nx دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
nx
مقدمه :ایجاد پاركهای جنگلی و ملی و مناطق حفاظت شده به دلیل حفاظت از طبیعت و حیات وحش است. ایجاد استراحتگاه و مناطق تفرجگاهی برای مردم لازم و ضروری است. با افزایش جمعیت و ایجاد شهرهای بزرگ و مراكز صنعتی در سالهای اخیر احتیاج مردم به مناطق تفرجگاهی بیشتر شده و مسئولین شهرها را بر آن واداشت كه پاركهای عمومی بیشتری در داخل و اطراف شهرها به وجود بیاورند.
دفتر جنگلكاری و پاركهای سازمان جنگل ها تعداد زیادی پاركهای جنگلی در كشور ایجاد كرد تا علاوه بر ایجاد محلهای تفرجگاهی برای مردم بتواند اكوسیستمهای ویژه منطقهای را نیز در مقابل تخریب انسانها حفظ و حراست بكند. اگرچه اولین جنگل دست كاشت با نام پارك جنگلی اهواز در سال 1342 احداث گردید ولی پارك جنگلی تهران (پارك خرگوش دره ) با وسعتی بالغ بر 140 هكتار اولین تفرجگاه جنگلی دست كاشت است كه در سال 1343 پس از ملی شدن جنگلها به منظور ایجاد فضای سبز و محلی برای تفرج شهروندان تهرانی احداث گردیده است. پارك جنگلی هراز و سیسنگان طبیعی است كه در سال 1344 احداث شدهاند.در حوزه اداره كل منابع طبیعی منطقه ساری تعداد 9 پارك جنگلی وجود دارد كه به شرح زیر میباشد :
ردیف نام پارك مساحت شیوه مدیریت نام مجری
1 پارك جنگلی مرحوم آشتیانی نور 3750 هكتار دولتی اداره كل منابع طبیعی ساری2 پارك جنگلی شهید زارع ساری 70 هكتار دولتی اداره كل منابع طبیعی ساری3 پارك جنگلی میرزا كوچك خان آمل 420 هكتار دولتی اداره كل منابع طبیعی ساری4 پارك جنگلی عباس آباد بهشهر 138 هكتار دولتی سازمان ایرانگردی و جهانگردی5 پارك جنگلی میرود بابلسر 23 هكتار دولتی سازمان ایرانگردی و جهانگردی6 پارك جنگلی جوارم سوادكوه 362 هكتار خصوصی سازمان ایرانگردی و جهانگردی
7 پارك جنگلی تلار قائم شهر 167 هكتار خصوصی سازمان ایرانگردی و جهانگردی8 پارك جنگلی كشپل چمستان 22 هكتار خصوصی شهرداری چمستان9 پارك جنگلی بزچفت بابل 765 هكتار خصوصی شهرداری بابل
چكیده :پارك جنگلی تلار قائم شهر واقع در جاده نظامی قائم شهر یكی از پاركهای جنگلی سرسبز و زیبای استان مازندران میباشد كه نیاز به حفاظت و نظارت بیشتری دارد. در پاركهای جنگلی كلاً تأسیساتی مثل پیادهرو – پاركینگ – جاده – سرویس بهداشتی – آبنما – فضای گلكاری – نیمكت – اتاقكهای چوبی سرپوشیده – رستوران – زمین ورزشی – باغ كودكان – محل پیكنیك و ; ضروری است. پاركها، جنگل ها، مراتع، دریاها و كلاً پدیدههای طبیعی و زیبا منابع اصلی و تفرجگاهی هستند. انسان در این مناطق به تفریح و تفرج می پردازند و از زیباییهای طبیعت لذت میبرد و روح و روان خسته خود را التیام میبخشد.
معرفی استان مازندران :مساحت استان مازندران حدود 23830 كیلومتر مربع معادل 5/1 درصد سطح كشور است. بر اساس تقسیمات جغرافیایی و سیاسی شامل 15 شهرستان 43 بخش، 46 شهر، 110 دهستان میباشد. جمعیت تقریبی آن بر اساس آخرین سرشماری سال 1375 حدود 000/600/2 نفر ( 3/4 درصد كل كشور ) كه شامل 46 درصد جمعیت شهری و 54 درصد جمعیت روستایی میباشد.استان مازندران از سمت شمال به دریای خزر، از شرق به استان گلستان، از سمت جنوب به استانهای تهران و سمنان و قزوین و از سمت غرب به استان گیلان محدود میگردد.
این استان دارای حدود 000/169/2 هكتار منابع طبیعی ( جنگل و مرتع ) بوده است كه حدود 91 درصد سطح استان را تحت پوشش دارد. استان مازندران از شرایط اقلیمی و زیستگاهی متنوعی برخوردار است.
معرفی شهرستان قائم شهر :شهرستان قائمشهر كه مركز آن شهر قائمشهر است یكی از شهرستانهای استان مازندران به شمار میرود و از لحاظ موقعیت جغرافیایی در مركز استان واقع شده است. در تصمیمات سیاسی قبل از انقلاب دقیقاً شهرستان میانی این استان بوده است. شهرستان قائمشهر از سمت شمال به جویبار، از سمت شرق به ساری، از سمت جنوب به شهرستان سوادكوه ( ارتفاعات البرز ) و از سمت غرب به شهرستان بابل محدود میگردد.
وسعت قائمشهر 4585 كیلومتر میباشد این شهرستان دارای 2 بخش و از 150 روستا تشكیل شده است. از لحاظ بعد مسافت شهر قائمشهر كوتاهترین فاصله را با شهر ساری ( مركز استان مازندران ) دارا میباشد.جمعیت این شهرستان حدود 000/295 نفر میباشد. 590 خانواده كه 52 درصد شهری و 48 درصد روستایی میباشد.
خاك :حاشیه باریك در شمال محدوده شهرستان قائمشهر را خاكهای شور و قلیایی میسازد. بافت خاكها در بیشتر مناطق اصولاً سنگین است. در اراضی رودخانه سیاهرود بافت خاك متوسط اراضی ساحلی سبك تا خیلی سبك دارند.ناهمواری و شكل زمین :در شهرستان قائمشهر سه تیپ ناهمواری دیده میشود. بخش جنوبی شهرستان تیپ ناهمواری كوهپایهای دارد كه ارتفاع آن بین 200 تا 800 متر تغییر مییابد و تقریباً آخرین برجستگی كوههای البرز هستند كه بر قسمت جلگهای تغییر مییابد و تقریباً آخرین عوارض برجستگی كوههای البرز هستند كه به قسمت جلگه مربوط میشود و دامنههای كمشیب كوهپایهها پوشیده از جنگل و
باغات میوه است لیكن در نواحی پستتر دامنهها در صورتی كه امكان سوار شدن آب بر زمین میسر باشد بخش میانی كه قسمت عمده سطح شهرستان را تشكیل میدهد از جلگههای نسبتاً هموار آبرفتی تشكیل شده است كه با شیبی ملایم به سمت شمال كشیده شده است. بخشی از شمال ادامه همان جلگه به سمت دریاست حداكثر ارتفاع زمین در این قسمت 18 – متر از سطح دریای آزاد قرار دارد و بدین ترتیب حدود 1 متر از سطح دریای خزر بلندتر است شیب زمین عمدتاً از شمال به جنوب بوده.
ساختمان زمینشناسی :ساختمان زمینشناسی حوزه نفوذ قائمشهر در نواحی جلگهای با كوهپایهای متفاوت است. نواحی جلگهای از نظر زمینشناسی ساختمان ساده دارد.این قسمت از نهشتهای رسوبی و آبرفتی دوران چهارم تشكیل شده است. بافت زمین از رسوبات نرم آبرفتی است كه در نتیجه فعل و انفعالات آب و هوای جریان آبهای سطحی از نواحی كوهستانی مجاور كنده شده در این قسمت جای گذاشته شده است این رسوبات به روی رسوبات قدیمیتر از خود قرار گرفتهاند.آب و هواآب و هوای این شهرستان نیمه مرطوب و معتدل مدیترانه میباشد.ارتفاع از سطح دریا m)) درجه حرارت ( c ) بارندگی سالانه (mm) میانگین حداكثر سالانه میانگین حداقل سالانه متوسط سالانه 7/14 9/20 1/12 16 718
جدول : ویژگیهای دما و بارش شهرستان قائم شهر در سال 1375
وسعت جنگلهای قائمشهر :مساحت كل حوزه استحفاظی منابع قائمشهر 128614 هكتار است كه دارای 4 واحد منابع طبیعی به شرح ذیل میباشد :
1- واحد منابع بیشه سر 64904 هكتار2- واحد منابع طبیعی اندرگلی 11361 هكتار3- واحد منابع طبیعی شیرگاه 20011 هكتار4- واحد منابع طبیعی لفور 32338 هكتارمساحت كل مراتع قائم شهر ییلاقی ( 300 هكتار ) قشلاقی ( 8000 هكتار ) میباشد كه در حال حاضر 700 هكتار باقی مانده است. مساحت جنگلهای قائمشهر قریب 000/60 هكتار میباشد كه از هفتتن تا افرا تحت گسترش دارد.در گذشته نهچندان دور این منطقه دارای جنگلهای انبوه كه پناهگاه حیوانات وحشی و پرندگان بوده است اما بنا به دلایلی دیگر هیچ حیوان و پرندهای وجود ندارد. در حاشیه باغات و شالیزارها تك درختانی از جنگل انبوه باقی مانده است كه این درختان عبارتند از :( شب خسب – ولیك – افرا – آلوچه وحشی – اوجا )روستاهای زیادی در حاشیه این جنگلها قرار گرفته اند كه میتوان به : ایوك – منگل – كرچنگ – هفتتن – تالارپشت و ; اشاره كرد.در جنوب غربی قائم شهر منطقه حفاظت شده به نام پارك جنگلی تالار كه وسعت آن 153 هكتار میباشد. این جنگل طبیعی دارای چشماندازهای بسیار زیبا و گونههای متنوع از درختان میباشد. گونههای پهن برگ گونههای غالب این منطقه است و درصد كمی را گونه های سوزنی برگ تشكیل میدهد.گونههای درختان جنگلهای حوزه شهرستان قائمشهر :راش oreintalis Fagusپلت ( افرا ) relatinum Acerشمشاد hyreaua Buausممرز Betulus Carpinusملج glabra Ulmusآزاد Carpinifelia Zelkevaاوجا Curpinifolia almusبلند مازو Castaniefolia Uereusتوسكا Sabcorbata Alnus
شبخسب Julibrissin Albiza
و گونههای دیگر;این منطقه به دلیل وضعیت توپوگرافی و نوع خاك و اقلیم منطقه چنین جنگلهای با این تنوع گونههای گیاهی و جانوری دیده میشود.پراكنش گونهای در این منطقه به ترتیب زیر میباشد :توسكا – افرا – ممرز – راشتعریف پاركهای جنگلی :
محدوده محصور و جدا شده از بافت طبیعی جنگلی كه امكانات رفاهی اولیه از قبیل سرویسهای بهداشتی آب – برق – پاركینگ – نمازخانه – كمپ چادر و امثال آن میباشد.هدف از تأسیس پاركهای جنگلی :هدف از تأسیس پاركهای جنگلی به این شرح میباشد :الف ) در وهله اول هدف از تأسیس پاركهای جنگلی، نوعی بهرهبرداری صحیح و سالم از دادههای رایگان طبیعت به جای سرمایهگذاری و صرف انرژی كار و هزینه در مناطق فاقد جنگل میباشد.امروزه برای مردم متمول و حتی متوسط تهیه وسایل نقلیه زیاد مسأله انگیز نیست و خانوادههای متمول و متوسط اكثراً دارای وسیله نقلیه شخصی هستند و وجود وسیله نقلیه خود عامل مهم تحرك است. برای خانوادههای كمبضاعت نیز با برنامهریزی صحیح میتوان وسایل نقلیه عمومی فراهم نمود كه آنها را در زمانهای معین به پارك جنگلی دور از شهرها برساند. بنابراین به راحتی میتوان مردم خسته و فرسوده شهرهای پر جمعیت با هوای آلوده را به دامن سرسبز جنگل كشانید.ب ) هدف دیگر ایجاد پاركهای جنگلی، كشانیدن مردم خسته و آزرده از زندگی شهری، به درون طبیعت واقعی و آشنا ساختن آنها با فرهنگ منابع طبیعی و علاقهمند ساختن مردم به
بهرهبرداری صحیح از نعمتهای طبیعی و برگرداندن سلامت و آرامش روحی به آنان است.ج ) یكی دیگر از هدفهای بزرگ ایجاد پاركهای جنگلی، بهوجود آوردن امكانات بررسی تحول و تواتر طبیعت است. از مهمترین اهداف جنگل كاری میتوان ایجاد تفرج گاه احداث شده باشد. ضروری است كه امكانات و شرایط كمپینگ – پیكنیكهای خانوادگی از قبیل آب آشامیدنی و سرویسهای بهداشتی فراهم شده باشد.
ادامه خواندن گزارش کارآموزي پارك جنگلي تلار قائم
نوشته گزارش کارآموزي پارك جنگلي تلار قائم اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.