nx دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
پروژه مدل سازی شركت كفش شادانپور
پژوهش در عملیاتمقدمه:در بیست یا سی سال اخیر دسته عمده ای از مدل های بهینه به نام مدل های برنامه ریزی مورد توجه قرار گرفته است كه كاربرد آنها در حل مسائل مختلف مانند مسائل نظامی، سیاسی، صنعت مدیریت و غیره با اهمیت می باشد.
در مجموع مدل های برنامه ریزی شامل واگذاری مناسب ترین تركیب از منابع محدود در رسیدن به هدف یا هدف های تصمیم می باشد بدین قرار كه هر تصمیم گیرنده منابعی از قبیل پول و نیروی انسانی مواد خام اولیه و ماشین آلات در اختیار دارد كه همگی از نظر كمیت و كیفیت و یا هر دو محدود می باشند واگذاری تركیب خاصی از این منابع محدود در رسیدن به هدف مشخص در یك تصمیم مدل برنامه ریزی را تشكیل می دهد.
در جنگ جهانی دوم فرماندهی نظامی در انگلستان از گروهی از دانشمندان دعوت به عمل آورئد. تا در مسائل سوق الجیشی و تدابیر جنگی مربوط به دفاع زمینی و هوایی كشور مطالعه نمایند. هدف آنها تعیین بهینه ترین روش استفاده از منابع محدود نظامی بود از جمله مسائلی كه مورد بررسی قرار گرفت مطالعه كارآئی بمب افكن های نوع جدید و روش استفاده از راداری بود كه به تازگی اختراع شده بود تشكیل این گروه علمی به عنوان اولین فعالیت رسمی تحقیق در عملیات یا پژوهش عملیاتی به شمار آمده است.
این نام بدین مناسبت داده شده بود كه این گروه به پژوهش در عملیات نظامی پرداخته بود این رشته جدید تصمیم گیری از آغاز به عنوان رشته ای شناخته شده است كه اطلاعات علمی را از طریق تلاش گروهی متخصص در نظام های مختلف به منظور تعیین بهترین نحوه استفاده از منابع محدود به كار می گیرد.نتایج موفققیت اختری كه توسط گروه های تحقیق در عملیات در بریتانیا به دست آمده بود فرماندهی نظامی آمریكا را به آن داشت تا فعالیت های مشابهی را شروع نماید از فعالیت های موفقیت آمیز گروه های آمریكائی می توان مطالعه مسائل پیچیده تداركات نظامی، ابداع الگوهای جدید پرواز طرح مین گذاری دریا و استفاده موثر از وسایل الكترونیكی را نام برد.
بعد از جنگ جهانی دوم موفقیت گروه های نظامی توجه مدیران صنعتی را به خود جلب نمود. آنها در جستجوی راه حلهایی برای مسائل خود بودند كه بر اثر وارد شدن تخصص شغلی در تشكیلات تجاری روز به روز حادتر می شدند.اولین تكنیك ریاضی در این رشته كه مورد قبول همه قرار گرفت و روش سیمپلكس برنامه ریزی خطی نامیده شد در سال 1947 میلادی به توسط ریاضیدان آمریكائی جورج.ب. دانسیك (George .B. Dantiziy) به وجود آمد از آن به بعد با تلاشها و همكاری های علاقمندان در مؤسسات علمی و صنعتی تكنیك ها و كاربردهای جدیدی پدید آمده اند و تأثیر تحقیق در عملیات را امروزه می توان در بسیاری از زمینه ها مشاهده نمود.در حال حاضر بسیاری از شركت های مشاور در مدیریت سرگرم فعالیت های تحقیق در عملیات می باشند. این فعالیت ها از كاربردهای تجاری و نظامی فراتر رفته اكنون بیمارستان ها مؤسسات مالی كتابخانه ها طراحی شهرها دستگاه های ترابری و …
.مدلی در ذیل ارائه می شود توسط اینجانب در رابطه با برنتامه ریزی شركت كفش (شادابی پور) می باشد.این شركت به تولید كفشهای مردانه و بچه گانه مشغول می باشد این كفش ها در سه طرح مختلف و سه نوع جنس می باشد. تولیدات این شركت كفش های معمولی و ورزش مردانه بوده و جهت تولید مراحل مختلفی با نیروهای با تخصص های مختلف می باشد.
مراحل تولید یك جفت كفش از قسمت های مختلف كه در ذیل آمده تشكیل میشود:
تعداد كارگران این قسمت ها به ترتیب:قسمت برش 2 نفرقسمت دوخت 5 نفرقسمت زیره زنی 5 نفرقسمت ارم زنی 2 نفرقسمت بسته بندی 1 نفر
در قسمت برش مواد اولیه كه چرم یا نبوك یا فوم می باشد در اندازه های مختلف و به شكل هایی كه به وسیله قالب مشخص می شود برش خورده و به قسمت دوخت فرستاده می شود در این قسمت تكه های بریده شده به وسیله چرخهای بزرگ به هم دوخته شده و شكل اولیه بخود می گیرد در قسمت زیره زنی قطعات دوخته شده به روی قالب قرار گرفته زیره یا همان تخت كفش
است به آن متصل شده و در مرحله آرم یا علامت اختصاری شركت كه به صورت مارك های كوچك می باشد به روی كفش ها به وسیله حرارت یا چسب یا دوخت نصب می گردد و در مرحله آخر اضافات و لبه های زائد تخت كفش تمیز شده و لكه ها یا اضافات چسب پاك گردیده و بسته بندی شده مضاف به اینكه جعبه های كفش آماده شده و منگنه خورده و بعد از بسته بندی كفش ها
جهت ارسال به بازار در جعبه های بزرگ بسته بندی می گردد.
هر كفش مردانه از جنس چرخ مقدار 7/1 پا یا cm2 (50 * 50 ) یا m225/0و كفش بچه گانه از همان جنس مقدار 4/1 پا یا cm2 (42 * 42 ) یا m2 1764%مصرف میكند.
برای برش كفش مردانه هر جفت كفش 30/2 دقیقه زمان می برد.برای برشت كفش بچه گانه هم هر جفت كفش 30/2 دقیقه زمان لازم دارد.چون كفش ها به وسیله پرس و قالب برش می خورد زمان برش هر دو مدل یكسان می باشد.دوخت كفش مردانه هر جفت كفش 10/8 دقیقه زمان لازم دارد.دوخت كفش بچه گانه هم هر جفت 30/7 دقیقه زمان لازم دارد.آرم زنی هر كفش مردانه 24/2 دقیقه زمان می برد.
و چون دستگاه آرم زنی حرارتی و مارك زنی برای هر دو مدل یكسان می باشد پس زمان لازم جهت آرم زنی هر جفت كفش بچه گانه هم 24/2 دقیقه زمان می برد. تمیزكاری و بسته بندی هر جفت كفش مردانه و بچه گانه زمانی باربر 30/1دقیقه لازم دارد.نوع كفش برش دوخت زیره زنی آرم زنی تمیزكاریو بستهبندی جمع زمانمردانه 30/2 10/8 12/7 24/2 30/1 46/21
بچه گانه 30/2 30/7 12/7 24/2 30/1 06/21
تولید كفش از جنس نبوكمقدار مصرف نبوك برای كفش مردانه به میزان cm2 (50 * 50)
ادامه خواندن مقاله در مورد پروژه مدل سازي شركت كفش شادانپور
نوشته مقاله در مورد پروژه مدل سازي شركت كفش شادانپور اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.