nx دارای 51 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
انبارداری شرکت داروپخش
تاریخچهتاسیس در سال 1342 با نام كارخانه داروسازی داروپخش و تولید 20 قلم دارو شامل قرص و شربت و فرآورده های تزریقی تحت لیسانسسال 1357 تحت مالکیت وزارت بهداشت وتولید محصولات با نام ژنریكسال 1359 دگرگونی در ساختار تشكیلاتی سال 1371 تحت مالکیت سازمان تامین اجتماعیسال 1372 تغییر از سهامی خاص به عام سال 1377 یكی از شركتهای تابع شركت داروپخش با نام شركت كارخانجات داروپخش ( سهامی عام )
تحقیق وتوسعهمسئولیتها:واحد R&D شركت كارخانجات داروپخش، كه در ساختمانی جدید التاسیس قراردارد، بخش R & D در شركت داروسازی با كادر كاملاً تخصصی و علمی، متشكل از داروسازان و كارشناسان شیمی و با استفاده از امكانات نرمافزاری و سخت افزاری، منابع و مراجع علمی مستند و مورد تایید، انواع دستگاهها و تجهیزات مدرن تحقیقاتی در راستای اهداف بلند مدت شركت گام برمیدارد. این بخش طراحی و توسعه فرمولاسیونهای مختلف دارویی، توسعه فرایندهای تولیدی و انجام مطالعات
فراهمی زیستی را بر عهده دارد. بخش R & D همچنین فرمولاسیون محصولات جاری شركت را در راستای ارتقا كیفیت و تامین نقطهنظر و نیاز مشتری بهبود میبخشد. فعالیتهای اصلی ذیل را بر عهده دارد:
1-فرمولاسیون و ساخت آزمایشی محصولات جدید: بعد از تصمیم گیری كمیته مربوطه در مورد اینكه شركت كارخانجات داروپخش ساخت محصول جیدی را در برنامه خود قراردهد، واحد تحقیقات شركت، كار فرمولاسیون را بر روی محصول مورد نظر آغاز می كند. در وهله اول كه جمع آوری اطلاعات در مورد ماده موثره می باشد، با بهره برداری از آخرین منابع و رفرنسهای بین المللی، بیبلیوگرافی كاملی از ماده موثره و محصول مورد نظر تهیه می شود. سپس با استفاده از اطلاعات بدست آمده در رابطه با خصوصیات ماده دارویی، چند فرمول مناسب برای محصول مورد نظر (به طور مثال قرص یا آمپول یا شربت) طراحی و در مقیاس آزمایشگاهی ساخته می شود. سپس این نمونه های آزمایشگاهی مطابق استاندادهای بین المللی (فارماكوپه ای) تست و با نمونه خارجی مقایسه می شوند. فرمولهاییكه از لحاظ كلیه خصوصیات مطابق استانداردهای بین المللی بوده و مشابه نمونه خارجی می باشند در مقیاس نیمه صنعتی نمونه سازی شده و پایداری آنها در شرایط تسریع شده (دما و رطوبت بالا) مورد بررسی قرار می گیرد. مدارك مربوط به فرمولی كه از كلیه جهات مطلوب و مورد قبول می باشد از جمله برگه های آنالیز مواد و محصول، روشهای ساخت و آنالیز، نتایج آزمایشات پایداری و ; جمع آوری شده و برای اخذ پروانه ساخت، این پرونده جامع دارو (DMF) به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ارسال می شود.
2-اسكیل آپ(scale- up) محصولات جدید: پس از تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با همكاری و نظارت واحد تحقیقات یك بچ تولیدی از محصول جدید در واحد تولیدی مربوطه ساخته می شود . در صورت بروز هر نوع مشكل ناشی از افزایش مقیاس تولیدی، واحد تحقیقات اقداماتی كه مطابق استاندادهای بین المللی مجاز می باشد برای حل مشكل انجام داده و سپس اصلاحات انجام شده را در مدارك و مستندات درج می نماید تا به صورت روتین اقدام شود.
3-حل مشكل تولید محصولات جاری: در صورت بروز مشكل در تولید هر یك از محصولات جاری شركت، موضوع به واحد تحقیقات ارجاع می شود. سپس همكاران این واحد ، با استفاده از تجارب گسترده ای كه در این زمینه دارند و امكاناتی كه در این واحد وجود دارد، به بررسی و حل مشكل می پردازند.
4-اصلاح فرمول ویا/ روش ساخت محصولات جاری: با توجه به سیاست شركت مبنی بر بهبود مستمر محصولات خود و كیفیت آنها، واحد تحقیقات پس از:الف) نمونه سازی از محصول با فرمول یا روش ساخت جدید
اصلاح مورد نظر را به اطلاع مسئول فنی رسانده كه ایشان هم پس از مطلع ساختن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی و در صورت نیاز، كسب مجوز آن وزارتخانه تغییر مورد نظر را به جریان می اندازد.واحد تحقیقات شركت كارخانجات داروپخش مجهز به پیشرفته ترین امكانات و دستگاههای لازم برای ساخت نمونه های آزمایشی و انجام تستهای مربوطه بر روی این نمونه ها می باشد.پرسنلبا توجه به اهمیتی كه شركت كارخانجات داروپخش برای موضوع تحقیقات قائل است از سال 1383 موقعیت این واحد در چارت سازمانی شركت از مدیریت به معاونت ارتقا پیدا كرد. در حال حاضر معاونت تحقیقات دارای 14 پرسنل می باشد و با توجه به گستردگی فعالیتهای آن در حال جذب نیروهای متخصص بیشتری می باشد.
فعالیت اصلی شركت كارخانجات داروپخشموضوع فعالیت شركت عبارتست از تولید ،تهیه، واردات داروهای انسانی ، دامپزشكی ، شیر خشك ، غذای كودك ، مواد غذائی ، لوازم درمانی ، آرایشی وبهداشتی ،آزمایشگاهی و توزیع وفروش آنها در سراسر كشور وصدور آنها به خارج از كشورهمچنین خرید وفروش مواد اولیه ، بسته بندی وماشین آلات وقطعات وسایر ملزومات ، تاسیس وایجاد وبهره برداری از كارخانه های تولیدی وصنعتی وفروش آنها ، مشاركت وسرمایه گذاری و خرید وفروش سهام شركت ها ، اقدام به فعالیتهای تحقیقاتی علمی وعملی مربوط به تبادل اطلاعات ، دانش فنی وتكنولوژی از طریق تهیه و تدارك آنهااز شركت های داخلی وخارجی وهمچنین هر گونه عملیات تجاری و غیر تجاری مجاز كه مرتبط با موارد فوق بطور مستقیم یا غیر مستقیم باشد.
هیئت مدیرهدكتر سید علیرضا حسینی ( Ph.D ) مدیرعامل با مدركمحمد حسن حاتمی ( B.A ) رئیس هیأت مدیره با مدرك( B.A ) فرشادملك وند- عضوهیأت مدیره با مدركدکتر ناصر شمسعضو هیئت مدیره با مدرک دکتری(M.B.A)
دكتر محمد گل محمدی ظهوریعضوهیأت مدیره بامدرك ( Phrama.Dمعاونیندكتر سعید حقیقی– معاون كنترل كیفیت با مدرك دكترای داروسازی Phrama. D. Ph.D. دكتر فضل ا; حیدرنژاد- معاون مهندسی تولید بامدرك دكترای داروسازی Phrama. D. دکتر احمد داودی – معاون بازرگانی با مدرک دکترای بازرگانی Ph.D. دکتر پیرکلخوران- معاون توسعه ومطالعات استراتژیك بامدرك دكتر داروسازی Phrama.D. دكتر علی اكبر صمدیان مقدم – معاون بهره برداری با مدرك دكترای داروسازی Phrama.D. دكتر جواد طیلابی- معاون بیوتكنولوژی بامدرك دكتر داروسازی Phrama.D. دكتر مهرداد علیمیان- معاون تحقیقات بامدرك دكترای داروسازی Phrama.D. فرشاد ملك وند- معاون مالی واقتصادی B.A.دكتر محسن نجارنیا- معاون بازاریابی وتوسعه فروش بامدرك دكترای داروسازی Phrama.D.حسین ولی پور- معاون منابع انسانی B.S.
فصل دوم کلیات انبارداری دارو در شرکت
شرایط ساختمان :انبارها باید دارای ساختمان مستحكم با وسعت كم بوده و كف انبار بتونی و یا دارای كفپوش مقاوم باشد و همه روزه كف انبار به روش خشك ( با جاروی برقی صنعتی ) نظافت شود. از شستن كف انبارها و مرطوب كردن آنها به علت ایجاد رطوبت و رسیدن صدمه به كارتنهاو داروها خودداری گردد. نظافت كلیه انبارها باید هر روز انجام و انبارها سرپرست نظافت داشته باشد.زیر درب و دیوارها و سقف انبارها باید فاقد روزنه و منفذ بوده و از ورود حشرات و حیوانات موذی و پرندگان به داخل انبارها باید جلوگیری به عمل آید.سقف انبارها باید عایق بوده و برای خنك كردن در ایام تابستان از هواكشهای متعدد، كولرهای گازی و یا چیلر استفاده شود.
حرارت و رطوبت انبار :كلیه انبارهای دارویی باید دارای رطوبتسنج و میزانالحراره بوده و درجه حرارت و رطوبت همه روزه در وقت معین كنترل و در كارت مخصوص ماهیانه ثبت شود و در محل انبار بایگانی گردد.در كلیه مواقع حتی در ایام تعطیل انبارها باید دارای شرایط ویژه خود بوده و شرایط نگهداری داروها رعایت شود. برای این منظور چند انبار به شرح زیر مورد نیاز میباشند. سردخانه برای داروهایی كه زیر0C 8 نگهداری میشوند ( درجه استاندارد 8-2 درجه ) انبار خنك با درجه حرارت 0C 15-8 ( Cool place )انبار معمولی با درجه حرارت 0C 30-15
قفسهبندی :در كلیه انبارهای دارویی میباید قفسهبندی فلزی نصب و از ظرفیت انبار در چند طبقه با استفاده از بالا بر استفاده شود. كلیه اجناس و داروهای موجود در انبار دارویی كه شامل : قرص، كپسول، شربت، آمپول، سرم، ضدعفونی كنندهها و لوازم پزشكی است باستی به نحو مطلوب طبقهبندی شوند و به هر كدام قسمت معینی از فضای انبار اختصاص داده و بر اساس تاریخ انقضاء در قفسهها جا داده شوند. به طوری كه داروهای با تاریخ مصرف نزدیك در جلو و به همین ترتیب بقیه در پشت آنها چیده شوند تا داروهایی كه تاریخ مصرف كوتاهتری دارند، زودتر توزیع شوند. ( FEFO )
چیدن :چیدن باید به گونهای باشد كه برداشتن آنها آسان بوده و به بقیه ضرر نرساند.از نكات عمده در چیدن اجناس در قفسهها توجه به وزن و حجم اجناس است به طوریكه اجناس كم حجم و سبك در طبقههای فوقانی قرار میگیرند.چیدن صحیح كالا در انبار در بالا بردن راندمان و ایجاد نظم و كاهش هزینهها و به خصوص وقت، بسیار مؤثر است.
مهمترین عوامل در چیدن، موارد زیر میباشد :
1- میزان تقاضا : تقاضای زیاد !حمل و نقل بیشتر ! بایستی در دسترس و نزدیك محل كار باشد.2- وجه تشابه :3- مشخصات كیفی كالا : این مورد در مورد مواد و داروهایی كه كنار هم بودن آنها، امكان ضرر و زیان زدن دارد. بسیار حائز اهمیت است.
4- اندازه و حجم كالا : اجناس كوچك با حجم زیاد بایستی با پالت و در نزدیكی محل ورود و خروج اجناس انبار شوند. اجناس كوچك با حجم كم و كوچك بهتر است در نقاط دورتر انبار شوند همینطور باید در كارتنهای كوچك یا ظروف پلاستیكی گذاشته شوند.اجناس سنگین و یا ظروف حاوی موادی كه امكان لیك كردن ( نشتی دادن ) دارند در قسمتهای پایین چیده شوند.
نكات مورد توجه : 1- استفاده از حداكثر فضای بالای سر :حتیالامكان اجناس را نباید پخش چید بلكه بوسیله قفسهبندی و یا استفاده از پالت بر روی هم قرار داد، تا در مواقع خاص چون حریق یا تعمیرات لوله و سیمكشی و تعمیر سقف، بتوان فضای كافی در اختیار داشت.
2- رعایت اندازه اجناس :قفسهها بایستی طوری نصب شوند كه اندازه ابعاد آن ضریبی از اندازه كالا باشد تا بتوان حداكثر بهره را از فضای داخل قفسهها برد.3- فواصل قفسهها :فاصله باید به گونهای باشد كه دو نفر به راحتی از آن عبور نمایند و در صورت استفاده از میزهای چرخدار و یا وسایل دیگر به اندازه كافی فضا باید وجود داشته باشد.
اصول ایمنی انبارهای دارویی :از قرار دادن اجناس آتشزا و چیزهایی كه ممكن است با یك جرقه باعث آتشسوزی ش
ود در انبار بایستی جلوگیری گردد. از قرار دادن اجناسی كه در مواقع اضطراری باعث مسدود شدن دربهای انبار میشود در نزدیكی درها، جلوگیری گردد.سیمكشی انبار بایستی در نهایت دقت توسط متخصصین انجام شود. میباید از كابل و كانال و مهتابیهای كه روكش داشتهباشند استفاده گردد و كلیه كلید پریزها در كنار درب ورودی در جعبهها جا داده شوند و برای هر قسمت فیوز جداگانه نصب شود. و كل سیستم برق انبار به یك كلید اصلی مجهز باشد كه در موقع خروج خاموش شود.انباردارها بایستی موقع خروج از خاموش بودن كلیه لوازم برقی مطمئن شوند. پشت پنجره و درب انبارها میبایست حفاظ و دزدگیر نصب شود و از قفلهای قابل اطمینان استفاده شود.از لولهكشی آب ، گاز فاضلاب ، در داخل انبار و سقفهای آن جلوگیری گردد.كف انبارها باید به گونهای باشد كه مقداری از سطح فضای بیرون بالاتر باشد تا در موقع بارندگی شدید از ورود آب به داخل انبار جلوگیری شود.تا آنجا كه ممكن است از پالتهای فلزی و چوبی برای كف انبارها استفاده شود.در كلیه انبارها باید كپسول آتشنشانی ( پودر یا گاز ) در كنار درب ورودی انبار، شیلنگ آب و دستگاههای خبر دهنده و تابلوی راهنمای اطفای حریق نصب و به موقع سرویس شود و افراد آموزش دیده در تمام شیفتهای كاری حضور داشته باشند و تابلوی عدم مصرف دخانیات یا سیگار در كلیه قسمتها نصب گردد.
دفتر انبار :دفتر انبار باید جداگانه بوده و یا بوسیله دیوار و سقف شیشهای از محوطه انبار جدا شود. برای هر دارو باید كارت موجودی داشته و موجودی روز با كارت تطبیق شده و چنانچه بتوانند در هر فاكتور فروش شماره سری ساخت دارو را نیز ثبت بنمایند ارجحیت دارد.
انبار مرجوعیها و ضایعات :انبار جداگانهای باید تدارك دیده شود و لیست ضایعات را تهیه و در برنامه معدومی سالیانه قرار داد.انبار مواد آتشزا و حلالهای آلی باید خارج از ساختمان انبار بوده و با كلیه ساختمانها فاصله داشته باشد و صرفاً جهت نگهداری مواد آتشگیر و مواد بخار بكار رود. این انبار باید دارای دیوارهای بتونی آجری و سقف عایق باشد پنجرهها باید در ارتفاع بسیار بالا بوده و دیوارها و زیر درب فاقد درز و روزنه باشد. كلید برق باید ضدجرقه بوده و بیرون درب انبار قرار گیرد. داخل انبار دارای خبر دهنده ( اعلان ) حریق و سیستم اطفای حریق و تابلوی راهنمای آتشنشانی باشد. انبار باید مجهز به سیستم خنك كننده و یا هواكشهای دائمی باشد كه بادی بوده و كلید برق آنها در بیرون درب انبار و ضد جرقه باشد.
نگهداری داروها در شرایط مناسب و استاندارد :
در صورت رعایت استانداردهای نگهداری دارو میتوان مطمئن بود كه شرایط نگهداری آنها مناسب بوده و داروها از كیفیت مطلوب برخوردار هستند.
نظافت و نگهداری :حشرات و جوندگان : حشرات و جوندگان داروها و بستهبندی آنها را میخورند و آسیب میرسانند تمیز كردن محل نگهداری داروها و نیز قرار ندادن غذا و نوشیدنی در این محلها، باعث كاهش تمایل حشرات و جوندگان برای ورود به محلهای نگهداری داروها میشود. اگر جانورانی مانند موش مشكل اساسی برای انبارها بوجود آورد باید تمهیداتی صورت گیرد.
گرمای شدید و نور : قرار گرفتن در معرض نور مستقیم، تغییر ماهیت ( فیزیكی و شیمیایی ) داروها را در پی دارد و سبب كاهش عمر مفید آنها میشود.تهویه مطبوع یكی از روشهای بسیار مناسب برای متعادل نگهداشتن دمای محل نگهداری داروها است كه با توجه به گرانی در همه جا مقدور به بكارگیری از آن نیستیم.ابزاری مانند پنكه های سقفی و دستگاههای تهویه با فشار با توجه به ارزان بودن و نظر به اینكه گردش هوای مناسبی را در محلهای نگهداری ایجاد میكند و از این طریق دمای محیط را كاهش میدهند، و میتوانند جایگزین مناسبی برای سیستمهای تهویه مطبوع به شمار آیند. نور مستقیم آفتاب نیز از عواملی است كه از طریق افزایش دما، كیفیت آن را در معرض تهدید قرار میدهد. بدین منظور بایستی داروها در جعبههایی كه با آنها حمل میشوند نگهداری شود و نیز از تابش مستقیم نور آفتاب به درون محوطه محلهای نگهداری داروها جلوگیری به عمل آید.
حذف خطر نفوذ آب به انبارها :نفوذ آب داروها و بستهبندی آنها را خراب میكند. حتی اگر خود داروها با نفوذ آب تخریب نشوند، تخریب بستهبندی توسط آب و نامطلوب شدن شكل ظاهری آنها، عدم پذیرش گیرنده خدمت ( بیمار ) را در پی دارد. ترمیم سقفها و دیوارهایی كه آب از آنها نشت میكند و نیز جلوگیری از نشت آب از پنجرهها این مشكل را تا حد قابل توجهی حل خواهد كرد. قرار دادن داروها روی پالتهایی با ارتفاع cm 10 از سطح زمین و فاصله cm 30 از دیوارها مانع تخریب آنها توسط آب خواهد شد.
ابزار آتشنشانی :آب وسیله مناسبی برای خاموش كردن آتشهای چوب و كاغذ است ولی در آتشسوزیهای با منشأ جریان الكتریسیته كمك كننده نیست. وجود كپسولهای آتشنشانی ( كه در دورههای مناسب شارژ ) شده است در محلهای مناسب ( نزدیك درهای ورود و خروج ) از اهمیت خاصی برخوردار است. در صورت عدم دسترسی به كپسولهای آتشنشانی، سطلهای آماده شن جایگزین مناسبی برای آنهاست.
مهمترین مسئله وجود پرسنل آموزش دیده است.
نگهداری داروها جدا از مواد قابل اشتغال و رعایت نكات ایمنی :بعضی از موادی كه قابلیت اشتعال بالایی دارند ( مانند الكل ) و ممكن است كه در محل نگهداری داروها نگهداری شوند. باید جدا از داروها و نزدیك به ابزار اطفای حریق نگهداری گردند.داروها بایستی cm 10 بالاتر از سطح زمین و به فاصله cm 30 از دیوارها و كارتنهای دیگر و رعایت حداكثر ارتفاع cm 250 نگهداری شوند. با این كار از آسیب احتمالی ناشی از ورود آب، حیوانات جونده و خاك و گرد و غبار میتوان پیشگیری نمود. با حفظ فاصله cm 30 از وسیلهها و سایر كارتنهای دارویی، بازدید از كارتنها، تمیز كردن فاصله بین آنها و جریان یافتن هوا بین محمولهها امكانپذیر میگردد و امكان رفت و آمد در بین كارتنها سبب میشود كه نظافت محمولهها، خواندن برچسبها و مشخص كردن محمولههایی كه بر اساس تاریخ انقضای مصرف باید سریعتر توزیع شوند عملیتر گردد. بدیهی است كه در انبارهای بزرگ پالتها در مقایسه با قفسهها بیشتر قابل استفاده هستند پالت ارزان قیمت است و با استفاده از آن حمل و نقل محمولههای بزرگ به راحتی انجام میشود. پالتها همینطور بیشترین فضای استاندارد را در مقایسه، با فضایی كه اشغال میكنند، برای نگهداری محولهها ایجاد میكنند. ارتفاع نگهداری محمولهها، چه با استفاده از پالت و چه بدون آن، نباید بیش از cm 250 شود. نگهداری محمولههایی با ارتفاع بیشتر از این سبب آسیب به كارتنهای ردیفهای پایینتر میشود. همچنین نگهداری محمولهها با این مقدار ارتفاع یا كمتر از این سبب آسیب كمتر به پرسنل محل نگهداری داروها در صورت سقوط كارتنها خواهد شد.
نگهداری داروها دور از سموم، مواد شیمیایی، فایلهای كهنه، لوازم اداری و سایر داروهای نامربوط :نزدیكی داروها به سموم و مواد شیمیایی منجر به زودرس شدن تاریخ انقضای داروها میگردد و بایستی به این نكته توجه شود.
فصل سوم مفاهیم انبارداری دارو
بررسی سیستم انبارداری :تعاریف : تعریف انبارداری :عبارت از دریافت جنس یا كالا از خارج ( از قسمتهای مختلف شركت ، یادیگران از خارج شركت ) و نگهداری آنها با توجه به قوانین انبارداری كه باعث سهولت در تحویل دادن ( صدور ) و تحویل گرفتن ( ورود ) با كمترین وقت و نیروی مورد نیاز باشد و رسانیدن اجناس و كالاهای مورد نیاز قسمتها یا خریداران به آنها در حداقل وقت ممكن براساس مدارك و ضوابط قانونی .
تعریف كمك انباردار :كمك انباردار كسی است كه علاوه برمهارت كار انبار می تواند از عهده كنترل كالاهای ورودی به انبار ، جابجایی و چیدن آنها ، انبار گردانی ، دادن اطلاعات به واحد سفارشات و تحویل كالاهای امانی و رعایت اصول و مقررات انبارداری بر آید .
تعریف جابجایی : جابجایی عبارت است از ؛ فعالیتی كه از زمان ورود كالا به انبار و قرار گرفتن در جای مناسب تا زمان خروج كالا از انبار انجام می شود .
تعریف سیستم اطلاعاتی انبار :
منظور از سیستم اطلاعاتی اجرای عملیات مربوط به كالای موجود در انبار و همچنین نظارت بر كنترلهای لازم روی مراحل مختلف این عملیات برطبق روش منطقی و سیستماتیك می باشد . یا به عبارت دیگر روشی است منطقی كه میتوان كالای مورد نیاز تهیه و نگهداری نمود .
تعریف شركت سهامی (corporations ) :طبق ماده 1 قانون تجارت : « شركت سهامی شركتی است كه سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسؤلیت صاحبان سهام ، محدود به مبلغ اسمی سرمایه آنها می باشد » .
تعریف شركت سهامی خاص ( pritoate corpora tion ) :
شركتی كه تمام سرمایه آنها در مواقع تأسیس توسط مؤسسین تأمین می گردد .
تعریف استعلام بها : استعلام بها فرمی است كه مأمور خرید مؤسسه با ارئه آن به چندین فروشنده ( معمولاً حداقل 3 فروشنده ) نسبت به اخذ بهای فروش آنها اقدام می نماید . این فرم معمولاً شامل كلیه مشخصات كالا ، تعداد ، بهای واحد ، نشانی فروشنده ، مدت اعتبار استعدام ، محل مهر و امضاء فروشنده و سایر شرایط مانند نحوه محل می باشد .
تعریف انبار : انبار به محل یا فضایی گفته می شود كه براساس یك سیستم طبفه بندی صحیح ، مواد اولیه ، كالای نیم ساخته ، محصول ساخته شده و با فرآیند های مختلف صنعتی بازرگانی در آن نگهداری می شود .
چیدن كالا 3-1 پس از دریافت و تحویل گرفتن كالا یا اجناس و صدور رسید انبار به چیدن كالا در جای مناسب طبق اصول و روال خاصی می باشد .این اصول عبارت است :الف – تعیین محل قرار دادن كالا ( انبار – قفسه –طبقه –ردیف )ب – چیدن و انبار نمودن كالا ج –تهیه كارت شناسی كالا و نصب آن بر روی اجناس .
الف – تعیین محل قرار دادن كالا ( انبار – قفسه – طبقه – ردیف )یكی از راههای بالا بردن راندمان و ایجاد نظم و كاهش هزینه ها و ضایعات و به حداقل رساندن زمان ، چیدن صحیح كالا می باشد . به چیدن و نگهداری كالا در انبار در یك محل خاص صفافی گفته می شود . یكی از متداولترین شیوه و تنظیم و نگهداری روش ، كه كدبندی كردن محل ، قفسه ، راهرو و طبقات است ؛ كه در مؤسسات بزرگ به خود انبار تعلق گرفته می شود .
بهترین عوامل قرار گرفتن كالا در انبار 1- میزان تقاضا یا مصرف كالا 2- محل و موقعیت و شكل ظاهری و نوع ساختمان انبار 3- وجه تشابه 4- امكانات و تجهیزات انبار
5- خصوصیات فیزیكی 6- خصوصیات كیفی كالا
ادامه خواندن مقاله انبارداري شرکت داروپخش
نوشته مقاله انبارداري شرکت داروپخش اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.