nx دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
بلوتوث
مقدمه :با ایجاد هر تكنولوژى مردم مشتاق شده تا با آن آشنا شوند ولى بلافاصله تكنولوژى پیشرفته دیگرى متولد مى شود. یكى از این تكنولوژى ها، Bluetooth است كه به ارتباط بى سیم با برد كوتاه مربوط مى شود.این تكنولوژى در تمام قطعات،وسائل الكترونیكى وارتباطىكاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبكه ها و اینترنت مربوط نمى شود، به طورى كه امروزه حتى موس و كى بورد Bluetooth هم به بازار آمده است.
اكثر كارشناسان و متخصصین كامپیوتر و شبكه اعتقاد دارند كه امسال یعنى سال ،2004 سال پیشرفت هر چه بیشتر این تكنولوژى خواهد بود. فرض كنید در منزلتان از تكنولوژى Bluetooth استفاده مى كنید و در حال چك كردن E-mailهاى خود از طریق تلفن همراه هستید، در همان حال نامه اى از دوست خود دریافت مى كنید. شما هم نامه او را از طریق Bluetooth به پرینتر كه به این سیستم مجهز است ارسال كرده و یك پرینت از آن تهیه مى كنید
. در همین زمان تلویزیون هم مشغول پخش برنامه اى است كه بلافاصله تصویر را به مانیتور انتقال داده و توسط CD-Writer كه به تكنولوژى Bluetooth مجهز است تصاویر را روى CD ذخیره مى كند. اینها تنها برخى از موارد استفاده تكنولوژى Bluetooth در زندگى امروز است. تجهیزات مجهز به این تكنولوژى در كنار هم شبكه اى خانگى به نام PAN (Personal Area Network) را ایجاد مى كنند.
با گسترش شهرها و بوجود آمدن فاصله های جغرافیایی بین مراكز سازمان ها و شركت ها و عدم رشد امكانات مخابراتی با رشد نیاز ارتباطی داخل كشور ، یافتن راه حل و جایگزین مناسب جهت پیاده سازی این ارتباط شدیدا احساس می شود كه در این زمینه سیستم های مبتنی بر تكنولوژی بی سیم انتخاب مناسبی می باشد.
PAN یا Personal Arean Network :سیستم های بی سیم كه دارای برد و قدرت انتقال پایین هستند را شامل می شود كه این ارتباط غالبا بین افراد برقرار می شود. نمونه این تكنولوژی در سیستم ها Infrared برای ارتباط نقطه به نقطه دو شخص و یا Bluethooth برای ارتباط یك نقطه به چند نقطه جهت ارتباط یك شخص به چند شخص می باشد. استاندارد مورد استفاده در این محدوده كاربرد IEEE 802.15 می باشد.LAN یا Local Area Netwok : در این دسته بندی سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE 802.11 استفاده می كنند. این محدوده كاربری معادل محدوده شبكه های LAN باسیم بوده كه برپایه تكنولوی بی سیم ایجاد شده است.
MAN یا Metropolitan Area Netwok :سیستم های بی سیم از استاندارد IEEE 802.16 استفاده می كنند. محدوده پوشش فراتر از محدوده LAN بوده و قالبا چندین LAN را شامل می شود. سیستم های WIMAX اولیه مبتنی بر این استاندارد هستند.
WAN یا Wide Area Netwok :سیستم های بی سیم مبتنی بر استاندارد IEEE 802.16e هستند كه به IEEE 802.20 نیز شهرت یافته اند. سیستم های WIMAX در ابعاد كلان و بدون محدودیت حركتی در این محدوده كار می كنند.
پروتكل های رایج در شبكه های بی سیم و مشخصات آن ها به صورت زیر هستند :
80211 1 Mbps , 2.4 GHZ 802.11 a
58 GHZ Frequence54 Mbps802.11b2.4 GHZ Frequence11 Mbps
80211g2.4 MHZ Frequence54 Mbps802.11a+g2.4 & 5.8 GHZ Frequence54 Mbps
قوانین ومحدودیت ها :به منظور در دسترس قرار گرفتن امكانات شبكه های بی سیم برای عموم مردم و همچنین عدم تداخل امواج شرایط محدود كننده ای برای افراد توسط كمیته FCC تعیین شد كه مهمترین آن ها این است كه تجهیزات شبكه های بی سیم در باند فركانسی 24 Ghz مجاز به داشتن حداكثر 10mw توان خروجی با زاویه پوشش آنتن 9 درجه هستند كه توان خروجی برای باند فركانسی 58 Ghz تا 200 mw مجاز اعلام شده است.
Wifi و Wimax :دسترسی به اینترنت روی شبكه های بی سیم مبحث جدیدی به نام Wifi را مطرح كرده است كه توسط آن مراكز فرهنگی ، پارك ها ، كتابخانه ها و ; تحت پوشش wifi و درنتیجه اینترنت قرارگرفته اند. مثال بارز این امكان در محل دائمی نمایشگاه های تهران می باشد و بازدید كنندگان قادر به دسترسی به اینترنت توسط كامپیوترهای قابل حمل خود هستند. در راستای تسهیل ارتباط و پوشش و سرعت بیشتر دسترسی تكنولوژی جدیدی در حال شكل گیری است كه به نام Wimax شناخته می شود. این تكنولوژی از استاندارد IEEE 802.16e بهره می برد.
روش های ارتباطی بی سیم :تجهیزات و شبكه های كامپیوتری بی سیم بر دو قسم Indoor یا درون سازمانی و Outdoor یا برون سازمانی تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرند.شبكه های بی سیم Indoor :نیاز سازمان ها و شركت ها برای داشتن شبكه ای مطمئن و وجود محدودیت در كابل كشی ، متخصصین را تشویق به پیدا كردن جایگزین برای شبكه كامپیوتری كرده است. شبكه های Indoor به شبكه هایی اتلاق می شود كه در داخل ساختمان ایجاد شده باشد. این شبكه ها بر دو گونه طراحی می شوند. شبكه های Ad hoc و شبكه های Infra Structure.
در شبكه های Ad hoc دستگاه متمركز كننده مركزی وجود ندارد و كامپیوترهای دارای كارت شبكه بی سیم هستند. استراتژی Ad hoc برای شبكه های كوچك با تعداد ایستگاه كاری محدود قابل استفاده است. روش و استراتژی دوم جهت پیاده سازی استاندارد شبكه بی سیم ، شبكه Infra Structure می باشد. در این روش یك یا چند دستگاه متمركز كننده به نام Access Point مسؤولیت برقراری ارتباط را برعهده دارد.
شبكه های بی سیم Outdoor :برقراری ارتباط بی سیم در خارج ساختمان به شبكه بی سیم Outdoor شهرت دارد. در این روش داشتن دید مستقیم یا Line Of Sight ، ارتفاء دو نقطه و فاصله، معیارهایی برای انتخاب نوع Access Point و آنتن هستند.
انواع ارتباط :شبكه بی سیم Outdoor با سه توپولوژی Point To Point ، Point To Multipoint و Mesh قابل پیاده سازی می باشد.
Point To point :در این روش ارتباط دو نقطه مدنظر می باشد. در هر یك از قسمت ها آنتن و AccessPoint نصب شده و ارتباط این دو قسمت برقرار می شود.Point To Multi Point :در این روش یك نقطه به عنوان مركز شبكه درنظر گرفته می شود و سایر نقاط به این نقطه در ارتباط هستند.Mesh :ارتباط بی سیم چندین نقطه بصورت های مختلف را توپولوژی Mesh می گویند. در این روش ممكن است چندین نقطه مركزی وجود داشته باشد كه با یكدیگر در ارتباط هستند.ارتباط بی سیم بین دو نقطه به عوامل زیر بستگی دارد :1- توان خروجی Access Point ( ارسال اطلاعات)
2- میزان حساسیت Access Point( دریافت اطلاعات)3- توان آنتن1- توان خروجی Access Point :یكی از مشخصه های طراحی سیستم های ارتباطی بی سیم توان خروجی Access Point می باشد. هرچقدر این توان بیشتر باشد قدرت سیگنال های توایدی و برد آن افزایش می یابد.2- میزان حساسیت Access Point :از مشخصه های تعیین كننده در كیفیت دریافت امواج تولید شده توسط Access Point نقطه مقابل میزان حساسیت Access Point می باشد. هرچقدر این حساسیت افزایش یابد احتمال عدم دریافت سیگنال كمتر می باشد و آن تضمین كننده ارتباط مطمئن و مؤثر خواهد بود.3- توان آنتن :در مورد هر آنتن توان خروجی آنتن و زاویه پوشش یا انتشار مشخصه های حائز اهمیت می باشند در این راستا آنتن های مختلفی با مشخصه های مختلف توان و زاویه انتشار بوجود آمده است كه آنتن های Omni ، Sectoral ، Parabolic ، Panel ، Solied و . . . . مثال هایی از آن هستند.انواع شبكه های بی سیم• WLANS (Wireless Local Area Networks )
برای كاربران محلی از جمله محیطهای(Campus) دانشگاهی یا آزمایشگاهها كه نیاز به استفاده از اینترنت دارند مفید می باشد. در این حالت اگر تعداد كاربران محدود باشند می توان بدون استفاده از Access Point این ارتباط را برقرار نمود .در غیر اینصورت استفاده از Access Point ضروری است.می توان با استفاده از آنتن های مناسب مسافت ارتباطی كاربران را به شرط عدم وجود مانع تاحدی طولانی تر نمود.
• WPANS(Wireless Personal Area Networks )دو تكنولوژی مورد استفاده برای این شبكه ها عبارت از :IR (Infra Red ) و Bluetooth (IEEE 802.15 ) می باشد كه مجوز ارتباط در محیطی حدود 90 متر را می دهد البته در IR نیاز به ارتباط مستقیم بوده و محدودیت مسافت وجود دارد .
• WMANS(Wireless Metropolitan Area Networks ) توسط این تكنولوژی ارتباط بین چندین شبكه یا ساختمان در یك شهر برقرار می شود برایBackup آن می توان از خطوط اجاره ای ،فیبر نوری یا كابلهای مسی استفاده نمود .• WWANS(Wireless Wide Area Networks )برای شبكه هائی با فواصل زیاد همچون بین شهرها یا كشورها بكار می رود این ارتباط از طریق آنتن ها ی بی سیم یا ماهواره صورت می پذیرد .
جدول و شكل زیر كاربرد انواع شبكه های بی سیم در فواصل متفاوت را نشان می دهد:
Meters Network0-10 Personal Area Network0-100 Local Area Network0-10000 Wide Area Network
امنیت در شبكه های بی سیم سه روش امنیتی در شبكه های بی سیم عبارتند از :– WEP(Wired Equivalent Privacy ) در این روش از شنود كاربرهایی كه در شبكه مجوز ندارند جلوگیری به عمل می آید كه مناسب برای شبكه های كوچك بوده زیرا نیاز به تنظیمات دستی( KEY ) مربوطه در هر Client می باشد.اساس رمز نگاری WEP بر مبنای الگوریتم RC4 بوسیله RSA می باشد.
– SSID (Service Set Identifier )شبكه های WLAN دارای چندین شبكه محلی می باشند كه هر كدام آنها دارای یك شناسه (Identifier ) یكتا می باشند این شناسه ها در چندین Access Point قرار داده می شوند . هر كاربر برای دسترسی به شبكه مورد نظر بایستی تنظیمات شناسه SSID مربوطه را انجام دهد .
– MAC (Media Access Control ) لیستی از MAC آدرس های مورد استفاده در یك شبكه به AP (Access Point ) مربوطه وارد شده بنابراین تنها كامپیوترهای دارای این MAC آدرسها اجازه دسترسی دارند به عبارتی وقتی یك كامپیوتر درخواستی را ارسال می كند MAC آدرس آن با لیست MAC آدرس مربوطه در AP مقایسه شده و اجازه دسترسی یا عدم دسترسی آن مورد بررسی قرار می گیرد .این روش امنیتی مناسب برای شبكه های كوچك بوده زیرا در شبكه های بزرگ امكان ورود این آدرسها به AP بسیار مشكل می باشد.
انواع استاندارد 80211اولین بار در سال 1990 بوسیله انستیتیو IEEE معرفی گردید كه اكنون تكنولوژیهای متفاوتی از این استاندارد برای شبكه های بی سیم ارائه گردیده است .
80211برای روشهای انتقال FHSS(frequency hopping spared spectrum ) یا DSSS (direct sequence spread spectrum ) با سرعت 1 Mbpsتا 2Mbps در كانال 24 GHz قابل استفاده می باشد.80211a برای روشهای انتقال OFDM (orthogonal frequency division multiplexing ) با سرعت 54Mbps در كانال 5GHz قابل استفاده است.
80211b این استاندارد با نام WI-Fi یا High Rate 802.11 قابل استفاده در روش DSSS بوده و در شبكه های محلی بی سیم نیز كاربرد فراوانی دارد همچنین دارای نرخ انتقال 11Mbps می باشد. 80211g
این استاندارد برای دستیابی به نرخ انتقال بالای 20Mbps در شبكه های محلی بی سیم و در كانال 24GHz كاربرد دارد.جدول زیر خلاصه سایر استانداردهای IEEE در شبكه های بی سیم را نمایش می دهد:
. Bluetoothنوع ساده ای از ارتباط شبكه های بی سیم است كه حداكثر ارتباط 8 دستگاه را با تكنولوژی Bluetooth پشتیبانی می كند دستگاههایی از قبیل PDA ، نوت بوك ، تلفن های همراه و كامپیوترهای شخصی از جمله این موارد هستند می دهد اگرچه این تكنولوژی ممكن است در صفحه كلیدها ،موس ها و Headset و Hands-free تلفن های همراه نیز دیده شود این تكنولوژی در سال 1994 توسط شركت اریكسون ایجاد شد در سال 1998 تعداد كوچكی از كمپانیهای مشهور مانند اریكسون، نوكیا، اینتل و توشیبا استفاده شد. بلوتوس در فواصل كوتاهی بین 9 تا 90 متر كار می كنند این فاصله پشتیبانی به امنیت این تكنولوژی می افزاید .
چرا كه اگر كسی بخواهد ارتباط شما را شنود كند گر چه به ابزار خاصی نیاز ندارد اما بایستی در فاصله نزدیكی از شما قرار بگیرد مهمتری ویژگی بلوتوس این است كه بر خلاف Infrared موانعی مانند دیوار تاثیری بر روی سیگنال آن ندارند از تكنولوژی رادیوئی استفاده كرده كه خیلی گران نبوده و مصرف برق خیلی كمی دارد
تكنولوژی Bluetooth استانداردی است كه ارتباط بی سیم در فواصل كوتاه را برای گستره وسیعی از ابزارها شامل كامپیوترهای رومیزی، Laptop، PDA، موبایل، دوربین دیجیتال، چاپگر، صفحه كلید و حتی موس را ممكن می سازد. بیش از 250 میلیون ابزار Bluetooth در حال حاضر در دنیا استفاده می شود و پیش بینی می شود تا دو سال آینده این تعداد به بیش از یك بیلیون افزایش یابد.
یك شبكه Personal Area Network(PAN) Bluetooth یك تكنولوژی PAN است. از یك باند فركانس رادیویی دیجیتالی كوتاه برای فراهم كردن مكانیزمی برای برقراری ارتباط بی سیم در فواصل كوتاه بر مبنای ad hoc استفاده می كند.Bluetooth امكان تبادل سریع و مطمئن داده و صدا را فراهم می كند. ابزارهای با قابلیت Bluetooth این امكان را به كاربران می دهند كه كابل را از ابزار دیجیتال موجود حذف كنند و در هم ¬ریختگی كابل ها را به فراموشی بسپارند. هدف Bluetooth مرتبط كردن ابزارهای مختلف بی سیم به یكدیگر در یك محیط كوچك مثل دفتر كار یا منزل است. Bluetooth هم چنین می تواند برای اتصال هر ابزاری به دیگری مثل اتصال یك PDA به یك موبایل استفاده شود.
Bluetooth ارزان است و مصرف انرژی پایینی دارد. استاندارد Bluetooth به طور موثری كارهای زیر را انجام می دهد:– حذف كابل و سیم بین دستگاه ها و ابزارهای بی سیم– تسهیل ارتباطات داده و صدا– فراهم كردن امكان شبكه های ad hoc و همگام سازی بین ابزارهای شخصی
Operating Band ابزارهای Bluetooth در باند 245 GHz ISM كار می كنند كه برای استفاده¬های صنعتی، علمی و پزشكی رزرو شده است. این باند در اغلب مناطق دنیا قابل دسترس است. در امریكا و اروپا محدوده فركانس 2400 تا 24835 MHz با كانال های فركانس رادیویی 79 1-MHz RF می باشد. در عمل محدوده 2402 تا 2480 MHz استفاده می شود.
در ژاپن محدوده فركانس 2472 تا 2497 MHz با كانال¬های 23 1-MHz RF استفاده می شود. باند مورد استفاده، مشابه باند ابزارهای شبكه های محلی بی سیم و دیگر ابزارهای سازگار با IEEE 802.11 می باشد.جدول 1 مشخصات Bluetooth را به¬طور خلاصه نشان می دهد.
جدول 1 مشخصات کلیدی تکنولوژی Bluetoothمشخصات توصیفلایه فیزیکی Frequency Hopping Spread Spectrum) FHSS(باند فرکانسی باند ISM (2.4 GHz-2.45GHz)فرکانس hop 1600 hops/secنرخ انتقال داده 1Mbpsمحدوده کاری حدود 10 متر، قابل گسترش تا 100 مترچگونه ابزارهای Bluetooth را شبكه كنیم؟شبكه های Bluetooth برخلاف شبكه محلی بی سیم كه از ایستگاه های كاری بی سیم و Access Point تشكیل می شود، فقط از client ها یا ایستگاه های كاری بی ¬سیم تشكیل می شود. یك client می تواند هر ابزار با قابلیت Bluetooth فعال باشد.ابزارهای با قابلیت Bluetooth به طور خودكار یكدیگر را شناسایی كرده و شبكه تشكیل می دهند. مشابه تمام شبكه های ad hoc، توپولوژی¬های شبكه¬ های Bluetooth می توانند خودشان را بر یك ساختار موقت تصادفی مستقر كنند.
شبكه¬ های Bluetooth یك ارتباط master-slave را بین ابزارها برقرار ¬می كنند. این ارتباط یك piconet را تشكیل می دهد. در هر piconet تا 8 ابزار Bluetooth می توانند با هم شبكه شوند به این صورت كه یكی از آن ها به عنوان master تعیین می شود و تا 7 ابزار می توانند به عنوان slave مستقیماً به شبكه متصل شوند. كار تنظیم و كنترل شبكه بر عهده master است.
ابزارهای هر piconet روی كانال یكسان كار می كنند. اگرچه در هر piconet فقط یك master داریم، ولی slave یك شبكه می تواند در شبكه دیگری به عنوان master عمل كند، بنابراین زنجیره ای از شبكه¬ ها به وجود می آید. این مجموعه از piconetها كه scatternet نامیده می شود، اجازه می دهند كه چندین ابزار در فاصله وسیعی با هم شبكه شوند. این ارتباط هم چنین یك توپولوژی پویا كه ممكن است حین هر نشست تغییر كند را ممكن می سازد: همان طور كه یك ابزار به master نزدیك یا از آن دور می شود، ارتباطات بین ابزارها در شبكه با توپولوژی تغییر می كند. شكل 1 یك piconet و scatternet را نشان می دهد.
شکل 1 شمایی از piconet و scatternet
محدوده ابزارهای Bluetooth محدوده كار ابزارهای Bluetooth به كلاسی كه در آن قرار می گیرند بستگی دارد و اینکه درچه كلاسی قرار می گیرند به میزان قدرت آن ها بستگی دارد.
جدول 2 دسته بندی ابزارهای Bluetoothنوع سطح قدرت محدوده کاریابزارهای کلاس 3 100mW تا 100 مترابزارهای کلاس 2 10mW تا 10 مترابزارهای کلاس 1 1mW کم تر از 10 متر
در كلاس 3، Bluetooth می تواند با دیگر تكنولوژی های شبكه های محلی بی سیم رقابت كند. به¬علاوه با توجه به نرخ انتقال داده ها پیش بینی می شود در آینده فواصل طولانی تر را هم تحت پوشش قرار دهد.
مزایای استفاده از Bluetoothاستفاده از Bluetooth پنج مزیت عمده برای كاربران دارد. این مزایا Bluetooth را یك تكنولوژی جذاب و در دسترس با كارآیی بالا و هزینه كم معرفی می كند. كارآیی و هزینه كم برای كاربران خانگی و هم چنین كاربران تجاری از مزایای عمده است.• جایگزینی كابلدر اغلب ابزارها تكنولوژی Bluetooth جایگزین كابل و ارتباطات جانبی می شود.• تسهیل در به اشتراك گذاشتن فایل
Bluetooth به اشتراك گذاشتن فایل را بین ابزارهایی كه قابلیتBluetooth شان فعال است فراهم می كند. یك تلفن موبایل سازگار با Bluetooth می تواند مثل یك مودم برای laptop عمل كند.• همگام سازی بی¬سیمBluetooth همگام¬ سازی بی سیم خودكار با دیگر ابزارهایی كه luetooth شان فعال است را بدون ورودی كاربر فراهم می كند.• برنامه¬ های كاربردی بی سیم خودكار Bluetooth توابع برنامه های كاربردی بی سیم خودكار را برای برقراری ارتباط با LAN و اینترنت پشتیبانی می كند.• اتصال اینترنتBluetooth توسط گستره وسیعی از ابزارها و برنامه های كاربردی پشتیبانی می شود.
. مشخصات امنیتی Bluetoothبه عنوان یك تكنولوژی بی سیم، Bluetooth ویژگی های امنیتی معدودی را (از بی سیم) به ارث برده است كه كاربران می توانند آن ها را پیاده سازی كنند.شكل 2 مسیر رادیویی Bluetooth را نشان می دهد.
شکل 2 امنیت در Bluetoothهمان گونه كه در شكل 2 مشاهده می كنید امنیت برای Bluetooth روی ارتباطات بی سیم متنوعی-فقط روی مسیرهای رادیویی فراهم می شود. رمزنگاری ارتباط و تصدیق هویت ممكن است فراهم شود ولی امنیت كامل end-to-end ممكن نیست. در شكل سرویس های امنیتی بین PDA و چاپگر، بین موبایل و laptop، بین laptop و كامپیوتر میزی فراهم می شود.
Bluetooth می تواند برای كسانی كه از سیم های طویل و دنباله دار بیزارند، روش مناسبی باشد، این كار به كمك استفاده از یك ارتباط مبتنی بر امواج رادیویی صورت می گیرد كه به كمك آن می توان وسایل مختلف را بدون سیم به یكدیگر متصل نمود. این تكنولوژی اولین بار به وسیله شركت Ericsson ارائه شد و سپس به وسیله هزاران شركت دیگر مورد قبول واقع شد. Bluetooth یك استاندارد باز برای ارتباطات دیجیتالی صدا و داده در فواصل كوتاه بین Laptop, PDA , Phones و دستگاههای رومیزی می باشد. در آینده این تكنولوژی به عنوان استانداردی در دهها میلیون تلفن همراه و کامپیوترهای قابل حمل و خانگی و هر گونه دیگری از وسایل الكترونیكی در خواهد امد. Bluetooth انتقال داده ها را با سرعت kbp/s720 در محدوده 10 متری انجام می دهد، كه اگر افزایش قدرت نیز صورت گیرد این رقم به 100 متر افزایش می یابد.
Bluetooth از امواج رادیویی چند سویه ای استفاده می كند كه از بین دیوار و موانع غیر فلزی نیز عبورمی كند. Bluetooth در باند 24 GHz داده ها را منتقل كرده و در هر ثانیه 1600 بار سیگنالهایش را تغییر می دهد و اگر تداخلی از طریق وسایل دیگر موجود در منزل بوجود آید، مخابره متوقف نشده و فقط سرعت آن كاهش می یابد.كاربردها: headset شما برای اتصال به تلفن همراه دیگر به سیم نیازی ندارد و یا Laptop شما به سادگی می تواند اطلاعاتش را به چاپگری كه در اتاق مجاور قرار دارد بفرستد. دستگاه مایكروویو منزلتان می تواند پیغامی را به تلفن همراه شما بفرستد و شما را از اماده شدن غذا با خبر سازد و یا می توانید از طریق تلفن همراه بسته بودن اتومبیلتان را كنترل كنید و یا دهها مورد و كاربرد دیگر.نصب صحیح بلوتوثاین روش در مورد بلوتوث های MSI امتحان شده1- ابتدا بلوتوث را به پورت مخصوص USB وصل کنید.2- سپس CD بلوتوث را داخل CD-ROM بگذارید تا مراحل شناسایی آن توسط کامپیوتر طی شود.3- حالا بلوتوث را از پورت خود جدا کنید و نصب نرم افزار را از روی CD شروع کنید.4- در این مرحله در حین نصب نرم افزار، دستگاه به شما خطای نبودن بلوتوث در پورت مربوط را میدهد که شما باید همان لحظه بلوتوث را به پورت متصل کنید و پیغام خطا را OK کنید.5- بعد از Restart کردن روی ایکن My Bluetooth Place در دسکتاپ دو بار کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشود در سمت راست رویBlurtooth Setup Wizard کلیک کنید.6- سپس از 4 گزینه ای که جلوی شماست اولی را انتخاب کرده ( I Know the Service …) و Next را بزنید.7- حالا در پنجره بعدی با توجه به کاری که میخواهید با بلوتوث انجام دهید (برای انتقال اطلاعات یا هندزفری یا ;) یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.8- در قسمت بلوتوث گوشی یک نام برای ان انتخاب کنید و بلوتوث را روشن کنید) در این قسمت دستگاه مشغول جستجوی گوشی شما است، وقتی ان را پیدا کرد روی اسمی که برای گوشی انتخاب کردید کلیک کنید و دکمه Next را بزنید.
9- در این مرحله یک کد بین گوشی شما و کامپیوتر باید انتخاب شود که شما با وارد کردن کد دلخواه در کامپیوتر، بعد از چند ثانیه گوشی نیز ان کد را از شما میپرسد و بعد از وارد کردن ان ایکن مربوط در My Bluetooth Place شما ظاهر میشود.با ظاهر شدن ایکن مربوط گوشی شما اماده انتقال اطلاعات به کامپیوتر یا بالعکس از طریق بلوتوث میباشد.
با ایجاد هر تكنولوژى مردم مشتاق شده تا با آن آشنا شوند ولى بلافاصله تكنولوژى پیشرفته دیگرى متولد مى شود. یكى از این تكنولوژى ها، Bluetooth است كه به ارتباط بى سیم با برد كوتاه مربوط مى شود. این تكنولوژى در تمام قطعات، وسائل الكترونیكى و ارتباطى كاربرد دارد و استفاده از آن تنها به شبكه ها و اینترنت مربوط نمى شود، به طورى كه امروزه حتى موس و كى بورد Bluetooth هم به بازار آمده است.
اكثر كارشناسان و متخصصین كامپیوتر و شبكه اعتقاد دارند كه سال 2004 سال پیشرفت هر چه بیشتر این تكنولوژى خواهد بود. فرض كنید در منزلتان از تكنولوژى Bluetooth استفاده مى كنید و در حال چك كردن E-mailهاى خود از طریق تلفن همراه هستید، در همان حال نامه اى از دوست خود دریافت مى كنید. شما هم نامه او را از طریق Bluetooth به پرینتر كه به این سیستم مجهز است ارسال كرده و یك پرینت از آن تهیه مى كنید. در همین زمان تلویزیون هم مشغول پخش برنامه اى است كه بلافاصله تصویر را به مانیتور انتقال داده و توسط CD-Writer كه به تكنولوژى Bluetooth مجهز است تصاویر را روى CD ذخیره مى كند. اینها تنها برخى از موارد استفاده تكنولوژى Bluetooth در زندگى امروز است. تجهیزات مجهز به این تكنولوژى در كنار هم شبكه اى خانگى به نام PAN (Personal Area Network) را ایجاد مى كنند.
تاریخچه Bluetooth شاید جالب باشد تا از تاریخچه نام Bluetooth هم اطلاع داشته باشیم. این نام از نام یك پادشاه دانماركى به نام Harald Blaatand گرفته شده است. كلمه Blaatand پس از انتقال به زبان انگلیسى به شكل Bluetooth تلفظ شد كه به معنى دندان آبى است. این پادشاه كه بین سال هاى 940 تا 986 مى زیست، توانست دانمارك و نروژ را كه در جنگ هاى مذهبى با هم مشكل پیدا كرده بودند متحد كند و از آن پس شهرت زیادى كسب كرد.
در واقع تكنولوژى Bluetooth هم بر پایه اتحاد یكپارچه سیستم هاى كامپیوتر در قالبى بدون سیستم تاكید دارد كه نماد كار و تلاش پادشاه دانماركى است. ایده اصلى ایجاد این سیستم در سال 1994 توسط شركت موبایل Ericsson ارائه شد. این شركت به همراه چند شركت دیگر به دنبال یك سیستم ارتباطى بین وسایل الكترونیكى مختلف بودند تا قادر به هماهنگى و سازگارى با هم باشند.
ادامه خواندن مقاله بلوتوث
نوشته مقاله بلوتوث اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.