nx دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد nx کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز nx2 آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي nx،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن nx :
انجمن جهانی هستهای (WNA)
چرا جهان فردا به انرژی هستهای نیاز دارد؟به اتو اسی(AutoEssay) انجمن جهانی هسته ای (WNA) در باره نقش نیروی هستهای خوش آمدید.این اتواسی 50 «صفحه» كوتاه را عرضه میكند كه برای ارایه واقعیتها، شایعات و نهایتا تنویر افكار عمومی نسبت به انرژی هستهای طراحی شده است.میتوانید اطلاعات بیشتری را در باره صنعت هستهای در صفحه اول سایت WNA ملاحظه كنید.هدف ما ارتقاء اطلاعات دقیق اذهان عمومی در باره سیاست جهانی هستهای است ما از بازدیدكنندگان این سایت دعوت مینمائیم كه ما را راهنمائی كنند.روند بشریت1- بشریت برای چندین هزار سال با كمترین اثرگذاری بر روی كره زمین زندگی كرد. حتی پنج قرن پیش در زمان وقوع رنسانس در اروپا، خاندان مینگ در چین و اولین حكمران مغول در هند، جهان هنوز جمعیت كمی داشت.از آن زمان، جمعیت جهان كه بر اثر انقلابهای پیش آمده در زمینه كشاورزی، صنعت و
دارو، رشد شتابزدهای پیدا كرده و در حدود 15 برابر شده است.
2- از شش میلیارد جمعیت امروز جهان، چندین میلیون آن در سطوح بسیار بالائی از استانداردها زندگی كرده و از زندگی خود لذت میبرند.اما یك سوم از انسانها به برق دسترسی ندارند و یكسوم دیگر نیز دسترسی محدودی به آن دارند.جمعیتهای زیادی نیز در فقر ملالتباری زندگی میكنند. بیش از یك میلیارد نفر آب پاكیزه در اختیار ندارند و دو میلیارد و 400 میلیون نفر از سیستم مناسب تخلیه فاضلاب محرومند.همه روزه 40 هزار نفر – یعنی هر دقیقه 25 نفر – بر اثر بیماریها میمیرند كه به سادگی با پیشرفت اولیه اقتصادی میتوان از آن پیشگیری كرد.
3- طی 50 سال آینده زمانی كه جمعیت جهان به 9 میلیارد نفر برسد، نیازهای برآورده نشده امروزه بشری به شدت چند برابر خواهد شد.برای كاهش مصیبتهای بشر نه تنها توسعه اقتصادی ضروری است بلكه ایجاد شرایط لازم نیز برای تثبیت جمعیت جهان لازم است.امروزه تلاش روبهرشد برای رفع این نیازها در اكثر كشورهای در حال توسعه جهان، تقاضای بسیار زیادی برای استفاده از انرژی ایجاد كرده است.تا سال 2050 مصرف جهانی انرژی دو برابر خواهد شد.
بیوسفر(موجودات كره زمین) در خطر
4- در روی كره زمین تاثیر گرم شدن «گازهای گلخانهای» یك پدیده غیرقابل بحث است كه بدون آن جهان از یخ پوشیده خواهد شد.برای مدت هزاران سال، عدم تغییر تراكم گازهای گلخانهای محیط زیست معقولی را ایجاد كرد كه تمدن توانست در آن رشد یابد.در قرن بیست و یكم، فعالیت انسان موجب میگردد این گازهای گرماگیر دو برابر شوند. این تغییر در عصر زمینشناسی ناگهانی و كمسابقه است.
5- امروزه بیشتر انرژی كه برای تولید برق، كار كارخانهها، راهاندازی وسایل نقلیه و گرم كردن منازل مصرف میشود، از سوزاندن سوختهای فسیلی تأمین میشود.منابع فسیلی، از جمله زغال، نفت و گاز طبیعی، آنچنان به سرعت مصرف میشوند كه طی قرن آینده تا اندازه گستردهای از بین میروند.ضایعات تمام سوختهای فسیلی به طور مستقیم در هوا پراكنده م
یشو
د. بخش اعظم این ضایعات به شكل گازهای گلخانههای مانند دیاكسید كربن است.در هر سال ضایعات ناشی از سوختهای فسیلی 25 میلیارد تن دیاكسید كربن به جو زمین اضافه میكند. این مقدار برابر است با 70 میلیون تن در هر روز و یا 800 تن در هر ثانیه.
6- كارشناسان جهان به منظور تجزیه و تحلیل تأثیرات ناشی از تشكیل سریع گازهای گرماگیر، از طریق هیأتهای بین دول سازمان ملل در امر تغییر آب و هوا با یكدیگر همكاری میكنند.مطالعه تغییرات آب و هوا، پیچیده و تابع تئوریهای رقابتی است. اما دانشمندان در این زمینه توافق دارند كه افزایش گازهای گلخانهای باعث جذب بیشتر گرمای خورشیدی توسط كره زمین میشود.بعقیده بیشتر دانشمندان علم هواشناسی، گازهای گلخانهای تولید شده بوسیله انسان موجب شده است كه گرمترین 10 سال طول تاریخ در 15 سال اخیر رخ دهد.
7- كارشناسان علم هواشناسی به اتفاق آرا هشدار می دهند كه تشكیل گازهای گلخانهای ممكن است در قرن آینده فاجعهآمیز باشند.افزایش سطح آب دریاها، دمای شدید هوا، بروز طوفانهای سهمگین، خشكسالی ویرانگر و شیوع بیماری، تولید مواد غذایی، قابلیت اسكان بشر را در بسیاری از مناطق از بین میبرد. این كارشناسان هشدار میدهند كه تغییر شدید آب و هوا احتمالا میتواند موجب بیثباتی سرتاسر كره زمین شود.
8- همه كشورها در تغییر آب و هوا سهیم هستند. چه از نظر علت تغییر آب و هوا و چه از نظر تأثیر آن.در كشورهای آمریكای شمالی هر شخص در هر روز 54 كیلوگرم یا 120 پوند دیاكسید كربن در جو زمین پخش میكند.در اروپا و ژاپن سرانه انتشار این گاز در هر روز بیش از 23 كیلوگرم یا 50 پوند است. در كشور چین با 3/1 میلیارد نفر جمعیت كه بشدت در حال توسعه است، سطح نشر این گازها 6 كیلوگرم یا 13 پوند بر هر نفر در روز است.
9- اگر تاریخ را یك رودخانه تصور كنیم، بشریت به بخشهای خروشان و تندآب آن رسیده است.در 50 سال آینده جمعیت جهان، بیشتر از مجموع انرژیی كه در كل تاریخ تاكنون مصرف شده است را مصرف خواهد كرد.بشریت با آیندهای از تغییرات شدید چه از نظر روش تولید انرژی و چه از نظر سلامت سیاره ما روبهرو میشود.
10- افزایش جمعیت جهان از زمانی كه شما این اتواسی(AutoEssay) را ملاحظه كردهاید:این رقم (كه در نسخه خودكار نشان داده شده است) به اندازه كمی سریعتر از دو نفر در هر ثانیه افزایش مییابد.میزان دیاكسید كربن تولید شده در اثر سوختن سوخت فسیلی(بر حسب تن) از زمانی كه این اتواسی را ملاحظه كردهاید:این رقم (كه در نسخه خودكار نشان داده شده است) به مقدار حدود 50 هزار تن در هر دقیقه افزایش مییابد.
11- بشریت نمیتواند به عقب برگردد. جمعیت در
حال رشد جهان به مقادیر معتنابهی از انرژی نیاز دارد تا:
– آب آشامیدنی تهیه كند.– انرژی كارخانهها، منازل و حمل و نقل را تأمین نماید و– از زیرساختهای لازم برای تأمین تغذیه، آموزش و بهداشت حمایت كند.
برآورده كردن این نیازها مستلزم تأمین انرژی از تمام منابع آن است. اما «تركیب» انرژی جهان باید به دور از استفاده عنان گسیخته از سوختهای فسیلی، به سرعت توسعه یابد.كاهش مصرف سوختهای فسیلی، محیط زیست و منابع غیرقابل جایگزین را برای نسلهای آینده حفظ میكند.
پیشگیری از تغییر فاجعهآمیز آب و هوا
12- تثبیت تراكم گازهای گلخانهای جوی مستلزم آن است كه انتشار جهانی این گازها تا 50 درصد كاهش یابد.این چالش با توجه به نیاز كشورهای فقیرتر به افزایش معیارهای زندگی عظیمتر خواهد شد.حتی اگر كشورهای در حال توسعه از بحث ذخیرهسازی انرژی و فناوریهای انرژی پاكیزه استقبال كنند، جمعیت زیاد این كشورها به زودی بیش از جهان صنعتی حاضر، گازهای گلخانهای در فضا منتشر میكنند.در حال حاضر كشورهای صنعتی باید برای «مواجه شده» با چنین انتشارات (جوی) فزاینده، و در عین حال كاستن از مجموع این انتشارات در سطح جهان، میزان آن را (در كشور خود) تا 75 درصد كاهش دهند.
13- جهان برای كاهش این انتشارات و در عین حال توسعه ذخایر انرژی به طور مبرم نیازمند معرفی گسترده فناوریهایی در زمینه انرژی است كه میزان انتشار گازهای گلخانهای آن كم باشد.به احتمال زیاد، شهرهای بسیار بزرگ در آینده میتوانند با انتشار مستقیم كمتر گازهای گلخانهای فعالیت كنند، یعنی با استفاده از نیروی برق، باتریهای برقی قابل شارژ و واحدهای سوختی كه در آنها هیدروژن تولید شده از برق به كار رفته است، این مهم برآورده خواهدشد.اما الكتریسیته تنها راه برای توزیع انرژی است.مسأله مهم در اینجا، تولید منابع بسیار گسترده الكتریسیته بصورت پاكیزه میباشد.
واقعنگری درباره انرژی پاكیزه
14- تولید الكتریسیته پاكیزه از «منابع جدید جایگزین شونده» مانند خورشید، باد، تودههای زیستی و نیروی ناشی از حرارت مركزی زمین، نیازمند حمایت شدید است.اما ظرفیت جمعی این فناوریها برای ت
ولید برق در دهههای آینده محدود است. پیش بینیهای OECD نشان میدهد كه حتی با 20 سال حمایت تحقیقاتی و یارانهای، این منابع جدید جایگزین شونده میتوانند كمتر از 3 درصد از برق جهان را تأمین كنند.
15- كارشناسان امور محیط زیست در زمینه هشدار نسبت به این كه تغییرات فاجعهبار آب و هوایی یك خطر واقعی و حتمی است، نقش ارزشمندی ایفا كرده اند.این مسأله نیز اهمیت حیاتی دارد كه آنان باید برای یافتن راهحلهای این مشكل نیز به همین اندازه واقعگرا باشند.ما حتی با حداكثر ذخیرهسازی انرژی و چشماندازی كه پوشیده از صفحههای گیرنده انرژی خورشیدی و نیز آسیابهای بادی است، باز هم برای تأمین بیشتر نیازهای مربوط به انرژی خود به منابع معتنابهی از آن نیاز داریم كه به طور 24 ساعته برق تولید كنند.
16- نیروی هستهای مانند انرژی خورشیدی، باد و آب، میتواند بدون تولید دیاكسید كربن یا انتشار سایر گازهای گلخانهای برق تولید كند.تفاوت اساسی انرژی هستهای در آن است كه این انرژی تنها گزینهای است كه میتواند منابع گسترده الكتریسیته پاكیزه را در مقیاس جهانی تولید كند.چنانچه بخواهیم نیاز بیكران جهان را به انرژی پاكیزه تأمین كنیم، باید نیروی هستهای و «منابع جدید جایگزینشونده» را اگر چه رقیب یكدیگر محسوب میشوند، به عنوان شریك یكدیگر در نظر بگیریم.
ضرورت استفاده از نیروی هستهای
17- مؤسسه بینالمللی انرژی OECD یك نهاد بین دولی است كه تقاضای جهانی انرژی را تجزیه و تحلیل میكند.در بخش خصوصی، این ارزیابی توسط «شورای جهانی انرژی» انجام میشود.هر دوی این سازمانها به این نتیجه رسیدند كه:جهان ما بدون گسترش سریع انرژی هستهای نمیتواند نیازهای روبه افزایش خود را در زمینه انرژی به شكلی پاكیزه رفع كند.
انرژی هستهای امروز
18- استفاده از نیروی هستهای از 40 سال پیش آغاز شد و اینك این نیرو همان اندازه از برق جهان را تأمین میكند كه 40 سال پیش به وسیله تمام منابع انرژی تأمین میشد.حدود دوسوم از جمعیت جهان در كشورهایی زندگی میكنند كه نیروگاههای هستهای آنها در زمینه تولید برق و زیرساختهای صنعتی نقش مكمل را ایفا میكنند.نیمی از مردم جهان در كشورهایی زندگی میكنند كه نیروگاههای انرژی هستهای در آنها در حال برنامهریزی و یا در دست ساخت هستند.به این ترتیب، توسعه سریع نیروی هستهای جهان مستلزم بروز هیچ تغییر بنیادینی نیست و تنها نیازمند تسریع راهبردهای موجود است.
19- امروزه حدود 440 نیروگاه هستهای در 31 كشور جهان برق تولید میكنند.بیش از 15 كشور از مجموع این تعداد در
زمینه تأمین برق خود تا 25 درصد یا بیشتر، متكی به نیروی هستهای هستند.در اروپا و ژاپن سهم نیروی هستهای در تأمین برق بیش از 30 درصد است.در آمریكا نیروی هستهای 20 درصد از برق را تأمین میكند.
20- در سرتاسر جهان، دانشمندان بیش از 50 كشور از حدود 300 راكتور تحقیقاتی استفاده میكنند تا:
– درباره فناوریهای هستهای تحقیق كرده و– برای تشخیص بیماری و درمان سرطان، رادیوایزوتوپ تولید كنند.
همچنین در اقیانوسهای جهان راكتورهای هستهای نیروی محركه بیش از 400 كشتی را بدون اینكه به خدمه آن و یا محیط زیست آسیبی برسانند، تأمین میكنند.در دوره پس از جنگ سرد، فعالیت جدیدی برای حذف مواد هستهای از تسلیحات و تبدیل آن به سوخت نیروی هستهای غیرنظامی آغاز شد.
سیاستهای قدرتمند هستهای
21- بسیاری از كشورها تعهد شدیدی نسبت به نیروی هستهای دارند.در میان این كشورها میتوان از چین، هند، آمریكا، روسیه و ژاپن نام برد كه همه آنها با هم نیمی از جمعیت جهان را در خود جای دادهاند.سایر كشورها از جمله آرژانتین، برزیل، كانادا، فنلاند، كره جنوبی، آفریقای جنوبی، اوكراین و چندین كشور دیگر حوزه مركز و شرق اروپا فعالیت میكنند تا نقش نیروی هستهای را در اقتصاد خود افزایش دهند.كشورهای در حال توسعه مهم كه نیروی هستهای ندارند، مانند اندونزی، مصر و ویتنام نیز سرگرم بررسی این گزینه هستند.
22- نیروی هستهای موجب استقلال در زمینه انرژی گردیده و تأمین آن را تضمین میكند.فرانسه با 60 میلیون جمعیت بیش از 75 درصد از نیروی برق خود را از نیروی هستهای تأمین میكند و بزرگترین صادركننده اصلی برق است.كشور 60 میلیونی ایتالیا نیروی هستهای ندارد و بزرگترین واردكننده برق است.
واقعیات مربوط به تشعشع
23- تشعشع به طور طبیعی از طرف زمین و جو به تمام نقاط كره زمین انتشار مییابد.این «زمینه طبیعی» تشعشع كه از یك منطقه به منطقه دیگر متغیر است، جزیی از محیط زیست است كه همه انسانها در آن پرورش د
اده می شوند.تشعشع نیز مانند بسیاری پدیدههای دیگر میتواند هم مفید و هم مضر باشد.مقادیر زیاد پرتوگیری خطرناك است.شواهد فراوانی نشان میدهند كه مقادیر كم پرتوگیری بیضرر است.
24- تشعشع تولید شده در قلب راكتورهای هستهای شبیه به تشعشع طبیعی بوده اما شدت آن بیشتر است.در نیروگاههای هستهای حفاظهای لازم برای مهار این تشعشع وجود دارند تا میلیونها تن از مردمی كه در نزدیكی آن قرار دارند به سلامت زندگی كنند.عموما هر فرد 90 درصد از پرتوگیری خود را از طبیعت و 10 درصد آن را از قرار گرفتن در معرض تشعشعات پزشكی دریافت مینماید.پرتوگیری ناشی از نیروگاه هستهای ناچیز است.
چرنوبیل: از شایعه تا واقعیت
25- فاجعه هستهای سال 1986 در چرنوبیل اوكراین تنها حادثه ناشی از نیروی هستهای بود كه تاكنون به مردم آسیب رسانده و نسبت به امنیت نیروی هستهای وحشت گستردهای را پراكنده كردهاست.اما راكتور چرنوبیل طراحی به شدت معیوب و خصوصیات امنیتی ضعیفی داشت كه نتوانست در برابر یك اشتباه انسانی از خود محافظت كند.در عوض، حادثه جزیره تریمایل آمریكا كه هیچ كس بر اثر آن آسیب ندید، با استفاده از سیستمهای محافظتی گسترده كه اینك استاندارد صنعت جهانی شده است، مهار شد.راكتورهایی كه كاستیهای شدید چرنوبیل در آنها نیز وجود داشت، نابود و یا اصلاح شدند و دیگر چنین راكتورهایی ساخته نخواهد شد.
26- سازمان ملل با بهكارگیری كارشناسان هستهای برجسته جهان، مطالعات و تحقیقات جامعی را درباره تأثیرات حادثه چرنوبیل بر سلامت افراد انجام داده است كه تعیین آمار تلفات اولیه كه 31 نفر بود، جزو آن محسوب نمیشود.از یكهزار و هشتصد مورد سرطان تیروئید كه به این حادثه نسبت داده شد، تقریباً تمام آنها با موفقیت درمان شدند.به جز این مورد، پس از گذشت بیش از 15 سال از آن حادثه، دیگر هیچ مدرك علمی درباره افزایش بروز سرطان در مناطق دور یا نزدیك چرنوبیل وجود ندارد.بنابر تئوری تأثیرات احتمالی و بلندمدت حادثه چرنوبیل پیشبینی میشود كه 3 هزار مورد مرگ ناشی از سرطان در سالهای پایانی زندگی افراد روی دهد. چنین رقمی، آنچنان ناچیز است كه از نظر آماری قابل تأیید نخواهد بود.
27- یافتههای معتبر سازمان ملل اهمیت آنچه را كه در چرنوبیل روی داد، كاهش نمیدهد.اما آنها حتماً گزارشهای فراوان جنجالی در این باره را تكذیب و كمك میكنند تا یك برخورد منطقی و غیر اغراق آمیز با این رویداد منحصر به فرد صورت گیرد.حوادث انفجار معادن زغال سنگ و انفجار گاز، موجب تلفات هزاران نفر در هر سال میشود. جالب اینجاست كه چنین مرگهایی به گونهای عادی به حساب میآیند كه به طور كلی از گزارش آنها صرفنظر میشود.به عنوان مثال، ممكن است یك حادثه معدن ساده كه موجب مرگ دهها تن شده است، بدون آنكه مورد توجه قرار بگیرد، رخ دهد حتی اگر تلفات ناشی از آن در یك روز بیشتر از تلفات ناشی از نیروی هستهای در كل تاریخ این انرژی باشد.
28- مصرف بیش از حد سوختهای فسیلی باعث آلودگی هوا شده كه این خود بزرگترین خطر برای سلامتی انسان است. براساس برآورد
سازمان بهداشت جهانی (WHO)آلودگی هوا تقریباً در هر سال موجب مرگ سه میلیون نفر میشود.دانشمندان علم پزشكی پیشبینی میكنند كه تلفات ناشی از سوختهای فسیلی تا سال 2025 سه برابر خواهد شد.چنین تأثیرات مرگباری بر سلامت انسانها كه بزودی معادل با بروز 600 «آلودگی چرنوبیل» در روز خواهدشد، تحریف شدهترین اخبار را نیز درباره نیروی هستهای درهم خواهد شكست.
سابقه درخشان نیروی هستهای
29- با این كه حادثه چرنوبیل تصویر انرژی هستهای را مخدوش كرد، اما میراث مثبت این حادثه باعث شد تا یك سیستم امنیت هستهای قویتری در سراسر جهان شكل گیرد.در سال 1989 صنعت هستهای، انجمن جهانی اپراتورهای هستهای (WANO) را برای رشد فرهنگ ایمنی هستهای جهانی تأسیس كرد.WANO از طریق سیاست بخش خصوصی، شبكه فرا-ملی مبادله فنی را ایجاد كرد كه تمام كشورهای دارای نیروی هستهای را دربرمیگیرد.امروزه هر راكتور نیروی هستهای در جهان عضوی از WANO برای بازبینی همطرازی عملیاتی است.
30- هدف سیستم بازبینی همطراز WANO این ست كه پیروی از معیارهای دشوار ایمنی تنظیم شده از سوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) را تضمین كند.پیشرفتهای بهدست آمده در امور ایمنی غیر قابل تردید است. در بیشتر نیروگاههای جهان میزان وقوع «رویداد» قابل گزارشی كه مربوط به مسأله ایمنی باشد، تقریباً صفر است.قوانین بیمه ملی و بینالمللی مسؤولیت را به عهده كارگزاران نیروگاه هستهای گذاشته است. به عنوان مثال، در آمریكا متصدیان نیروگاه در یك سیستم «مشترك» بیمه خصوصی سهیم هستند كه برای مالیاتدهندگان حتی یك سكه هم هزینه ندارد.امروزه نیروگاههای هستهای در ارتباط با كاركنان خود و عامه مردم از سابقه ایمنی درخشانی برخوردارند.
31- در حمل و نقل مواد هستهای استفاده از كانتینرهای ساخته شده با تكنولوژی بسیار بالا كه قادرند در برابر تأثیرات فوق العاده (هستهای) مقاومت كنند، یك امر عادی در این صنعت محسوب میشود.تاكنون بیش از 20 هزار كانتینر حاوی سوختهای مصرف شده و زبالههای هستهای سطح بالا به سلامت و در مسافتی به مجموع 30 میلیون كیلومتر حمل شدهاند. در جریان حمل و نقل این محمولهها و سایر مواد رادیواكتیو، هم برای استفاده در مصارف تحقیقاتی و هم مصارف دارویی و یا نیروی هستهای، حتی یك مورد از پخش مضر مواد رادیواكتیو وجود نداشته است.
ادامه خواندن مقاله در مورد انجمن جهاني هستهاي (WNA)
نوشته مقاله در مورد انجمن جهاني هستهاي (WNA) اولین بار در دانلود رایگان پدیدار شد.