nx دارای 247 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
ایین دادرسی مدنی در ایینه نمودار
نظام هستی و آفرینش بر پایه عدل و قسط و برابری بر پا گردیده و اصول دینی و جهان بینی الهی نیز بر این امر استوار است . ( وَ السَّماءَ رَفَعَها وَ وَضَع المیزان ) چه اینكه فلسفه بعثت انبیاء نیز بر اساس دعوت مردم به سوی خدا و پرهیز از شرك و نفاق از طرفی و بسط و گسترش عدالت و مساوات و جلوگیری از ظلم و تبعیض و بیداد فرادستان بر فرودستان از طرف دیگر صورت گرفته چنانكه قرآن كریم حكمت بعثت انبیاء را ارسال رسل به منظور برقراری حاكمیت عدل و قسط بر زندگانی بشر تصریح مینماید . ( لَقَد ارسلنا رُسَلنا بالبیّنات و انزلنا معهم الكتاب و المیزان لیقوم الناس بالقسط ) .
تاریخ زندگانی بشریت حاكی از وجود حاكمانی است كه برای اعمال حاكمیت خویش به ابزارهای مختلفی متوسل گردیده و در این راستا آئین و مقررات متعددی را در تقدیس رفتار حاكمان و اعمال زور و فشار بر محكومان وضع نمودند . آنچه كه همواره در طول اعصار گذشته مورد اقبال جوامع بشری واقع گردیده مسأله عدالت طلبی و دفاع از كرامت انسانی دراحقاق حقوق حقه ای بوده كه مورد ظلم و تعدّی حكومتها قرار می گرفته است .
پادشاهان و حاكمان به منظور تحكیم بنیان قدرت حاكمیت خویش و جلوگیری از آنارشیسم و موجه جلوه دادن حكومتشان ، محكمه های عدل و انصاف را به منظور دادخواهی كردن و دفاع از حقوق اشخاص تأسیس می نمودند و بزرگانی از قوم و قبایل را به انتخاب نمایندگان مردم به عنوان ریش سفید و داور ، جهت حل اختلاف و فصل خصومت در بین مردم تعیین نموده كه این افراد نیز با توجه به آئین و قواعد و مقررات وضع شده از سوی شاه ، به احیای حقوق پایمال شده افراد می پرداختند .
گسترش تكنولوژی و علم و روابط تنگاتنگ بین دولتها و تبادل فرهنگی ناشی از این روابط میان ملتها و پیشرفت روزافزون بشری در زمینه های مختلف علوم ، نیازمند وضع قوانین و مقررات جدیدی در عرصه های بین المللی و داخلی بود و بر همین اساس حكومتها به وضع قوانین مدون در تمامی عرصه های علمی ، فرهنگی ، مذهبی و . . . به منظور سازماندهی روابط بین دولت – ملت و همچنین روابط بین افراد یك اجتماع دست زدند و بدین ترتیب قوانین متنوعی را وضع نمودند .
با مرور زمان و با پیدایش محاكم عدل و انصاف و ایجاد دستگاه های قضایی در كشور ها ، رسیدگی به اختلافات و دعاوی ناشی از تعهدات افراد یك كشور با یكدیگر و یا با دولت مستلزم وضع قوانینی خاص در این زمینه بوده كه به آئین دادرسی تعبیر شده است .
علم حقوق با توجه به شاخه های متفاوت آن رابطه خاصی را با علوم دیگر برقرار نموده كه شناخت حدود قواعد آن را دشوار ساخته و آئین دادرسی نیز در هر یك از شاخه ها شكل خاصی از رسیدگی به اختلاف و دعاوی مربوط به آن شاخه و رشته را مورد بررسی قرار می دهد . آئین دادرسی مجموعه ای مدون از مقررات و قوانینی است كه به اختلافات و ترافعات ناشی از رابطه دولت – ملت یا روابط اشخاص یك كشور با یكدیگر رسیدگی و فصل خصومت نموده و در هر رشته نیز شكل خاصی از آئین دادرسی تنظیم شده است مثل آئین دادرسی تجاری ، آئین دادرسی مدنی و آئین دادرسی كیفری و همچنین شكل خاصی از آئین دادرسی رسیدگی به امور حسبی نیز منظور نظر است .
اینك از تصویب اولین قانون آئین دارسی مدنی در ایران بیش از یكصد سال می گذرد كه در طول این مدت و در مراحل مختلف به بهانه های گوناگون قواعد آئین دادرسی دستخوش تغییر و تحول قرار گرفته و فراز و فرود بسیاری را پشت سر نهاده است . سرانجام با حذف 5 مرجع قضایی از سازمان قضاوتی ایران و ایجاد دادگاهی با صلاحیت عام ( اعم از حقوقی و جزایی ) و تصویب قوانین آئین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی و كیفری قواعد جدیدی در زمینه آئین دادرسی بوجود آمد كه در سالهای بعد اصلاحاتی در احیاء دادگاه خانواده و سرانجام احیاء مجدد دادسراها شكل یافت .
گستردگی منابع و پراكندگی موضوعات آئین دادرسی مدنی و عدم منبعی كم حجم با توجه به تألیفات ارزنده اساتید بزرگوار حقوق ، همواره مشكلات و نارسائیهای زیادی را در شناخت و یادگیری و نحوه به كارگیری قواعد كامل آئین دادرسی مدنی برای اساتید و دانشجویان حقوق بوجود آورده و مارا بر آن داشت تا با عزمی راسخ اقدام به جمع آوری و تدوین اثری پر محتوا ، كم حجم و در عین حال برخوردار از بخش اعظم مطالب آئین دادرسی مدنی نمائیم .
هدف از تنظیم این اثر ارائه دور نمای كلی از چگونگی رسیدگی به دعاوی و حل و فصل خصومت و احقاق حقوق از دست رفته اشخاص در دادگاه ها بوده است . در ابتدای این كتاب به تبیین ساختار تشكیلات دادگستری و سازمان قضایی ایران و مراجع وابسته و مرتبط با آن ، حدود صلاحیت مراجع قضایی و غیر قضایی در رسیدگی به دعاوی مرجوع الیه و شرایط و چگونگی طرح دعوا پرداخته و سپس نحوه رسیدگی و دادرسی در دادگاه بدوی ، انواع دعاوی طاری و ادله اثبات مربوط
به دعوا را مورد بررسی قرار داده و نحوه صدور آراء و انواع احكام و قرار های صادره از محاكم و چگونگی تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی از احكام را عنوان نموده و در پایان نیز به انواع مواعد و شرایط آن ، آثار و شرایط داوری و چگونگی تعیین داور و نحوه تعیین هزینه دادرسی و انواع خسارات و نحوه پرداخت آنها اشاره شده است .
اثر حقوقی حاضر كه با الهام و استفاده از اثرات و تألیفات بسیار ارزشمند اساتید و علمای بزرگوار حقوق و باتوجه به قانون آئین دادرسی مدنی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی تدوین گردیده ، بی شك به عنوان نخستین اثر مؤلفین خالی از اشكال و ایراد نبوده و در این راستا از انتقادات و نظرات و پیشنهادات گرانسنگ اساتید فرهیخته و عموم صاحب نظران و دانشجویان عزیر استقبال نموده و امید آن داریم كه ما را از لطف بیكران خود محروم نفرمائید . د رخاتمه نیز از استاد فرهیخته جناب آقای دكتر بهرام بهرامی كه از راهنماییهای ایشان بهرهمند بودیم و همچنین همه كسانی كه ما را در خلق این اثر حقوقی یاری رساندند بویژه سركار خانم فاطمه آهنگری (كارشناس حقوق قضایی) و جواد افسران (دانشجوی كارشناس ارشد حقوق خصوصی) تشكر و قدردارنی می نمائیم .
قاسم (امیر) افسران – سید ابوذر علوی پائیز 1385
فصل اول
كلیات
ادامه خواندن مقاله ايين دادرسي مدني در ايينه نمودار
نوشته مقاله ايين دادرسي مدني در ايينه نمودار اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.