nx دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
از ارتباطات در میدان رقابت كار و زندگی به عنوان یك سلاح قدرتمند، اما بیخطر استفاده میشود.در عصر حاضر برای اندیشمندان و افراد موفق، «ارتباطات» تنها یك واژه نیست. آنان از ارتباطات استنباط عمیقتری دارند و در میدان رقابت كار و زندگی از آن به عنوان یك سلاح قدرتمند، اما بیخطر استفاده میكنند؛ زیرا بدون صدمه زدن و آزردن دیگران با بهرهگیری از ارتباط موثر سادهتر از دیگران كه به این سلاح تجهیز نیستند، به خواستههای مشروع خود نائل میشوند.
همه ما از كودكی شنیدهایم كار را باید به دست كاردان سپرد، به طور یقین این افراد كاردان اولین ویژگیشان «ارتباطات قوی» است، اما برخی از اشخاص دخالتهای بیجا و سماجتهای غیرموجه در یك امر را با ایجاد ارتباط موثر اشتباه میگیرند كه این طرز تلقی را باید اصلاح كنند.در سازمانها نیز، مدیران مجرب میدانند برای بقای سازمان خود نیاز مبرمی به برقراری ارتباط دارند. قطعاً مدیری كه نیاز به ایجاد ارتباطات موثر سازمانی را حس میكند، در جنگ رقابت و بقا به ابزارهای بیشتری مجهز است.
پی.استیفن رابینز، ارتباطات را اینگونه تعریف میكند: «انتقال مقصود و منظور یك عضو گروه به دیگری». حال این سؤال مطرح میشود: چگونه میتوان بدون ایجاد ابهام، این منظور و مقصود سازمانی را به طرف مقابل منتقل كرد؟
همواره در یك سازمان محدودیتها و موانعی وجود دارد كه میتواند در ایجاد ارتباط اختلال ایجاد كند. این موانع به دو گروه خارجی و داخلی قابل تقسیم میشوند. موانع خارجی عوامل فیزیكی هستند كه در محیط خارج سازمان میتوانند بر فرآیند ارتباطات تاثیر منفی گذاشته و آن را مختل كنند و موانع داخلی مجموعه عوامل درون سازمانی هستند كه میتوانند در جریان ارتباط تاثیر ناخوشایندی داشته باشند.
تعصبات، اختلاف زبان و عقاید، همهمه و سر و صدا و ذهنیات كلیشهای را میتوان به عنوان برخی از موانع ارتباطات نام برد. با توجه به محدودیتها و موانعی كه در هر سازمانی امكان وجودشان بسیار است، كسب مهارتهایی در ارتباطات ضروری به نظر میرسد. بر همین اساس، راهكارهای زیر توصیه میشود. 1- مستمعی باشید كه فعالانه گوش میدهد: اغلب مردم تفاوتی بین شنیدن و گوش كردن قائل نمیشوند، در حالی كه گوش دادن فعال یكی از مهارتهای ایجاد ارتباط موثر است و با شنیدن سطحی و بدون توجه بسیار تفاوت دارد. برای اینكه بتوان یك مستمع فعال بود، باید موارد زیر را رعایت كرد:
* باید در چشمان گوینده خیره شد و از توجه به محیط اطراف پرهیز كرد. * با ژست مناسب و تایید سر برای گوینده این اطمینان را حاصل كرد كه با حوصله به سخنان وی متمركز هستید و دقت و آمادگی لازم جهت شنیدن را دارید. * از حركات زائد و اضافی و كارهای حاشیهای مانند تغییر مكان و صحبت با تلفن همراه اجتناب ورزید. * طرح پرسشهای مرتبط به گوینده این حس را القاء میكند كه شما سعی در درك همه جانبه سخنان دارید. *تفسیر و تعبیر سخن گوینده مفید فایده خواهد بود.
* سعی نمایید حتیالامكان حرفهای گوینده را قطع نكنید و برای رفع ابهامات احتمالی پس از اتمام سخنان وی، سوالات خود را بپرسید. * از پرگویی پرهیز كنید. * بدون اینكه سوءتفاهمی صورت گیرد كه گوینده حس كند از شنیدن حرفهایش دلزده و یا بینیاز هستید، به آرامی و احتیاط نقش گوینده و شنونده را تغییر دهید. 2- بازخورد نمودن نتایج به روش حرفهای: هم نتایج مثبت و هم نتایج منفی قابل بازخورد هستند. از آنجایی كه نتایج مثبت بدیهی و واضح به نظر میرسند، همیشه سادهتر از نتایج منفی قابل قبول هستند و شنونده جز در پذیرش آن مقاومت نمیكند. اما در برابر شنیدههای منفی مقاومت میكند و به سادگی پذیرای نتایج منفی نیست، مگر آنكه با استدلال بسیار محكم عنوان شود. موارد زیر، نكتههایی هستند كه افراد میتوانند در ارتباطات جهت بازخورد نمودن موثر از آن بهره گیرند: * تاكید باید بر رفتارهای خاص باشد.
* نباید شخص ویژه و عده محدودی را مد نظر قرار داد. * باید همواره به خاطر داشت كه در بازخورد نتایج هدف ركن اصلی است. * نتایج باید در زمان مناسب اعلام شوند.
* باید نتیجه منفی را جایگزین رفتاری كرد كه گیرنده خبر میتواند آن نوع رفتار را درك و كنترل كند. كوتاه سخن اینكه مدیران، كاركنان و سطوح مختلف سازمان با درك فرآیند ارتباط سازمانی قادر میشوند علاوه بر اینكه به نتایج مطلوبتری دست یابند و به شیوه سادهتری خواستهها و ایدههای خود را بیان كنند، تاثیر بسزایی نیز بر اطرافیان خود گذاشته و به تقویت ساختار سازمان و تبادل اطلاعات بپردازند.ارتباطات انسان با انسان بطور كلی بر دو نوع است : الف : ارتباطات كلامی ب : ارتباطات غیر كلامیالف : ارتباطات كلامی
مجموع روابطی را كه از طریق گفتن و گفتگو حاصل می شود ارتباط كلامی می گویند . برای اینكه در شغل خود موفق شویم باید از كلمات با دقت استفاده كنیم . هر كلمه ای احساسات ، عواطف خاص و عملكرد متفاوتی را در افراد برمی انگیزد . اگر كلمات در جا و مكان مناسب خود بكار برده شوند به سرعت برق بر جسم و روح افراد تاثیر می گذارند .بنابراین شایسته است در هنگام مواجهه با مشتری از بكارگیری كلمات منفی همچون : نمی توانم ، غیرممكن است ، امكان ندارد، هرگز و ; پرهیز شود. شما باید از نیروی كلمات و تاثیری كه در دیگران دارند آگاهی داشته باشید .
كلمات ، در پیامی كه به دیگری منتقل می كنید تاثیر فراوانی دارند . بنابراین از بكار گرفتن كلمات برحسب عادت و بدون اندیشه خودداری كنید . فراموش نكنید كه فرمان دادن یكی از برخورد های محكوم به شكست است . برای این كه سخنان شما نافذ و موثر واقع شود باید نظریات خود را با كلمات مناسب و در چار چوب مشخص مطرح كنید . كلمات می توانند تاثیر مثبت داشته باشند و یا با ایجاد حالت تدافعی گفت و گو را به بحث و جدل بكشانند .
پس چارچوب پیام خود را با دقت مشخص كنید و سپس با صراحت و بدون پیشداوری حقایق را با لحن و كلامی غیر مغرضانه شرح دهید . بیان الفاظی دلپذیر و موزون موجب می شود كه شخص مقابل با متانت گوش فرا می دهد ، حقایق را جمع بندی كند و به فكر حل مساله باشد . اما عبارات مغرضانه و كینه جویانه اغلب خشم فرد دیگر رابرمی انگیزد و او را به جبهه گیری دعوت می كند و در نهایت روابط ، را به دشمنی و تعارض و نبرد می كشاند . یك كلمه باید دقیقا مفهوم مورد نظر ما را در بر داشته باشد ، نه كمتر و نه بیشتر . به طور كلی كلماتی را انتخاب كنید كه در الگوی زیر بگنجد . (( صریح ، كوتاه ، دقیق ، مودبانه ، صــحیح و پر محتوا ))
كلمات باید روشن و صریح باشند ، یعنی بتوانند به درستی درونیات شما را به دیگران منتقل كنند . مطلب را مختصر و مفید بیان كنید تا مخاطبین شوق شنیدن را از دست ندهند . تحقیقات نشان می دهد كه آدمی تنها قادر است بین 5 تا 9 نكته را در آن واحد به ذهن بسپارد . پیام خود را تا آنجا كه می توانید كامل بیان كنید .
برای درك ارتباط كلامی با مهارتهای چهارگانه ارتباط كلامی (5) آشنا می شویم . «شنیدن و گفتن، خواندن و نوشتن» مهارتهای چهارگانه ارتباط كلامی هستند كه آدمیان به طور طبیعی به ترتیب زیر آنها را آغاز میكنند : مهــارت و سـن شـروع
– گفتن / 2 سالگی– شنیدن / 4 سالگی– خواندن / 6 سالگی– نوشتن / 8 سالگی
ما از زمانی كه متولد میشویم میشنویم اما شنیدن بعنوان مهارت از زمانی آغاز میشود كه فرد تصمیم میگیرد و با اراده انجام میدهد در این زمینه بیشتر توضیح داده می شود. 1-گفتن
سخن گفتن فن یا هنری است كه آدمی به وسیله آن بر دیگران تأثیر میگذارد. دیگران را ترغیب و اقناع میكند و همواره در مراودات اجتماعی كاربرد دارد.در اولین لحظه برقراری ارتباط شما با سلام و یا احوال پرسی قدرت بیان خود را نشان میدهید. اینكه چقدر با صلابت سلام كنید یا از روی ترس یا ناراحتی و یا چیز دیگری، وضعیت روحی شما را نشان میدهد.
گفتن در بین مهارتهای چهارگانه بیشترین كاربرد را دارد و برای برقراری ارتباط مهم تلقی میشود. لذا بایستی در هنگام سخن گفتن و یا سخنرانی نكاتی را رعایت كنیم. 1 خوب گوش كردن ما را برای بهتر گفتن آماده میكند. 2 مطالعه كردن به ما فرصت میدهد تا حرفی برای گفتن داشته باشیم. 3 درباره آنچه اطلاعات نداریم اظهار نظر و صحبت نكنیم.
4 از به كار بردن كلماتی كه معنای آن را نمیدانیم خودداری كنیم. 5 به جز آغاز ارتباط سعی كنید اگر از شما پرسش نشد درباره خودتان سخن نگویید. 6 هنگام گفتگو به دیگران نیز فرصت گفتن بدهید.
7 درباره آنچه علاقمند هستید و اطلاعات دارید صحبت كنید. 8 سعی كنید از نظرات بزرگان هنگام سخن گفتن نقل قول كنید. 9 در سخن گفتن از دیگران تقلید نكنید. 2- شنیدن سرچشمه بسیاری از مشكلات روزمره، عدم توجه به سخنان دیگران است. چرا كه بسیاری اوقات بدون اینكه بدانیم دیگری درباره چه چیزی سخن خواهد گفت فكر میكنیم همه چیز را میدانیم.
اندیشمندان بزرگ بر این باورند كه (دو باید شنید و یكی باید گفت) از طرفی كسانی كه خودشان را علم كل میدانند، اهمیت و ارزشی برای شنیدن قائل نیستند. در حالیكه «شنیدن، بهرهمندی از دانایی تمامی افرادی است كه با آنان زندگی میكنیم». 1 حال چگونه از این مهارت بهتر و بیشتر بهرهمند شویم : 2 بپذیریم كه دیگران حق حرف زدن و حرفی برای گفتن دارند. 3 از قطع كردن حرف دیگران خودداری كنیم. 4 همواره سعی كنید فقط به حرف یك گوینده گوش فرا دهید.
ادامه خواندن تحقيق در مورد ارتباطات انساني
نوشته تحقيق در مورد ارتباطات انساني اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.