شاه قاجار اجرا می كنند و یا رد سفر دیگری به فرنگ ، هنگام بازدید از یك ایستگاه آتش نشانی غرق تعجب می شود . نكته تألیف بار آن كم به رغم خطر آتش سوزی در كشور ، هیچ یك از این مشاهدات فكر ایجاد تشكیلات مشاابه در كشور را به ذهن شاه نیاورد و تا سالهای سال شهرهای كشور همچنان فاقد سازمانی برای پشگیری و مقابله آتش سوزیهای خانماسوز بود .
هنگام سلطنت ناصرالدین شاه اداره ای به نان احتسابیه وجود داشته كه كار نظمیه ، بلدیه و عدلیه و شهربانی ، شهرداری و دادگستری را انجام می داده است . پلیس های این اداره علاوه بر مأموریتهای دیگر هنگام وقوع آتش سوزی درمبارزه با آن و اطفای آتش دخالت می كرده اند .
حدود یكصد و پنجاه سال پیش قوای روسیه قزاوی بلحاظ اشراف سیاسی و اجتماعی بر شهر تبریز كه آنزمان پایتخت و مقر ولیعهد بوده و به صرف حفظ و منافع مادی خود و سر سپردگانش یك واحد آتش نشانی در این شهر ایجاد می نماید كه می توان آن را اولین واحد آتش نشانی درایران نام برد و لوازم و تجهیزاتی نیز از آن عصر باقی مانده كه در موزه سازمان آتش نشانی تهران نگهداری می
شود شاید تأسیس دومین واحد آتش نشانی با توجه به نیاز پالایشگاه نفت مسجد سلیمان یا آبادان باشد كه بدیهی است این نیز در جهت حفظ منافع دولت استعما اگر انگلیس بوده و استفاده برای مردن محروم منطقه جنوب نداشته است .
با شروع سلطنت پلوی اول تصمیم بر آن بود مه شهر بخصوص تهران سروسامان بگیرد و وضع آبرومندی پیدا كنید در سال 1303 شمسی بلدیه تهران یك دستگاه اتومبیل آبپاشی برای آبپاشی خیابانهای خاكی شهر تهیه كرده بود.
از آنجایی كه این كامیون به یك موتور مجهز بود با تهیه چند متر لوله ، یك سرلوله و چند شیر از آن برای اطفاء حریقهای احتمالی نیز استفاده می شد . . با توسعه شهر بر تعداد حریقهای افزوده شد ، در نتیجه لازم بود كه اداره مشخص مسئول مقابله با این آتش سوزیها شود . بدین جهت در سال 1304 یا 1305 شالوده اداره آتش نشانی ریخته شد . این اداره كه شعبه اطفائیه خوانده می
شد ، تحت سرپرستی بلدیه تهران در گاراژی به نام حسینی در خیابان چراغ برق (امیر كبیر ) ، سه راه امین حضور ، تأسیس گردید . ریاست نظامی اداره اطفائیه به عهده یكی از افسران روس سفید (كه به ایران پناهده شده بود ) به نام (كاپیتان ان ، وربا ) و ریاست فنی آن به عهده یك نفر آلمانی به نان هانری فروریش دوئل كه از مكانیكهای قشون بود واگذار گردید . وسایل اصلی اطفاء حریق نیز همان وسایل آبپاشی خیابانها و آب فروشی بود كه شامل چهار دستگاه اتومبیل لاستیك توپر با مارك (ان – ا – گ ) می شد برای تأمین افراد آتش نشان نیز عده ای از شوفرهای مستعد قشون و گروهبانهای قدیمی هنگها بهادر و آهنین به این اداره منتقل شدند .
در سال 1360 یك دستگاه و در سال 1307 چهار دستگاه اتومبیل اطفائیه با كلیه وسایل لباس نسوز خریداری می شد در همین ایام برای ساختمان اطفائیه تأمین بودجه و سایر مسائل ناشی از توسعه تهران طراحی تهیه و به مقامات مسئول پیشنهادی می گردد . از این نظر گاراژی به نام گاراژ غرب و قسمتی از گاراژ حسینی در سه راه امین حضور اجاره گردید و برای شعبه اطفائیه در نظر گرفته شد . با توجه به نامناسب بودن محل اداره اطفائیه تصمیم گرفتهش د ساختمانی
مخصوص این اداره بنا گردد . بدین منظور ابتدا قسمت شرقی آسایشگاه سابق بلدی در نظر گرفته شد . و سپس اراضی گورستان حسن آباد واقع در میدان حسن آباد بدین منظور اختصاص یافت .
در سال 1311 ساختمان جدیدی اداره آتش نشانی واقع در میدان حسن آباد تكمیل شد و اداره اطفائیه از محل سابق خودبه آنجا نقل مكان كرد .
در خصوص نوع اتومبیلهایی كه در این سالها در آتش نشانی تهران به وجود بود اسناد نشانگر آن است كه اتومبیهای بخصوص آبپاشی ، ماشینهای بار بری ، حمل گوشت و اتومبیل حمل زباله نیز در بین اتومبیلهای داره اطفائیه منظور شد . به طور كلی در آن سالها خدمات فوق توسط آتش نشانی ارائه می شد . حتی اتومبیلهای مخصوص حریق نیز در ساعتهای خارج از عملیات امدادی جهت آبی فروش ، آبپاشی ،آبیاری درختان و خدماتی از این قبیل مورد استفاده قرار می گرفتند سفت غلطی
كه تا سالها ادامه داشت و به نوبه خود یك عامل بروز مشكلات عدیده و عقب ماندگی سیستم آتش نشانی كشور گردید بهدنبال توسعه صنایع به خصوص در اطراف تهران كه به گسترش روز افزون شهر و ازدیاد جمعیت منجر شد حوادث تصمیم گرفته شد كه آتش نشانی تهران یك اداره مركزی و سه شعبه در نقاط مختلف شهر در اختیار داشته باشد بدین منظور اداره آتش نشانی تهران یك اداره مركزی و سه شعبه در نقاط مختلف شهر در اختیار داشته باشد .
بدین منظور اداره آتش نشانی واقع در میدان حسن آباد به عنوان اداره مركزی تعیین شد و برای شعبه ها نیز انتهای خیابان شهبازی ، خیابان شوش و انتهای خیابان بهار در نظر گرفته شد .
همچنین قرار بدین شد كه در شمیران نیز در شعبه مستقل دایر گردد . تأسیس این شعبه مستقل در شمیران به علت بعد مسافت و همچنین موقعیت جغرافیایی شمیران بود كه نسبت به تهران در ارتفاع قرار گرفته و درنتیجه برای دسترسی به نقاط مختلف آن می بایست اغلب از خیابانهایی با سربالایی تند عبور كرد كه این مسأله هنگام وقوع حریق در این منطقه موحب تأخیر در امداد رسانی می شود .
در همین سال قرارداد ساخت 4 دستگاه اتومبیل آتش نشانی با كارخانه اوج به امضاء رسید این كارخانه مدتی بود كه از روی مدلهای خارجی اتومبیل آتش نشانی می ساخت . در سال 1344 شعبه شمیرانات تأسیس گردید .
در روز 25 اسفند سال 1355 مركز جدید ستاد و فرماندهی آتش نشانی و خدمات ایمنی در محل وسیعی واقع در خیابان آزادی (آیزنها ورسابق ) افتتاح شد . با افتتاح این مركز ، ایستگاه آتش نشانی چهار راه حسن آباد كه تا آن تاریخ به عنوان ایستگاه مركز از آن یاد می شد به صورت ایستگاه 1 به كار خود ادامه داد .
پس از تشكیل آتش نشانی تهران شهرهایی مانند بندر انزلی ، رشت ، لاهیجان و مشهد از پیشگامان احداث و تأسیس ایستگاههای آتش نشانی در سطح كشور بوده اند .
ادامه خواندن مقاله در مورد تاريخچه آتش نشاني در ايران
نوشته مقاله در مورد تاريخچه آتش نشاني در ايران اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.