nx دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
تابلوهای بزرگ تبلیغات شهری یا بیلبورد
تعریف واژه بیلبوردواژه “BILLBOARD” مرکب از دو بخش Bill و BOARD است. Bill دارای معنی، لایحه قانونی، قبض، صورتحساب برات، سند، اسکناس و ; و Board به معنای مقوا، تخته، یا هر چیز مسطح، میز غذا، تخته پوش کردن و ; میباشد. بیلبورد ابزاری تبلیغاتی است که از چوب، آهن، کاغذ و یا دیگر مواد قابل استفاده تشکیل شده است و در جادهها، روی ساختمانها و مکانهای عمومی نصب میگردد.
در قرن نوزدهم میلادی بیلبوردها به طور گستردهای جایگزین تصاویری شدند كه بر دیوارها چسبانده میشدند یعنی در زمانی كه رقابت برای مكان نصب مناسب مجریان تبلیغاتی را وادار ساخت ابزاری جدید نمود. با اختراع اتومیبی و گسترش بزرگراهها بیلبوردها عمومیت بیشتری به عنوان یك ابزار تبلیغاتی با گستردگی بالا پیدا كردند. و شركتهای تبلیغات شهری مالك و مجری بیلبوردها اندازه سطح تبلیغ آنها به قطع مشخصی استاندارد نمودند. امروزه تبلیغات روی بیلبردها باید بگونهای باشد كه موجب جلب توجه سریع یك راننده شود و پیامهای تبلیغاتی لزوما كوتاه و طرح آن اغلب نمای بزرگ شده محصول باشد.
از جمله تكنیكهای مختلفی كه روی بیلبوردها قابل اجراست میتوان به كلاژ حروف طرحی كه از قاب بیلبورد بزرگتر است و بیرون آمده تكنیكهای مختلف نورپردازی و یا نوشتههای متحرك اشاره داشت. عبارت بیلبورد واژه مصطحی است كه جهت تبلیغات و آگهیهای تجاری در ایالت متحده مطرح و رایج شده است. در حالی كه در فرهنگ انگلیسی به جای كلمه بیلبورد از كلمه Bourding به همین منظور استفاده میشود ودر واقع هر دوی اینها به معنای نوعی تابلوی تبلیغاتی مخصوص نصب آگهی است كه اغلب بر روی آنها پوستر چسبانده میشود.
از آنجایی كه بیلبوردها دارای قالب و جایگاه مخصوص نصب هستند و به صورت دورهای اجاره داده میشوند. پس از اتمام دوره اجاره آگهی جدیدی جای آن را میگیرد.
واژه بیلبورد به تختهای كه اجاره داده میشود یا تخته اجارهای و یا سطوح اجارهای اطلاق میگردد. در فرهنگ فارسی واژه مدونی برای بیلبورد نداریم.میتوان آنها را تابلوهای بزرگ تبلیغات شهری نیز نامید. البته به نظر نگارنده استفاده از خود واژه بیلبورد كاربردیتر و گویاتر میباشد.بیلبوردها شاخهای از وسایل ارتباط تصویری هستند كه به شكل كلیتر جزو ابزارهای تبلیغات شهری قرار میگیرند.جایگاه بیلبورد در تبلیغات شهری
در میان انواع تبلیغات شهری بیلبوردها جایگاه ویژهای در بافت فیزیكی شهر دارند. بیلبردها ابتداییترین و سادهترین وسایل تبلیغاتیاند. زیرا میتوانند موضوع مورد تبلیغ را با زبان موجز و خلاصه و با بهرهگیری از عوامل و عناصر بصری مناسب بیان كنند و به راحتی در معرض دید قرار میگیرند. ضمن اینكه میتوانند محتوای یك پوستر آگهی و تا حدودی بروشور را نشان دهند. دارای قابلیتهای بیشتری نیز میباشند. در بیلبورد امكان برجستهنمایی تا حد برخوردی واقعگرایانه وجود دارد.
مثلا برای آگهی و تبلیغ یك اتومبیل میتوان اندازه واقعی اتومبیل را ساخت و به صورت واقعی روی تابلو نصب كرد. بیلبورد میتواند با بهرهگیری از نور الكترونیك و سایر امكانات تكنولوژی موجود و جدید به شكل بهتری در خدمت تبلیغات قرار بگیرد. یك بیلبورد میتواند در اندازههای مختلف و بصورت ثابت یا متحرك با نورپردازیهای متنوع و مجموعهای از عوامل دیگر در جایگاههای مناسب و با زاویه منا
سب در برابر دیدگان مخاطبان قرار گیرد و با طراحی جذاب تركیببندی صحیح پیامی رسا و گویا و متناسب با آن از فاصلهای دور جلب توجه نماید.بیلبوردها در فضاهای بسیار بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند و به همین دلیل علاوه بر مشخصههای ذاتی مثل تبلیغاتی بودنشان، از ویژگیهای اصلی قرارداشتن در فضاهای باز نیز برخوردارند. این ویژگیها به شرح زیر میباشند:
“تبلیغات در فضای باز بدلیل حضور بیشتر مردم در فضاهای شهری صورت میگیرد. بنابراین نكته قابل توجه این است كه باید بیلبوردها و فضاهای شهری هماهنگیهای لازم ایجاد گیرد. و در ساخت آنها با مهندسین شهرسازی مشورت شود. برای نصب آنها باید حفظ زیبایی شهر لحاظ گردیده و از طرفی حداكثر دید ممكن برای آن امكانپذیر باشد. این نوع تبلیغ در دنیای متحرك صورت میگیرد. یعنی مدت زمانی كه در اختیار افراد قرار دارد تا یك پیام دریافت گردد، حتی تا تقسیمهایی از ثانیه تقلیل پیدا میكند.
بعبارتی میتوان گفت یك بیلبورد، كاملا” اتفاقی و غیر انتخابی است و همین باعث میشود كه پیامهای این رسانه تاثیر بر خودآگاه افراد داشته باشد.علاوه بر خصوصیات ذكر شده، پیام بیلبوردها میبایست بسیار قابل درك، سریعالانتقال، قابل رویت و واضح و روشن باشد و نكته بسیار مهم اینكه دربرگیرنده و یا ایجادكننده تابعی از احساسات مخاطبان نیز باشد.
تبلیغات در فضای باز از بعضی جهات به معنای زندگی در فضای آزاد تبلیغاتی است. پس تمام مخاطبان میتوانند بطور اصولی در میزان موفقیت یك بیلبورد قضاوت نمایند و بیلبوردها نیز در معرض قضاوت میلیونها بیننده رورانه خود قرار خواهند گرفت. به همین دلیل میبایست عناصر تشكیلدهنده آن بسیار فراگیر و گسترده عمل كنند. میزان گستردگی و فراگیری هر بیلبورد با میزان آمار بینندگان آن نسبت مستقیم دارد.
بعلت جدا بودن بیلبوردها از یكدیگر و بعد مسافت بین آنها، بیلبوردها میتوانند اقدام به ارسال پیامهای تبلیغاتی مجزا و پیدرپی و به یادآورنده قسمتهای منفصل بنماید.
اهمیت این نكته برای بازاریابان به همان اندازهای است كه برای طراحان، و این خصیصه بیلبورد را از دیگر رسانهها كاملا” متمایز می كند.نگاهی کوتاه به تاریخچه بیلبورد درجهانآغاز هنر بیلبوردانسان از دوران سنگی به بعد به برقراری ارتباط عمومی را در خود حس کرد و ایدههای بصری خود را با دیگران در میان نهاد.روی دیوارهای غار آلتامیرا در اسپانیا و لاسکو در فرانسه طرح تعدادی گاو میش کوهاندار زخمی که در حال افتادن هستند و گاو و بز کوهی که در حال رمیدن هستند دیده میشود. قدمت این نقاشیها به 10 تا 15 هزار سال پیش از میلاد مسیح برمیگردد. در شهر طبس در مصر نیز پوستری یافت شده در جهان
محسوب میشود که آگهی مربوط به یافتن یک برده فراری است. قرنها بعد یونانیان از ستونهای چوبی بنام آکسون استفاده میکردند و دستورات خود را برای بازیهای عمومی روی آن نصب و بردگان، این ستونها را به روم حمل میکردند. در پومپی روی هر یک از دیوارها بیلبوردهای پیامرسان آویزان بود. این آثار با آتشفشانی کوه وزو(در غرب ایتالیا نزدیک به شهر ناپل) در سال 79 میلادی مدفون شدند. در آخرین سالهای 1400 پس از میلاد مسیح نصب کردن اعلانات در
اروپا مرسوم بود و آنها در میادین شهرها، کنار کلیساها و ساختمانهای عمومی مشاهده میشدند. در سال 1796 لیتوگرافی (چاپ سنگی) توسط زنفلدر اختراع شد و در سال 1870 پیشرفت تکنولوژی و مکانیزه شدن وسایل باعث پیشرفت هنر پوستر شد و طی انقلاب صنعتی، ماشینهایی برای تا زدن و بردیدن، چاپ کردن کاغذ و ایجاد سایه رنگها اختراع گردید. به وسیله این سایه رنگها که از نقاطی ریز تشکیل شده بودند طرحهای سه بعدی ایجاد میشد. در همین
زمان توسط هنرمند فرانسوی شره نگریستن به تبلیغات از طرف عموم تغییر یافت شده در بکار بردن رنگ در پوسترهای مدرن، پیشقدم بود. او در آثارش از رنگهای جالب و بسیار عالی استفاده میکرد و همین عامل باعث جلب مردم به پوستر شد.
در سال 1800 اولین مکتب پوستر پایهگذاری شده و علاوه بر پوستر کوششهای زیادی جهت تبلیغات شهری انجام پذیرفت. فرانسویها به وسیله دستگاههای مکانیکی که پروژکتور نامیده میشد نور را به داخل کلمات نصب شده در خیابان میانداختند و به این وسیله در هوای ابری و یا تاریک کلمات نورانی چشم مردم را به خود جلب میکرد. در ایالات متحده و خیلی از کشورهای اروپایی فروشندگان برای تبلیغات، محصولات خود را از قبیل کفش و کلاه به صورت سه بعدی و در ابعاد بزرگ میساختند و به وسیله اسب در خیابانها میگرداندند.
با تغییر قرن رشد بینظیری در برنامههای اقتصادی و صنعتی قاره اروپا و ایالات متحده به وجود آمد. پیشرفتهای تکنولوژی در تهیه محصولات و افزایش جمعیت باعث خلق راههایی جدید برای معرفی محصولات و تبلیغ آنها شد. در بریتانیا علاوه بر تحولات صنعتی پیشرفتهای زیادی در زمینه ارتباطات نیز بوجود آمد.طی سالهای اولیه 1900 روشهای مدرن کردن ارتباطات توسعه یافت و در نیمه
دوم قرن نوزدهم دوربین اختراع شد و ورود عکاسی به تبلیغات راههای جدیدی را در این مسیر گشود و تحولی قابل توجه در امر تبلیغات بوجود آورد.در ایالات متحده که هیچ کشوری نمیتوانست در اولین دهه قرن بیستم باوی در مصرفگرایی رقابت کند، کمبود قوانین مربوط به اندازه و مکان آگهیها باعث شد که هر کسی در هر جایی که بخواهد، آگهی نصب کند و آن را تجارت بخواند. گیجی حاصل از علائم، آگهیها و تثیر آن روی محیط قبل از اختراع اتومبیل در آمریکا پدیدار شد. بالاخره بیمه کردن پوسترها و تعیین مدت زمان نصب آنها روی دیوار امری الزامی شد.
اجازه باید از طرف صاحب دیوار گرفته میشد و پس از آن تبلیغ کننده میتوانست روی همه قستمتهای گرفته شده دیوار، پوسترهای خود را نصب کند.به زودی در خیابانهای شلوغ توسط متصدیان نصب پوستر که در کار فروختن فضاهای بیلبورد خبره شده بودند. بیلبوردهای مربع با مستطیل، متشکل از دو تکه چوب نصب شدند. این تابلوها را در محلهایی مختلف روی دیوارهای چوبی نصب میکردند.
در دهه اول قرن بیستم انقلابی در حمل و نقل بوجود آمد و عادات مردم را در روش مسافرت کردن به مکانهای مختلف در دنیای غرب تحت تاثیر قرار داد. تبلیغ کنندگان یاد گرفتند که چگونه از راه تبلیغات بازارهایی را که قبلا” وجود نداشت خلق کنند. تصاویر بیلبوردها به مردم یاد میداد که چه محصولاتی را خریداری نمایند. در آن زمان جادهها مکانهای مناسبی برای نصب بیلبوردها محسوب میشدند.
با تغییر قرن، تکنولوژی به کار گرفته شده برای بیلبوردها و علائم پیشرفتهتر شد. پیچیدهترین علائم و بیلبوردهای الکترونیکی بوجود آمدند.در سال 1914 بحران جنگ جهانی نخست اروپا را برگرفت. تبلیغات در دوران جنگ لحنی جدی داشت و کمتر در آن مسائل ظاهری پوچ دیده میشد. در این زمان عکاسی مورد توجه نبود و به جای آن از تصویرسازی استفاده میشد و مبلغین به نشان دادن تبلیغات خود به صورت ایدهآل و خیالی عادت کرده بودند.
پس از دوران جنگ تبلیغات به منتهای درجه خود رسید و در آخر دهه 1920 از بیلبوردها به مقدار زیادی استفاده میشد. در ابتدا تبلیغ کنندگان تصور میکردند که برای فروش یک محصول باید با دلیل ثابت کنند که چرا مردم آن را بخرند ولی همه اینها به مرور تغییر کرد. در اواسط قرن بیستم آژانسهای تبلیغاتی به این موقعیت رسیدند که راحتتر و پر منفعتتر برای رسانیدن پیام، استفاده از یک شعار خوب که مستقیما” احساسات افراد مصرفکننده را هدف گیرد.در اواخر دهه 1920 شرکتهای تبلیغاتی به نبض بازار بیلبورد دست یافتند. آنها روشهای متفاوت بکار میبردند، ایربراش میزدند و سعی میکردند که با یک پیام یا نوشته کوتاه جذبه آگهی خود را بیشتر کنند. روی بستهها اغلب اسامی به صورت برجستهای به چشم میخورند و بیلبوردها را به طرز زیبایی با چوب، قاب میگرفتند. در سال 1935 چین درگیر نبرد داخلی بین نیروهای سرخ و ناسیونالیستها شد.
چینیها هیچگاه در خیابانها از تبلیغات رنگی استفاده نمیکردند. اهداف حزب کمونیست چین مانند غربیها بستگی به مسائل و اهداف جاری نداشت و جای آن دیوارها اغلب با تصویرهای بزرگ از چهرههای سیاسی مردمی با خوشنویسیهایی که عموم را مطلع میساخت، تزیین میشدند.
بیلبورد و پوسترهای سیاسی چین، از نظر استانداردهای غربی کاملا” ایستا بودند. آنها رئالیسم اجتماعی را بصورت خیلی بزرگ و عالی به تصویر میکشیدند. در آن تصاویر، کارگران در مزارع دستهای خود را به سمت آسمان بالا برده بودند و از دید افراد بیرون از چین این تبلیغات بیشتر رنگ سیاسی داشت ولی برای خود چینیها آن تصاویر همیشه وسیلهای بسیار مهم برای رسانیدن اخبار محسوب میشد.در سالهای 1940 تا 1945 جنگ دوم جهانی در اروپا دید مردم را نسبت به زندگی تغییر داد و برای اولین
مرتبه مردم از صمیم قلب طرفدار واقعبینی و تصاویر واقعی از زندگی آنطور که هست، گشتند. تا این زمان اکثر تبلیغات دنیا مانند تبلیغات سیاسی طراحی میشدند. اکثر ملتها طرحهای خود را با مهارت انجام میدادند. بیلبوردها همه جا حاضر بودند و توقعات هر دولت را به یاد مردم میآوردند. بیلبورد یک وسیله
ارتباط جمعی سیاسی برای هر دولتی بود که سعی میکرد به وسیله آن به داخل احساسات و تفکرات مردم رسوخ کند و آلمان یکی از اولین کشورهایی بود که متوجه اثرات سیاسی رقابتهای تبلیغاتی بیلبورد شد و در کنار فعالیت رادیو، در زمینه پوستر و بیلبورد فعالیت وسیعی را شروع کرد. تبلیغات جنگ جهانی دوم خیلی خشن و ناملایم بود، و روی بیلبوردها تصاویری از سربازهایی که در حال مرگ هستند یا اینکه به این مفهوم اشاره میکنند که “ما منتظر شما
هستیم” دیده میشد. آگهیها، بسیار جدی بودند و بالاخره بمب اتمی که ایالات متحده روی ژاپن انداخت. به منزله پایان جنگ قلمداد شده در اروپا نیز جنگ خاتمه یافت. پس از جنگ مردم آماده شدند که هجوم کالاهای جدید را در بازار بپذیرند و با ورود به عصر فضا، گامهای ارتباطات سرعت بیشتری به خود گرفت و تبلیغات، تصاویر مختلف را از راههای جدیدتر منتشر میکردند.
انواع بیلبوردها• بیلبوردهای سادهبیلبوردهای 2×2 نصب شونده روی دیوار که این تابلوها با قابهای چوبی سبزرنگ و پلاکهای شمارهدار از اواسط سال 1370 زیرنظر سازمان زیباسازی شهر تهران روی دیوارهای شهر پدیدار شدند. آنها روی 57 دیوار و 9 مسیر منتخب از غرب تا شرق تهران و همچنین از مرکز به طرف شمال شهر نصب شدند. آگهیها از سه تا چهار رنگ بنابر تقاضای مشتریان به طریقه سیلک اسکرین روی دو قطعه کاغذ 150 گرمی و به عرض 1 متر و طول 2 متر چاپ شده و همانند کاغذ دیواری روی سطح تابلوها که اندازه مفید آنها 180×180 سانتیمتر بود چسبانیده شدند. این تابلوها در آن زمان در گروههای 20 تا 100 تایی اجاره داده میشدند که مدت اجاره آنها یک ماه بود.
این تابلوها به علت اندازه کوچکشان خوانایی لازم جهت وساطی نقلیه را ندارند و بیشتر برای عابران پیاده مناسب میباشند. بنابراین باید در نقاطی نصب شوند که تردد عابر پیاده زیاد باشد. مناسب نبودن زاویه دید آنها بدلیل نصب روی دیواری و موازی قرارگرفتن با دید مخاطبان ادر حال عبور یا وسایط نقلیه و کوچک بودن تابلو، سبب میشود که برای مخاطبان از جذابیت کافی برخوردار نباشند. پیدرپی قرارگرفتن و تکرار طرح روی آنها از محاسن این تابلوها به شمار میروند. زیرا در اثر تکرار پیام در حرکت مخاطب به تدریج مفهوم پیام و تصویر وابسته به آن در ذهن بیننده تکمیل میشود. تابلوهایی که در کنار هم قرار میگیرند و تکرار میشوند. مکمل یکدیگرند و تصاویر و کلمات آن در این شکل به راحتی از نظر بیننده گذشته و خوانده میشود و تاثیر لازم را بر ذهن بیننده برجای میگذارد.
بیلبوردهای 12×4 متر نوع دیگری از تابلوهای سطح شهر تهران میباشند که سازه آن از تیر آهن و پروفیلهای ساختمانی و ورق آهن ساخته شده و سطح مفید تابلو 2/11×2/3 متر و دارای حاشیهای به عرض 40 سانت میباشد. آگهی روی بوم نقاشی شده و سپس در محل بر سطح تبلیغ بیلبورد چسبانده میشود.
آگهی این بیلبوردها نقاشی و سپس روی بیلبورد چسبانیده میشود. این تابلوها در هر دو اندازه فوق ظاهری یکسان دارند.یکی از بزرگترین بیلبوردهای موجود در سطح شهر تهران، بیلبوردهایی هستند که روی پارکینگ شهرداری قرار دارند. این بیلبوردها از فاصله بسیار دور قابل روئی بوده و یک وسیله تبلیغاتی قوی محسوب میشوند. یکی از آنها در ابعاد 26×6 متر میباشد که روی نوارهای فلزی به صورت تکه تکه اجرا و تک تک نصب شده است و توسط یک پروژکتور پرقدرت در هنگام شب قابل رویت میگردد.
• بیلبوردهای سه بعدی گرداناین نوع بیلبورد اولین بار توسط شرکت بلوغنور در اواخر زمستان سال 1370 در سطح شهر نصب گردید که هنوز هم موجود میباشند. این تابلوها با هدف بهرهوری بیشتر از غذا و ارائه چند پیام در یک مکان واحد طراحی شدند. “این بیلبوردها دارای سه وجه میباشند که هر کدام از این وجوه جداگانه و بصورت یک تکه نقاشی میشود. سپس بریده و روی قطعات گردان تابلوها نصب میشود. اندازه این بیلبوردها عموما” 6×8/2 متر و 4×2 متر میباشد. نصب این تابلوها کاری دشوار است. تابلوها پس از نقاشی به اندازههای معین بریده میشوند. آنها از چندین منشور سه وجهی تشکیل شدهاند که همگی با سرعتی یکنواخت میچرخند و هر بار یک وجه آنها در کنار یکدیگر قرار میگیرد. بنابراین هر تابلو به قطعات مساوی تقسیم میشود و یکییکی روی سطوح جانبی منشورها چسبانده میگردد.
به عنوان مثال یک تابلوی 6×28 متر پس از نقاشی به 59 قطعه 5/9×280 سانتیمتری تقسیم میشود که نصب آن باید توسط افرادی صورت گیرد که از دقت و حوصله کافی برخوردار باشند تا پس از خاتمه کار، طرح دقیقا” بصورت یکپارچه خود را نشان دهد.
تاسیسات الکتریکی بیلبورد شامل الکتروموتور، گیربکس، رله و کیتهایی است که نقش تایمر را نیز دارند. اینها لوازمیاند که برای گرداندن تابلوها بکار میروند. علاوه بر اینها برای نورپردازی در هنگام شب نیز از چند پروژکتور استفاده میشود که توسط فتوسل روشن و خاموش میشوند.
یعنی در هنگام تاریکی، روشن و در هنگام روشنایی روز خودبهخود خاموش میگردند. برای مدت نمایش تابلو در حدود 2 ماه، تجربه نشان داده است که تابلوها مقاوم بوده و رنگ خود را از دست نمیدهند. این رنگ مانند یک آستر پشت و روی آنرا میپوشاند.ر آنها وجود دارد و سرعت عبور مخاطبان در آنها خیلی زیاد نیست از مزایای این تابلوها میتوان گفت که نسبت به هزینه برق این امتیاز را دارد که سه تابلو از یک محل، یک فوندانسیون و بتونریزی و یک منبع روشنایی استفاده کنند. در شرایط ترافیک بیلبوردها و تراکم آنها در محل بویژه در جایی چون میادین که فضای محدودی دارند و نمیشود فضا را توسعه داد، صرف کمل برق به معنای تامین سه برابر فضا در محل است.
• بیلبوردهای نئونیاین نوع تابلوها به طور گستردهای در تمام دنیا برای علائم و مقاصد تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرند. آنها متشکل از لولههای پر شده از گاز نئون میباشند که قابلیت خم شدن و شکلگیری دارند و همزمان به عنوان یک منبع نورانی میتوانند پیام یا علامت مورد نظر را نشان دهند. در سطح شهر تهران اینگونه تابلوها بیشتر روی بامها قرار دارند و فقط از نوشته و سطوح میلهای که روشن میشوند تشکیل شدهاند و اگر در کنار آنها تصویری نیز وجود داشته باشد آن تصویر جداگانه توسط پروژکتور نورپردازی میشود. این تابلوها در روز معمولی به نظر میرسند ولی شب هنگام با نورهای رنگی میدرخشند و این لامپها بعلت عمر طولانیاشان مقرون به صرفه میباشند.
طریقه استفاده از لامپهای نئون در این نوع بیلبوردها به شیوههای زیر است: لوله نئون در جلوی یک حرف فلزی در طول روز که لامپ خاموش است، قابل رویت میباشند ولی در هنگام شب و روشن بودن لامپها غیر رویت بوده و شبها نور لامپها که مطابق شکل حروف هستند دیده میشوند. لوله نئون در پشت حروف فلزی نصب میگردد و این حروف توسط پیچ از سطح تابلو جدا نگه داشته میشوند و در هنگام شب لولههای نئون هالهای از نور به دور حروف بوجود میآورند. نکته حائز اهمیت این است که زمینه تابلو باید از جنس مواد غیر منعکس کننده انتخاب شود.
ادامه خواندن تحقيق در مورد تابلوهاي بزرگ تبليغات شهري يا بيلبورد
نوشته تحقيق در مورد تابلوهاي بزرگ تبليغات شهري يا بيلبورد اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.