nx دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
nx
بسمه تعالیدر حال حاضر پروژه كارآموزی موردنظر مربوط به پروژه 416 واحد مسكونی سامان II میباشد كه از لحاظ سازهای اسكلت آن از نوع اسكلت بتنی و سقف از جنس تیرچه بلوك میباشد. سایت پروژه فوق شامل 26 بلوك بوده كه هر بلوك شامل 15 واحد ، 8 واحد یكخوابه و 7 واحد دو خوابه میباشد كه در حال حاضر در مرحله نازك كاری میباشد در این خصوص كنترل موارد اجرایی – تهیه
صورت وضعیتها – تأیید اردهای كارهای انجام شده و متره و برآورد و تهیه صورت جلسات مختلف در راستای كارهای انجام شده ، جزء عملیاتی است كه هر روز به انجام میرسد كنترل موارد اجرایی مانند رفع نقصها و خرابیهای موارد اجرا شده اعم از رنگكاری ، لكهگیری ، درزها و تركهای رفع ایجاد شده در دیوارهای داخلی و خارجی ، جوشكاری ، نازككاری و بسیاری موارد دیگر باید به دقت صورت پذیرد . همچنین تهیه صورت وضعیتها و … عملیات متره و برآورد ساختمان
مدیریت نیز در این مدت به انجام رسید. ساختمان مدیریت این پروژه از نظر سازهای اسلكت آن از نوع اسكلت فلز و سقف از جنس تیرچه بلوك میباشد. مساحت آن حدود 700 متر مربع بوده و در حال حاضر در مرحله اجرا میباشد. با ارائه نقشههای ساختمان مدیریت مجتمع فوق ضمن بررسی و مطالعه به روی نقشههای فوق عملیات متره و برآورد، كدبرداری و تعیین كدهای ارتفاعی ، تعیین موقعیت مكانی ساختمان فوق از جمله كارهای ولیه است كه در خصوص
اجرای عملیات ساختمان مدیریت به كار گرفته شده است. در این خصوص تعیین كدهای ارتفاعی (ترازیابی) ، خاكبرداری و خاكریزی ، لاشهچینی، سنگ مالون جهت بالا آوردن سطح فنداسیون و اجرای تیپبندی فونداسیون بر روی لاشه سنگهائی كه قبلاً كار شده بود و همچنین اجرای بتن مگر آن از جمله كارهایی است كه در اجرای كار به انجام رسیده است.
لازم به ذكر است در مرحله آكسبندی ساختمان مدیریت ، در سه مرحله اصلاحیه از طرف مشاورین ابلاغ گردید كه طبق اصلاحیه ، موقعیت و طرح اولیه داخلی بنا تغییر داده شد.
بعد از قالببندی فنداسیون و اجرای آرماتورگذاری مطابق نقشههای اجرایی ارائه شده توسط مشاور و نصب بین پیلتها و سپس اجرای عملیات بتنریزی و كنترل كلیه مسائل ذكر شده از جمله كارهایی است كه طی روزهای كارآمدهای توسط اینجانب به انجام رسیده است.
لازم به ذكر است كه قبل از عملیات بتنریزی كنترل سطح تراز كلیه بین پیلتها و هم تراز كردن آنها از جمله عملیاتی است كه باید مدنظر قرار گیرد. توضیح اینكه پیچ و بولتهایی كه در زیر بین پلیتها قرار دارد بایستی قبل از عملیات بتنریزی توسط گریس اندود شی تا پس از عملیات بتن ریزی زنگ نزند.
براحتی جهت رگلاژ باز شود. و ویبره كردن بتن جزء اعمالی است كه در مقاومت بتن نقش بسزایی دارد. پس از اینكه عملیات بتنریزی انجام پذیرفت تمامی بین پلیتها را باز كرده و اول سطح بین پلیتها توسط گروت هم تراز میگردد برای این منظور بالاترین تراز بین پلیت را انتخاب كرده و بقیه بین پلیتها را هم تراز با آن بیس پلیت هم تراز مینماییم. این ارتفاع توسط گروت هم تراز میگردد. (گروت ملاتی متشكل از ماسه با وی و سیمان میباشد) پس از حصول اطمینان از هم تراز بودن بیس پلیتها ، میتوان عملیات جوشكاری ستونها را شروع نمود. با توجه به نقشههای اجرایی ارائه شده از سوی مشاور تعیین سایز ستونها ، نوع اتصالات (ورقها ، نبشیها ، براكتها و …) و تعیین سایر عضوهای سازهای ساختمان بسیار مهم و حائز اهمیت است . زیرا بر اساس برآوردهای انجام شده حجم آهنآلات ما تعیین میگردد. محوطه سازی :
محوطهسازی و اجرای فضای سبز پروژههای فوق نیز در حال اجرا میباشد. مهمترین نكته در اجرای عملیات محوطهسازی ، تعیین وضعیت آبهای سطحی میباشد كه این مهم با ترازیابی انجام میشود بدین صورت كه از محلهایی كه در ارتفاعی بالاتر قرار دارند شیب را به سمت مكانهایی كه از تراز پایینتر قرار دارند هدایت میكنیم . برای این كار میتوان متناسب با نوع كار از جوی یا كانیو استفاده نماییم . كانیو اگر در كنار باشد یكطرفه و اگر در وسط باشد به صورت كامنچی دو طرفه اجرا میشود.
منظور از محوطه سازی تسطیح و آمادهسازی محوطه ساختمانهای پروژه ، سیستمهای ارتباطی شامل خیابان سازی ، پیادهرو سازی ، شبكههای جمعآوری آب و فاضلاب ، آبرسانی ، شبكههای توزیع نیروی برق و گاز و بالاخره ایجاد فضای سبز میباشد. پیمانكار موظف است با توجه به نقشههای اجرائی و برنامه زمانبندی اجرای عملیات ، نسبت به اجرای مرحله به مرحله كار اقدام نماید. تقدم و تأخر اجرای قسمتهای مختلف كار و هماهنگی آن با سایر پیمانكاران پروژه كه زیر نظر دستگاه نظارت صورت میگیرد باید توسط پیمانكار رعایت شود تا از دوبارهكاریها و بوجود آمدن اشكالات بعدی جلوگیری شود. در صورت عدم رعایت نكات لازم در اجرای مرحلهای كار ، پیمانكار مسئول بروز اشكالات بعدی خواهد بود و برای رفع این مشكلات باید بخرج خود و زیر نظر دستگاه نظارت عمل نماید. (قبل از شروع عملیات اجرایی رعایت نكات زیر توصیه میشود )
نقاط ، نشانه و مبدأ و كارهای نقشهبرداری نقاط اصلی ، نشانه و مبدأ طرح از طریق كارفرما و دستگاه نظارت تحویل پیمانكار خواهد گردید. پیمانكار موظف است كه نسبت به حفظ و حراست این نقاط نهایت دقت را بعمل آورد. تغییرات احتمالی نقاط اصلی با نظر دستگاه نظارت انجام میشود. با توجه به ماهیت پروژه پیمانكار باید به تعداد لازم و كافی نقاط مرجع فرعی تعبیه نماید نقاط فرعی باید روی پایههای بتنی به ابعاد حداقل 10 ، 10 سانتیمتر و مستقر در عمق حداقل 70 سانتیمتر علامتگذاری شوند. پایههای بتنی باید رنگآمیزی و شمارهگذاری شده و حداقل 35 سانتیمتر بالاتر از سطح زمین قرار گیرند.
تخریب ساختمانهای موجود و قدیمی و سایر مستحدثاتی كه در محل پروژه موجود بوده و تخریب آنها برای اجرای طرح ضروری است باید قبل از تخریب اندازهگیری و صورت مجلس گردند ، عملیات تخریب باید با نظر و تأیید دستگاه نظارت صورت گیرد. در مورد آثار باستانی قبل از انجام هر گونه عملیات تخریب باید موافقت كتبی اداره حفاظت آثار باستانی توسط كارفرما كسب شود و عملیات تخریب بشرح فوق صورت مجلس و اجراء گردد. بهنگام تخریب ساختمانها باید اصول بهداشتی و ایمنی كامل رعایت گردد.
دفع گیاهان و كندن اشجار تمامی سطوحی كه عملیات خاكی بر روی آنها صورت میگیرد یا مناطقی كه بعنوان منابع قرضه مورد استفاده واقع میشود باید از وجود خاكهای نباتی ، نباتات و درختان كاملاً پاك شود . قطع و ریشهكنی درختان باید بصورتی انجام شود كه به تأسیسات و ساختمانهای مجاور حریم پروژه صدمهای وارد نیاید. چاهها و قنوات
چنانچه در محوطه و محل تأسیسات ، چاههای قدیمی فاضلاب یا قناتهای متروكه وجود داشته باشد كه پر كردن آنها ضروری باشد باید این كار با مصالح مناسب نظیر خاك ، شفته و سنگ لاشه انجام شود. در صورتی كه پر كردن چاه مقرون بصرفه نباشد می توان نسبت به طوقهچینی و مسدود نمودن آن اقدام نمود (در مورد قنات های متروكه اگر عمق قنات حداكثر تا 10 متر باشد باید بطریق بالا آنرا پر و اصلح نمود ولی اگر عمق آن بیشتر از 10 متر باشد باید طبق دستور دستگاه نظارت عمل شود ، در این حالت توصیه میشود قنات با خاك و مخلوط رودخانهای پر شود) در صورت لزوم میتوان از شفته آهكی نیز استفاده نمود.
حفظ محوطه از نفوذ و ورود آب محوطه كارگاه باید از نفوذ و ورود آبهای سطحی محفوظ نگهداشته شود . اجرای كارهای ساختمانی نظیر بندهای خاكی ، آبروها ، سنگچینها ، لولهگذاریها و سازههای فنی برای جلوگیری از ورود آبهای سطحی یا زیرزمینی و بالاخره ایجاد تأسیسات موقتی برای كنترل آبهای زائد و آماده ساختن تأسیسات دائمی برای بهرهبرداری باید طبق نقشهها و دستورات دستگاه نظارت انجام شود. تأمین آب كشاورزی و آبرسانی شهری
طراحی و اجرای سیستم حفاظت كارگاه باید چنان باشد كه در طول مدت اجرای كارهای ساختمانی هیچگونه وقفهای در امر تأمین آب كشاورزی مزارع اطراف یا مصارف شهری پیش نیاید ، در صورت لزوم تغییر مسیرها و تأمین بدون وقفه آنها باید زیر نظر دستگاه نظارت صورت پذیرد. تسطیح محوطه
منظور از تسطیح محوطه رفع پستی ها ، بلندیها و ناهمواریهای موجود محوطه تا رسیدن به تراز موردنظر برای تنوع كارهای ساختمانی است پر كردن نقاط كود مسیلها، ستومنو ، نظایر آنها باید با خاكهای حاصل از خاكبرداری نقاط بلند و تپه و ماهور صورت گیرد.حمل خاك از خارج كارگاه برای تسطیح محوطه مجاز نمیباشد مگر با تأیید دستگاه نظارت و عدم تكافو و نامناسب بودن خاك حاصل از خاكبرداریها ، عملیات تسطیح باید بر اساس نقشههای اجرایی و دستورات دستگاه نظارت صورت گیرد. پی كنی و گودبرداری محل سازهها و ابنیه فنی پس از تسطیح محوطه صورت خواهد گرفت. زهكشی محوطه
به منظور انحراف و خارج نمودن آبهای ناشی از بارندگی ، تثبیت و كنترل سطح آب زیرزمینی تا عمق و تراز معین ، مهار سیلاب در حین اجرای عملیات ساختمانی و پس از پایان كار باید زهكشی محوطه بر اساس نقشههای اجرائی و دستورات دستگاه نظارت توسط پیمانكار انجام شود. در هر مورد مهندس مشاوره نحوه زهكشی در حین اجرای عملیات و نیز در طول عمر پروژه را مشخص نموده و پیمانكار باید بر اساس نقشهها و دستورات دستگاه نظارت عمل نماید. پیمانكار میتواند روشهای موردنظر خود را كه باعث تسریع و سهولت در كار میباشد بصورت گزینهای بدستگاه نظارت ارائه نماید تا پس از تصویب دستگاه نظارت مودرد عمل قرار گیرد.
زهكشی تحت الارضی به منظور كنترل و تثبیت سطح آب زیرزمینی در تراز و رقوم موردنظر زهكشی تحت الارضی صورت میگیرد این تراز با توجه به رقوم پی سازهها ، تراز پی زیرزمینها و نقاط زیرین ساختمان تعیین میشود تا از نفوذ آب و ایجاد مشكلات ناشی از رطوبت برای ساختمانها و سازهها جلوگیری شود. این زهكشی موجب كنترل و تثبیت دائمی سطح آب زیرزمینی میشود. جزئیات اجرائی و مصالح بكار گرفته شده باید بر اساس نقشههای اجرایی و دستورات دستگاه نظارت باشد. زهكشی تحت الارضی و كنترل سطح آب زیرزمینی ممكن است بصورت زیر انجام شود :
روش ثقلی در این روش بسته به نوع زمین و توپوگرافی آن از شبكهبندیهای مختلف استفاده میشود. بدین منظور لولههای فرعی در فواصل معین از یكدیگر قرار داده میشوند ، این لولههای فرعی بنوبه خود به یك سیستم جمع كننده متصل میشوند. نحوه آرایش لولههای فرعی و لوله اصلی ممكن است بصورت شبكهای (لولههای فرعی از یك طرف و عمود به لوله اصلی) یا شبكه استخوان ماهی (لوله اصلی در وسط محوطه ، و لولههای فرعی با زاویه در پلان اجرا شوند در مورد سازه كوچك میتوان با نصب لولههای زهكشی در طرفین سازه ، عمل زهكشی را انجام داد.
لولههای زهكشی از نوع لولههای آزبست سیمانی سوراخ شده ، پی – وی – سی ، پلی اتیلن و سفالی میباشد . عرض تراشه بین 35 تا 45 سانتیمتر اختیار میشود و اطراف لولهها باید با مصالح دارای خاصیت زهكشی (فیلتر) پر و حفاظت شود (لوله اصلی زهكشی باید به سیستم جمعآوری آبهای سطحی ، فاضلاب محوطه یا در صورت امكان به رودخانه یا مسیلهای خروجی منطقه متصل شود) مصالح فیلتر بسته به نوع خاك متفاوت بوده و در هر مورد باید مشخصات و دانهبندی آنها در مشخصات فنی خصوصی ذكر شود. در صورت نبود این مشخصات رعایت نكات زیر در مورد دانهبندی مصالح فیلتر اجباری است. در روابط فوق Da نشان دهنده قطر ذراتی است كه از درصد ذرات ریزتر از آن باشد. علاوه بر شرایط فوق باید شرایط زیر نیز در مورد مصالح فیلتر صادق باشد : الف – 100% مصالح فیلتر باید از الك 5/37 میلیمتر ( اینچ ) بگذرد.
ب – 90% مصالح فیلتر از الك 19 میلیمتر ( اینچ ) بگذرد.پ – حداكثر 10% از مصالح فیلتر از الك نمره 60 بگذرد. ت – در نقاطی كه زهكشی شیاردار (روزنهدار) بكار میرود باید Dn5 مصالح فیلتر بزرگتر از نصف قطر روزنه باشد. ج – ضخامت قشر فیلتر باید در نقشههای اجرائی ذكر شود. روش پمپاژ به منظور كنترل و پائین انداختن سطح آب زیرزمینی میتوان از روش پمپاژ از طریق چاههای با عمق زیاد یا از طریق چاههای با عمق كمتر استفاده نمود. روش كار بدین ترتیب خواهد بود كه بسته به سطح آب زیرزمینی میزان پائین انداختن آب و نوع خاك ، چاههای با فواصل معین در سطح منطقه حفر و سیستم چاهها بوسیله شبكه ای از لوله های جمع كننده بیكدیگر متصل و آب تحت الارضی به نقاط مشخص پمپ میشود جزئیات و روش اجرای كار باید در نقشههای اجرائی و مشخصات فنی خصوصی ذكر شود.
روش برده عایق در این روش دیوار با پرده عایق با عرض 50 یا 60 سانتیمتر و عمق مشخص تا رسیدن به لایهای غیر قابل نفوذ ادامه مییابد. محل حفاری یا مخلوطی از سیمان و بنتونیت پر و تكمیل میشود ضریب آبگذری این دیوار بسیار كم بوده و عملاً پردهای غیر قابل نفوذ در برابر نفوذ آبهای زیرزمینی ایجاد مینماید. در این روش میتوان از سیرهای فولادی نیز استفاده نمود. روش اجرای كار و جزئیات آن باید قبل از شروع عملیات بتأیید دستگاه نظارت برسد. جدول گذاری و آبروسازی
كلیات جدول گذاری و آبروسازی به منظور تقسیم محوطه به خیابانهای اصلی و فرعی ، پیادهروها ، فضاهای سبز و بالاخره جمعآوری آبهای سطحی صورت میگیرد. در هر مورد جزئیات اجرائی و نحوه اجرائی عملیات باید در نقشههای اجرائی و مشخصات فنی خصوصی ذكر گردد. پیمانكار موظف است پس از تسطیح و رسیدن به رقومهای مورد نظر نسبت به جدول گذاری و آبروسازی اقدام نماید. مصالح
برای جدولگذاری عموماً از قطعات بتن پیشساخته و در پارهای موارد با توجه به شرایط كار از بتن درجا استفاده میشود. با توجه به ارتفاع كم جداول بتنی ، عموماً این جداول بدون آرماتور بوده و چنانچه ارتفاع كارگذاری جدول زیاد و رانش خاك قابل توجه باشد باید از جداول بتن مسلح استفاده نمود. برای جمعآوری آبهای سطحی راههای ارتباطی و خیابانها میتوان از كانیو و با مقاطع (v) شكل یا نیم دایره از بتن پیش ساخته یا درجا استفاده نمود. چنانچه از جدولگذاری بصورت سرپوشیده به منظور جمعآوری آبهای سطحی استفاده شود باید در فواصل معین و بر اساس نقشههای اجرائی دریچههای تخلیه و جمعآوری آبهای حاصل از شستشوی خیابان و آبهای باران بصورت دریچههای افقی ، عمودی یا تركیبی از این دو پیشبینی نمود . روش اجراء
پس از انجام عملیات تسطیح محوطه ابتدا باید محور خیابانها و پیادهروها را میخكوبی نموده و پس از ارزیابی و برداشت نیمرخ طولی با توجه به خط پروژه و رقوم میخهای برداشت شده رقوم كف تمام شده جدول گذاری را مشخص و بر اساس رقومهای خواسته شده اقدام به خاكبرداری محل جداول نماید. مسیر دقیق جدولگذاری در خطوط مستقیم و قوسها باید با رنگ كاملاً مشخص گردد. جدولگذاری باید روی پی مستحكم و یكنواخت صورت گیرد. در نقاطی كه بعلت تراز زمین و نامناسب بودن خاك زیر پی خاكبردای اجتنابناپذیر باشد پس از خاكبرداری باید تا تراز موردنظر با مصالح مناسب نظیر سنگ و ملات یا شفته
زیرسازی انجام شود. در صورتیكه بدلایلی و بر اساس نقشههای اجرائی ارتفاع جدولگذاری یكنواخت نباشد و نتوان از جداول پیشساخته استفاده نمود باید جدولسازی با بتن در جا انجام شود جدولهای پیش ساخته باید پس از تراز و نصب بندكشی و كامل شود. چنانچه طول جدولگذاری زیاد باشد باید طبق نقشههای اجرایی درزهای انبساط به عرض حداقل 10 الی 15 میلیمتر پیشبینی شود. فاصله درزهای انبساط نباید از 6 متر بیشتر باشد . درزهای انبساط باید با مواد مناسب نظیر آسفالت پر شود.
ادامه خواندن کارآموزي پروژه 416 واحد مسكوني
نوشته کارآموزي پروژه 416 واحد مسكوني اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.