nx دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
مسجد آفاق
این مسجد در سال 1943 میلادی از مقابل توسعه یافت و طرح تكامل آن اجرا شد. هنگامی كه مقادسه از قبیله بنی جماعی از فلسطین به دمشق آمدند و در مسجد ابو صالح اقامت كردند كه در منطقه باب شرقی قرار داشت مرض طاعون در میانشان گسترش یافت و اماماشان ابو صالح به آنان دستور داد كه به سوی كوه ها بروند و در آنجا منتشر شوند .آنها كوه عاصیون را انتخاب كردند و در آنجا اقامت گزیدند كه نهریزید از آنجا عبور می كند.
صالحیه دو قسمت دارد قسمت جنوبی كه ثروت مندان دمشق در آنجا زندگی می كنند و نارنج و لیمو در آن كشت می شود و قسمت شمالی در بالای نهر یزید كه حبوبات در آن كشت می شود و مقادسه در آنجا ساكن شدند وآنجا را آباد كردند .دیر عمریه از اولین آثار باستانی صالحیه است این بنا پس از مدتی گسترش یافت و مسجد جامع حنالبه را در بر گرفت و پس از آن مسجد جامع جبل است و علت نام گذاری آن این است كه آخرین بنای است كه در مسیر كوه قاصیون قرار گرفت. پس از احد زنقی به احد ایوبی می رسیم كه در خلال 83 سال برخی مساجد و مقابر در این منطقه به پا داشته شده است و سپس عهد مملوكی است كه نزدیك به 500 سال طول كشید و در این زمان نیز برخی مساجد تاسیسی شد و در نهایت عهد عثمانی است كه در مدت 400 سال حكومت آنها مساجد فراوانی در صالحیه احیا شد و یكی از انها مسجد خانقیر است كه به نام مسجد سلطان سلیم اول در سال 1517 میلادی تاسیس شد.
این بنا تاریخی صحن بزرگی دارد 16 متر عرض و 12 متر طول و عرض آن بیشتر از طول آن است. در وسط چشمه ای است كه از نهر یزید سرچشمه می گیرد. در قسمت جنوبی مسجد، آب ریزگاه هائی هستند كه آب به این قسمتها می آید و درو می زند وبه سوی منبع های بزرگی كه در سمت شمال مسجد سلطان سلیم قرار داشت حركت می كند این مسجد نصف بنا های فعلی مساحت داشت ودر سال 1943 میلادی توسعه یافت. در صحن جامع مقبره هائی وجود دارد كه متعلق به شیح محی الدین عربی و دو پسرش عماد الدین و سعد الدین است و همچنسن عبدالقادر جزائری و شیخ امین الدین خربطی كه نزدیك به 50 سال امام جماعت مسجد بود و
همچنین تعداد زیادی از زوار و امیر حجاج شام و تعداد از شخصیت های بزرگ وزرا فرمانروایان سوریه و راشد پاشا در این مكان دفن شده اند. بناء این مسجد به شیوه عثمانی است. محی الدین عربی ابتدا در بلاد آندولس ساكن بودو پس از رحلت ابو عبدالله طاعی از آلندولس به قاهر و از آنجا به سوره و بلاد شام رفت و در آنجا باقی ماند. 622 جلد كتاب نوشت كه بسیاری از آنها از زندگی خودش فراتر رفت و مهمترین آن كتاب فتوحات است كه سیره این مرد بزرگ را حكایت می كند در سال 1943 میلادی و در زمان حاكمیت فرانسه اهالی خیر منطقه برای توسعه مسجد دست به كار شدند و در جنوب مسجد كبیر مسجد دیگری ساختند. این مسجد جز در روزهای جمعه و ماه رمضان باز نمی شودودر مسجد كوچك نماز بر پا می شود. كه امام مسجد استاد رضوان آن را به مدت حدود یك ساعت بر پا می دارد . در مسجد كبیر نماز طراویج كامل خوانده می شود كه آنرا استاد معروف محمد نظر كه هر روز یك جز قرآن رامی خواند برپا می كند نماز حدود 2 ساعت و نیم طول می كشد. كردند واونها باعث شدند كه اون تفكرات و تجربیات بزرگترها در واقع فراگیر بشوددر سطح جامعه و هم منتشر بشوددر كل عالم، اگر مراجعه كنیم به همین مبحث می بینیم كه پیامبر ما هم نزدیك به جوانان مبعوث به رسالت شد ویعنی در سن 40 سالگی خوب می شود فرد 70 ساله را هم می شود كه مملو از تجربه است اما نقطه نقطه ای است كه هم جوانان با اون تلاقی دارند و هم پیرمردان یعنی سن 40 سال به بالا. می خواهم بگویم كه بدون این موتور، موتورمحركه در واقع حركتی در سطح جوامع دیده نشده در انقلاب ما هم دقیقا همین جور است تو جنگ ما هم اینجور است درست است كه فرماندهان عالی رتبه كه اون موقع هم بخش اعظمشان جوان بودند و حتی رهبران مسن جامعه فكر میكردند و بر اساس اطلاعاتشان و نظریات دینی و تفكرات ایدئولوژیهای موجود تصمیم می گرفتندو ابلاغ می كردند اما جنگ را در واقع جوانان اداره می كردند.
لذا وقتی ما دیدم كه بسیج وارد در واقع عرصه جنگ شد وقتی می گوئیم بسیج یعنی جوانان گرچه پیران هم در اون بودند ولی اساس جوانان بودند نسبتش اصلاً قابل مقایسه نیست بسیار حضور جوانان به لحاظ كمیت و تعداد بیشتر از مسنها بوده بیشتر بوده و این خودش نشان دهنده این است كه اینها بودندكه جنگ را جالب این است كه در جنگ ما با آن ویژگی كه داشت یك اتفاق دیگر هم افتاد یعنی این شد كه انقلابیون كه همانا قسمت اعظماششان جوانان بودندآنها هم وارد عرصه شدند .
در جنگ فرمانده لشگرها را به عهده گرفتند جالب این است كه اونها از نیروهای سنتی رزمنده مثل ارتش بسیار عزیزمان از اونها جلو زدند وتو عملیاتها ما دیدیم كه این نیروها هستند كه حتی پر انرژی تر از نیروهای سنتی جنگ جو و خوب ما جبهه ها را اداره میكنندو با اون 35 كشور حمایت كننده و با خود عراق مبارزه می كنند.
با درایتی كه امام راحل به خرج دادند كه این داریت ایشان در واقع قبل از شروع جنگ تحمیلی بود و اون هم فرمان تشكیل ارتش 20 میلیونی در آذر ماه سال 1358 بود شاید در اون زمان خیلی از نظریه پردازان و مسئولین كشور ما به خوبی و به طور عمیق این فرمان حضرت امام را مبنی بر تشكیل ارتش 20 میلیونی كمتر متوجه شدند. ولی همه مردم ما شاهد بودندكه بعد از جنگ و آغاز جنگ تحمیلی و شروع دفاع مقدس نیروهای مردمی به صورت خود جوش و در غالب مردمی و سازماندهی مردمی به سمت جبهه ها هجوم بردند و كم كم ارتش 20 میلیونی شكل خودش را پیدا كرد.
دانش آموزان عزیز در تشكیل این ارتش 20 میلیونی نقش بسیار بسیار اساسی و بنیانی را بازی كردند به طوری كه ما شاهد هستیم كه از همان دوران اوایل دبیرستان دانش آموزان ما هجوم آوردند به سمت جبهه ها و نقش خودشان را ایفا كردند در طول دوران دفاع مقدس نكته ای كه جالب است این است كه دانش آموزان عزیز حتی در آستانه پیروزی انقلاب و دوران یك سال و نیمه آغاز حركت مردم همه مردم شاهدبودند كه این قشر از عزیزان ما چگونه در صحنه های مختلف انقلاب حاضر می شدند و با انسجام خودشان اهداف انقلاب را پیش می بردند.
نقطه اوج این حضور 13 ابان57 بود كه شاهد بودیم آن هجمه ای را كه رژیم به دانش اموزان كرد و انها را به خاك وخون كشید و13 ابان به عنوان روز دانش اموز در تاریخ انقلاب اسلامی ثبت شدالان هم این قشرعزیزما درقالب جنبش دانش اموزی در صحنه های مختلف آماده هستند كه همچنان از كیان انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع بكنند در قالب سازمان بسیج دانش
آموزی كه الحمدالله به لطف خداوند ما به عنوان سازمان بسیج دانش اموزی تهران بزرگ توانسته ایم در قالب این سازمان غریب 550 هزار نفر از دانش اموزان بسیج تهران بزرگ سازماندهی بكنیم و در خدمت این عزیزان اعم از نیروهای عادی و نیروهای فعال بسیج دانش آموزی در عرصه های مختلف حضور پیدا بكنیم هم در ابعاد فرهنگی هم در ابعاد اعتقادی وهم در ابعاد اجتماعی و سیاسی كه امیدوارم خداونده به ما این توفیق را بیدهد كه بیتوانیم همچنان در خدمت این قشر سرنوشت ساز یعنی دانش اموزانمان باشیم انشاءالله. حالا ما می گوئیم بسیج،بسیجیان حتی بسیج دانش اموزی ،بسیج فرهنكیان ،اساساً ب
سیج قسمت اعظمش جوانان هست ووقتی ما می گویم بسیجی ها ودر ذهن عوام هم همین طور واقعا بیشتر روی كرد واون نگاهی كه در واقع به بسیج دارند تصوری كه همه از بسیج دارند اساساً از یك جوان پرنشاط مومن شجاع این را میگویند در واقع بسیج اگر توی كوچه بازار هم امروز سوال كنید بسیجی كیه هیج وقت یك پیر مرد كه یك شكل عمومی دارد را مثال نمیزنند. می گویند كه توی محله اونی كه از همه مومن تر است اونی كه توی محله حاضره با بدیها بجنگد این كه تو محله مادفاع میكند از غیرت ومثل اون از انقلاب از ارزشها وانسانیت این را ما اسمش را می گذاریم بسیجی.
اون اشكالاتی را كه می گیرند درست همین را گویاست یعنی می خواهد بگوید بسیجی یعنی جوان پر نشاط – شجاع – پرغیرت – مومن چرا این كار بد را انجام داد منظورشان این است كه نباید ان طوری باشد تصورشان از بسیج همچنین شخصیتی است ودر بسیج دانش آموزی ما باز هم این چنین یعنی باز توقع این كه جوانانی كه در سطح مدارس هستند كه در واقع توی مدرسه شاخص باشند به عنوان عناصر مومن شجاع وكسانی كه حركتشان بر اساس دین و تفكرا ت دینی است درهر صو رت نقش جوا نان و بسیجیان و این سی وشش هزا ر شهید ی كه ما فقط تو بخش دانش آموزان بسیجی داریم این عددی است كه خود ش مفا هیم بزر گی را داره وحرفهای خوبی رامیتواند به ما القا كند.
موضوع: خانم شیمل از یك خانواده ارفول شما به دنیا آمد ودرسال 2002میلا دی هم ما راترك گفت یعنی 81سالگی 80سالگی من در مرز 82 سالگی شخصیت بزرگی بود كه بیش از 104 اثر منتشر كرد اولین كتابی كه این زن بزرگوار منتشر كرد ،گذشته از اشعاری راكه گفته بود در استامبول بود اون این است كه سیره عبدا له قیف را منتشر كرد عبداله در اون دانشگاه استمبلر هلمو در یتره بنیانگذر یك نع انتشاراتی بود ازجامعه د سامبر و بگذریم از دریاییجان كه این كتاب بسیار بسیار زیباست .
خاطره ها واندیشه های عطار رامورد برسی قرار داده بود. خانم ریچ میل در این سفر معنوی خودش به استانبول كه بیش از 4 سال و 8 ماه طول كشید تحت تاثیر اندیشه های هلمو در نیره قرار گرفت و 3 معلم دیگر هم داشت قبلا اولین كسی بود شدر بود كه خانم ریچ میل را به ایران پیش از اسلام آشنا كرد وهم بویژه به اندیشه های زرتشتی واز اون هم مهمتر به یك جها نهای زروا نه گری ، ما نی گر ی و نیترا ئس
بعد هم ولی هلمون گیریتر او را به دنیای شعر وعرفان ایران آشنا كرد و از اون جمله بودند .سو مین شخص آقای پرفسور فرد ریچ فیلر بود كه پدیدارشناسی اسلام را در مار بو رگ كه ایشان پیش تر در خدمت ایشان بود و رساله پر فسوری اش را شیمن در اون پیش مرد گرامی نوشت در دانشگاه ما ربورگ ولی استاد رساله دكتراش رو از روی شدر نوشته بود، و رساله تحقیقیاش را همون سیره عبدالهابن حنیف را در استانبول نوشت ،وبعداز اون گرایشها ی شدیدی بود كه ایشان به به ویژه مولانا جلال الدین مولوی ونحوهای كه مولانا از عشق تلقی می كرد داشت .
الان هم پیش پیش به عرض شما برسانیم لیاقت نیست اصطلاحی است اسلام شناسی ویا مثلا ایران شناسی ویا ایران پژو ویا ایران شناسی بین پژوهش و شنا ختن درست است كه افرادی كه می خواهند بشناسند بایستی این زحمت زیاد را تحمل بكنند و كاوشهای فراوانی را انجام بدهند ولی هر پژوهنده ای نمی تواند شناسا باشد و شناسندهباشد وبا این معنی اول خواستم این ایراد را توضیح بدهم كه بسیاری اصطلا حاتی هست كه چندان معنی اصلی خودش را نمی رساند واز این جهت بهتر بود بگوییم خانم پرسوشیند اسلام شناس وایران پژو است زیرا با ترجمه های متعددی كه ایشان از زبانهای متعدد وعلی الخصوص وبویژه از زبان اردو ویا همجنین از انگلیسی وزبانهای عربی به فارسی برگرداندند. این نشان دهنده این است كه ایشان شخصیت بزرگی برای اسلام شناسی دارند. خانم شیمل به فارسی چیزی را ترجمه نكردند ولی همین كه مثلا پیام مشرقی استاد مرحوم اقبال رابه آلمانی برگردانده اند تا جوابی دربرابر ادمیوان شرقی و غربی دكرت داده باشد ان هم از دیدگاه شرق بسیار عظیم و از ان كه زبان فارسی را انتخاب كرده اند هرچند ایشان به زبان اردو هم آشنایی كافی و وافی داشته اند بزرگترین شادی و احترامی است كه به زبان فارسی و برای ما هم شادی انگیز و سرافراز كننده است.
دومین مطلبی كه خواستم در موردش صحبت كنم یعنی ان وحدانیتی بود كه تمام اثار صد و چهاره خا نم پر ششینه داشت كه سر راستایی داشت همیشه یكی نحوه تحقیق دردوش كاری كه شیمل كرد .دوم اون اعتقاد ویك مبدا اصلی كه تمام اثار به دور اون مبدا اصلی سیر می كرد واون سیر وهمچنین درتتور ودر گردش وچرخش خودش بود وهمگی بردور یك محور بود واون اعتقاد به مبدا اعتقاد به داشتن یك وحدانیت در این مبدا.
ادامه خواندن مقاله در مورد مسجد آفاق
نوشته مقاله در مورد مسجد آفاق اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.